Banner for Andersen Biler A/S

Andersen Biler A/S Anmeldelser 5.816

4,0

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets professionalisme, hjælpsomhed og imødekommenhed, hvilket skaber en positiv atmosfære under hele forløbet. Mange sætter pris på den gode rådgivning og den smidige proces, uanset om det drejer sig om køb, leasing eller service af biler. Folk føler sig velkomne og godt behandlet, og den hurtige respons på spørgsmål bliver ofte nævnt som en stor fordel. Dog var nogle kunder utilfredse med servicen og oplevede, at aftaler ikke blev overholdt, eller at der var mangelfuld kommunikation. Enkelte nævner også problemer med leverede produkter, såsom biler med fejl eller manglende udstyr, samt uenigheder om priser og kundeservice. Disse oplevelser førte til frustration og en følelse af at være dårligt behandlet.

Det, folk taler mest om

Service

Forbrugere finder service tvetydig. Nogle kunder roser personalets venlighed, imødekommenhed og... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet. Kunder fremhæver medarbejdernes venlighed, imødekommenhed og... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produktet. Mange er glade for deres nye biler, såsom Nissan... Se mere

Customer service

Kunder deler tvetydige meninger om kundeservice. Mange udtrykker frustration over manglende kommunikation,... Se mere

Price

Kunder havde tvetydige oplevelser med priser. Nogle forbrugere rapporterede positive oplevelser, hvor de fik... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

God købsoplevelse. Fik en overordentlig god oplevelse, hvor vi følte der blev taget god hånd om os og vores ønsker/behov. Især da vores gamle bil brød sammen, og den nye blev forsinket - Her... Se mere

Vi har netop leaset vores første elbil, og havde naturligvis masser af spørgsmål. Louise Jensen gik til opgaven med krum hals, og hjalp os hele vejen, og vendte altid hurtigt retur med vores mange spø... Se mere

Victor Lundquist hos Andersenbiler i Hillerød er verdensklasse. Vi har fået verdens bedste rådgivning og service, Victor er top professionel, dygtig, behagelig og hjælpsom. Vi er så glade for at Victo... Se mere

Jeg har leaset bil gennem Andersen Biler og er super tilfreds med hele forløbet. Alt har fungeret helt perfekt fra start til slut – professionel rådgivning, god kommunikation og en meget smidig p... Se mere

1. nr. 39 af de 41 bedste virksomheder i Bilforhandler
  2. nr. 60 af de 62 bedste virksomheder i Autoværksted

Om Andersen Biler A/S

Andersen Biler slog dørene op til den første forretning i 1972. I dag har vi 13 afdelinger fordelt over hele Sjælland.

Vi er autoriseret værksted og forhandler for Citroën, Ford, Honda, Leapmotor, Kia, MG, Nissan, Opel, Peugeot og Suzuki – samt Hyundai servicepartner og autoriseret Mitsubishi værksted.

Vi tilbyder både nye og brugte biler, og vores medarbejdere står klar til at rådgive dig hele vejen – uanset om du er på udkig efter din næste bil, eller om din nuværende har brug for service eller reparation.

Hvis du er i tvivl om, hvem Andersen Biler er, så kender du os måske fra vores maskot Andy – den gule and, der altid er med på farten.

Du finder os i Gladsaxe, Ballerup, Holbæk, Herlev, Roskilde, Rødovre, Amager, København, Hillerød, Frederikssund og Taastrup. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos din lokale Andersen Biler.

Hele Sjællands bilforretning

Vores vision: Vi vil være Sjællands mest anbefalede bilforretning
Har du en god oplevelse - eller måske en mindre heldig - så tøv ikke med at kontakte os. Vi forsøger dagligt at blive både hurtigere, skarpere og endnu bedre. Viden om din oplevelse af os er derfor helt vital. Skriv til kundeservice@andersenbiler.dk med din ros eller ris - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
Vælg en serviceaftale, som passer til dig
Med vores serviceaftaler er du altid sikret maksimal, økonomisk tryghed og minimale bekymringer, så du kan få ro i budgettet. Vi har altid en serviceaftale, som passer til dig og dine behov.
Benyt dig af vores attraktive finansiering
Når du har valgt den rigtige bil, skal du også have den rigtige finansiering. Vi kan altid finde den bedste finansieringsløsning til dig, hvad enten du handler ny bil, brugt bil, leaser eller er erhvervskunde.
Din garanti, når uheldet er ude
Det er altid en god idé at forsikre din bil – brugt såvel som ny. Og så er en ansvarsforsikring i øvrigt lovpligtig. Med en forsikring via os er du altid sikret autoriserede skadesreparationer, hvis skaden opstår. Så husk forsikring - uanset om du selv finansierer din bil eller har privatleaset den.
Beskyt din bil med en undervognsbehandling
Det danske klima er hård kost for din bils undervogn og hulrum. Gør derfor din bil en tjeneste, og få udført en rustbeskyttelse af din bil. På den vis forebygger du rustangreb og forlænger bilens levetid.
Det er vigtigt, at have de rigtige hjul på bilen
Vej- og vejrforhold varierer meget i løbet af året. Derfor anbefaler vi, at du supplerer dine sommerhjul med et sæt vinterhjul, så du altid kører med maksimalt vejgreb uanset vej- og vejrforhold. Du har selvfølgelig mulighed for at opbevare dine dæk på vores dækhotel, så du slipper for besværet med at håndtere de tunge, pladskrævende hjul.

4,0

God

6 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Andersen biler!!

Jeg har haft en yderst dårlig oplevelse hos Andersen Biler i Herlev (værkstedet, overfor Big Centret).
Jeg følte mig vildledt og dårligt behandlet, og oplevede en nedladende tone i kommunikationen.

Denne oplevelse har rystet mig, og jeg kan desværre ikke anbefale andre at benytte dette værksted.
Sagen er anmeldt til FDM, da jeg mener, at forseelsen er alvorlig.

27. august 2025

Kære Tina,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre at du har oplevet samtalen med os som nedladende, det er bestemt ikke sådan vi ønsker at blive opfattet. Vi føler dog at vi fik oplyst dig på en saglig og grundig måde omkring din udfordring med din bil, men vi er kede af at høre at du har haft misforstået vores hensigt, da vi altid står klar med gode råd og vejledning.

Vi er altid interesseret i at forbedre os i alle henseender, så det vil være til stor gavn for os fremadrettet hvis vi kan få indsigt i den hændelse på din bil som du har drøftet med FDM, og vi håber derfor du vil dele dette med os på kundeservice@andersenbiler.dk

Andersen Biler

Aftaler blev holdt og der blev fulgt…

Aftaler blev holdt og der blev fulgt godt op på købet. God info fra personalet.
Dog kunne jeg godt have tænkt mig, at bilen var blevet ladet mere op end den var, da jeg modtog den.
Alt i alt en god oplevelse.

15. august 2025

Kære Per,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du har følt dig godt informeret og fulgt op på gennem hele købet.
Vi sætter også stor pris på din feedback – kun på den måde kan vi blive bedre.

Leveringen af bilen

Leveringen af bilen, men I skal være lidt bedre til at informere kunder om leveringstidspunkt. Grunden til at I alligevel får 5 stjerner er at jeres sælger 'tryllede' lidt så vi kunne få vores bil hurtigere - super godt.

10. august 2025

Kære Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse – og at vores sælger fandt en løsning, så du kunne få bilen hurtigere.
Vi sætter samtidig stor pris på din feedback og tager det selvfølgelig med videre, så vi kan blive endnu bedre.

Andersen Biler

Dybt uprofessionelt – advarsel til andre!

Vi har oplevet det mest uprofessionelle forløb hos Andersen Biler.( Ballerup )
Service blev udført uden aftale om pris eller afklaring af samarbejde, vi blev givet modstridende og direkte forkerte oplysninger, og gamle persondata (over 7 år gamle) blev brugt uden samtykke.

Vi er blevet afvist ved personligt fremmøde, beskyldt for ting, vi ikke har gjort, og aldrig fået fyldestgørende svar på vores spørgsmål.

Sagen er nu klaget til både Forbrugerombudsmanden og Datatilsynet, da vi mener, deres praksis er skadelig for fremtidige kunder.

Mit råd: Hold jer langt væk!

2. juni 2025

Kære Kathrine,

Vi har ad flere omgange vendt denne sag med jer, og kan igen kun beklage at der har været en uoverensstemmelse i sagen. Via den dialog I har haft med vores værkstedschef på mail, er sagen blevet løst og vi håber dette samtidig er jeres opfattelse.

Jf. jeres persondata, kan vi kun fastholde at I selv har oplyst disse og givet samtykke, da I bookede tiden på vores værksted - og vi har dermed kun brugt den opgivne data til den aktuelle sag.

Har du yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du altid meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@andersenbiler.dk.

Meget tilfreds

Vi er meget tilfredse med betjening vi fik da vi skulle købe en ny bil
Alt fra prøvetur til levering
Der var en forsinkelse på leveringen som de har beklaget meget, det blev forsødt med lidt chokolade til os begge to
Ingen klager fantastisk bil 👍

3. august 2025

Kære Adrianna,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har fået en god og professionel betjening igennem hele dit bilkøb – og at servicen levede op til dine forventninger.

Andersen Biler

Jeg har lige fået min nye Hyundai Ioniq…

Jeg har lige fået min nye Hyundai Ioniq 6 igennem Marcus, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Fra start til slut var han super informerende og virkelig service­mindet. Han tog sig god tid til at forklare alt om bilen – både de tekniske detaljer og de små finesser, der gør hverdagen lettere.

Marcus er knivskarp til at formidle sin store viden, uden at det bliver for teknisk, og han fik mig til at føle mig helt tryg i hele leasingprocessen. Jeg følte mig hørt og godt rådgivet hele vejen, og han var altid tilgængelig for spørgsmål – også de dumme, jeg troede jeg stillede.

Han sørgede for, at alt gik glat med papirarbejdet, og jeg gik derfra med en følelse af at have fået den helt rigtige bil til mine behov. Man kan tydeligt mærke, at han brænder for sit arbejde og for, at kunden går derfra glad.

Jeg kan kun give Marcus mine varmeste anbefalinger – hvis du skal lease eller købe bil, så er han manden, du skal snakke med!

3. august 2025

Kære Anthony,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du har fået en stor portion service og entusiasme fra vores salgskonsulent og at dette har givet dig en tryghed igennem hele forløbet.

Andersen Biler

Dårlig sælger - ellere rettere: var han sælger?

Anmeldelse af Andersen biler i Ballerup.

Ankommer i Citroen afdelingen. Ingen tilstede. Vandrer lidt rundt og finder 3 personer i back-office, som efter noget tid spørger hvad jeg ønsker.
Købe bil siger jeg --- de leder efter sælgeren, kan ikke finde ham.
Beder mig om at vente ved hans plads til han dukker op. Je venter.

Han dukker op - taler med mig imens han er ved at køre en bil ind af glasporten. Ligner mest en der kun tænker på hvornår det er fyraften.
Jeg spørger lidt ind til forkskelligt (er i købe-mode), får nogle sporadiske svar.
Helt væk er han. Helt uinteresseret i at sælge.

Jeg takker og går igen - og kommer ikke igen.

De bedste hilsener
Darko Loncar

7. august 2025

Kære Darko,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos og, og følt at vores personale ikke har haft interesse i dig. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have, og vi arbejder meget målrettet med at sikre de gode oplevelser for vores kunder hver dag.

En super service

En super service, med god tid til instuktioner til den nye bil.Vi kommer bestemt igen.

Kære Gjøl,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har fået en god og grundig gennemgang af din nye bil – og at servicen levede op til dine forventninger.

Uanset

Uanset, om jeg skal købe ny bil, til service eller have repareret bil, er serviceniveauet højt. Derfor fortsætter jeg gerne med at bruge dem

Kære Laila,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplever et højt serviceniveau – uanset om det drejer sig om køb, service eller reparation. Det betyder meget for os, at du vælger at komme igen.

Tak fordi du vælger os – vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Perfekt forløb ved leasing af Nissan Ariya

Vi fik en særdeles positiv og reel rådgivning vedr. leasing af Nissan Ariya. Alle aftaler er overholdt og vi følte at vi blev båret trygt igennem forløbet.

En stor tak til Nicolai fra jeres Frederikssund afdeling.

Kære Jeanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at I har haft en positiv og tryg oplevelse med leasing af jeres Nissan Ariya – og at servicen levede op til jeres forventninger.

Tak fordi I valgte os – vi håber at byde jer velkommen igen.

Andersen Biler

Meget behagelig køb af bil

Meget behagelig køb af bil , men en fantastisk medarbejder , pas godt på ham .

Kære Mona,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en behagelig oplevelse med dit bilkøb – og at en af vores medarbejdere har gjort et særligt godt indtryk. Vi lover at passe godt på ham!

Andersen Biler

Uacceptabel og uhæderlig behandling.

Uacceptabel og uhæderlig behandling.

Vi prøvekørte en bil og gav umiddelbart derefter udtryk for, at vi ønskede at købe bilen. Mens vi var i konkret dialog med sælgeren om handlen, kom en anden sælger - som var fuldt ud klar over, at vi var midt i en købsproces - og bad om nøglerne til bilen.

Kort efter vendte han tilbage og meddelte, at han netop havde solgt bilen til et andet par, som var kommet ind i butikken EFTER os.

At tilsidesætte en igangværende handel på den måde er både uprofessionelt og uhæderligt. En frustrerende oplevelse, som vidner om dårlig intern kommunikation og manglende respekt for kunden.

Kære Tanja,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at I har haft en frustrerende oplevelse hos os, og at I har oplevet en uprofessionel og uhæderlig behandling. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have, og det vil vi selvfølgelig gerne beklage.

Andersen Biler

Super god service fra sælger

Super god service fra sælger, Jakob.
Første gangs køber af elbil. Hørte efter behov og prøvede ikke at oversælge. Samt han gav en god pris. Kan varmt anbefales.

13. juli 2025

Kære Thomas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du har fået den rette hjælp, rådgivning og vejledning, samt at servicen levede op til dine forventninger.

Tillykke med din nye elbil – vi håber, du bliver rigtig glad for den.

Skade Center Ballerup

Tusinde Tak til Andersen Biler Skade Center Ballerup Martin Madsen Du gav mig en fantastisk service og vejledning Ved min skade anmeldelse Kommer igen og igen Altid godt kvalitets arbejde og god venlighed

15. juli 2025

Kære P Svendsen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har fået en god service og vejledning hos vores skadecenter i Ballerup, og at arbejdet lever op til dine forventninger.

Tak fordi du valgte os –vi håber at byde dig velkommen igen!

Andersen Biler

Alle svar ang. leasing og bilen til fuld tilfredshed

27. juni 2025

Kære Jörg,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har fået svar på alt omkring leasing og bilen, og at servicen levede op til dine forventninger.

Ballerup afd

Ballerup afd. kan kun anbefale denne, det gælder både personalet der møder en når man ankommer, det gælder værkstedspersonale og det gælder sælgere. Det er min tredje bil hos Andersen Biler Ballerup og et hvert service, syn eller køb/salg har været til 5 stjerner.

9. juli 2025

Kære Maiken,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft gode oplevelser hos Andersen Biler i Ballerup – både med vores indskrivning, værksted og sælgere.

Tak fordi du vælger os – vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

God betjening

God betjening

29. juni 2025

Kære Susanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet god betjening og at servicen levede op til forventningerne.

Andersen Biler

Jeg blev godt modtaget og fik super god…

Jeg blev godt modtaget og fik super god hjælp til at vælge min nye capri

22. juni 2025

Kære Søren,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du følte dig godt modtaget, at du fik god hjælp til at vælge din nye Capri, og at servicen levede op til dine forventninger.

Stort tillykke med bilen – vi håber, du bliver rigtig glad for den.

Andersen Biler

Det var virkelig en venlig og givtig…

Det var virkelig en venlig og givtig behandling vi fik.

29. juni 2025

Kære Linda,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du har følt dig godt behandlet.

Andersen Biler

Dårlig service ved brugtvogns garanti

Jeg købte en VW Golf Sportsvan hos Andersen Biler, og selve salgsoplevelsen var rigtig god. Sælgeren var venlig, hjælpsom og imødekommende, så jeg følte mig tryg ved at handle der.

Kort tid efter købet fik jeg monteret et dashcam med sin egen separate sikring, så det ikke skulle påvirke bilens elektronik.

Efter ca. 3 måneder begyndte bilen desværre at få fejl på flere elektroniske sensorer. Da jeg tog kontakt til Andersen Biler, sagde de, at det skyldtes mit dashcam, fordi en sikring var sprunget. Det giver dog ikke rigtig mening for mig, da dashcamet er koblet op for sig selv og netop ikke burde kunne forstyrre noget.

De kunne godt finde fejlen og reparere det, men jeg skulle selv betale 1.200 kr. bare for fejlfinding – og oveni det også for selve reparationen. Det synes jeg er lidt skuffende, når bilen kun havde kørt få måneder siden købet, og problemet kunne være noget andet end mit dashcam.

Alt i alt: Rigtig god oplevelse ved selve købet, men desværre ikke samme oplevelse, da der opstod problemer. Jeg havde håbet på lidt mere forståelse og hjælp.

30. juni 2025

Kære Mikkel,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er først og fremmest rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med selve købet af bilen. Det betyder meget for os, at du oplevede vores salgskonsulent som venlig, hjælpsom og imødekommende, og at du følte dig tryg hele vejen igennem.

Samtidig er vi kede af at høre, at du efterfølgende har følt dig skuffet. Det er selvfølgelig ikke den følelse, vi ønsker at efterlade vores kunder med, og det vil vi gerne beklage. Vi må dog fastholde værkstedets vurdering af sagen, om at hvis fejlen skyldes det eftermonterede dashcam, vil fejlsøgning og reparation være for egen regning. Vi står altid klar til at afhjælpe problemet på vores værksted.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@andersenbiler.dk, hvis du har spørgsmål eller yderligere kommentarer.

Venlig hilsen,