Allesindustrieel Anmeldelser 182

TrustScore 3 ud af 5

2,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nadat ik besteld had, las ik nogal wat negatieve reviews hier. Oops. Maar, no worries, super correcte communicatie per mail over levertijd (slechts enkele dagen). Ook afhalen verliep perfect volgen... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

UPDATE 17-01-2023 Zowaar afgelopen zondag de eerste deuren ontvangen! Kwaliteit! SUPER! Ik wens ze enorm veel succes met de explosieve groei en hou vol!! UPDATE 12-1-2023 Zojuist gebeld,... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vorig jaar enkele deuren en beslag besteld en betaald, netjes bericht ontvangen wanneer ze geleverd konden worden. Door ons zelf verzet ivm uitloop verbouwing. Echter, krijg nu helaas geen contact om... Se mere

2,8

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Een gewaarschuwd mens........

Inmiddels 3 jaar verder en de 3 deuren met glas en latjes kunnen naar de vuilstort. Waardeloze kwaliteit: deuren zijn zo slap dat ze bijna uit elkaar vallen, latjes die constant loslaten, deurklinken die wiebelig zijn, kortom 1 grote ergernis. Alleen de dichte deur met latjes hebben we geverfd waardoor deze wat steviger is, maar voor al deze 4 deuren geldt goedkoop is duurkoop.

21. april 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Lang wachten op klink en slot

Ik heb een deur besteld. Werd mooi geleverd. Zit nu alleen week op de klink en slot te wachten. Gebeld wilde hem nog ophalen maar dat kon niet want moest nog een container legen. Terwijl ik maandag al een bericht heb gehad van gls maar is nog steeds niet verzonden

6. marts 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Slechte kwaliteit hout, niet zonder veel houtbewerking te gebruiken.

Op dit moment kan ik niet verder komen dan een 2 sterren review, als ik het alleen op mijn laatste bestelling zou beoordelen dan was het er maar 1 geweest.

De laatste bestelde plaat eikenhout van 1m x 20cm was ronduit slecht, hoeken beschadigd, diepe krassen, stukken uitgebroken hout bij slecht gevulde noest.
Na contact te hebben gehad, kreeg ik de keuze van 15 Euro credit of omruilen, ik koos voor creditering, ondertussen ruim 2 weken geleden.

Aangezien het 2 wand planken worden, en ik een vandiktebank heb kan ik het hout afschaven waardoor de diepe krassen en uitgebroken stukken hout verdwijnen. Helaas bleken de gevulde noesten erg slecht gevuld, onder de plamuur zat nog gewoon verpulverd houd van de noest. Kortom ze leveren slechte kwaliteit hout waarin wel spint zit, terwijl ze juist zeggen dat het niet zo is. (spint zijn de lichtere stukken hout tussen de bast en kern hout)

De initiële bestelling ging op zich goed, qua communicatie ook redelijk. ging alleen mis bij bezorging maar dat lag aan "brenger" die zij ingeschakeld hadden.

De bestelde plaat eikenhout 3m x 65cm was "acceptabel", wel veel noesten en randen waren beschadigd. Maar omdat het een bankje ging worden zouden de hoeken toch afgerond worden en was het geen probleem.

10. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtig materiaal in combinatie met perfecte service

Ik was weer blij verrast. Twee jaar geleden een aanrechtblad gekocht. Nog steeds blij mee. Het heeft zo'n natuurlijke uitstraling. Nu heb ik 2 trappen renovatie gedaan. Van te voren heel goed geïnformeerd. Bij vragen snelle reactie en meedenken met een oplossing. Het hout is van hele goede kwaliteit, prachtig ECHT hout!! En dat voor een prijs die je in de bouwmarkt veel duurder is en dan heb je minder kwaliteit. DUS: ja , op de site staat dat ze de goedkoopste zijn en dat klopt!! Mijn 1e ervaring en nu mijn 2e ervaring is boven verwachting ! BEDANKT!

11. februar 2026
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Deur is ok

Zo’n spijt dat ik dit niet van tevoren heb gezien.. precies hetzelfde verhaal hier, na lang wachten op op maat gemaakte deur zelf maar aan de bel getrokken. In eerste instantie geen antwoord. Daarna gebeld waarna ik een mail kreeg dat ik nog een maand moest wachten, zonder enige uitleg of excuses. Weer gebeld om mijn ongenoegen te uiten, zeer onbeschoft te woord gestaan. Daarna op al deze reviews terecht gekomen waaruit blijkt dat ik dus niet de enige ben helaas.. nu een mail gestuurd waarin ik mijn order annuleer en mijn geld terug vraag. Nog geen antwoord. Denk dus goed na voordat je besteld!

Update; de deur is geleverd, ter compensatie voor het wachten mijn leveringskosten retour ontvangen. De deur past ook en is ok.

9. februar 2026

Wees op je hoede!!!

Wees op je hoede!!!! Wij hebben 2 opdekdeuren besteld. De levertijd werd uiteindelijk 2 en een halve maand. Veel langer dan aanvankelijk gedacht en geen communicatie. Eigen initiatief. De deuren zijn uiteindelijk geleverd maar we hadden een domme fout gemaakt. Twee dezelfde deuren besteld maar 1 deuropening was 5cm kleiner. Gebeld en we mochten terugkomen met de deur. Wat waren we blij. Naar Waalwijk gereden om daar te horen te krijgen dat de deur beschadigd en bijgewerkt was????? Ze namen de deur niet terug. Wij hadden de deur alleen thuis uitgepakt en de volgende dag met de grootste zorg in de auto gelegd. Geen schade geconstateerd bij uitpakken en ZEKER niet bijgewerkt:( !! Wat een teleurstelling en boosmakend. Beschuldigd worden van iets wat je niet gedaan hebt. Een aanbod om met korting een goede deur te kopen en de suggestie om de andere deur op Marktplaats te zetten zijn we niet op ingegaan. Ze moeten zich schamen!! Wij gaan aan t werk om zelf de boel te fixen maar willen anderen waarschuwen: controleer de deur na uitpakken zorgvuldig op eventuele schade en reken niet op goede wil bij dit bedrijf.

4. januar 2026

pfff ellende

pfff, eerst geen bevestigingsmail, Na een aantal mails van mijn kant en op een gegeven moment dreiging met aangifte, kreeg ik eigenlijk bericht. Vervolgens werden verzending nog twee keer uitgesteld. Ik had een staallook deur besteld met vier raampjes en kreeg een deur met één groot glas erin, de lajes mag je zelf gaan plakken. Daarnaast moet je zelf het gat boren voor het deurbeslag, dit is erg lastig als je niet handig bent en ook het materiaal er niet voor hebt het is dus bij mij ook gewoon niet goed gegaan. Daarnaast krijg ik in plaats van twee maar één paumelle's voor de deur, er wordt totaal niet meegedacht! Al met al ben ik gewoon helemaal niet tevreden over dit bedrijf en zal er niet weer iets bestellen.

13. december 2025

Ook ik bestelde een deur met 4 ruiten

Ook ik bestelde een deur met 4 ruiten. Je ontvangt een deur met 1 ruit en moet je zelf de latjes erop plakken; zo lelijk!
Als ik het vooraf had geweten, had ik de deur nooit besteld.

Stom dat ik vooraf de reviews niet heb gelezen.

3. december 2025

Super super slecht!

Super super slecht!!
Slechte kwaliteit van de deur
Ik heb een bronze deur besteld en heb een bruine kleur gekregen. Ook is het een ‘doe het zelf’ deur. Er moet een timmerman voor komen. De latjes moet je er zelf op plakken en die zijn ook nog niet op maat!!! Het is echt waardeloos, als ik dit geweten had ik hier nooit iets besteld!

27. november 2025

Waardeloos

Waardeloos! Standaard opdekdeur besteld.
4 maanden moeten wachten , geleverd een deur met 1 groot raam , terwijl ik deur met 4 ruiten besteld had,
De gaten van de scharnieren zitten verkeerd en zelfs te weinig , hout sluit niet aan en ook het gat voor de deurkruk was niet aanwezig , ook de bovenkant was beschadigd. De chauffeur die kwam leveren maakte zich snel uit de voeten. Klacht ingedient echter geen oplossing en zelfs geen berichten meer.
Aankoopbedrag teruggevraagd conform de wettelijke verplichting wegens niet deugdelijk en onbruikbaar product.
Koop hier niet ! u bent gewaarschuwd.

11. oktober 2025

Staallook deur besteld met 4 ruiten

Staallook deur besteld met 4 ruiten. Bezorging was uren te laat waardoor het in de avond voor de deur werd gezet en is de bezorger weggelopen. Toen bleek ook dat het verkeerde deurbeslag was bezorgd en verkeerde paumelle. Duurde uiteindelijk nog 1-2 weken om die toegestuurd te krijgen, zonder excuses of iets. Het is een deur met 1 ruit, niet 4 ruiten, dat hadden we niet gezegd. Je moet er zelf latjes op plakken, die er na een aantal weken soms afvallen, waardeloos, moet ik nog eens wat op verzinnen. Het gat voor deurbeslag moet je zelf nog boren, maar goed dat was het minst storende.

Opzich wel mooie deur, maar veel gedoe met bezorging / klantenservice en die latjes waardoor je het idee hebt dat je meerdere ruiten hebt, zijn slecht.
Ik kom hier niet meer terug.

17. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oud eiken vensterbank met boomschors

Oud eiken vensterbank met boomschors besteld,wat dus echt geen oud eiken vensterbank is en de boomschors is ook ver te zoeken.De foto’s op hun site zijn misleidend lijken totaal niet op de vensterbank die je opgestuurd krijg.Contact gehad ,mocht retour sturen was idd niet de goede krijg je vervolgens gewoon dezelfde weer opgestuurd ,en nu beweren ze dat het wel de goede is.

30. juli 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.