Jeg har elsket såå meget det hele ved dit retreat🫶🏽 Al den egenomsorg, alle øvelserne vi lærte, morgen meditation på stranden var magisk, den simple og sunde mad, din altid positive fantastiske e... Se mere
Kære Bettinna At deltage i dit retreat "En ordentlig oplader" i uge 38 på Kreta levede i den grad op til forventningen!! Din store viden på området og dit engagement for at dele ud og inspirerer... Se mere
En uge med skønne dedikeret kvinder, dejlig basisk mad og god varieret træning. Fyldt op med inspiration til en sundere livsstil🍋🧄🌶 Bettina er dygtig til at videreformidle sin viden om Alkaline li... Se mere
Jeg har været på kurset “ en ordentlig oplader” på Kreta Tak for en super god ferie. Jeg har fået meget mere ud af turen end jeg havde drømt om. Jeg følte en lykkefølelse over alt den gode energ... Se mere
Jeg har glæde af dine bøger som jeg…
Jeg har glæde af dine bøger som jeg ofte vender tilbage til - de står fremme midt i vores stue. Lige til at kaste sig over🤗
VIRKELIGT GODT
VIRKELIGT GODT! En lang rejse de seneste mere end 10 år med løbende justering til bedre kost, m.m. Hele tiden kommer der nye tips, så man lige kan optimere lidt ekstra og føler kroppen får velvære og siger TAK:)
Guidning til sund livsstil på højt niveau men alle kan være med
Jeg er med i club alkaline og benytter ofte trænings videoerne især yoga. Generelt er alle trænings videoerne super gode, guides hele vejen igennem og der er flere forskellige niveauer.
Er glad for de inspirerende bøger.
TAK for 2 skønne bøger der guider til…
TAK for 2 skønne bøger der guider til sund basisk livstil☺️
Jeg får dine nyhedsbreve og læser dem…
Jeg får dine nyhedsbreve og læser dem hver gang. Dejlig inspiration til hverdagen :)
Inspiration
Modtager nyhedsbrev og bliver inspireret til varieret træning og kost
Du er en inspirerede person og har…
Du er en inspirerede person og har fulgt dig online. Og har en af dine bøger 🙏
Jeg er meget glad for din bog bruger…
Jeg er meget glad for din bog bruger den igen og igen. Er også meget glad for nyhedsbrevene, som er meget indspirende. Bruger også flittigt dine træningsvideoer. Kan varmt anbefales.
Jeg modtager nyhedsbrevene jævnligt og…
Jeg modtager nyhedsbrevene jævnligt og jeg elsker øvelserne som jeg kan modtage gratis - jeg synes allerede mine mormor arme er blevet lidt opstrammet :)