Jeg fik en god service da jeg ringede og skulle have en knallert forsikring, dog ville han ikke gå lidt mere ned i pris da jeg syns den er dyre end andre forsikringsselskaber jeg vil derfor overvej... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Der kan være mange penge at spare

Klausdalsbrovej 601, 2750, Ballerup, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Hold jer langt væk fra dette selskab.
De snyder og bedrager som dagen er lang. Pas nu på!
Har skulle bruge dem én gang da vi blev udsat for tyveri. Det ville de bestemt ikke dække. Trods det blot var et meget lille beløb.
Tænk hvis det havde været vores hus eller andet.
Så min klare anbefaling til alle jer andre. Find alt andet - dette er en farlig vej at gå!

Besvarelse fra Alka
Skiftede til Alka Forsikring for under 1 år siden. Siden da er forsikringer steget, da de vurdere "kundeprofil" - har ikke engang brugt forsikringerne.
Det giver anledning til at tro, at de bare gør alt for at være billigst i starten og så sniger de stigerne ind ad bagdøren. Så jeg vil ikke anbefale at skifte til Alka pga. billigere pris.

Besvarelse fra Alka
Ved arbejde på terrassen, røg der en sten op på et vindue, og slog hul i første glaslag. Ringede til Alka og anmeldte skaden, og samme dag kom der er glarmester forbi. Han fik den info han skulle bruge, så han kunne bestille et nyt vindue hjem. Efter det nye vindue var sat i, ringede Alka og fulgte op på om alt var ok, og lukkede sagen efter vores samtale, da jeg havde bekræftet, at alt var som det skulle være. Så det var nemt, hurtigt og god service :o)

Besvarelse fra Alka
Jeres kundeservice er virkelig dårlig. I svarer ikke på beskeder eller e-mails og det er enormt svært at få svar på spørgsmålene fordi man bliver sendt fra en til anden. Min sag har været i behandling i 6 uger hvor der slet ikke har været brug for det og til sidst I selv anerkendte at I ved ikke hvorfor blev den ikke behandlet hurtigere selvom I har haft alt dokumentation på den…

Besvarelse fra Alka
Fik den hjælp som var forventet, havde tegnet en ny bilforsikring som vi blive opkrævet hver mdr. og vi vil have den opkrævet en gang årligt.det var nemt og hurtigt

Besvarelse fra Alka
Anmeldte skade og blev mødt af en sød og virkelig hjælpsom medarbejder. Intet problem med at ændre i skadesanmeldelsen og afgørelsen faldt mega hurtigt. Super godt tilfreds med Alka

Besvarelse fra Alka
Næsten fordobling i prisen af min bilforsikring ved at flytte mindre en 1 km fra et hus til andet. Det er i samme sogn, samme postnummer, dog flyttet fra midten af en lille bitte landsby til udkanten af samme landsby. Føler de bruger lejligheden for at snige en voldsom prisstigning og grunder den i en anden risikoprofil på den nye adresse. Den risikoprofil kan man da alligevel ikke få lov til at se så jeg har valgt at skifte forsikringsselskab og kan absolut ikke anbefale ALKA

Besvarelse fra Alka
Det største gang svindel forsikring selvskab der findes stjæler ens penge og dækker ikke når det kommer til sagde har ikke styr på hvad de siger til kunder. Flygt mens i har chancen. Korruption på højst niveau...

Besvarelse fra Alka
Blev lovet et gavekort på 2.500kr til udvalgte forretninger af den ansatte Nikolaj, hvis jeg flyttede mine forsikringer til Alka. Efter jeg flyttede til Alka forsikring, modtog jeg ikke noget gavekort. Efter utallige forsøg, fik jeg et gavekort på 1.500 kr. og blev lovet resten hurtigst muligt. De resterende 1.000. kr i gavekort er aldrig kommet, og de er fuld af l@rte undskyldninger. I dag er det 8 måneder siden jeg flyttede til Alka forsikring, og jeg har stadig ikke fået det fulde beløb jeg blev lovet i starten.
Alt i alt en rigtig elendig oplevelse med l@rte service. Hold jer langt væk!

Besvarelse fra Alka
d. 10/08 bliver ringet op af en udreder i forbindelse med et solo uheld, bliver mistænklig gjort fra starten af for at skulle have kørt galt med vilje (forsikringssvindel) udrederen er trænet til man giver de svar de vil have så de ikke skal udbetale forsikring, sagen er ikke slut endnu men indtil vider kun 1 stjerene herfra

Besvarelse fra Alka
Behalig samtale og god hjælp til at løse et problem med at købe en forsikring