Om Mekster.dk
Mekster – for dig, der går op i din bil
Mekster er en moderne og pålidelig onlinebutik til dig, der ønsker at passe godt på din bil på en nem og tryg måde. Her finder du et bredt udvalg af reservedele, biltilbehør, bilpleje, værktøj og motorolie, nøje udvalgt til at passe de fleste bilmærker og modeller på markedet. Uanset om du er en erfaren gør-det-selv-mekaniker eller blot ønsker at udføre grundlæggende vedligeholdelse, tilbyder Mekster produkter, der kombinerer høj kvalitet med konkurrencedygtige priser.Vores mest populære kategorier
Reservedele Tilbehør Værktøj Bilpleje OlieHos Mekster er det nemt at finde de rigtige bildeler til netop din bil takket være tydelig produktinformation og smarte søgefunktioner. Uanset om du skal udføre service, udskifte sliddele eller forbedre bilens komfort og udseende, finder du alt samlet ét sted. Sortimentet omfatter både velkendte mærker og prisvenlige alternativer, så du altid kan træffe et trygt valg.
Med hurtig levering, sikker betaling og pålidelig kundeservice gør Mekster bilejerskabet nemmere. Fokus er på bekvemmelighed, kvalitet og tilgængelighed – så du kan holde din bil i topform, forlænge dens levetid og køre videre med tryghed år efter år.
Meksters motormagasin – læsestof til dig, der går op i din bil!
MotormagasinMekster

- Til dig, der går op i din bil.
- Vores mål er at gøre dit billiv så nemt og problemfrit som muligt. Kontakt gerne vores kundeservice på kundeservice@mekster.dk, hvis du har spørgsmål om produkter, bestillinger eller leverancer.
- Prisgaranti på reservedele og motorolie.
- Når du køber reservedele eller motorolie hos Mekster, kan du være tryg ved, at du handler til virkelig gode priser – finder du varen billigere et andet sted, matcher vi prisen!
- Lager i Danmark
- Sammenlignet med mange af vores konkurrenter har vi faktisk vores hovedlager i Danmark!
- 60 dages returret med gratis returnering
- I en verden fuld af stress tilbyder vi en generøs returpolitik med gratis returnering, så du har god tid til at gennemgå dine købte varer i ro og mag.
Køb reservedele.
Ingen anmeldelser
Denne virksomhed har ikke fået nogen anmeldelser endnu.