Købte 4 stk. sandwiches 27/8-2026 i VeriCenteret. Absolut værste madkøb i 2026. Smed alle 4 sandwiches i skraldespanden efter 3-4 mundfulde. End ikke hunden gad at spise dem. Der er ikke mulighed f... Se mere
Købte to salater på Harald Jensens plads. Det var den mest kedelige omgang i mands minde. Hele salatblade med gulerodsrokost og en kyllingefillet does not a salad make. Det tilhørende brød var tørt o... Se mere
Lang ventetid på trods af kun 1 kunde foran mig. To piger bag disken havde travlt med at snakke om dagen i sandwichbaren fremfor at lave bestillinger. Desværre ingen fornemmelse for service. Maden... Se mere
Prøvede Anettes for første gang. Venlig betjening og meget lækre sandwich, brødet var super lækkert og sprødt. Lækre økologiske most til maden. Da vi var færdige gik jeg op med flaskerne, i stedet for... Se mere
Stort udvalg af sunde og lækre sandwich og salater i top kvalitet
5 steder i Aarhus - Se hjemmesiden, 8000, Århus C, Danmark
- njr@anettessandwich.dk
- www.anettessandwich.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Tør sandwich
Købte 2 sandwich med kylling, virkelig tørt og kedelig. Smagte ej af pesto! Købte i Viby kl.14:45!!
Medarbejderne var heller ej smilende!
Gør jeg aldrig igen !
Gør jeg aldrig igen !! Sikke en skuffelse og det plejer at vær så lækker, jeg gav hunden den
Har i dag bestilt en sandwich og en…
Har i dag bestilt en sandwich og en salat. Aldrig har jeg da set så kedelig en salat. 2 salatblade, en kæmpe bunke revet gulerødder og lidt kylling. Det var en dyr omgang.
Sandwichen var okay, men heller ikke mere end det. Også en masse gulerod. Det er sidste gang vi skal have derfra.
Ekstremt dårlig kundeservice i…
Ekstremt dårlig kundeservice i storcenter nord. Ung kvindelig medarbejder, der svarede min mor meget flabet flere gange. Overhørte også hendes tone mod en anden kunde på samme måde. Styrtede rundt i butikken og virkede meget stresset trods de få kunder.
Elendigt
Det eneste imponerende ved min oplevelse hos Anettes sandwich er at man kan være bekendt at tage så mange penge, for noget der er så ringe.
Et bad af dressing på halv gamle grønsager i tørt brød.. nej tak, så hellere en tør kiks fra bagerst i skabet.. den koster i det mindste ikke 65 kr.
Ikke pengene værd
Dyre sandwich som ikke var pengene værd.
Dårligt bake off brød, salat med brune blade. Men først og fremmest et bad i dressing. Vi købte skinke ost sandwich. Det var badet i dressing - og rå løg. Det smagte underligt.
Har læst en del af anmeldelserne, og vi er ikke de første utilfredse kunder. Vi vælger en anden løsning næste gang.
Det er den ringeste sandwich jeg har…
Det er den ringeste sandwich jeg har fået til 62 kr i mit liv. Den er ovenikøbet så lille at jeg ikke engang kunne få en lilles smule mæthedsfornemmelse.
Storcenter Nord 👎
Under al kritik at skulle vente 35 min…
Under al kritik at skulle vente 35 min på 3 sandwichs. Især når den unge dame siger en ETA ventetid på 15 min.
Få noget mere personale og kom i sving.
Veri Aarhus
Vasker håndvasken og smører sandwich med samme handske
Jeg var i deres forretninger i storcenter nord,idag omkring kl 10:20, stod jeg i kø mens én foran mig bliver betjent af en medarbejder, kigger jeg på den anden medarbejder som er godt igang med at rense håndvasken i køkkenet. I det hun samler skidtet i bunden af håndvasken, og smider det i skraldespanden vælger hun at åbne køleskabet med samme handske, UDEN AT VASKE HÆNDER ELLER SKIFTE HANSKER. Hun tager så en håndfuld kylling ud af opbevaringsbøtten og forsætter med at smøre en sandwich MED SAMME HANDSKE!! Altså hun skyller ikke engang hænderne! Jeg gør medarbejderen som står ved kassen opmærksom på at hun gjorde sådan, og hende bagved fortæller at hun ‘kun samlede salat op fra håndvasken’, jeg siger så at det stadig er uhygiejnisk at hun vasker en håndvask og samler skidtet, og efterfølgende smører en sandwich. Jeg går så derfra uden at bestille noget, heldigvis for det. Ad hvor var det en klam oplevelse.
INGEN KONTANT BETALING OG NUL SERVICE.
HARALD JENSENS PLADS AARHUS.
0,00 service og tar ikke imod kontanter.
Kom med 500,-kr og skulle af med 100,-kr men nej, de tager simpelthen IKKE imod kontanter. De kan ikke give tilbage så det er deres politik. Forklarede dem, det er ulovligt at nægte kontant betaling og rent faktisk SKAL de kunne modtage kontant betaling op til 20.000,-kr hvilket de sådan set er fuldstændig ligeglade med. Fuldstændig absurd kundeservice.
Og nej, et svar på en sådan måde hjælper dig ikke. Fakta er at det er dissideret ULOVLIGT. I skal kunne give tilbage på 1000,-kr om det så var det jeg kom med. Tjek du bare ved forbruger ombudsmanden. Der bliver pt uddelt bøder på 25.000,-kr til forretninger/butikker og kiosker som nægter betaling (kommer med undskyldninger ang vekslepenge for det hører under loven, at man IKKE chikanere kunder)
Du “gider” ikke gå i banken med veksle penge eller forholde dig til og det viser jo bare at du ikke “gider” tjene penge.Jeg har handlet hos jer virkelig mange gang men det er da absolut slut.

Besvarelse fra Anettes Sandwich
Besøgte deres butik i storcenter nord…
Besøgte deres butik i storcenter nord for at få et par kopper kaffe.
RIGTIG dårlig oplevelse - kaffen er ligeså tynd som vand og smager ikke af noget. Vedkommende der lavede kaffen stod selv og grinede af, at hun ikke kunne finde ud af at lave kaffe. Så vil jeg mene at man bør lade være med at sælge det, hvis det er tilfældet, at ens medarbejdere ikke kan bruge maskinen

Besvarelse fra Anettes Sandwich
Alt for dyrt og ringe
Udemærket fyld. Brødet trist og tørt. Prisen er alt for høj i forhold til produktet
Ekstra large
Jeg har i dag til frokost købt en XL sandwich med tun og æg i storcenter nord hvor der ellers var travlt og den var ekstra large hvilket vil sige at jeg blev mæt selvom jeg ikke havde spist inden og ikke forventer at spise igen før til aftensmad.
Blev syg af maden
Vi købte tidligere i dag 2 sandwich med drikkelse til hos Anettes Sandwich i Stor Center Nord. Vi fik at vide, at den ene godt kunne laves glutenfri og laktosefri, hvilket vi så bestilte. Men enten passer det ikke eller også er den tilberedt på samme underlag og med samme køkkentøj som de almindelige sandwiches med det resultat at sandwichen derigennem blev forurenet. For undertegnede blev et par timer senere syg med opkast.
Så enten må i stramme på hygiejnen op eller droppe pseudo-tilbud til folk med fødevareintolerance.
Epilog:
Vi har efterfølgende været i god dialog med firmaet og vælger på den baggrund at opgradere de 2 stjerner til 4. Maden og service generelt er fin.
Dårlig madhygiejne
Havde bestilt et par vegetariske sandwiches til min kone og jeg, hendes glutenfri. Mens jeg spiste min egen mærkede jeg en besynderlig klat på undersiden af sandwichen som viste sig at være et ret stort stykke laks.
Ud over at det er lidt klamt at få noget helt andet i sin sandwich end bestilt, så forstår jeg ikke at det kan lade sig gøre, da jeg specifikt har sagt at det skulle være vegetariske sandwiches. Holder de ikke tingene adskilt bare en lille smule? Jeg har lidt svært ved at tro at man så kan stole på at den glutenfri så ikke også har været i berøring med noget den ikke skulle.
Lang ventetid på trods af kun 1 kunde…
Maden levede desværre heller ikke op til forventinger- tør kylling.
Helt som det skal være
Havde bestilt 11 sandwich til afhentning i storcenter nord, inklusiv et par stykker med lidt tilpasning til de kræsne. Sandwichene var klar til tiden, lavet som ønsket og smagte glimrende.
Lækre sandwicher
Vi bestilte online til afhentning hos Anettes Sandwich i Storcenter Nord til en familieudflugt. Bestillingen var klar til tiden og alle var godt tilfredse med deres sandwich. Også mulighed for glutenfrit brød :)
Køber i Veri Centeret
Køber i Veri Centeret. Superlækre glutenfri sandwich. Lidt pebrede i prisen godt nok, men de er også gavmilde med fyldet. Kylling/Bacon er min go-to. De andre er måske nogle andres kop te, men jeg synes ikke de kan noget.
Bestilte en sandwich med krabbesalat
Bestilte en sandwich med krabbesalat, og
Aspages, en sørgelig lille sandwich med næsten ingen krabbekød i. Asparges fandt jeg aldrig, og der var ikke meget krappesalat i den. Det var råt krappekød men ingen dressing. Til gengæld var der rigeligt med gulerod i. Alt sammen til en pris af Kr 59,- Det. er desværre ikke første gang jeg har oplevet det. Det er bare ikke i orden. 😠