Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Producten niet voorradig. Ook al zijn ze in de bonus. Vraag je er naar; ach niet alle AH' zijn hetzelfde. Rommelige schappen, ongeīntersseerde medewerkers. Wat een verschil met andere AH's; bijvoorbee... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Er is letterlijk niemand in die toko die zijn werk doet, sta een kwartier bij de flesseniname tot mijn geduld op was. Daarna 5 minuten belletje ingedrukt, nog steeds niemand. Vervolgens zelf in het ma... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Maak nu bijna 4 jaar naar volle tevredenheid gebruik van de AH bezorgdienst. Afgelopen keer met open mond gestaan. Ik doe de deur open en de bezorger loopt met spullen mijn huis in naar de keuken en... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

- bezorger zet plastic tas met melkpakken meestal op het krat met koekjes - bezorger laat radio in de auto keihard aanstaan, de hele buurt 'geniet' mee - bezorger laat motor van de auto aan staan, w... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

1,6

Alle anmeldelser

23 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik woon in een klein dorp en ben…

Ik woon in een klein dorp en ben meestal de enige die bediend wordt. Het is nu al weken dat alle data "vol" zouden zijn, zover als je vooruit kunt kijken. Ik geloof het niet. Ik heb de indruk dat mijn dorp niet meer bediend wordt.

24. marts 2020

Albert Heijn: Not customer friendly

Alberet heijn online is a not a customer-friendly company. In short if you miss delivery you pay 50 euros whatever the reason be. Also they get to deliver at the time of their choice

My delivery time was from 09:00pm to 10:30pm.
They changed it to 08:15pm to 09:15 pm. We moved our plan accordingly but at the last moment they moved it back to 09:00 to 10:30 pm again.

We could not change our plans and the delivery guys had to go back. Sneakily in the next bill Albert Heijn charged us 50 euros. This a classic case of looting people of their hard-earned money. Customer service is also not helpful, they rather blame you. Of course, I have to be at the service of AH and will wait at home whenever they want me to.

22. februar 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Boete omdat ik de bestelling niet kon annuleren!

Blijkbaar werd het legen van de order lijst in de app niet gezien als bestelling annuleren. Maar raad eens: er was geen annuleer Knop! En nu zou ik een fikse boete moeten betalen van 50 euro omdat ik te laat achter kwam (dankzij die ontbrekende functie) dat de bestelling niet geannuleerd is?! No way ga ik die 50 euro betalen voor iets wat ik 1( niet wil hebben. 2(niet kon annuleren

5. februar 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Alberthein heeft een nieuwe scam… En steelt uw geld met leugens waar geen bezwaar tegen gemaakt kan worden!

Alberthein heeft een nieuwe scam bedacht!
Ze stelen van hardwerkende mensen!

Bezorgers staan zogenaamd bij je woning en je was niet thuis, ik was gewoon thuis!
De hele dag!
Ik heb geen voicemail niks ontvangen van de bezorger, zelfs geen briefje gevonden in de brievenbus dat ze er waren geweest!
In het systeem staat dat bij mij geen voicemail aanwezig was, Vanwege mijn werk staat die altijd aan en luister het continue als ik een bericht ontvang!
Uiteindelijk wou ik bezwaar maken tegen de diefstal van 50 euro per automatisch incasso! Die gedaan was omdat ik zogenaamd niet thuis was!

Bezwaar maken kan dus niet bij de albert heijn!

Wat een verschrikkelijke borderline organisatie is het!

Ik hoop oprecht dat ze problemen krijgen met de FIOD!

Ik hoop oprecht dat de gene die deze scam heeft bedacht een hartaanval krijgt!

Stelletje criminelen zijn het daar, stuk voor stuk!

SCHANDALIG!!!!

4. februar 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een 10

Regio nunspeet, jullie krijgen van mij een 10! Super aardig en altijd op tijd!

31. januar 2020

Een abbo lang

Een abbo lang.

Heb een ah abbo gehad en zolang je binnen een kort tijdbestek om bezorging vraagt is het redelijk op tijd vaak. Nu een x bezorging binnen een groot tijdspan (0800-1700 ofzo). Staat 's avonds, verwachten bezorging om 0800-1000, daarna 1000-1100, 1130-1230,1145-1215,1200-1230,1215-1245. Wou gewoon ff op de tu studeren 5 min van mn huis, maar zelf dat kan niet want ze wijzigen dit telkens pas 5 min voor het einde van het beoogde bezorgtijdinterval. Ik ging bij een groot tijdvak kiezen ervan uit dat ik op een door hen gekozen tijd ff thuis moest zijn, niet dat ik de hele dag thuis zou moeten bivakkeren.

Dan hebben we het nog niet eens gehad over dat er laatst 2 volledige kratten vergeten waren te leveren. Of ik ff de producten kon uitzoeken die ik miste en of ik dat bij de klantenservice aan de telefoon wou opdreunen. Vervolgens bleek ik 50 teveel te hebben betaald en naleveren kon pas na 3 dagen. Verder miste ik elke levering wel wat en heb ik ook een x kapotte shampoo over al mn boodschappen gehad.

An sich is de AH heel chill met al hun aanbiedingen e.d., maar nu Picnic een breder assortiment krijgt ga ik denk daar toch liever bestellen. Ben wel een beetje klaar met dit zooitje inmiddels

7. januar 2020

Kids cadeau kaart

Koop geen kids cadeau kaart bij a.heijn in oude tonge..misleidende reclame op de kaart hij staat vol met speelgoed maar geen speelgoed winkel wil deze kaart ..Dit gemeld bij a.heijn doen hier helmaal niets mee..slechte service..valt me tegen als vaste klant

3. januar 2020
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bestel wekelijks mijn boodschappen bij…

Bestel wekelijks mijn boodschappen bij ah. 9 van de 10 keer probleemloos maar wel al 2e keer dat ik net voor kerst te horen krijg dat een groot deel van het kerstdiner niet geleverd kan worden terwijl ik dit toch echt ruim van te voren besteld heb.. vind dit erg slordig.

24. december 2019

Jaren bezorgbundel gehad

Jaren bezorgbundel gehad. Het ging met up en downs. Producten worden heel vaak beschadigd of niet compleet bezorgd, bijv. voor een etentje heb ik 3x biefstuk besteld maar 1x ontvangen. Geld werd met de eerstvolgende bestelling wel verrekend maar je bleef toch zonder de bestelde producten zitten. Ik moest alsnog naar de winkel. Zo zou ik ontelbare voorbeelden kunnen noemen. Klantenservice was telefonisch nagenoeg niet bereikbaar voor klachten. En als, dan meestal heel arrogant en onvriendelijk. Opeens begon AH bezorgkosten in rekening te brengen. Klantenservice heeft op mailtjes niet gereageerd. Uiteindelijk is me gelukt om telefonisch het klantenservice alsnog te bereiken. Blijkt dat AH de bezorgbundel eenzijdig heeft beëindigd. Zonder mij op de hoogte te brengen. Gewoon zo. Ze kunnen de klanten immers zelf uitkiezen. Snap ik niets van en moet nu een andere bezorgservice gaan zoeken. Lekker zo vlak voor de feestdagen.

18. december 2019

Te laat en onbeschoft

Na een tijdje toch weer bij AH online besteld omdat ik niet zo tevreden was over de Jumbo. Nou, uiteindelijk doet Jumbo het 10x beter dan deze grootgrutter. Kreeg in eerste instantie netje een sms bericht dat de bestelling binnen een half uur geleverd zou worden. Vervolgens wachten, totdat de levering 1 uur na het beloofde tijdsvenster eindelijk eens kwam. En inderdaad: ook niet compleet. De bestelling daarvoor (in 2017) precies hetzelfde. Met klantenservice gebeld en uiterst koel behandeld.Wel 5 Euro compensatie gekregen. En nog eens duur ook nog! Nee hoor, niet meer.

13. december 2019
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb het even gehad met online…

Ik heb het even gehad met online bestellen bij AH. Het is bijna iedere keer dat je op het allerlaatste moment een mail krijgt dat bepaalde artikelen niet leverbaar zijn. Dat is om uit je vel te springen want je kan niet meer voor een alternatief kiezen. Dan kan je voor die paar stomme dingen alsnog naar de winkel waar ik dus geen zin in en geen tijd voor heb.
En iedere keer krijg je dan als excuus hetzelfde standaard bericht uit de tekstverwerker. En dat is al jaren zo. Het verantwoordelijk management is onbetrouwbaar en incompetent.

15. november 2019
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

de slogan vandaag besteld morgen in…

de slogan vandaag besteld morgen in huis is dus 1 grote leugen. Probeerde gisteren (vrijdag) een bestelling te plaatsen met bonus artikelen erbij. Eerste bezorgdag maandag en....dan geldt de bonuskorting ook niet meer.
Echt waardeloos die online service

2. november 2019
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloze service van AH!!!

In eerste instantie was ik best redelijk tevreden over de Albert Heijn bezorgservice.
Ik kreeg een poos geleden nog via email een klanttevredenheidsonderzoek. Deze heb ik positief ingevuld. Wat heb ik daar een spijt van zeg. Nadien is het telkens weer wat. Dat geen mens hetzelfde is, is normaal. Maar er zitten onbehouwen bezorgers bij. Mijn vrouw neemt de boodschappen in ontvangst, maar zij is gehandicapt. Als zij aan de bezorgers vraagt of ze (bijvoorbeeld dozen Bar-le-duc water) in de schuur willen zetten, dan verdommen ze dat. En dat terwijl de bezorgers EERST LANGS DE SCHUUR komen!!
Een van de laatste keren ook. Die onbeschofte bezorger had de blauwe AH kratten 4 hoog opgestapeld. En mijn vrouw moest maar zien hoe zij met haar handicap de dozen Bar-le-duc uit de 4 hoog gestapelde kratten moest krijgen terwijl die bezorger toekeek.
Ook zijn er verschillende bezorgers die het verrotten om bepaalde lege statiegeld flessen mee te nemen, want dan zit er zogezegd geen statiegeld op.
Ik kan het nog sterker vertellen. Wij hadden in het halletje een eigen (kleiner) blauwe vouwkrat staan waar wij de lege flessen inzetten. Op een dag was AH geweest en was het vouwkratje weg. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat die bezorger die krat had aangezien voor een AH krat. Maar blijkbaar was hij er aan het einde van de straat achter gekomen en heeft zo dat vouwkratje uit de auto geflikkerd, zo op straat. Ik vind dit ronduit asociaal.
En nu ben ik helemaal woest. Wat een waardeloze service heeft die Albert Heijn zeg. Wij hebben altijd een vaste bezorgtijd op woensdag. Vandaag kreeg mijn vrouw te horen dat zij uitgerekend op de aflevertijd moet werken (was dus niet voorzien). Dus direct naar de klantenservice gebeld. Is een gratis nummer, maar je hangt wel even 20 minuten aan de lijn.
Dus netjes gemeld dat er op het gebruikelijke tijdstip niemand thuis is.
Wordt er even doodleuk door de niet al te vriendelijke telefoniste gezegd dat we dan gewoon pech gehad hebben. Ze kunnen geen ander tijdstip meer invoeren.
Wat ze wel kunnen is de gehele bestelling annuleren!
Ja, daar zitten we op te wachten. De tijd kan niet aangepast worden, maar ze kunnen wel de bestelling annuleren. Wat een waardeloze toko.
En bovendien kregen we ook nog even te horen, dat als er niemand thuis is, er een "boete" volgt van € 50,00.
Wat een idioten. Je meldt netjes het probleem, zij kunnen niets voor je doen, behalve je komplete bestelling annuleren of een "boete" uitschrijven. Wat een achterlijk beleid bij die Albert Heijn.
Ze kunnen er beter eens voor zorgen dat die bezorgers eens op tijd komen. Want het gebeurd sporadisch dat ze ook daadwerkelijk op tijd zijn. En dan wordt er wel tig keer een berichtje gestuurd, maar het loopt altijd uit. En dan nog maar niet te klagen over de vele producten die wekelijks niet leverbaar zijn en dan gaat het om de meest simpele doodnormale producten als bijvoorbeeld een zak peen, pakje roomboter, pak melk, beker joghurt. En dan komen de boodschappen rechtstreeks uit het distributiecentrum. Nou, blijkbaar hebben ze daar dan ook weinig voorraad. Zullen de schappen in de winkels van AH ook wel vaak leeg zijn.
Het is een grote aanfluiting. Ik denk dat het te goed gaat met de bezorgingen en dat AH denkt, een klant meer of minder, daar malen we niet om.
Nee, Ik kan die Albert Heijn bezorgservice nou niet van harte aanbevelen.
Wat een waardeloze service!!
Je denkt toch zeker niet dat ik € 50,00 boete ga betalen aan Albert Heijn, terwijl ik netjes het probleem heb gemeld.

29. oktober 2019
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

boete omdat er niet bezorgd kon worden belachelijk

Vandaag een bezorger die weigerde zijn auto uit te komen omdat er honden los liepen, ik gaf aan dat ik erbij kon blijven ze doen echt niets maar hij weigerde uit te stappen tot ik de honden vast zou zetten nou was de enige plek om ze vast te zetten de huis kamer waar hij mijn boodschappen moest brengen geen oplossing dus. Vraag me af hoe ze dat doen als mensen honden binnen houden? Dus ik heb bezorger weg gestuurd nu heb ik een boete van €50,- voor het niet kunnen bezorgen van de boodschappen ik was thuis is niet mijn probleem dat de bezorger niet uit wil stappen. Er waren de afgelopen weken wel meer problemen, met pinnen zo kon ik 3 weken achter elkaar niet pinnen maar moest ik een machtiging tekenen ben er klaar mee heb mijn bezorg bundel opgezegd ga wel op zoek naar een andere bezorger. Erg jammer mijn kids eten glutenvrij en bij andere super markt moet ik weer op zoek naar andere ingrediënten en opnieuw zoeken maar die 50 euro boete doet ze de das om niet meer voor mij.

28. september 2019
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

klapkratten reetourneren is een probleem

geleverde goederen oké, maar het retourneren van de klapkratten waarin je boodschappen wordt geleverd, is niet mogelijk voor mij zonder extra kosten te maken (minimaal EUR 1,95). En daarom maar een ster, meer verdient dit drama niet! Je kan ze niet in een winkel terug brengen (andere organisatie vlgs de marktleider?!?), enkel bij een pick-up-point. Er is echter geen in mijn buurt, ik zou 60 km minimum moeten rijden... De klantenservice heeft mij afhalen aangeboden, dat kost EUR 1,95. Niet veel, maar toch wind ik dit niet correct. En als ik dit onderwerp google, blijkt dit al vaker en langer een punt van irritatie bij klanten te zijn, dus waarom is er tot nog toe geen oplossing bedacht? Oh ja, ik weet het wel: Ze verdienen zich een gouden neus aan die niet geretourneerde kratten. Nou, ik ben in elk geval klaar met de AH, genoeg andere mogelijkheden om aan mijn boodschappen te komen!

10. april 2018
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Sinds enkele weken maken mijn vriendin …

Sinds enkele weken maken mijn vriendin en ik ook gebruik van deze manier van boodschappen doen en tot afgelopen weekend beviel dit prima. Je hoeft de deur niet meer uit om je boodschappen te doen en hebt alles binnen no-time thuis liggen.

Helaas is mijn mening na afgelopen zaterdag een enorm negatief geworden en dit komt mede door de manier van bezorgen en de communicatie hierop voorafgaande..
We zouden de boodschappen tussen 09:30 en 09:45 uur bezorgd krijgen dus waren zowel mijn vriendin als ik gewoon thuis in afwachten hiervan. We kregen deze melding via SMS waar ik een groot voorstander van ben aangezien we in een digitale wereld leven waarbij dit ook part of life is of gaat worden. Om 11:00 hadden wij onze boodschappen nog niet binnengekregen en toen ben ik maar eens online gaan kijken in mijn ah Account en daar stond dat mijn boodschappen "ontvangen" waren.. echter had ik nog niks gezien. Toen toch maar eens naar mijn brievenbus gelopen (aangezien ik geen smsje had gehad dat er iemand langs was geweest ---> weg digitaal voordeel!!) zag ik dat er een briefje in mijn bus lag met de mededeling dat AH langs was geweest en ik niet in de gelegenheid was om hun bezoek te beantwoorden.

even opsommen:

- Ik heb GEEN bel gehoord in het vooraf genoemde tijdswindow maar ook niet daarbuiten
- Ik heb daarnaast geen SMS gehad met de boodschap dat de bezorger voor de deur zou staan of dat ik hem gemist had
- Ik heb geen voicemail gehad
- ik heb alleen 5 gemiste oproepen van een ONBEKEND nummer waar ik vervolgens niks mee kan.

Toen ik uiteindelijk de klantenservice aan de lijn had werd mij doodleuk verteld dat AH altijd ONBEKEND belt en dat mijn bel het niet zou doen (deze is uitgebreid getest en werkt gewoon!). en omdat de bezorgdienst alweer terug op AH bestemming was, was het niet meer mogelijk om mijn boodschappen het weekend bezorgd te krijgen en werden deze vernietigd omdat ze niet meer verkocht konden worden.

Vanuit de klantenservice kreeg ik geen oplossing of alternatief aangeboden waardoor mijn beeld van het online boodschappen doen bij AH in een klap drastisch gekelderd werd.. erg jammer!

Ik kan er gewoon NIET bij dat je wel netjes vooraf een smsje stuurt met daarin de periode waarin de bezorger langskomt, maar vervolgens geen sms stuurt met een bericht dat de bezorger voor de deur staat of dat ik hem heb gemist o.i.d. maar in plaats daarvan een ouderwets niet-thuis briefje in de bus die ik pas later aantrof aangezien ik 3hoog in een appartementen complex woon en dus niet om de 5 min naar mijn brievenbus loop (die overigens niet aan mijn voordeur zit)

erg jammer albert heijn.

tip : Als je mee wilt met de digitale wereld (SMS,whatsapp,email,track & trace) ga dan ook compleet mee en ga jezelf niet beperken in de mate van communiceren tijdens processtappen want hierdoor zul je klanten mis lopen!

20. november 2017

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.