Amslod BV

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In april 2024 heb ik via de FiscFree-regeling van mijn werkgever een Amslod Dalton E-MV-360 gekocht. Het totaalbedrag bedroeg €1.670,50. In eerste instantie leek alles netjes geregeld, maar al... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze eerste kennismaking met Amslod in Rotterdam was bijzonder prettig. De verkoper nam uitgebreid de tijd voor ons en adviseerde ons goed. Na een proefrit gemaakt te hebben waren we direct verliefd o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beste fietsliefhebbers, wij hebben recent 2 verschillende e-bikes bij Amslod gekocht in Vianen. De verkoper P. Willemsen heeft ons geweldig geadviseerd. Wij hebben enorm veel schik gehad en weet zeke... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik
  2. Cykelgrossist

Skrevet af virksomheden

Amslod: snelst groeiende e-bike merk Sinds 2015 is Amslod in razend tempo gegroeid tot een van de grootste e-bike merken van Nederland. Bij Amslod krijgt u een fiets van grote kwaliteit, voor een fijne prijs. Omdat de fietsen rechtstreeks van de fabrikant komen, heeft u direct tot 40% prijsvoordeel.

Kontaktoplysninger

Alle anmeldelser

(7.671)

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Waardeloze Service!

Nog nooit een bedrijf meegemaakt dat zo uitblinkt in slechte communicatie en service. en al helemaal niet meedenkt in oplossingen, heel slecht bereikbaar en op E-mails wordt amper of heel laat geregeerd. Verkopen, geen probleem, maar service verlenen is er niet bij! Al sinds de zomervakantie kan ik helemaal geen gebruik meer vd fiets maken. Fiets is uiteindelijk opgehaald om het probleem (wat nog onder de garantie valt) nu echt maar eens op te lossen, helaas geen leenfiets achter gelaten wat wel beloofd was. Inmiddels staat de fiets al sinds 13 september in Meppel. Ik heb inmiddels zelf maar weer contact op genomen en de fiets schijnt gereed te zijn. Dan denk je eindelijk maar nee hoor, dan krijg je na 16 dagen eindelijk bericht dat ze voornemens zijn om de fiets op 31-10 te brengen. Maar omdat deze datum ons helaas niet uitkomt heb ik ze gelijk maar terug gemaild. En dan krijg je na 6 dagen pas weer bericht dat de fiets dan op zijn vroegst op 12-11 kan worden gebracht. Te bizar voor woorden, deze firma slaat werkelijk de plank volledig mis!

25. oktober 2024

Beste meneer Roodenburg,

Bedankt voor uw review.

Het is natuurlijk ontzettend vervelend wanneer er problemen zijn met de fiets.
En dat het dan ook nog lang duurt voor alles opgelost is is extra vervelend.

Graag ontvang ik uw naam en adresgegevens per mail. Dit mag naar webcare@amslod.nl
Ik kijk dan graag eens met u mee

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Zal geen tweede amslod meer kopen.

Bij aankoop werdt vertelt dat fiets binnen twee weken bezorgd zou kunnen worden.
Helaas ging daar een maand overheen.
Heb nu iets meer dan 1000 km gefietst en constateer dat rond de 65 km het wel is gedaan met de ondersteuning.
Bij halve afstand 30 km eco en 35km tour stand.
Handvatten steken schroeven hinderlijk uit, laden gaat alleen met de accu in de fiets.
Een keer gelukt de batterij te verwijderen daarna met geen mogelijkheid meer kunnen doen.
Het zadel is hard en zit voor de wat langere ritten niet fijn.

24. oktober 2024

Beste meneer den Acker,

Bedankt voor uw review.
Het is natuurlijk ontzettend vervelend wanneer er problemen zijn met de fiets.

Graag ontvang ik uw naam en adresgegevens per mail. Dit mag naar webcare@amslod.nl

Ik kijk dan graag eens met u mee

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Gewoon een goeie e bike.

Ben in de winkel in bergen op zoom, leuk en professioneel geholpen.niks geen aandringen, maar alles vrijblijvend. Samen met m'n vrouw een proefrit gemaakt van zo,n 15 minuten. Hier een fiets gekocht, met 3 jaar extra onderhoud.is thuis netjes afgeleverd, met de nodige instructies. Top.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Elektrische fiets met moderne hedendaagse uitsralling.

In de winkel aardige en vakbekwame verkoper die alle tijd had om onze wensen en vragen te beantwoorden. We konden een proefrit maken op onze geselecteerde elektrische fiets. Met een heerlijk kopje koffie de koop op papier vast gelegd, incl. een goed extra slot en een diefstal verzekering. De fiets werd een paar dagen later precies zo als afgesproken thuis gezorgd en ingesteld door de monteur.
Ik vind de Amslod serie een mooie en sportieve lijn van elektrische fiets. Vooral de fietsen die de accu in het frame hebben, daardoor een moderne hedendaagse look.

23. oktober 2024

Prachtige betrouwbare fiets

Anderhalf jaar geleden heb ik een mooie amslodfiets gekocht en omdat ik zo tevreden was, heeft mijn man een proefrit gemaakt bij het Cruquiusfiliaal, waar we erg fijn werden voorgelicht en ook hij was verkocht, hij vond het verschil met de oude e- bike erg groot en fiets nu met een big smile op zijn nieuwe fiets.

23. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Had mijn fiets online besteld,zijn toch…

Had mijn fiets online besteld,zijn toch even naar de winkel in de cruquius gaan kijken.
Werden daar perfect behandeld en mochten een proefritje maken.
De fiets beviel ons zo,dat wij daar gelijk een fiets kochten voor mijn man.
De prijs was zeer aantrekkelijke, nm geen btw.
In de winkel werd alles goed uitgelegd,de fiets mocht twee dagen daarna opgehaald worden.
Mijn fiets was iets later,maar ontzettend beleefd en vooral aardige man die nogmaals alles uitgebreid uitlag.
Spijt dat wij zo lang doorgefiets hebben op onze oude fietsen,de nieuwe fietsen bevallen geweldig en zijn erg mooi!!

24. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op kosten jagen van klant

Koop geen fiets bij Amslod en laat hem daar ook zeker niet verzekeren, indien je fiets gestolen wordt moet je in plaats de prijs die online en in de winkel gerekend wordt ineens de catalogus prijs betalen, dit staat volgens hen in de voorwaarden maar als je om die voorwaarden vraagt weten ze zelf niet waar dat staat en heb tot nu toe ook de voorwaarden niet ontvangen.

Dus voor een fiets die online en in de winkel 1999,00 kost betaal je ineens 2199,00. Tevens betaal je in de winkel 17,50 verwijderingsbijdrage die online ook niet gerekend wordt.

Antwoord op eerder bericht van Amslod: Ik vraag niet om de voorwaarden van de verzekering maar van amslod zelf waar dit in zou moeten staan, als de verzekering 1999,00 uitkeert aan jullie ga ik ervan uit dat wanneer een fiets online en in de winkel 1999,00 kost ik de fiets daar dan ook voor krijg.

Na veel bellen en mailen uiteindelijk de fiets voor de normale online en winkel prijs mogen kopen.

Beste meneer Chabot,

Wanneer de verzekering ons dat bedrag uitbetaald kunt u voor dat bedrag een fiets uitkiezen.
Als de fiets duurder is, zult u bij moeten betalen.
Amslod heeft geen verzekeringsvoorwaarden.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De fiets online besteld

De fiets online besteld, daarna nog na gebeld of alles goed was en of ik nog interesse had in een verzekering en een onderhoudscontract. Daarna is de fiets vlot geleverd en kreeg bij aflevering een goede en vriendelijke uitleg. Na de eerste kilometers kan ik alleen maar zeggen dit ik super tevreden ben.

Terugroepactie

Op twee verschillende tel. Nrs , twee verschillende dagen geprobeerd contact te krijgen, steeds een muziekje. Vervolgens via de website een contact verzoek gemaakt, ivm de terugroepactie.
Standaard antwoord : we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op !
Alleen jammer dat ik niets hoor …
Na aanschaf van twee dure fietsen vind ik dit een slechte service ….
M.vr.gr. Ab Demoed

Beste meneer Demoed,

Bedankt voor uw review.

Vervelend om te lezen dat het niet goed gaat om contact met ons te krijgen.

Zou u uw naam en adresgegevens willen mailen naar webcare@amslod.nl
Ik kijk graag eens met u mee.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Fiets ben ik tevreden mee,service niet.

Fiets ben ik tevreden mee, dat er iets kapot kan gaan, heb ik vrede mee.
Wat absoluut niet goed gaat is de service na het kopen.
Afspraak maken voor onderhoudsbeurt, wat reparatie's, enz.....duurt 2 maanden.
Als er 1 rem niet meer doet,wil je dit graag gerepareerd hebben.
Kan toch niet zo zijn ,dat je hier 2 maanden voor moet wachten, heb ook nog extra betaald voor 3 jaar onderhoudscontract.
Fiets krijgt 4 sterren.
Service 2.

21. oktober 2024

Beste heer of mevrouw Brouwer,

Vervelend om te lezen dat u problemen ervaart met uw fiets en langer moet wachten dan gehoopt. Van mijn collega heb ik vernomen dat u hierdoor zelf met de fiets bezig bent geweest en de afspraak heeft laten annuleren. Dat lijkt mijn niet de bedoeling en ook wat betreft het behouden van de garantie is het belangrijk dat er een monteur van Amslod bij komt kijken. Wij doen ons uiterste best om iedereen zo snel als mogelijk te helpen.

Mocht ik toch nog iets voor u kunnen betekenen en een afspraak plannen, dan hoor ik graag van u.

Mirjam

Amslod klantenservice

Afgelopen voorjaar een fiets aangeschaft bij Amslod deze is;

Kapot geleverd en zeven maanden later kan ik er door een defect weer geen gebruik van maken. Het contact met de klantenservice is erg moeizaam en meedenken of het tijdig aanbieden van oplossingen is er niet bij. Eerst sturen ze verkeerde onderdelen op zodat ik het zelf kan repareren, nu stellen ze voor mijn fiets over een maand te komen repareren waardoor ik nu zonder fiets kom te zitten. Totaal niet te spreken over de klantenservice.

21. oktober 2024

Beste mevrouw Staadegaard,

Vervelend om te lezen dat u problemen ervaart met uw fiets. Van mijn collega heb ik vernomen dat er telefonisch contact is geweest en er een passende oplossing is geboden. Hopelijk kunt u spoedig weer fijne kilometers maken.

Mirjam

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb onlangs een elektrische fiets…

Ik heb onlangs een elektrische fiets van Amslod gekocht en ben zeer tevreden met mijn ervaring. Vanaf het begin werd ik goed geholpen. De fiets zelf is van uitstekende kwaliteit. Ik ben vooral onder de indruk van de motor zeer krachtig

Daarnaast is de service van Amslod fantastisch. De garantievoorwaarden zijn ook duidelijk, en ik heb er vertrouwen in dat ik bij eventuele problemen goed geholpen zal worden. Over het algemeen was dit een hele fijne aankoopervaring en zou ik Amslod zeker aanraden aan anderen die een elektrische fiets overwegen.

Erg tevreden!

Keurig geholpen in de winkel in Rijswijk. Aardige meneer, nam echt de tijd voor ons. Mooie fiets gekocht en deze is keurig afgeleverd.Blij met de fiets.

16. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben twee gebruikte fietsen…

We hebben twee gebruikte fietsen gekocht voor een mooie prijs. Beide perfect in orde, ook de accu's en voor ons zo goed als nieuw. De verkoper was vriendelijk. Toen we na de eerste fietstochten na een week voor een fiets toch liever een verende zadelpen hadden, werd dit zonder problemen geregeld. Eenieder kan ik Amslod aanbevelen.

15. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede koopervaring, tevreden over product

In alle rust een fiets uitgezocht in filiaal Meppel. Ondanks dat we maar 1 fiets kochten mochten we met zn tweeën een proefritje maken. Geen enkel moment druk gevoeld om snel te beslissen. Ook bij het bespreken van mogelijkheden qua verzekering werden we daar vrij in gelaten. de fiets bevalt goed, ziet er mooi uit en doet wat hij moet doen.

17. oktober 2024

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.