Americandreams Anmeldelser

3,0

Har haft en rigtig god oplevelse med americandreams! Tøjet er super flot og af god kvalitet og leveringen var hurtig. Kundeservicen var også virkelig hjælpsom. Jeg handler helt sikkert her igen!

Jeg har for år tilbage købt den smukkeste jakke, som jeg stadig er meget glad for! Idag har jeg så modtaget to strikke trøjer som virkelig er lækre. De smukkeste farver og god kvalitet. Jeg h... Se mere

Købte samme vare i flere størrelser, som jeg normalt gør på andre tøjsider, da jeg altid svinger mellem størrelserne. Dog skal man selv betale returfragten, hvilket jeg synes er noget vås. Derudover v... Se mere

Bestemt ikke engang én stjerne værd. Fik fuldkommen elendig kundeservice af én der kalder sig "AD". Købte en jakke, der kort tid efter kommer på 50%, hvilke er mega dårlig stil. Da jeg modtager... Se mere

1. Dametøjsbutik
  2. Butik med modetilbehør
  3. Skobutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

En af Danmarks mest populære webshops inden for tøj, sko og accessories til kvinder. Americandreams har over 350.000 følgere på de sociale medier, og holder en tæt kundekontakt.

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Havde problemer men fik den bedste servie

Havde problemer med en buksedragt, der uanset str. Ikke ville passe... jeg kontaktede dem selvfølgelig, for kunne ikke passe at mig som er xs ikke engang kunne passe medium!
De kom frem til en rigtig god løsning, og ud over det så der INGEN problemer med det tøj jeg har bestilte, og har nu bestilt et par gange efterhånden 🙏🏼 Mega god service!

10. marts 2019

Faux Fur jakke

Den faux fur jeg bestilte den ene lukke knap eller hvad det hedder er ikke så god og går dsv hele tiden op men ellers virkelig hurtig levering

5. marts 2019

Jeg synes egentligt hjemmesiden er flot men...

Jeg synes egentligt hjemmesiden er flot nok, og der er virkeligt styr på at få taget nogle billeder så tøjet ser meget attraktivt og ud som om det er af høj kvalitet. Hurtig forsendelse så ingen problemer der heller. Dog synes jeg at americansdreams' eget tøjmærke, er af utroligt dårlig kvalitet og virker nærmest som noget du kunne have købt gennem en kinesisk hjemmeside, bare solgt til overpris her, det er virkeligt ærgerligt, og jeg har derfor ingen planer om at handle her igen.

3. marts 2019

Fantastisk kundeservice

jeg fik pakken til forventet tid. der ar desværre hul i det jeg bestilte, men kundeservicen var rigtig god. de er gode og hurtige til at svare på mine mails og vi lavede bare en ombytning af produktet. alt i alt god og behagelig oplevelse kan anbefales. :)

28. februar 2019

God kundeservice og lækker hjemmeside.

God kundeservice og lækker hjemmeside!
Bestilte og betalte en bikini, men fandt ud af at jeg kunne få 10% hvis jeg handlede hos dem i dag, efter jeg havde købt noget hos dem. Sofie fra live chat var hurtig til at modregne beløbet og det blev fikset med det samme, samtidig fik jeg svar på mine størrelses svar og følte mig nu mere sikker på mit køb.
Super god og hurtig kundeservice!

27. februar 2019

Super anbefaling

Jeg havde et spørgsmål angående deres lykkehjul som de kører nu, de svarede hurtigt tilbage og var virkelig søde og rare at skrive med. Har før købt undertøj fra dem som er virkelig god kvalitet og til billige penge. Alt i alt så kan American Dreams KLART anbefales!

21. februar 2019

Super

Levering tog 1 dag, hvilke var dejligt hurtig. Desværre kunne jeg ikke passe den så returnerede den og intet problem, kunderservicen var god og informerede mig om hvornår pengene ville komme ind. Tak :-)

8. februar 2019

Meget tilfreds men lidt for gennemsigtigt

Kvaliteten er god og tøj sidder godt. Når jeg bestiller noget går der kun højeste op til 2 dage og det er helt perfekt. Det eneste der trækker ned af at tøj er for gennemsigtigt når man f.eks. bestiller i farver som hvidt eller andre lyse farver. Men ellers kunne jeg ikke være mere tilfreds.

4. februar 2019

Super god service!

Super god service og deres tøj er i den lækreste kvalitet! Min vare blev allerede leveret dagen efter, og de er super gode til at svare på mail/fb. Havde uden tvivl givet dem 10 stjerner, hvis man kunne, og det bliver uden tvivl ikke sidste gang, at jeg handler hos dem <3

15. januar 2019

Ikke modtaget penge

Havde bestilt en buksedragt der desværre var for lille.
så sendte den retur med post Danmark, og købte den retur label, som de havde linket på deres side.
De modtog pakken for 2 uger siden, som jeg kan se på min PostNord pakkeapp.
Jeg har ingen penge modtaget!
Har både ringet og kontaktet dem på kundeservice og da jeg endelig fik fat i kundeservice så sagde de jeg lige skulle vente nogle dage hvilket er helt fint.
Nu har jeg ventet 7 dage yderligere og der er stadig intet sket
Hvor er det en øv oplevelse da de har så meget super flot tøj
Og en super fed hjemme side

15. januar 2019

Skøn oplevelse

Jeg havde en virkelig skøn oplevelse med Americandreams, som jeg virkelig gerne dele! Jeg havde oprindeligt bestilt deres smukke Blake jakke i faux fur. Jakken blev leveret indenfor 2 dage, så super skøn leveringen de har inde hos Americandreams. Da jeg fik jakken var jeg super glad for den, dog opdagede jeg hurtigt at den fældede enormt meget, mere end hvad normalt var. Det gik op for mig at der var tale om en fejl, så jeg skrev ind til kundeservice, hvor jeg blev imødekommet med en varm velkomst og et super højt service niveau. Jeg fik sendt min Blake jakke retur så jeg kunne modtage soho jakken da jeg fandt ud af den var et bedre fit for mig takket været den gode service fra søde Marianne. Jeg er super glad for den gode service og deres produkter, jeg har kun possitive ting og sige om dem :)

4. januar 2019

Utrolig god service

Jeg har ofte bestilt tøj hos Americandreams, og der er altid en utrolig god service. Ofte er der altid mulighed for livechat, hvis man er i tvivl om noget, og her får man svar med det samme. Ud over det er der en meget hurtig leveringstid :-D

31. december 2018

Super kundeservice

Super kundeservice
Jeg havde et par spørgsmål til det produkt jeg gerne ville købe. Jeg så de havde en chat, dog var ingen medarbejder tilgængelig, men jeg valgte at skrive alligevel. Efter 1,5 time fik jeg et svar tilbage, som også var brugebart. :-)

Da jeg var inde og bestille varen, kunne jeg se at fragten var gratis, men der kom et gebyr på min varer, - jeg skrev igen, og svaret kom efter 2sek.
Jeg vil klart anbefale dem, dog er modellerne utrolig brune/perfekte og derfor kan det give et andet syn/resultat når varen kommer på en...

13. december 2018

Hurtig og smooth handel

Jeg bestilte en vare på Americandreams.dk og allerede dagen efter kunne jeg afhente pakken hos den valgte pakkeshop.

Absolut intet at sætte en finder på og helt sikkert et sted, jeg kunne finde på at handle igen. Godt arbejde!

12. december 2018