Vi købte vores nye, første elbil hos Valdemar Dahl Kjøller fra Allan Hansen Automobiler. Det har været en super god proces. Vi var tilfredse med handlen og fik leveret bilen i rigtig fin ti... Se mere
Vi har netop købt tre nye varevogne hos Allan Hansen Automobiler, og hele oplevelsen har været helt i top. Fra første kontakt til levering har alt været professionelt, hurtigt og effektivt. Vi nævn... Se mere
Bilerne hos Allan Hansen er vitterlig i særklasse, men lige så vigtig bliver du mødt i øjenhøjde af imødekommende salgspersonale (som derfor også er i særklasse). I forbindelse med mit køb af en Porsc... Se mere
Valdemar gjorde et rigtig godt arbejde og var virkelig venlig og hjælpsom da vi skulle købe vores nye bil. Super flink og velopdragen fyr
Vi er én af Danmarks største forhandlere af brugte biler. Med et bredt udvalg af bilmærker i de nyeste modeller og i enhver prisklasse, er vi klar til at tilbyde dig din drømmebil. Det er sikkert at købe en brugt bil Vi har solgt over 35.000 biler – til 35.000 tilfredse kunder. Det vidner om, at det kan betale sig at investere i en brugt bil frem for en ny – så længe du vælger en forhandler, der prioriterer garanti og kundeservice og har øje for kvalitet. Der er besparelser at hente Men kvalitet, garanti og kundepleje betyder ikke højere priser – i hvert fald ikke hos os. Prisen på mellemklassebiler er her ofte 10-20.000 kr. billigere end andre steder. Og når det drejer sig om de dyre luksusbiler, er besparelsen ofte endnu større. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi gennem de sidste 30 år har opbygget et meget bredt netværk med kontakt til samarbejdspartnere i hele Europa. Over 30 år med tilfredse kunder Allan Hansen købte sin første bil på sin 18 års fødselsdag tilbage i 1976. Ingen husker længere, om det var et godt køb, men det blev ikke desto mindre starten på et vaskeægte dansk bil-eventyr. Allan har købt og solgt i tusindvis af biler lige siden. I 1981 stiftede han firmaet Allan Hansen Automobiler A/S – med kun en enkelt ansat og et par biler hjemme på gårdspladsen. Men forretningen voksede sig hurtigt stor, og efter blot fire år købte han en grund i Daugård med et 600 m2 stort værksted. Det er siden vokset til 4200 m2 udstilling, mens antallet af medarbejdere er vokset til ca. 30 ansatte. Kontakt eller besøg os i dag! Kontakt os i dag på 75 89 51 11 og lad os høre om dine ønsker og behov. Du er også meget velkommen til at besøge vores udstilling i Daugård. Som en af de få bilforhandlere i Danmark kan vi snart fremvise ca. 250 biler under samme tag.
Gl. Vejlevej 63, 8721 , Daugård
Efter at have været hos flere af de store bilhuse endte vi med at købe vores bil her, her følte vi os “hjemme”. Tak til sælger Jacob Balle for den gode oplevelse!
Der er en grund til at i har fået årets brugt-vognsforhandler 2 år i træk, det burde i få hvert år.
2. handel med Martin - som skaffede mig bilen fra Tyskland, transparent handel fra start til slut.
Ikke en finger at sætte på teamet hos Allan Hansen..
Jeg kommer aldrig til at handle biler andre steder så længe de eksisterer, det gælder også omgangskredsen når de skal have ny
God vejledning og super service, stor ris til Gustav
Jeg havde en rigtig god oplevelse ifm bilhandlen. Super fin service.
Købte bil hos Allan Hansen og det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos Allan-Hansen.
Blev mødt af en smilende sælger og vi fandt sammen en go pris på min gamle bil samt en god pris på min nye bil.
Tak for en go handel, vi ses næste gang dytten skal udskiftes.
Jeg købte en bil ubeset, alt var som aftalt ved afhentning.
En efterfølgende mindre reklamation, blev udbedret hurtigt og effektivt, jeg kan give Allan Hansen Automobiler de bedste anbefalinger.
Jeg kommer igen :-)
Kim
Kan varmt anbefale deres serviceværksted hvor kompetente og professionelle medarbejder giver en fantastisk behandling hver gang.
Første oplevelse, 3-4 år tilbage - jeg skulle bytte min bil med en anden og jeg matte ikke prøve køre bilen, før jeg har købt bilen.(det er utrolig i kan sælge så mange biler som i oplyser på den måde i behandler)
Deres bud på min bil var latterlig. De gav 40000 og jeg solgt bilen 75000 efter en uge.
Anden gange jeg skulle bytte igen og de vendt ikke tilbage med en bud efter 4 dage og jeg skulle selv kontakt dem og jeg fik igen en latterlig bud på 110000 og jeg solgt bilen 184000.
Og nej det bliver absolut ikke 3. Gang
Vi har købt en fin brugt Polo og er meget tilfreds med den måde det hele er forløbet på. Meget venligt sælger og vi kommer gerne tilbage en anden gang. Anbefaler gerne Allan Hansen.
Det er fornøjelse at kunne anbefale Allan Hansen Automobiler.
Jeg siger tusind tak til Jacob for hjælpen og den gode service.
Tak for handlen. Det bliver ikke sidste gang i ser mig.
Stort udvalg af biler. Høflig og kompetent betjening. Levering til tiden.
God og behagelig oplevelse hos Allan Hansen. Super flot klargøring og gennemgang af bilen kan klart anbefales.
Helt igennem fin betjening vedr. køb af bil
Ærlig og venlig betjening af personalet
Jeg har kun haft gode oplevelser med dette firma.
Prisniveauet er ikke i den lave ende, tilgengæld følger en rigtig god service, såfremt behovet måtte opstå.
Et bilhus hvor kunden og service er i centrum. her får man en behandling der ligger langt over, hvad der er forventbar.
Jeg kan varmt anbefale Allan Hansen Automobiler.
Super oplevelse.
Virkelig god og professionel behandling af
Jacob Balle jeg kommer helt sikkert igen.
Mvh Flemming Munk.
Kanon service.. ! Lidt små skavanker ved køb af bil, disse er blevet udbedret uden problemer. God service hele vejen igennem.
Køb trygt din brugte bil i dette bilhus, har i foråret 2019 købt ny brugt bil hos dem. Har lige haft nogle småting jeg ikke var tilfreds med på bilen de er bare blevet fixet. De løber ikke fra noget. 👌😁.
Har lige handlet bil med Jacob Balle, og det har været en super oplevelse.
Tingene var bare i orden og som aftalt.
JensJørgen Hansen