Kære Claus
Naturligvis er et ord et ord - problemet i denne sag er dog, at du aldrig har reserveret en bil ved os.
Du var ganske rigtigt på besøg i vores forretning, efter vi havde lavet et billigere tilbud til dig, end det du havde fået ved dit tidligere leasingselskab og i den forbindelse spørger du, om vi tilfældigvis har en "lille billig SUV" til din kone. vi oplyser, at vi har en Tiguan stående og den går vi ud og kigger på.
Efter et kort kig siger du følgende;" Den tror jeg godt min kone kunne være interesseret i, men jeg skal lige tale med hende om det - er det ok at vi kommer ud og kigger på bilen i morgen?"
Vores svar var;" I skal være velkomne" og så sørger vi for at bilen er klar til en køretur!
Du kommer ikke næste dag, men ringer to dage efter og oplyser, at du vil komme forbi med din kone klokken 14 for at prøve bilen.
Da der siden du var hos os to dage tidligere, har været en del forespørgsler på bilen, bliver det tjekket om bilen fortsat er til rådighed.
Det viser sig, at der samme morgen har været en kunde og kigge på bilen - denne kunde var meget interesseret i bilen, ja faktisk så interesseret at han underskrev en ordrebekræftelse og indbetalte førstegangsbetalingen med det samme.
Du bliver ganske rigtigt ringet op umiddelbart efter (dit opkald) og får oplyst, at bilen er leaset ud til anden side - OG her gør du så i kraftige toner opmærksom på, at du troede du havde reserveret bilen og at du ikke var tilfreds med at bilen var røget til anden side, hvorefter du smækker røret på!
Der var ingen der grinede eller var flabede og der var ingen der oplyste " at der også var andre der havde reserveret bilen". Det sidste af den simple årsag, at vi ikke reserverer biler til nogen, for netop at undgå ovenstående situation.
En lille strøtanke - hvis vi nu vi havde reserveret bilen til dig og din kone ikke ville have den hvordan skulle vi så reagere ift. de kunder som var oprigtigt interesserede?
En bil er solgt når der er skrevet på den - indtil da er alt til salg, og kommer der en kunde som vil betale prisen og skriver under på en kontrakt, så effektuerer vi handlen med det samme.