Har været kunde i 20år og har aldrig haft problemer. Men der har ændret sig meget de seneste år. Fra personlig betjening til diktatur der bestemmer over dine penge. Jeg fik lov til at sel... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
I Andelskassen tror vi på, at gode relationer skaber værdi. Værdi kan handle om at skabe vækst i din virksomhed, få mere tid med din familie eller skabe tryghed om din formue og de næste generationer. Det varierer fra person til person og fra situation til situation. Det stiller krav til vores rådgivning, og at vi kender dig. Ikke bare ved navn, men som et menneske med drømme, en familie og måske en virksomhed, som du har overtaget eller bygget op fra bunden. Vores holdning er, at du fortjener at blive set. Vi insisterer på den tætte kontakt med et direkte telefonnummer til en fast rådgiver, som kender dig. En rådgiver, der altid takker ja til en kop kaffe, hvis du foretrækker at holde mødet i din dagligstue eller i din virksomhed. Det skaber den gode rådgivning, og det gør, at vi kan handle med det samme. For nogle gange skal det gå stærkt. Og når det gør, er det relationen, der gør forskellen. Andelskassen er en bank med hovedsæde i Aarhus, to formuecentre, et landbrugscenter og 23 rådgivningscentre rundt i landet. I hele organisationen tager vi afsæt i, at vi tror på, at gode relationer skaber værdi. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker, og vi insisterer på den tætte, personlige kontakt med vores kunder. Det er sådan, vi finder løsninger, der passer til den enkelte kundes livssituation – og som skaber værdi. Både nu og i fremtiden.
Dusager 18, 8200, Aarhus N., Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Meget professionelt bankmøde, ikke meget man kommer fysisk i sin bank, dette var super positivt.

Besvarelse fra Andelskassen
Jeg har i mange år været kunde i Andelskassen og har fra starten oplevet en fantastisk engageret og professionel bankrådgiver som har vejledt og rådgivet mig på bedste vis.
Ydermere har jeg oplevet en imødekommenhed og kundepleje som man slet ikke havde turdet håbe på kunne lade sig gøre. Det er ikke hver gang men hver eneste gang at jeg har brug for hjælp, at jeg har fået det. Hvis min bankrådgiver en dag skulle være forhindret er der altid en anden venlig “banksjæl” der springer til og hjælper mig- dejligt!
Jeg skønner virkelig på at der altid lige er tid til en kop kaffe og en hyggelig snak med min rådgiver det betyder så meget.
Jeg kan kun give banken de allerbedste anbefalinger og vil benytte lejligheden til at sige TAK🙏

Besvarelse fra Andelskassen
Vi har netop været til møde med vores kunderådgiver i Andelskassen Randers, Michelle Madsen, der endnu engang var godt forberedt til mødet. Vi er glade for at have en personlig kunderådgiver, der gennem årene har lært os at kende. Også i hverdagen er Michelle Madsen god til at lytte på vores behov - og finder løsninger.

Besvarelse fra Andelskassen
28 april havde vi et godt møde med Birgitte Tørnqvist, Andelskassen. Vi fik svar og god snak på alle vores spørgsmål ( Birgitte godt forberedt ) vi fik også en snak med en repræsentant fra Købstædernes forsikring, et tilbud vi vender tilbage til. Også en snak om testamente og fremtidsfuldmagt.Alt i alt et godt og givtig møde, hvor vi blev meget klogere.
5 stjerner til ANDELSKASSEN.
Christian og Lene

Besvarelse fra Andelskassen
Har været kunde i mange år, har altid været god service, dertil har vores bankrådgiver været super med økonomisk rådgivning ved køb af sommerhus... alt er med, meget grundig gennemgang.

Besvarelse fra Andelskassen
Vi blev mødt af meget interesserede, imødekommende, lydhøre og velforberedte Daniel til vores møde omkring boligkøb og bankskifte. Et utroligt dejligt møde hvor vi i øjenhøjde kunne drøfte vores muligheder og sammen brainstorme på, hvordan vores situation og drømme kunne gå op i en højere enhed. Vi følte os meget set og hørt, samt grundigt vejledt. Fantastisk god oplevelse! Skøn kundeservice og stor anbefaling herfra 🤩

Besvarelse fra Andelskassen
Morten, vores rådgiver var klar og arrangeret i vores situation og vores holdninger om livet .
Tak for et godt møde
MVH Susanne og Leif

Besvarelse fra Andelskassen
Vi har nu været kunder i Andelskassen i 11 år. Vi har altid fået en rigtig god rådgivning, der har taget udgangspunkt i vores behov og ønsker.
Vi har oplevet stor samarbejdsvillighed, hjælpsomhed og fleksibilitet hele vejen igennem.
Vi giver Andelskassen og i særdeleshed vores rådgiver (Søren) de bedste anbefalinger.

Besvarelse fra Andelskassen
Jeg møder altid venlige og kompetente medarbejdere og andelskassen har gjort at jeg er blevet helt tryg ved mit pengeinstitut - alle er hjælpsomme, hurtige til at svare og finde løsninger, der virker for mig.
Aldrig skepsis eller kritik, men konstruktiv sparring senest i forbindelse med lån til bil og varmepumpe.
Jeg kan varmt anbefale.

Besvarelse fra Andelskassen
Min mand og jeg, der er pensionister, har ønsket og været til møde hos vores bankmand Rasmus i forbindelse med salg og køb af hus.
Han var utrolig godt forberedt, og gav os god orientering og forståelige svar på alle spørsmål.

Besvarelse fra Andelskassen
Første møde for bankskifte fandt sted i vores hjem. Al relevant information blev præsenteret med forklaringer, samt et godt overblik over muligheder og alternativer.
Vi føler os prioriteret og i trygge hænder.

Besvarelse fra Andelskassen
Et fantastisk oplysende møde 20.4. 2026 omkring mine muligheder i forhold til min fremtidige økonomi .
En meget velforberedt bankrådgiver , som var rigtig god til at svare på alle mine spørgsmål ( også de mærkelige ).
Jeg vil bestemt ikke holde mig tilbage med et personligt møde i banken igen , hvis jeg har behov for det .
De bedste anbefalinger herfra.
Venligst jane

Besvarelse fra Andelskassen
Vi har været kunde i Andelskassen i Ribe gennem mange år, og vores primære rådgiver er Birgitte Tørnqvist. Her har vi altid modtaget venlighed, tillid og imødekommenhed.
Vi får en helt særlig personlig service, hvor vi kan drøfte forskellige muligheder og løsninger i vores økonomi.
Vi føler os særdeles trykke når vi henvender os til banken, og især Birgitte Tørnqvist. Vi bor 50 km. fra Ribe, men tager gerne turen, når vi skal mødes fysisk

Besvarelse fra Andelskassen
Min mangeårige bankrådgiver giver gode og grundige forklaringer ang. mine økonomiske forhold.
Han har et godt kendskab til min økonomi.

Besvarelse fra Andelskassen
God nærværende rådgivning. Hvor rådgiver tilbyder at komme forbi på privatadressen til en kop kaffe. Det er genialt.

Besvarelse fra Andelskassen
Vi oplevede en meget imødekommende og lyttende bankrådgiver fra Odense, Karina, der satte en rigtig god ramme for vores møde med hende, og som forstod os som familie og vores behov. Vi oplevede god rådgivning og hjælp til forståelse af beregninger.

Besvarelse fra Andelskassen
Jeg har været kunde i Andelskassen (Randers) siden 2020. I den tid jeg har været kunde har jeg solgt hus, købt hus og lavet en omfattende hus-renovering. Andelskassen har været en stor støtte i disse projekter, og jeg har altid fået en god konstruktiv og professionel behandling, hvor vi har kigget på muligheder i stedet for forhindringer. En varm anbefaling herfra.

Besvarelse fra Andelskassen
Vi er skiftet til Andelskassen, og det er uden sammenligning den bedste beslutning, vi har taget ift. vores økonomi.
Vores rådgiver opleves ikke som en klassisk bankrådgiver, men som en reel sparringspartner. Han svarer hurtigt – også når det haster – og tager sig tid til at forklare tingene, så vi faktisk forstår vores valg.
Det vigtigste er dog, at vi ikke føler os som “endnu en kunde i bunken”. Rådgivningen er personlig og relevant for vores situation, og det giver en tryghed, vi ikke har oplevet tidligere.
Kort sagt: kompetent, tilgængelig og oprigtigt engageret. Det er præcis det, man håber på i en bank – men sjældent får.

Besvarelse fra Andelskassen
Kundeservicen i Andelskassen er helt unik. Jeg har Louise Renée Jensen som min bankrådgiver i Nordhavn, København. Hun er super dygtig, og jeg er meget glad for hendes rådgivning - og mindst vores samarbejde. Jeg bruger både Andelskassen som privat og erhvervskunde. Hermed mine varmeste anbefalinger :-)

Besvarelse fra Andelskassen
Sender for mange konto oplysninger
Og skal betale alt for meget i gebyr 🙈 skriver på vegne af min Mor . Bare
Fordi man ikke er online.
💩