Jeg har i 2 omgange købt hundebur hos Ivan og AM Handel. Begge gange med fuld service, grundig vejledning og overordentlig venlighed. Burene er i bedste kvalitet, og Ivan finder med lethed det rett... Se mere
Købte 2 mega store sækkestole til attraktiv pris. Levering hurtigere end forventet. Super. Den ene stol utæt - sender billede og mail og får straks svar. Har netop modtaget nyt betræk, hurtigere end... Se mere
Jeg fik anbefalet AM handel ifm køb af hundebur. Må sige udvalget er stort, og priserne er fantastiske! Vi fik købt et nr for småt, kontaktede Ivan mhp at få byttet til et nr størrer. Dette foregik ud... Se mere
Egen webshop til din Internet butik
Danmark
Jeg har købt en rugemaskine, som desværre var defekt, men AM Handel sendte en ny UB allerede dagen efter reklamationen.
Det var super venlig, hurtig og god service!

Besvarelse fra AM Handel
AM-handel havde lige det hundebur vi skulle bruge. Han har mange forskellige hundebure.
Bagagerummet blev lige målt op én gang.
Vi har et bagagerum med høj læssekant.
Ejeren hentede i første hug det bur vi skulle bruge. Det var samlet og klar til brug.
God og meget tilfredsstillende service.
Mvh. Tilfreds kunde

Besvarelse fra AM Handel
Hurtig og venlig guidning af bur til min Mazda på en høj hellig søndag.

Besvarelse fra AM Handel
Købte hundebur bilen hos AM-Handel. Efter telefonisk aftale kunne jeg komme lørdag og da AM-Handel allerede havde fået at vide, hvilke bil jeg har, var buret allerede fundet frem. Flot service.

Besvarelse fra AM Handel
Sikke en fantastisk service, jeg fandt et brugt hundebur til min kommende hund og selv om det var brugt, så var det i virkelig god stand.
Så det er bestemt ikke sidste gang jeg handler dette sted.

Besvarelse fra AM Handel
Vi har nu købt hundebur hos AM-Handel for fjerde gang, og vi er lige så tilfredse som altid. Servicen er hurtig og professionel, og burene har aldrig fejlet noget. Vi skifter kun bur, fordi vi får ny bil, og hver gang har vi valgt det største bur, der passer til bilen. AM-Handel leverer både kvalitet og god service – kan varmt anbefales!

Besvarelse fra AM Handel
Meget kompetent og venlig vejledning :-)
Vi har i flere omgang søgt et hundbur til vores HatchBag-bil - her lykkedes endeligt og så endda udenfor almindeligt åbningstid !
Tak for service & fleksibilitet 🐕🦺

Besvarelse fra AM Handel
Lige fået ny bil og nu også nyt super lækkert hundebur til vores tre hunde. Mange bure at vælge imellem og super god vejledning. Føler os fantastisk godt behandlet og vil helt sikkert anbefale AM-Handel til alle der står og mangler nyt lækkert og sikkert hundebur til bilen.

Besvarelse fra AM Handel
Ikke første gang vi har købt bur hos AM-Handel og det bliver heller ikke sidste gang.
Super service, super erfaring ang. størrelser til bil og altid til at få fat på.

Besvarelse fra AM Handel
Købte et hunde bur hos am handel.
Viste lige præcis hvad der kunne bruges til min bil.
Super god service.

Besvarelse fra AM Handel
Har i dag købt et lækkert bur hos AM handel.
Ringede i formiddag og efterspurgte bur til vores bil, kunne komme med det samme. Super god service og god pris på det store bur.
Kan kun anbefale AM handel hvis du skal finde et bur til din bil.
Der er et hav af bure, så det er nemt
at finde et der passer.

Besvarelse fra AM Handel
Købte hundebur. Fik hurtige og gode svar på mail. Kunne hente buret lige da det passede mig. Godt bur.
Super god service. Kan kun anbefales👍

Rigtig god service
Ejer af AM-Hande fandt hurtigt et passende bur og så kunne vi med stor fordel se ejers hund i buret. Vi kørte glade derfra og var enige om vi havde fået det rette bur og god service.
Vi vil anbefale andre til købe deres bur til deres hund hos AM-Handel

Besvarelse fra AM Handel
Det er nu det 3 hunde bur som jeg har købt hos Am-handel (pga skift af bil)
Doggybur er bare en fantastisk godt bur i en god kvalitet og fedt at der er nødudgang på dem.
Men servicen er helt fantastisk. Aftaler at jeg kan komme en lørdag formiddag og jeg køber en nyt dobbelt bur, desværre opdager jeg på vejen hjem, at der en del skrammer på skillevægen ene side, jeg kontakter Am handel med det samme og sender et billede, efterfølgende får jeg besked om at han har fundet et nyt til mig, så jeg kan komme at bytte. Desværre bor jeg ikke lige i nærheden, så vi aftaler at jeg kan komme en søndag formiddag og bytte det.
Så jeg kan kun sige, super service og god kvalitet.

Utrolig fin service
Jeg har lige købt mit 3. Hundebur hos AM Handel og har også denne gang fået en utrolig god behandling. Hundeburet blev købt, men efter nogle dage kunne jeg se at det var for stort til hunden, idet han virkede utryg når han var i det- noget han ellers aldrig var. Jeg ringede til AM Handel og spurgte om det var muligt at bytte det til et lidt mindre, hvilket ikke var noget problem. Det er vigtig at hunden har en positiv oplevelse når den er på tur, så selvfølgelig kommer du bare og får et andet sagde virksomhedsejeren.
Jeg kan kun give AM Handel mine bedste anbefalinger

Besvarelse fra AM Handel
Super god service og stort udvalg.

Besvarelse fra AM Handel
Købt 2 hundebure i model, og de er af superkvalitet. Den ene måtte byttes da min hund ikke kunne vende sig i buret ( det var min egen skyld), fik byttet buret uden problemer, og endda en søndag.
De har bure i alle størrelser. Har du mulighed for at køre forbi, så lav en aftale og prøv buret, inden du køber.

Besvarelse fra AM Handel
Ringede dagen før og aftalte en tid til fremvisning af bur en lørdag.
Der blev spurgt om bilmærke/model og alt var klar, selvom vi ankom lidt før aftalt tid.
Ejer vidste på forhold hvilke bure der passede i vores bil.
God service og imødekommende ejer. Delte gerne af egne erfaringer og fremviste gerne brug af buret med egne hunde.
Ejer tilbyder endda at købe buret tilbage, hvis der i fremtiden skulle opstå behov for et andet bur.
Alt i alt en god oplevelse.

Besvarelse fra AM Handel
Super god hjælp og vejledning da der skulle handles nyt hundebur. Meget kompetent og professionel service. Yderst rimelige priser, en helt klar anbefaling herfra.

Besvarelse fra AM Handel
Kaninbur "Sevilla" var dårligt og uprofessionelt indpakket og var det værste "Made in China"-bras, der var pindetyndt og stank af giftig lakering. Tilbød professionel indpakning fra mit arbejde (distributør) for at få pengene tilbage, men dette blev afvist. 1300 kr ud af vinduet og jeg kan uploade et foto af det pindebrænde jeg smider ud i skraldespanden, da jeg ikke vil sælge det videre til noget andet barn i DK.