Købte 4 stk. sandwiches 27/8-2026 i VeriCenteret. Absolut værste madkøb i 2026. Smed alle 4 sandwiches i skraldespanden efter 3-4 mundfulde. End ikke hunden gad at spise dem. Der er ikke mulighed f... Se mere
Lang ventetid på trods af kun 1 kunde foran mig. To piger bag disken havde travlt med at snakke om dagen i sandwichbaren fremfor at lave bestillinger. Desværre ingen fornemmelse for service. Maden... Se mere
Prøvede Anettes for første gang. Venlig betjening og meget lækre sandwich, brødet var super lækkert og sprødt. Lækre økologiske most til maden. Da vi var færdige gik jeg op med flaskerne, i stedet for... Se mere
Stort udvalg af sunde og lækre sandwich og salater i top kvalitet
5 steder i Aarhus - Se hjemmesiden, 8000, Århus C, Danmark
- njr@anettessandwich.dk
- www.anettessandwich.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
I mange år har vi spist jævnligt fra…
I mange år har vi spist jævnligt fra Annettes, men i dag var formentlig sidste gang. Ikke engang børnene bliver mætte af de små sandwich som I er skiftet til. 150 kr for 3 sandwich og så ender man alligevel med to sultne børn for ikke at tale om en skuffet forælder. Børnenes æg/rejer sandwich var mere salatblad/æg sandwich. Vi fandt ikke rejerne. Jeg synes det er super ærgerligt.
Min veninden og jeg var inde i Anettes…
Min veninden og jeg var inde i Anettes på Viby tovet, for at bestille salat til at tage med. Det var da en total skuffelse! Først måtte vi spørg efter at få brød med, ingen gaffel eller servietter med. Min salat bestod af 3 salatblade, 1 tomat og en smule kylling og ikke andet. Jeg havde regnet med meget mere for 48 kr! Det var tørt og man kunne se bunden for så lidt var der i. For 48 kr. Kunne l virkelig godt begynde at fylde mere grønt i! Øv øv!!!
Bestiller på nettet
Bestiller på nettet. Da man kommer for at hente har de slet ikke set bestillingen og undskylder med at de har haft travlt🤔 Kunder foran i køen får deres bestilling hurtigere end os der har forudbestilt. Ganske bestemt ikke god service 😠
Utrolig små sandwiches
Utrolig små sandwiches, som endda koster over 100 kr. da den ene var glutenfri og dermed dyrere.
Glutenfrit brød tydeligvis bare optøet, ikke varmet eller ristet som sådan. Rigtig ærgerlig oplevelse. Desuden var der maksimalt 10 små rejer i en "æg/rejer" sandwich. Det er for skrabet!
I begge sandwiches var salaten ikke renset, den knasede af sand og jord, og vi fandt et lille insekt i. Det er simpelthen for dårligt.
Alt i alt en dårlig oplevelse, hvor en almindelig rugbrødsmad med leverpostej på vil være at foretrække.
Købt hos butikken i Storcenter Nord.
Købte to salater på Harald Jensens…
Købte to salater på Harald Jensens plads. Det var den mest kedelige omgang i mands minde. Hele salatblade med gulerodsrokost og en kyllingefillet does not a salad make. Det tilhørende brød var tørt og uinteressant og den hjemmerørte mayo smagte som at række tungen ud ad vinduet.
Dyr og kedelig omgang, jeg køber ikke mad herfra igen.
Stigende priser og faldende kvalitet og mængde
Ligesom med alt andet, der går galt, fordi butikken bliver for stor, er også denne kæde er blevet alt for stor og dermed dum.
Prisen svarer ikke længere til kvalitet og mængde, og der er ingen kundeservice tilbage.
Endnu engang en skidt oplevelse
2. gang i streg med jordens mest tørre sandwich! Sendte endda mail til jer den anden dag for at gå udenom disse medier, men hører intet - så nu går jeg denne vej. Kan jo læse herinde at det (desværre) ikke kun er mig der synes at kvaliteten af jeres sandwich har nået bunden! ØV!!!
Var i Anettes Sandwich i dag på Harald…
Var i Anettes Sandwich i dag på Harald Jensens Plads - Århus.
Kan under ingen omstændigheder anbefale dette sted.
Salaten smagte dårligt, som om den ikke var frisk lavet. Værre end noget der kan købes på en tankstation. Brødet til min sandwich var tørt og på ingen måde fris og så var betjeningen oven i købet flabet!
Mega dårligt sted, sætter aldrig mine ben der igen.. Håber i snart går konkurs
har idag været i butikken i viby J
har idag været i butikken i viby J. kl ca 9:50. for og bestille sandwich sammen med en veninde, til afhentning kl 12, vi bliver mødt af en ansat der ser sur og stram ud i betrækket, vi bliver spurgt om vi skal bestille, og det skal vi jo men vi får af vide hun har travlt om vi ikke kan bestille online..
vi siger at de bare skal være til afhentning kl 12, men det kunne ikke lade sig gøre og bestille fysiks i butikken.. så vi valgte og finde et andet sted og bestille vores frokost..
måske noget mere personale som er lidt smilende når der kommer betalende kunder ind i butikken vil være en god ide.
Måske i skulle overveje at sætte flere …
Måske i skulle overveje at sætte flere folk på i jeres butik i Viby. Når man kommer fysisk i jeres butik for at bestille en sandwich bliver man afvist og henvist til at bestille online pga travlhed.
Dette er uacceptabelt og i øvrigt venter man tit op til 25 min på at få en enkelt sandwich.
Vildt dårlig service.!!
Afviser løbekunder som kommer i butikken pga. travlhed lige efter åbningen
Butik i Viby.
Jeg har besøgt butikken i Viby dd. kl 10.05. Det første medarbejderen siger er "Jeg kan desværre ikke modtage din bestilling, da jeg har travlt med en kæmpe bestilling, beklager" ? WHAT !?! Skulle bare købe en enkelt sandwich.
Tror i skal overveje at ændre jeres arbejdsgang/struktur. Det kan da ikke kan være rigtig at i afviser kunderne som kommer i jeres butik, bare fordi i er i gang med et støre bestilling. Jeg har aldrig prøvet at blive afvist på denne måde, sådan kan man da ikke behandler kunderne !!!

Besvarelse fra Anettes Sandwich
Anettes Sandwich er for neutrale i smagen
Generelt synes jeg at deres sandwich er for neutrale i smagen. Jeg kan godt lide ideen om at kunne købe noget mad der er sundt. Men desværre kan Anettes Sandwich ikke helt levere dette uden at fejle på smagsoplevelsen.
Jeg har givet dem en del chancer - fordi jeg savner sunde alternativ til fastfood, men Anettes Sandwich skuffer mig hver gang - øv..
Meget små sanwiches i forhold til den …
Meget små sanwiches i forhold til den pris du giver. Du kommer af med næsten 100 kr for to, og du bliver ikke mæt. Kan ikke anbefale dette sted. I forhold hvad du får for pengene er det alt for ringe. Friskheden af råvarene og kominationen spiller med de forskellige ting. Men vil aldrig spise der igen til de priser.
Super dårligt
Bestilte en k/b og en hummus sandwich. Af en eller anden underligt årsag var der kommet bacon på hummus-sandwichen også? Det er rimelig problematisk, når man køber den til en vegetar. Endvidere var brødet tørt (ret sikker på, at det var fra frost) og meget mindre end jeg husker det.
Tror muligvis, at fejlen skyldes, at den stakkels pige var total overbebyrdet. Sørgeligt, at I ikke har fået rettet op på den måde, I behandler medarbejdere på. I lever op til jeres ry.
Bestilte en sandwich med kylling og …
Bestilte en sandwich med kylling og bacon - da jeg kommer hjem er den med pesto og tørrede tomater - som jeg ikke bryder mig om. Hun havde mere travlt med at få penge end høre efter hvad jeg bestilte. Nu kan jeg smide halvdelen ud - fordi man ikke kan lide det.. Desværre er der for langt tilbage ellers ville jeg være taget tilbage til butikken og have afleveret den. Så er det sgu en dyr sandwich jeg købte i Vestergade, Århus :-(
Mega ringe og tørre sandwich
Mega ringe og tørre sandwich. Kan overhovedet ik anbefales.
Alt for lang ventetid
Alt for lang ventetid, beskidt køkken hvor man fra kassen kunne se mad på gulvet, og deres sandwich er blevet alt for små til prisen.
Brødkvaliteten bliver dårligere
Brødkvaliteten bliver dårligere, samtidig med prisen stiger - not good!

Besvarelse fra Anettes Sandwich
Svar aldrig tilbage på mail
Bestilte en sandwich med æg og rejser i den forventning om der var mere end 6 rejer
Elendigt bakeoff brød
Har været trofast fan af Anettes sandwich i mange år. Er er forblevet trofast gennem massive prisstigninger og oplevelsen af st i sparer mere og mere på fyldet. Jeres kendetegn har altid været jeres fantastiske brød, som nu er byttet ud med meget mindre og elendige brød ift. Før. Kan ikke tro andet end at dette får enorme konsekvenser for forretningen, i har i hvert fald mistet en kunde i mig. Hilsen hende der levede af Anettes under hendes graviditet