Alkalineliving Anmeldelser 54

4,7

Kære Bettinna At deltage i dit retreat "En ordentlig oplader" i uge 38 på Kreta levede i den grad op til forventningen!! Din store viden på området og dit engagement for at dele ud og inspirerer... Se mere

Jeg har været på kurset “ en ordentlig oplader” på Kreta Tak for en super god ferie. Jeg har fået meget mere ud af turen end jeg havde drømt om. Jeg følte en lykkefølelse over alt den gode energ... Se mere

4,7

En ordentlig oplader uge 38, Kreta

Kære Bettinna
Din store viden på området og dit engagement for at dele ud og inspirerer os alle var virkelig noget jeg har nydt og et super fundament for at fortsætte i samme spor. Tak for en skøn uge og al det bedste ønsker jeg dig fremover.
:-) Karen

ALT var magisk ♥️

Jeg har elsket såå meget det hele ved dit retreat🫶🏽 Al den egenomsorg, alle øvelserne vi lærte, morgen meditation på stranden var magisk, den simple og sunde mad, din altid positive fantastiske energi og varmen midt i smukke Kretas stille natur🌟♥️
Så jo…. Jeg har ny energie og ny erfaring som jeg vil bruge i nye rutiner herhjemme… især tanken om basisk mad, meditation og dine skønne body breezers 🤗

Tak for et magisk retreat 🙏🏼🌟

En ordentlig oplader

En uge med skønne dedikeret kvinder, dejlig basisk mad og god varieret træning. Fyldt op med inspiration til en sundere livsstil🍋🧄🌶 Bettina er dygtig til at videreformidle sin viden om Alkaline living og et liv fyldt med træning og gode valg.

14. september 2024

Jeg har været på super kurset “ en ordentlig…

Jeg har været på kurset “ en ordentlig oplader” på Kreta
Tak for en super god ferie.
Jeg har fået meget mere ud af turen end jeg havde drømt om. Jeg følte en lykkefølelse over alt den gode energi, der var på ferien. Jeg fik også meget ny brugbar viden med hjem.
Tak til Bettinna, at du har disse meget professionelle ture. Man kan mærke at du glædes ved at dele ud af din meget store viden om sundhed. Jeg kommer retur.
Hilsen Trine Nolsöe

12. september 2024

Jeg har været en uge på Kreta - det var skønt

Jeg har været en uge på Kreta med en masse dejlige kvinder og en fantastisk underviser Bettina.
Jeg har fundet nogle muskler i min krop jeg ikke anede fandtes- jeg har forbedret min balance- som jeg efter jeg er kommet hjem kan mærke på min ridning. Jeg har fået sparket til at ændre på min hverdag. Ændring af min morgenmad til basisk mad, balanceøvelser og bodybreezer inden jeg står ud af sengen.
Jeg beundrer mennesker, som har en passion for det de brænder for - uden at de er fordømmende overfor andre, som har en anden holdning til hvor passioneret man skal være.
Det kan Bettina , hun forstår at formidle uden at give dårlig samvittighed- men forstår at booste en selv, til at få truffet nogle nye valg som passer lige præcis til den enkelte.

Bettina er en sjov, energisk, dejlig kvinde hvilket giver god energi og glæde.
Tak for det - namaste - håber vi ses igen.
Mette Hildan

7. september 2024

En ordentlig oplader

Af hjertet tak for et helt fantastisk retreat på Kreta i maj 2024, som jeg slet ikke ville hjem fra. Virkelig skønt program med plads til selvfordybelse og ro mellem yogaøvelser og meditation, gåture og spændende oplæg og meget mere. Det er så tydeligt, at Bettinna har arbejdet og levet med alkaline, kost, krop og sind i mange år, for hun stråler af al den viden hun har indsamlet, og nu bare brænder for at give videre. Det har været en sand fornøjelse, og det er absolut ikke sidste gang, at jeg har krydset hendes vej✨

Jeg er kommet hjem og har stor glæde af alle de rutiner og gode vaner, jeg har fået med mig hjem, efter bare en uge. De sidder fast, fordi Bettinna har været en virkelig stor inspiration - tak🙏🏼

25. maj 2024

Inspirerende weekend i Tisvildeleje

Tak for en fantastisk dejlig weekend. Jeg kan give Bettinna Delfs mine bedste anbefalinger - til andre der trænger til et skub i en sundere retning - uden at det samtidig bliver for svært. Jeg er blevet inspireret og motiveret til en bedre og sund livsstil. Mange tak!

2. februar 2024

Få skuldrene ned….

Få skuldrene ned….
For et par uger siden var jeg med på en uges retraite på Kreta. Formålet var at få ny inspiration, få skuldrene ned og hygge med min søster. Alt dette blev opnået. Nye morgen rutiner er indført, hvor min gåtur har fået tilført lidt citron, lidt kropsvækning og en Body breezer. Min skyr har fået avocado og lidt ekstra frugt. Med så god start på dagen er det lettere at holde skuldrene nede og give mere energi til dagen. Jeg forsøger at balance syre/base i løbet af dagen - uden dermed at sige at jeg går alkaline-linen ud.
Turen var god, inspiration givet ….så TUSIND TAK!

9. september 2023

Dejlig weekend

Dejlig weekend
Mine veninder og jeg var på et weekend retreat og det var rigtig godt og Bettinna er rigtig sød, nærværende og dygtig. Kan klart anbefales

5. februar 2023

Et mentalt sundhedsboost

På min personlige rejse imod et sundere og længere liv, har jeg senest deltaget på Bettinna Delfs 3-dages Alkaline Living retreat i Tisvildeleje. Jeg har gennem de seneste par år været i kontakt med flere af landets kendte og dygtige aktører på området for alternativ behandling, træning og kost. Bettinna Delfs er den mest positive og givende oplevelse og person, jeg har mødt til dato. Bettinna har en enorm alsidig OG underbygget viden om kroppen og sindet, og hun forstår på fineste vis at kombinere dette samtidig med at hun lærer fra sig og “rykker på” menneskers indgroede vaner. Og hun gør det med stor grad af indlevelse og forståelse for det enkelte individ.
Tak for dig - Bettinna♥️

3. februar 2023

En engageret ildsjæl.

Flere ture til Kreta, online kurser og bøgerne, har givet mig viden og inspiration til sund kost og motion. Bettinna har fået mig til at tænke anderledes og arbejde bevidst med mig selv, hun er dejlig inspirerende og har en let forståelig måde at undervise på. En meget engageret ildsjæl, som har sin baggrundsviden i orden.
Jeg kan varmt anbefale alt fra bøger til kurser.

1. maj 2022

Inspiration

Efter en periode med arbejdsrelateret stress, har jeg igen fået overskud til at passe på MIG, og jeg synes Alkaline Living er et spændende og inspirerende univers, som jeg glæder mig til at udforske.

17. maj 2022

Bettinna Delfs og hendes Alkaline…

Bettinna Delfs og hendes Alkaline Living er en uudtømmelig kilde til information og inspiration til at komme i god form, leve sundt og øge velværet. Det handler ikke kun om kostvaner eller træning, men både og og meget mere. Stor anbefaling herfra.

5. april 2022

Dygtig inspirator

Man kan kun blive inspireret og motiveret af Bettina Delfs/Alkaline Living. Hun er i sig selv et forbillede på konceptet,både med hensyn til fysisk træning, ernæring og mental velvære.

22. marts 2022

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. Alle burde have kendskab til alkalineliving. Jo mere man sætter sig ind i tingene, jo mere hænger tingene sammen. Bettinna har fat i den lange ende.

10. marts 2022

Alkaline Living makes you feel healthier

Bettina er utrolig inspirerende og jeg er ikke i tvivl om at hun elsker at undervise hendes energi gives videre selv når det er online undervisning .Det er en fornøjelse at følge hendes videoer .Hendes første bog “ En enkelt guide til et sundt liv “ fik mig til at stoppe op at tænke mere over hvad det er jeg putter i munden .Jeg har lige købt den nye bog “alkaline kitchen “ skrevet sammen med Caroline Maarslet bogen indeholder mange gode opskrifter . Bettina siger tingene som de er og hun er et godt eksempel på hvordan man kan passe bedre på sig selv . Jeg har lige haft mulighed for at følge Bettina og Caroline online På “ detox “ jeg fulgte ikke programmet 100 procent , men jeg tabte mig et par kilo og fik energien tilbage .
Kan varmt anbefale at følge Bettina hvis du har lyst til at spise sundere uden at det bliver træls .

9. marts 2022

Er dette din virksomhed?