Alu Wheels Anmeldelser

2,5

Havde jeg kunne give jer 0 stjerner, havde I fået det. Fuldstændig urimelig behandling af jeres kunder. I kunne i det mindste komme med løbende info og opdateringer, men intet hører man fra jer. Fuld... Se mere

Dårligste service til dato, jeg blev lovet at mine fælge som jeg købte d. 28 april ville være der indenfor maksimalt 5 hverdage. Jeg modtog så først fælgene d. 29 maj. Efter jeg selv har skulle ringe... Se mere

Endnu en super god oplevelse hos Alu-Wheels. Abbas kan bare det der. I stedet for at købe de meget dyre Michelin sommerdæk anbefalede Abbas Falken FK510 til ca den halve pris. Til gengæld er de væsent... Se mere

Kan kun sige positive ting om dette Firma. Har altid fået rigtig god behandling, både med priser og levering. DET KAN IKKE BLIVE BEDRE ELLER FINDES BILLIGER ANDRE STEDER. Kender rigtig mange der ha... Se mere

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,5

Fantastisk Services med priserne i bund

Jeg bestilte slut feb. et sæt alufælge plus dæk.
Jeg kom i kontakt med alu-wheels.dk gennem bilgalleri hvor jeg søgte 2 enkelte stående fælge til et sæt jeg allerede havde.

Men Abbas & co kunne levere 4 stks til samme pris, som jeg normalt kun kunne få 2 til - Derved købte jeg 2 og fik anbefalet yderligt nogle dæk til spot pris.
Efter et par uger, fik jeg følgene på og der var desværre fejl på 2 dæk og de måtte tilbage sendes.
Alu-wheels vælger så at sætte 4 helt nye dæk på samt en ny fælg, ikke fordi de var 100% på der var fejl, men deres lille tvivl skulle ikke gå udover mig som kunde og de sendte mig efterfølgende sættet. Jeg opdager så, at dækkene ikke er hvad jeg bestilte i første omgang (ikke dårligere påmonteret dæk), Abbas & co beklager rigtig meget, for jeg skulle selvfølgelig ha' haft valget.
Vi bliver dog enige om i fælles skab, at jeg køber et andet sæt/dæk i større budget klasse når likviditeten er forøget og alu-wheels tager med det samme det gamle sæt tilbage, samt eftersender en kreditnota med det overførte beløb, fra i feb. måned.
Alt i alt, en services, som på ingen måde har kostet mig noget - udover min tålmodighed og de mønter jeg havde ude og svømme, som bliver tilbage ført.
Det ikke særlig tit jeg oplever en services som Alu-wheels har givet - De acceptere producent fejl og beklager inderligt MEN de agere også helt korrekt udfra deres kunder.
Trods jeg ikke har nogle alufælge endnu, vil jeg på ingen måde tøve ved at give Abbas & co et ring - De folk mangler der flere af i sådan en branche. Anstændighed og respekt kommer man meget længere med, end billige priser og uærlighed.
Derfor 5 stjerne til overstående firma, for en helt korrekt håndtering af en "øv" situation.
Vh Jesper W. Henriksen

19. maj 2015

fremragende service !!

lige meget hvor du bor, kan jeg kun anbefale alu-wheels. Købte mine sommerfugle og dæk hos dem. Har aldrig nogensinde fået så god service som de gav mig. de var meget hjælpsomme med at finde lige pæcis de fælge og de dæk, som passede på min bil. Lyn hurtig levering. Han fandt endda også en gevindundervogn til mig og en mekaniker i nærheden, som kunne sætte den på bilen på rekord tid. er du i tidspres med at få bilen klar, så sætter de alt igang for at du kan være klar på 0 komma 5. mød op derude og få en snak om hvilke fælge og dæk der netop passer til din bil og dit budget. Jeg Vil garantere at du går derfra med et smil på læben for første gang, om du så har brugt en sjat penge derinde Eller ej.

24. april 2015

Yderst professionelle !

Jeg oplevede en rigtig god og professionel service hos alu-wheels. De ved hva de snakker om og de har eller kan skaffe lige de dæk/fælge som du ønsker dig til en fornuftig pris. Jeg er helt sikker på at jeg ikke kommer til at bruge et andet sted igen. Meget Tilfreds.

22. november 2014

Altid super service og priser :)

Har købt både sommer og vinterhjul hos alu-wheels, super service og klart de billigste.

Kan kun anbefale alu-wheels.dk til andre. Handler kun der fremover :)

Top karakter herfra!

21. november 2014

Fremragende service og kvalitet

Jeg har købt nye vinterdæk til min bil. Jeg fik den bedste service og vejledning i hvilke dæk, der ville være bedst, og fik to forskellige tilbud, der var overskuelige. Jeg blev mødt af en flink og smilende medarbejder, som skiftede dækkene. Jeg kan klart anbefale Alu-wheels.dk, de har kompetente medarbejder, der er smilende og hjælpsomme. God service og kvalitet. Min bil kører perfekt :-)

17. november 2014

Bestilte 4 dæk

bestilte 4 dæk med montering d 22/10 14 fik af vide de ville komme tirsdagen efter hvor jeg ringer til dem men får af vide de på vej i dag d12/11 har jeg stadig ikke hørt fra dem efter flere henvendelser så jeg har valgt et andet sted at få dæk ingen ros herfra

12. november 2014

Dårlig service

Jeg købte for 1 år siden 4 alufælge ved Abbas / alu-wheels. Kørte direkte hjem og monterede dem og blev meget skuffet.
Fælgene hoppede og rystede så meget at motorlampen i bilen tændte.
Jeg kontaktede dem så med det samme og de ville sende et nyt dæk da de ene hoppede en del. Men der kom aldrig noget.
Jeg afbalancerede hjulene flere gange men det forsatte med at hoppe dog ikke så meget som først.
Jeg bliver ved med at kontakte dem men får aldrig noget endeligt tilbage med hvad der skal ske.
Efter 3 måneder flækker den ene fælg indvendig så den ikke kan holde luft. Kontakter dem igen men det må jo være min egen skyld.
Jeg vælger så inden vi køre på ferie at skifte alle 4 dæk hvor jeg så opdager at endnu en fælg er flækket og grunden til mine dæk hoppede fandt jeg så også da kassen er fået i bagdæk.

Handler aldrig der mere.

5. august 2014

Helt kanon

Har købt alufælge og havde lavet fejl i min bestilling og kun bestilt en ventil til mine 4 fælge men jeg modtog 4 så super service.

Dog kan jeg ikke give 5 stjerner fordi de ikke modtager børnekort aka Mastercard debit.

20. juli 2013

Har i dag købt nogle rigtig fine fælge hos jer. Vil klart anbefale jer til andre. Vi fik utrolig god service. Helt klart ikke sidste gang :)

29. april 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (52 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto