Har været kunde i 20år og har aldrig haft problemer. Men der har ændret sig meget de seneste år. Fra personlig betjening til diktatur der bestemmer over dine penge. Jeg fik lov til at sel... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
I Andelskassen tror vi på, at gode relationer skaber værdi. Værdi kan handle om at skabe vækst i din virksomhed, få mere tid med din familie eller skabe tryghed om din formue og de næste generationer. Det varierer fra person til person og fra situation til situation. Det stiller krav til vores rådgivning, og at vi kender dig. Ikke bare ved navn, men som et menneske med drømme, en familie og måske en virksomhed, som du har overtaget eller bygget op fra bunden. Vores holdning er, at du fortjener at blive set. Vi insisterer på den tætte kontakt med et direkte telefonnummer til en fast rådgiver, som kender dig. En rådgiver, der altid takker ja til en kop kaffe, hvis du foretrækker at holde mødet i din dagligstue eller i din virksomhed. Det skaber den gode rådgivning, og det gør, at vi kan handle med det samme. For nogle gange skal det gå stærkt. Og når det gør, er det relationen, der gør forskellen. Andelskassen er en bank med hovedsæde i Aarhus, to formuecentre, et landbrugscenter og 23 rådgivningscentre rundt i landet. I hele organisationen tager vi afsæt i, at vi tror på, at gode relationer skaber værdi. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker, og vi insisterer på den tætte, personlige kontakt med vores kunder. Det er sådan, vi finder løsninger, der passer til den enkelte kundes livssituation – og som skaber værdi. Både nu og i fremtiden.
Dusager 18, 8200, Aarhus N., Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Har haft andelskassen, som institut i en del år efterhånden. Jeg og familien, har altid fået god service og er blevet hørt med hensyn til drømme og ønsker

Besvarelse fra Andelskassen
God bank, med god kommunikation og åbenhed omkring rådgivning

Besvarelse fra Andelskassen
Har i forbindelse med køb af bolig skiftet bank til andelskassen. Her har vi fået rigtig god rådgivning op til, under og efter.
Jesper Florentz har været super god, lyttende og vi har følt os trygge under hele processen.
Vi er rigtige glade for skiftet til Andelskassen.

Besvarelse fra Andelskassen
Vi er super glade og tilfredse med vores fantastiske bankrådgiver Marianne som altid står klar til råd og sparring. Du får 5 stjerner herfra os.

Besvarelse fra Andelskassen
Super service - vi får altid detalieret og godt uddybede svar på de spørgsmål vi er kommet med.
Grundig vejledning inden lån m.m.
Altid kun et opkald væk !
8 - stjerner herfra :)

Besvarelse fra Andelskassen
Uproffessionel opførsel.. I Hobro Ringer for at få forklaret en overførsel uden reference.. bliver oplyst dette er sket for at spare mig penge hvilket accepteres der konstateres jeg har igangsat bankskifte og herfor spørges om min tidligere rådgiver (som er stoppet) har sagt jeg skulle skynde mig at skifte. Dette ser jeg som en meget uproffessionel og uhentsigsmæssig adfærd.

Besvarelse fra Andelskassen
Rigtig dårlig oplevelse af deres kunde service i omstillingen. Hun hævede stemmen og sukkede højlydt, fordi hun ikke kunne forstå at jeg ikke kan sælge den bil de har oprettet et pantebrev i.

Besvarelse fra Andelskassen
Super engageret og personlig rådgivning, med udgangspunkt i min nuværende situation samt hvem jeg er som kunde.
Kan anbefale Andelskassen, hvis du ønsker en bank hvor du får en personlig relation til din rådgiver og en bank der kender dig.
Jeg fik følelsen af at jeg var en vigtig kunde.

Besvarelse fra Andelskassen
Jeg har altid fået en rigtig god rådgivning og vejledning af Marianne hver gang jeg har henvendt mig. Jeg kan varmt anbefale Marianne som bankrådgiver.

Besvarelse fra Andelskassen
En skød bank som ikke har styr på det med at en bekendt i min familie kunne gentagne gange gå ind i banken med en forfalskede fuldmagt om bad om penge fra mine konti, så kan en hver idiot komme ind fra gaden af og gøre sådan noget, så aldrig mere Andelskassen er skiftet over i en noget bedre bank som ikke tillader sådan noget være svindel

Besvarelse fra Andelskassen
Kæmpe anbefaling! Fik Tobias Madsen som rådgiver, og har fået den bedste rådgivning på alle parametre. Har følt mig så tryg og fået ekstremt personlig vejledning og rådgivning under hele forløbet! Der har været hurtig respons på alt, både småt og stort, og det var klart også det, der gjorde, at jeg valgte at skifte til andelskassen - og også hiver familien med over. Kan kun anbefale andelskassen - og Tobias!

Besvarelse fra Andelskassen
Efter et total bank skifte og pensions overblik, gir det at være kunde i Andelskassen i Varde ro i maven.
Velforberedt, veltalende og forstående kunderådgiver tror jeg simpelthen ikke findes.

Besvarelse fra Andelskassen
Jeg har haft Marianne Krog Pedersen, Andelskassen Varde, i mange år, og hun var den direkte årsag til at jeg valgte at flytte med da afdelingen i vores by lukkede.
Jeg får ALTID super kompetent, venlig og personlig rådgivning af hende, uanset om det er små eller store opgaver.
Hun vender altid hurtigt tilbage på mine henvendelser, er forberedt og har svarene klar. Ellers undersøger hun sagen med det samme.
Tryghed og tillid er vigtigt for mig når det gælder pengesager, og her kan jeg kun give Marianne mine allerbedste anbefalinger 👍

Besvarelse fra Andelskassen
Marianne er en fantastisk rådgiver.
Personligt: Hun gør, hvad hun kan for os. Vi kontakter hende aldrig forgæves. Det giver tillid og tryghed.
Faglighed: Heldigvis er der professionelle, som Marianne. Hun er dygtig, og ved, hvad hun taler om. Hun kommer aldrig med halve, uprofessionelle løsninger. - Igen tillid og tryghed.

Besvarelse fra Andelskassen
Vi er meget glade for at have Marianne som vores rådgiver i Andelskassen.
Vi får altid en god og imødekommende rådgivning. Hun er hurtig til, at vende tilbage på vores henvendelser, og er hjælpsom og dygtig.
Vi er meget tilfredse.

Besvarelse fra Andelskassen
Marianne er fantastisk kunde rådgiver og er altid hjælpsom. Har 100% styr det hele og er altid godt forbedret til samtaler.

Besvarelse fra Andelskassen
Det er rart med en Bank hvor du føler de er der sammen med dig og ikke "bare" du er til for dem! Imøde kommenhed,hurtig svar og generel god forståelse for kunden!
Og når taler med koleger så ser de ud til de fuldt ud matcher renter med de "store" . Jeg er generelt godt tilfreds.:)

Besvarelse fra Andelskassen
I fortjener ikke engang den ene stjerne.
Skift kun til denne bank hvis du kan lide at betale gebyr for alt og få elendig, upersonlig kundeservice.
Så kan I sige nok så meget om det er fordi man ikke skylder jer penge at det er så upersonligt, men det bliver I ikke en bedre bank af.
Da jeg så ringer op til kundeservice med et konkret spørgsmål vedr. gebyr I har trukket i forbindelse med overflytning af vores konti - efter vi er igang med et bankskifte, er jeres kundeservice om mulig endnu værre.
Jeg har været kunde hos jer i så mange år, men den måde jeres bank er blevet på de sidste år er mig en gåde.
Upersonlig og dårlig kundeservice, det er sådan jeg vil beskrive jer nu.
Det mindste man kan gøre når man svarer på en besked i mobilbank er at underskrive med navn.