Jeg har i 2 omgange købt hundebur hos Ivan og AM Handel. Begge gange med fuld service, grundig vejledning og overordentlig venlighed. Burene er i bedste kvalitet, og Ivan finder med lethed det rett... Se mere
Købte 2 mega store sækkestole til attraktiv pris. Levering hurtigere end forventet. Super. Den ene stol utæt - sender billede og mail og får straks svar. Har netop modtaget nyt betræk, hurtigere end... Se mere
Lige fået ny bil og nu også nyt super lækkert hundebur til vores tre hunde. Mange bure at vælge imellem og super god vejledning. Føler os fantastisk godt behandlet og vil helt sikkert anbefale AM-Hand... Se mere
Jeg fik anbefalet AM handel ifm køb af hundebur. Må sige udvalget er stort, og priserne er fantastiske! Vi fik købt et nr for småt, kontaktede Ivan mhp at få byttet til et nr størrer. Dette foregik ud... Se mere
Egen webshop til din Internet butik
Danmark
Fik idag købt transportkasse til vores 2 hunde hos Ivan. Havde talt med ham i går, hvor han hurtigt fortalte hvilke model der ville passe perfekt, til vores stationcar. Så imens vi ventede, fik vi kigget nærmere på det nr. 56 han havde oplyst var det rigtige valg. Der var travlhed, med Alle som en, fik god tid, og råd med på vejen. Da det blev vores tur, kom Transportkassen hurtigt ud i bilen. Passede bare perfekt, og kassen var en rigtig stærk kvalitet, med en nødudgang bagtil, i tilfælde af påkørsel bagtil, kan man få sine hunde ud, ved at lægge sædet ned. Genialt. Begge hunde fik en køretur da vi kom hjem og det fungerede helt fantastisk. Tak Ivan, vi ses når transportkassen en dag måske skal byttes til et anden str -model ved bilskift.

Besvarelse fra AM Handel
Selve ordren og afhentning af denne gik problemfrit, så anmeldelsen går på selve produktet. Købte et hønsehus "model Ida" og som er lavet i vejrbestandigt træ, men efter den første kraftige regnbyge, der piblede vandet ind igennem taget allevegne og spånerne i redekasserne var gennemblødte. Selve gulvområdet var også drivvådt. Der er nu monteret tagplader på hus og redekasser og nu fungerer det fint. AM-handel tog ikke rigtig klagen jeg skrev til sig, så nu vælger jeg at anmelde hønsehuset her, for lige at gøre opmærksom på, at "model Ida" kan kræve, at man udover hønsehuset, også investerer i tagplader.
Vh
Anne
Rigtig god betjening. Bestilte lørdag og mandag blev jeg ringet op at min vare desværre var udsolgt men at de havde en anden farve jeg kunne få i stedet for. Dette takkede jeg ja til og tirsdag eftermiddag modtog jeg varen. Det kalder jeg god betjening. Mange tak for det :)

Besvarelse fra AM Handel
😆 Skriver sjældent anmeldser, men sender STORE roser til AM-Handel De har været så flinke og servicen er i top👍
Det startede med at den model rugemaskine jeg havde bestilt, ikke var muligt at fremskaffe men de ringede omgående og tilbød en nummer større til samme pris 😆😆👍 Den havde desværre en mandags fejl, ikke deres fejl og De bad mig sende den retur og nu er en nyere model på vej 👍👍 De bytter med et smil, intet at klage over der. Servicen er i top👍👍😆
Mvh Camilla

Besvarelse fra AM Handel
Rigtig gode hundebure til en rigtig god pris og top service. Der var ikke flere samlede bure tilbage af den ene slags vi købte, men et nyt bur blev samlet på stedet så vi kunne hente det samme dag.

Besvarelse fra AM Handel
Super service i firmaet, vi kunne ikke komme i åbningstiden , så aftalte med afhentning, hvor Ivan satte transportbur til os på et aftalt sted.

Besvarelse fra AM Handel
Vi var i tvivl om hvilken løsning vi skulle vælge. En løsning med hundebur eller hundegitter? Vi fik hurtigt en aftale i hus med AM handel og prøvede et bur i bilen (som passede perfekt). Dog valgte vi løsningen med hundegitter da det passede bedst til vores behov. Men stor ros for god service!

Besvarelse fra AM Handel
Vi købte et Hundebur som passede perfekt ind i bores bil ganske som oplyst af sælger. Vi kom til at samle buret forkert og ringede og aftalte at vi kom forbi med det. AM Handel skilte og samlede buret for os uden beregning. Super god service, vi vender helt sikkert tilbage når vi får brug for Hundebur igen.

Besvarelse fra AM Handel
Vi havde ledt efter en hvid kontorstol i mange uger, da vi ved et tilfælde stødte på AM Handel. Her kunne vi få en flot stol til en fornuftig pris. Det var en forretning jeg aldrig havde hørt om før, så inden bestillingen skrev jeg til dem og fik svar samme dag. Jeg tror ejeren mest af alt har tid til at besvare henvendelser om aftenen - men én stjerne gives der i hvert fald for den feedback man får når man henvender sig til dem. Det samme gælder når man ringer. Telefonen bliver besvaret og man får svar på sine spørgsmål. Det giver kunden en tryghed, hvilket også gjaldt for mig og det var derfor jeg endte med at bestille stolen. Til trods for at jeg var indforstået med, at jeg ikke havde bestilt en direktørstol til en værdi af flere tusinde kroner, havde jeg alligevel en lille forventning til stolens kvalitet, eftersom jeg jo trods alt havde givet ca. 1.200,00 kr. for den. Stolen levede ikke op til den kvalitet jeg havde forventet. Specielt syningerne er dårlige og der vil være risiko for at disse går op efter kort tids brug af stolen. Ud over det var understellet ridset og der var et mindre hul i læderimitationen. En anden har også skrevet at han fik problemer med hjulene og stemplet. Når man ser stolen fra anstand, så er den flot at se på og bekvem at sidde på, så derfor valgte vi at beholde den og det gives der yderligere et par stjerne for. AM-handel tilbød at lade handlen gå retur, men det valgte vi i første omgang ikke at gøre. Pris hænger sammen med kvalitet, så til andre der overvejer at købe en kontorstol gennem AM-handel, bør man overveje om det ikke kan svare sig at betale lidt ekstra og få en stol af bedre kvalitet. Eller vælge et sted hvor man kan se og prøve stolen inden man køber. At fortryde en handel gennem AM-handel koster dig små 400,00 kr., men mindre man bor i nærheden af deres lager. Et andet minus var at ejeren heller ikke havde opdateret sin hjemmeside, så prisen på fragt var ikke den reelle pris og det er en ret så dårlig oplevelse. Jeg kan forstå ud fra andre anmeldelser, at folk generelt er ret tilfredse med deres køb, men jeg tror det skyldes at AM-handels specialitet er hundeburer mm. og ikke kontorstole.

Besvarelse fra AM Handel
Har sjældent fået så god service hos en virksomhed. Gode produkter og hurtig betjening.
Jeg køber ikke hundebure andre steder i fremtiden :)

Go Venlig service
Meget hjælpsom med rådgivning og montering
Hurtig ind og ud igen med nyt hundebur :-)

Besvarelse fra AM Handel
Jeg bestilte en cykelanhænger/jogger hos AM handel og den levede fuldstændig op til forventningerne. Er meget tilfreds og glad for mit køb hos denne virksomhed. Hurtig levering og god service!

Besvarelse fra AM Handel
Købte en hundeanhænger/jogger, ingen problemer, vil helt sikkert handle der igen.

Super hurtig service
Bestilte torsdag aften over nettet og modtog det lørdag formiddag.
Rigtig fint hundebur, som vores hund er glad for, da det er lyst og stort.
Vil helt klart anbefale dem til andre, og heller ikke sidste gang vi handler der.
Sendte billeder på en mail til dem, så de kunne bruge dem hvis de ønskede. Vi havde eks. Problemer med at beslutte os for om buret var stort nok til vores berner sennen, så syndes de skulle have et billede som de kunne bruge, så har andre en chance for at se hvor stort det endeligt er.
Fik rigtig høflig mail retur. Tak for jeres hurtige og høflige service, det kunne andre godt lære meget af
Mvh Mona Sander

Besvarelse fra AM Handel
Vi manglede et hundebur til vores nye bil, og ringede om eftermiddagen og kunne allerede komme om aftenen og kigge på bure til bilen. Vi fik god service og han målte bilen og vejledte til det bedste bur som vi købte. Prisen var også god, så vi er godt tilfredse med hele forløbet og den venlige og fleksible betjening.
Jeg købte en cykelvogn hos AM-handel for halvandet år siden. Uanset hvor mange gange, jeg har ringet for at høre enten om mulig udskiftning af håndtag, køb af andet tilbehør, dæk, nye skruer er jeg blevet mødt med den bedste vejledning, råd og hjælp. Jeg har sågar flere gange modtaget nye reservedel kvit og frit. Jeg kan kun anbefale AM-Handel på det varmeste. Mvh Charlotte K.
Har netop købt et kørebur til vores store schæferdreng af to omgange da vi i første omgang ikke kunne bestemme os. Begge gange fik vi en super service og der var absolut ingen skelen til at vi første gang vi besøgte AM-Handel intet købte tværtimod. Så kun de varmeste anbefalinger af firmaet herfra.
Jeg skulle have et hundebur, til min schæfer - og havde sat næsen op efter et brugt, som jeg fandt til salg hos AM-Handel. Her kom første positive overraskelse. Jeg skrev, hvornår jeg kunne komme - der var ingen problemer, jeg kom bare forbi, med / uden hund.
Jeg havde hunden med - og der blev målt op, desværre passede buret ikke. Ingen problem, der blev taget tre forskellige bure ud og vi fandt et, som hunden kunne være i - og som også passede i bilen.
Rigtig fin service synes jeg - også at burene var samlede og at jeg fik lov at prøve dem med hunden, for at være helt sikker på at det passede. At virksomheden også tilretter åbningstiderne, så det passer ind i mit program synes jeg er helt eminent. Buret var samlet og blev monteret i bilen uden beregning - jeg fik også strop holdere med til buret, for at spænde det helt til i bilen og selvfølgelig havde AM-Handel også lige en kofangerbeskytter, som jeg købte med.
Alt i alt tror jeg ikke det kan gøres meget bedre. Buret jeg købte, virker så absolut som en fornuftig kvalitet til pengene. Man kan helt sikkert finde dyrere eller billigere alternativer, men gennemgående synes jeg virkelig de fortjener 5 stjerner, for den gode service, de gode priser og for at samle samt montere buret i bilen.
At de så tillige er hyggelige og venlige at snakke med, tæller da bare endnu mere op.