Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
ALKYMEA er et dansk firma, der fremstiller et bredt sortiment af helse- og kropspleje produkter på basis af naturens urter og planteolier. ALKYMEA’s hensigt er at give hjælp til det kropslige velbefindende, som uvægerligt har positiv indflydelse på det psykiske. Menneskets legeme er vokset ud af jordens elementer, som vi får gennem næringen fra planter, dyr og vand. Vi er en integreret og uadskillelig del af naturen.
Alsgade 39, 6400, Sønderborg, Danmark
- +45 74 43 39 77
- info@alkymea.dk
- www.alkymea.com
Fantastisk produkter og eminent…
Fantastisk produkter og eminent service. Ikke sidste gang jeg handler her.
Lyn hurtig levering
Lyn hurtig levering!
Fantastiske produkter, gode drøje massageolier og varmecreme samt en Air creme med god effekt. Det bliver ikke sidste gang jeg køber olier her.
Wow!
Wow! Sikke en lækker varmebalsam!!! Jeg var meget spændt på duften, men den dufter bare himmelsk, og både konsistens og farve er virkelig lækker og indbydende. Det samme gælder kamillecremen, jeg også har købt. Den dufter kun svagt af kamille, da den ikke er tilsat duft, hvilket jeg synes er rart og den er virkelig lækker. Håber mine ømme led og muskler bliver hjulpet af varmebalsamen og mit eksem i ansigtet ser en bedring, når jeg begynder at bruge kamillecremen. Glæder mig meget til at se resultaterne, og jeg er iøvrigt vild med at Alkymeas produkter ikke er tilsat alt muligt l**t, for nu at sige det lige ud :-)
Produkter fra Alkymea lever fuldstændig…
Produkter fra Alkymea lever fuldstændig op til det de lover, de er billige, effektive og drøje i brug. Har brugt Alkymea produkter de sidste 25 år, og er til dato kun blevet gladere og gladere for at have stiftet bekendskab med Alkymea. Tak
God kvalitet og service
God kvalitet og service. Sender varerne hurtigt afsted. Kan klart anbefales.
Har købt varmebalsamen flere gange nu…
Har købt varmebalsamen flere gange nu og er super tilfreds med både produkt og leveringstid. Denne gang havde jeg et ønske til leveringsformen som Alkymea meget serviceminded imødekom. Ser frem til min næste bedtilling :)
Produkter og service i topklasse!
Bruger tit Alkymeas Kamille Creme til min søn på 2½ hvis han har rød hud, f.eks. på numsen. Desuden er jeg flittig bruger af deres Klinisk Hudpleje (bruger den som håndcreme og aftershave), Læbebalsam og Varmebalsam hvis jeg har ondt i lænden.
Har handlet flere gange i deres webbutik og de har altid svaret hurtigt på spørgsmål og håndteret alting hurtigt og professionelt.
Det er 5 stjerner herfra uden forbehold af nogen art!
Gode produkter og hurtig levering
Kan varmt anbefale Alkymea, produkterne lever op til beskrivelsen på hjemmesiden, levering hurtig - jeg bestilte om eftermiddagen, og pakken ankom allerede næste formiddag.
God service + hurtig levering
Grundig og hurtig besvarelse på et produktspørgsmål og levering ligeså.
Perfekt handel og hurtig levering!
Har flere gange med stor tilfredshed handlet hos Alkymea. Bestilte shampoo og cremer torsdag kl 16.30. Fredag formiddag havde jeg pakken - alt i alt perfekt handel. Kan anbefales.
Gode produkter og professionel betjening
Jeg handler primært med Alkymea, når jeg møder deres stand rundt omkring på messer, torvedage, etc. Betjeningen har altid været venlig og meget professionel.
Navnlig deres japanske grønne te; Sencha Uchiyama er anbefalelsesværdig. Den er efterhånden blevet min faste morgente.
Levering til tiden og god service
Forleden modtog jeg de produkter, jeg havde bestilt fra Alkymea, og de kan helt sikkert anbefales - kvaliteten er super, og prisen er overkommelig for en ung studerende som mig :-)
De var rigtig gode til at give vejledning, da jeg ringede til dem, og der har ikke været problemer med leveringen.
Super lækker the
rigtige lækre varer og altid hurtig levering, hjemmesiden kunne dog bruge en opdatering for at virke mere troværdig
God service - superb produkter
Jeg har efterhånden længe anvendt produkter fra Alkymea.
Deres hudplejeprodukter har vist sig ikke kun at pleje min hud, men faktisk har det fjernet min eksem. Efter at have haft gode erfaringer med deres "reumysoren", har vi også, med succes, testet det på min kones psoriasis i hovedbunden, og det kan holde det nede. Genialt!
Servicen har altid været upåklagelig, varerne kommer som de skal, og de svarer altid hurtigt på henvendelser på email og tlf.
Derfor kan Alkymea kun få de bedste anbefalinger fra mig.