Allan Hansen Automobiler A/S Anmeldelser

5,0

Vi købte vores nye, første elbil hos Valdemar Dahl Kjøller fra Allan Hansen Automobiler. Det har været en super god proces. Vi var tilfredse med handlen og fik leveret bilen i rigtig fin ti... Se mere

Vi har netop købt tre nye varevogne hos Allan Hansen Automobiler, og hele oplevelsen har været helt i top. Fra første kontakt til levering har alt været professionelt, hurtigt og effektivt. Vi nævn... Se mere

Bilerne hos Allan Hansen er vitterlig i særklasse, men lige så vigtig bliver du mødt i øjenhøjde af imødekommende salgspersonale (som derfor også er i særklasse). I forbindelse med mit køb af en Porsc... Se mere

Valdemar gjorde et rigtig godt arbejde og var virkelig venlig og hjælpsom da vi skulle købe vores nye bil. Super flink og velopdragen fyr

1. Bilforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi er én af Danmarks største forhandlere af brugte biler. Med et bredt udvalg af bilmærker i de nyeste modeller og i enhver prisklasse, er vi klar til at tilbyde dig din drømmebil. Det er sikkert at købe en brugt bil Vi har solgt over 35.000 biler – til 35.000 tilfredse kunder. Det vidner om, at det kan betale sig at investere i en brugt bil frem for en ny – så længe du vælger en forhandler, der prioriterer garanti og kundeservice og har øje for kvalitet. Der er besparelser at hente Men kvalitet, garanti og kundepleje betyder ikke højere priser – i hvert fald ikke hos os. Prisen på mellemklassebiler er her ofte 10-20.000 kr. billigere end andre steder. Og når det drejer sig om de dyre luksusbiler, er besparelsen ofte endnu større. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi gennem de sidste 30 år har opbygget et meget bredt netværk med kontakt til samarbejdspartnere i hele Europa. Over 30 år med tilfredse kunder Allan Hansen købte sin første bil på sin 18 års fødselsdag tilbage i 1976. Ingen husker længere, om det var et godt køb, men det blev ikke desto mindre starten på et vaskeægte dansk bil-eventyr. Allan har købt og solgt i tusindvis af biler lige siden. I 1981 stiftede han firmaet Allan Hansen Automobiler A/S – med kun en enkelt ansat og et par biler hjemme på gårdspladsen. Men forretningen voksede sig hurtigt stor, og efter blot fire år købte han en grund i Daugård med et 600 m2 stort værksted. Det er siden vokset til 4200 m2 udstilling, mens antallet af medarbejdere er vokset til ca. 30 ansatte. Kontakt eller besøg os i dag! Kontakt os i dag på 75 89 51 11 og lad os høre om dine ønsker og behov. Du er også meget velkommen til at besøge vores udstilling i Daugård. Som en af de få bilforhandlere i Danmark kan vi snart fremvise ca. 250 biler under samme tag.

11 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg har købt bil hos Allan Hansen…

Jeg har købt bil hos Allan Hansen Automobiler og har oplevet en helt fantastisk service og behandling under hele forløbet.
Allan Hansen Automobiler og medarbejdere lever til fulde op til mine forventninger om en seriøs og troværdig virksomhed og jeg vil takke for den service jeg har fået af Jacob og Klaus.
Ikke uden grund at I bærer titlen som "Årets Brugtvognsforhandler".
Det er ikke den sidste bil jeg har købt hos jer.
Med venlig hilsen Claus Søndergaard, Aalborg

12. juli 2019

En virksomhed som vil sine kunder det absolut bedste!

Jeg var d. 16.06.19 ude for at kigge på ny bil. Allan Hansen har ligget i Daugård i alle mine 25 år, så valget faldt herpå, da jeg altid har kendt til dem.

Jeg får prøvet lidt biler, beslutter mig og kommer her i snak med sælger Gustav Mikkelsen. Hele processen fra første håndtryk, til jeg stod med nøglen i hånden til min nye bil, havde jeg vitterligt ikke tænkt skulle være så nem og hurtig!
Det hele blev sat på plads i løbet af 24 timer, dog med lidt småting som kom i vejen, men Gustav var super skarp og effektiv på de områder her, og bilen stod klar på ingen tid.

Efterfølgende troede jeg, at jeg havde et problem med koblingen i bilen, og håndteringen fra alle hos Allan Hansen var formidabel - Gustav fik sat i værks, at jeg kom i snak med en mekaniker, som tog med på en køretur, en værkfører som arrangerede møde hos VW i Horsens og efterfølgende blev jeg klar over, at bilen bare af natur opførte sig anderledes, end hvad jeg havde prøvet før. Men hele håndteringen af situationen (hvor der heldigvis ikke var noget galt) samt selve bilkøbet fik virkelig bragt i smil på mine læber. Alle er super kompetente på hver deres område, og specielt Gustav kan jeg ikke anbefale nok - svarer prompte på telefon, følger op på tingene og er super dygtig til at sætte ting i værks!

Jeg håber og ønsker, at alle andre får samme oplevelse hos dem, som jeg har fået. Jeg kunne ikke være mere tilfreds!

4. juli 2019

Fremragende service

Fremragende service. Vi købte en Volvo XC60 D5 4WD som ret hurtigt gjorde sig bemærket med en knurrende lyd fra agterenden.
Troede det var et hjulleje, men det viste sig at være mere omfattende end det.
Lyden kom fra bagtøjet.
Fejlen blev udbedret til vores fulde tilfredshed, og vi fik også stillet en passende lånebil til rådighed under reparationen.
Stor ros til værkstedet herfra.
Det er 3. gang vi har købt bil hos Allan Hansen, og vi anbefaler varmt stedet til andre.

16. maj 2019

En fornøjelse.... som altid....

Har for nyligt handlet bil hos Allan Hansen. Altid fremragende service og det er på tværs af alle deres afdelinger. Man bliver mødt professionelt, i øjenhøjde og med smil uanset om du taler med folk fra salg, bogholderi, værksted eller klargøring.

12. april 2019

Igen en god oplevelse

Det er nu anden gang at jeg køber bil hos Allan Hansen, denne gang ubeset. Bilen var som beskrevet og lovet ved handlens indgåelse.
God gennemgang ved afhentning.
Tak for en fin handel :-)

9. marts 2019

vw Passat

Havde aftalt med sælger at vi ville komme og kigge på en VW Passat, samt kører en tur i den.
Da vi ankommer til forhandleren havde de lige solgt bilen.🤥
De undskyldte mange gange, og var meget flove over hvad der var sket😕
Vi bliver derefter lovet at de ville kontakte os ugen efter mht. en anden bil ( VW-Audi eller Mercedes), og det er nu ca 3 1/2 uge siden.
Pga. vi ikke kontaktede dem igen med det samme, var vi ville give dem lidt mere tid, til at finde den rette bil.

8. marts 2019
Allan Hansen Automobiler A/S-logo

Besvarelse fra Allan Hansen Automobiler A/S

Hej Jørgen, tak for din anmeldelse.
Det er naturligvis ikke i orden og det er beklageligt det som er sket.
Vi er et dynamisk hus med 7 sælgere og vi sælger cirka 120-150 biler om måneden, så fejl sker, og det sker nok igen.
Vi beklager din oplevelse, men du er velkommen til at kontakte mig, så vil jeg gerne forsøge at finde jeres næste bil.
Dbh
Martin Hansen
Allan Hansen Automobiler

Super fed service

Super fed service. Ringede fordi jeg var interesseret i en BMW 520d, og pga. den service jeg fik både telefonisk og personligt ved mit fremmøde kunne jeg ikke gå hjem uden.

Gustav udviste stor engagement og professionalisme samt et virkelig højst service niveau. Er allerede på udkig efter en bil til et familiemedlem pga. den høje standard man bliver mødt med.

2. februar 2019

Har handlet 4-5 biler hos Allan Hansen…

Har handlet 4-5 biler hos Allan Hansen -lige fra Luxus biler til afh. biler,jeg er ikke proff. men elsker blot biler af forskellig karakter,
service er den bedste jeg har oplevet til d.d. dato-hurtig på aftrækkeren ligesom mig selv-det kan jeg godt lide,værkstedet for-
tjener kæmpe ros.
mvh.
Pia & Flemming Arnhild

10. januar 2019

En oplevelse af karakter

Jeg købte en BMW X3 fra 2012 med 140.000 km. på tælleren i februar i år (2018) ved Allan Hansen Automobiler A/S og jeg var meget skepsis med handlen, da jeg opdagede at bilen brugte vand, svinede med olie under det brede topdæksel, havde en mærkelig mislyd og et stelnummer der lignede noget der var banket i efterfølgende.

Jeg købte bilen udelukkende på grund af, Allan Hansen' renommé og trustpilots mange anbefalinger.

Jeg var nok ikke den nemmeste kunde, og jeg beklagede mig ret meget, for når jeg køber en bil til 320.000 kr. på gule plader, så forventer jeg, at den er i orden.

Først inviterede Allan Hansen mig til kaffe, hvor han beklagede at de ikke havde set de mangler, men efter som bilen brugte 1 litter vand på 1 måned, så var godt klar over, at det selvfølgelig er svært for dem, at opdage det. Oliespildet var så lidt, og gemte sig under et stort bredt topdæksel, der dækker motoren, så det var ikke synligt ved olieskift.
Der stod i bogen, at der var lavet eftersyn, og det var der også. De havde skiftet Olie og filter som beskrevet i bogen. Det fik jeg tjekket op på ved FDM og BMW i Odense, da jeg begyndte at se spøgelser, og ville tjekke ærligheden og min manglende tillid til Allan Hansen.

Stelnummeret var genslået nogle år tidligere, da BMW i Tyskland havde repareret den del. Det var gjort, da BMW havde oplevet, at nogle af deres X3'er havde rustproblemer i området ved stelnummeret, det fik jeg bekræftet på et dokument, som var udfærdiget og et underskrevet certifikat fra BMW i Tyskland. Det var Allan Hansen der sørgede for alle tingene, da jeg forlangte at se dokumentation for stelnummeret.
Mislyden var en svejseklat fra buret (Gulpladeindsatsen) som uheldigvis var smeltet af inde i indsatsens rør. Det gav også mening, da mekanikeren viste mig det. Passede lige med sådan en rullelyd fra en dims. Vandforbruget var en AGR køler som var problemet og BMW Odense verificerede at de skifter rigtigt mange af dem på deres 3.0 diesel. Der kom en ny original på, og så var det problem løst. Under operationen knækkede der en plastic dims af topdækslet, så der kom også et nyt på.
Det var virkeligt betryggende at følge med i. Selv mekanikeren nævnte at han var glad for at arbejde med Allan Hansen, for der gik man ikke på kompromis og risikerede utilfredse kunder.

Allan Hansen gav mig en lånebil gratis under hele reparationen som kun varede 4 dage, og jeg talte dagligt med værkføren, som var helt fantastisk til, at forstå min bekymring. Han ringede som lovet, og fortalte status på bilen. Nu har jeg haft bilen i snart et år, og den har kørt 40.000 km upåklageligt.

Jeg har fået indtrykket af, at Allan Hansen hellere tjener lidt mindre for at have glade kunder, og hvis det er tilfældet, så viser det bare, at man på sigt, tjener meget mere ved den strategi.

Jeg vil helt klart købe min næste bil ved Allan Hansen. Selvom jeg var ked af det, og det kom til udtryk i vrede og frustration, så formåede Allan Hansen og hans folk at få vendt min første dårlige oplevelse, til noget positivt, og derfor skriver jeg først anmeldelsen nu, hvor jeg har haft bilen i 11 måneder uden så meget som et lille problem.

Tak for en god handel, og vi ses snart igen.

23. december 2018

God behandling

Jeg har flere gange handlet bil hos Allan Hansen, og bliver hver gang mødt høj energi og god forståelse. De få gange der har været reklamationer, er disse blevet udbedret hurtigt, og uden diskussion.

19. december 2018

Top klasse service og fantastisk oplevelse

Vi oplevede den mest fantastiske service hos Allan Hansen og til og med blev der åbnet for os også selv de havde lukket:) Bilerne står så flot og man føler sig velkommen og vores sælger var vidende omkring alt og var der tvivl om noget så fandt han meget hurtigt et svar. Hele vejen igennem er vi blevet informeret samt opdateret omkring vores to nye biler, de fik service mm og blev endda leveret personligt til vores bopæl på Sjælland. Vi kan varmt anbefale at handle biler hos Allan Hansen. Et super sted med kvalitet i højsæde og rart personale.

11. december 2018

Sådan

Sådan. En bilforhandler i en helt særlig klasse for sig. Jeg har kun rosende ord om Allan Hansen Biler. Sælger Gustav Mikkelsen er en sælger i en kaliber for sig, yderst prof. pålidelig og ærlig hele processen igennem. Alt hvad der er lovet er overholdt til punkt og prikke. Det kan simpelthen ikke gøres bedre. Jeg handler gerne bil der igen. Sikke en service.

25. oktober 2018

Super god oplevelse

Vi sendte Nina Falk en mail den 09.08.2018 efter at have set en bil hos Allan Hansen, som vi var interesserede i. Nina ringer til os ret hurtigt efter, og da billederne er lidt mørke, sender hun os straks nogle nye billeder. Uopfordret har Nina fremhævet de få skavanker, bilen har. Efter en rigtig god dialog beder vi om, at bilen bliver klargjort til os til dagen efter, da vi bor i den anden ende af landet. Det er første gang nogensinde, at vi har lavet en sådan aftale med en bilforhandler, men Nina er meget tillidsvækkende. Da vi når til Daugård, har mekanikeren ved en prøvekørsel bemærket, at bilen bremser skævt, så de bliver selvfølgelig lavet - og da der kun er 5000 km til næste serviceeftersyn, bliver det også klaret - u/b og ganske uopfordret vel og mærke. Efter en prøvetur er handlen i hus. Bilen har ved leveringen, som kun tog 15 min., 3/4 tank diesel på. Da vi som sagt bor langt fra Daugård, fik vi en aftale om, at vi evt kunne få repareret på garanti på lokalt værksted, hvis det var nødvendigt. Dette skal naturligvis ske efter aftale. Vi har handlet en del biler (vi er ikke helt unge), og det er uden tvivl den bedste oplevelse, vi har haft med en bilforhandler. Stor ros til Nina.
Lise og Klaus Pedersen, Nordfalster

24. august 2018

Tak for handlen:-)

Jeg har for første gang købt og betalt en bil ubeset og afhentet den samme dag. Det kunne kun lade sig gøre fordi Michael fra første kontakt gik til opgaven med stor seriøsitet og fuldstændig åben og ærligt svarede på alle mine spørgsmål indenfor meget kort tid og på den måde vandt min tillid øjeblikkeligt. Ved afhentning levede bilen fuldt ud op til det beskrevede og alt var klappet og klart. Tak for hurtigt og profesionel betjening.

19. juni 2018