Så besviken, köpte ett guldkors för 1300kr var pyttelitet vid leveransen, stämnde inte med beskrivningen. Skickade tillbaka enligt deras regler. Kräver att jag ska betala 78kr för ingenting. Bara besv... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Vad ni än gör, handla inte här. Om ni önskar få ett smycke som kostar cirka 10 tusen som varar i 10 månader och känner att ni har pengar att kasta, då kan ni handla här. Annars avråder jag er starkt,... Se mere
Underbar personal, träffade en härlig kvinna med humöret på rätt ställe (det var dendär med mörkt hår), fick den mest proffesionella servicen jag varit med om i en smyckesbutik. Fick grundlig informat... Se mere
Blev påprackad en extraförsäkring som skulle vara fantastisk ”bara att komma in och få ett nytt om man tappar bort eller blir bestulen” Så va inte fallet, efter polisanmälan, fylla i papper, svara p... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Diamanter, guldsmycken, silversmycken och presenter till bra pris hos Albrekts Guld. Shoppa dina smycken i webbshopen eller våra butiker!
Kontaktoplysninger
Solna, Sverige
- www.albrektsguld.se
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Dålig kvalitet på smycken
Dålig kvalitet på smycken, köpte en diamant ring för runt 14 tusen för ett år sedan och jag har inte ens använt ringen så ofta men en diamant sten från ringen lossnade... sämsta köpet, se till att ha lite bättre kvalitet albrekts om ni ska sälja dyra smycken som diamant!!!
Detta är det sämsta jag har vart med om
Detta är det sämsta jag har vart med om i hela mitt liv, det är så att jag precis har tagit studenten och min fina tjej har köpt en ring hos dessa människor som inte har någon socialkompetens överhuvudtaget, jag kom dit idag den tionde för att byta storlek på en ring då en anställd hade nämnt till min tjej att de fann mindre storlekar också men när jag kommer dit så är det först ett dåligt bemötande, inte ens ett hej..... och när jag frågar om mindre storlek så känner hon inte till det överhuvudtaget. Jag ifrågasätter då Varför man har sagt att det gör det tidigare, då får jag ingen respons på ca 1 minut, jag talar även om för hen tydligt att detta e den sämsta service jag har vart med om, det finns så många fler butiker som man kan köpa smycken på och denna jäkla butik, denna butik är för mig på botten av näringskedjan, mår illa när jag tänker på detta jäkla stolpskott
Vad ni än gör
Vad ni än gör, köp ingen extraförsäkring på det ni handlar där.
Efter mycket krångel så får vi 400kr i ersättning för ett par örhängen som kostade lite över 4000kr.
Handla överhuvudtaget inte här!!
Handla inte här
Jag fick ett guldarmband i present som var köpt i en av deras butiker i Gbg... Jag gick tillbaka för att få det justerat samt reparerat då det var skadat. Slutade med att jag gick därifrån och hade BETALAT 280 kr (trots försäkring) och ambandet var fortfarande ojusterat för att "Tiden hade gått ut för justering". Kommer aldrig handla någonting härifrån igen. Riktigt otrevlig butikschef också som varken ville hjälpa eller förklara.
Köp INTE någonting härifrån!!!!
Jag beställde vad jag trodde "fina örhängen", jag fick hem helt obrukbara örhängen efter ca 1,5-2 veckor och de såg kassa ut och skulle aldrig funkat att ta på sig. Jag reklamrade dem och kryssade i att jag ville ha ett par nya. Nu över en vecka från när jag returerade dem kom dem tillbaka. De ser lika dana ut och är helt värdelösa eftersom man aldrig skulle få på sig dem.
GÖR INTE SOM JAG, beställ inte härifrån. De är ett skämt och kvalitén måste vara kass eftersom varan inte är brukbar när den kommer fram.
Önskar att jag kunde ge ett bättre…
Önskar att jag kunde ge ett bättre betyg, men det går tyvärr inte. Vi köpte ett dyrt guldhalsband som sedan blev ett försäkringsärende efter en skada, vilket ni fortfarande inte löst ett halvår in. Vi har numera nästan gett upp och inser att det nog aldrig kommer bli löst. Tack Albrekts för att ni värnar om era kunder!
Köpte med ett silver halsband fick…
Köpte med ett silver halsband fick utslag i nacken. Förstod inte vad det var men testade knäppningen som ÄR oäkta har orsakat mej stora problem.
Mycket dåligt utav er.
Bryr er inte om allergier överhuvudtaget . Men SÄLJA det är det viktigaste för er INTE människors hälsa.
HANDLA INTE HÄR.
VARNING
VARNING! Köpte "äkta silver"halsband genom webbshop...trodde jag. Använde den i max 2 tim och började få hemska utslag å blåsor. Kontaktade kundtjänst (skickade bild på mina utslag), dom sa att ibland kan det bli fel och dom ville ha in den för vidare utredning så jag skickade in den. men för säkerhets skull så testade jag ett annat halsband från dom som jag ännu inte öppnat. Det visade sig att jag fick utslag även av den... så besviken när man köper "äkta" vara. Gjorde silvertest på halsbanden, det visade sig att själva halsbandet var äkta men låset var inte i silver. Att få 2 produkter med samma fel kan inte vara en tillfällighet. Blev ombedd av kundtjänst att skicka tbx produkten för att dom ville undersöka den. Skickade in den, men har nu fått mejl från dom att jag står för returfrakten...är detta ett skämt ?? Dom verkar inte bry sig överhuvudtaget i webbshopen....hoppar över vissa frågor i mejl som man ställer så man får fråga flera ggr....väldigt oseriöst företag. Har aldrig fått utslag av silver smycken från andra leverantörer. Och då måste jag även säg att jag inte ens har fått utslag av HMs oäkta smycken...konstigt. Akta er för att handla genom webbshopen och överhuvudtaget Albrekts!!!
Alltid 33% överpris på Albrekts guld
Handla aldrig till fullpris på Albrektsguld, varken i butik eller via deras näthandel. Bli istället medlem och få deras nyhetsbrev. Då märker du att till jul (som ikväll 21-24), till midsommar och till Alla hjärtans dag har de ALLTID webbrea på 25%. Handla då istället så slipper du betala deras ordinarie pris vilket i själva verket är 33% överpris mot deras bästa och alltid återkommande bästa erbjudande.
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.