Ingen informasjon om hvilken dato eller hvilken tid de vil levere. Hvis du ikke legger vekt på telefon når de ringer, kjører de tilbake med en gang. Da må du vente en ny leveringsdato som igjen inge... Se mere
Virksomheden har svaret
Var svært godt fornøgd med kundebehandlingen vi fikk da en eletrisk motor ikke fungerte lenger. Det var en garantisak, var vanskelig å få tak i spesifikk motor og AJ Produkter Norge ordret oss en hel... Se mere
Virksomheden har svaret
Erstattet fantastisk god kontor stol. Fikk nytt produkt... pronto, grunnet et problem med gjenge/skrue på kontorstol som løsner. Lagt inn anmeldelse av produktet tidligere ( Kjempe bra stol). Nå... Se mere
Virksomheden har svaret
Enormt bra opplevelse og strålende service! Jeg fikk anledning til å bruke så lang tid jeg bare trengte i forbindelse med kjøp at kontorstol. Pga smerter og diverse behov var det svært viktig... Se mere
Virksomheden har svaret
Vår ambisjon og målsetting er å fortsatt lede og drive utviklingen i bransjen fremover og være lydhøre for våre kunders behov. Vi skal leve opp til og tilfredstille de forventninger våre kunder har rett til å stille til oss. Vi skal være konkurransedykt...
Myrvangvegen 14, 2040, Kløfta, Norge
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Oppdatering etter at jeg postet denne anmeldelsen:
AJ ringte og beklaget og vi hadde en god samtale. Da fikk jeg 15 % rabatt på glasstavlen, samt beholde de gamle magnetene gratis og fikk tilsendt nye gratis :) Jeg justerer derfor opp fra 2 til 4 stjerner.
Opprinnelig anmeldelse:
Jeg hadde en bra kjøpsopplevelse helt til jeg tok kontakt med Kundeservice. De fraskriver seg ansvar og svarer arrogant :(
Jeg hadde bestilt denne til å henge opp postkort med magneter: Glasstavle GLENDA
Men da jeg mottar den viser det seg at du må ha spesialmagneter for å bruke den, noe det ikke står noe om på produktsidene.
Jeg leste nøye på siden om Glasstavlen Glenda, og der står det ingenting om at du må ha spesialmagneter for å feste ting på den.
Den fester heller ikke kjøleskapsmagneter eller noen vanlige magneter. Selv ikke de spesialmagnetene jeg kjøpte på Clas Ohlson (som de bruker til å henge opp vegglange plakater) sitter veldig godt.
Jeg er ikke fagmann innenfor kontorinnredning, og tenkte at "magnetisk" betyr "magnetisk", og at hvis du må ha spesialutstyr for å bruke den, så burde det stått på produktsiden til selve glasstavlen.
Når jeg opplyser kundeservice om dette så får jeg bare ett arrogant svar om "vi anser dette som god nok informasjon fra vår side".
Måten dere her svarer en førstegangskunde, innbyr ikke akkurat til å komme tilbake å kjøpe mer fra dere.

Besvarelse fra AJ Produkter Norge
Dårlig kundeservice, lite kundevennlig og de fraskrivelser seg ansvar. Bestilte en oppbevaringskommode og etter en stund fikk jeg en epost om ytterligere forsinkelser og at leveringsdatoen blir utsatt enda 2 uker. Dette selv om leveringstiden stod oppført på min ordre og var i utgangspunktet langt frem i tid. Uendelig lang ventetid på å få varer fra "AJ Produkter" etter å ha bestilt. Sendte en hyggelig epost for å høre om de kompenserer noe for all denne ventingen/forsinkelsen. Men da fikk jeg et lite hyggelig svar tilbake med følgende tekst:
"Hei,
Viser til våre salgsvilkår:
Leveringsdato:
Med leveringstid menes estimert leveringstid til de fleste adresser sør for Steinkjer. Enkelte adresser sør for Steinkjer samt de fleste nord for Steinkjer må regne med 1–2 dager ekstra leveringstid.
Forventet forsendelsesdato angis på ordrebekreftelsen. Dette er den dagen varene sendes ut fra vårt lager i Halmstad, Sverige. Varer vil normalt være klare for videresendelse i Norge samme eller påfølgende arbeidsdag.
Vi forbeholder oss retten til å endre leveringsdato. AJ Produkter har ikke erstatningsansvar for forsinkelser eller konsekvens av forsinket levering."
Lite hyggelig å motta et slikt svar og de fraskriver seg ansvar m.t.p leveringstid.
STYR ALTSÅ UNNA Å HANDLE HER!
Du venter og venter og varene kommer kanskje etter flere uker/mnd. Anbefaler heller å handle hos en annen butikk som leverer til avtalte tider.
AJ Produkter er ikke til å stole på i alle fall og tror ikke jeg har opplevd en butikk som har så elendig service til sine kunder.
Jeg kommer aldri til å handle her igjen!

Besvarelse fra AJ Produkter Norge
Første og siste gang jeg bestiller fra AJ produkter. Leveringsalternativer er kun noen få dager å velge mellom, og det må skje mellom 8-14, ingen alternativer på ettermiddag eller kveld. Man kan velge å hente varene på lager, men da får man beskjed om at lagerleie vil påløpe (hvor mye står selvsagt ikke oppgitt). Jeg ble derfor tvunget til å velge en dag, mellom 8-14, men jeg får heller ikke vite omtrent når innenfor dette tidsrommet pakken kommer. Aldri mer AJ produkter med mindre de ordner opp i leveringen til kundene sine.

Besvarelse fra AJ Produkter Norge
I dag, 6 uker etter bestilling er ordren del-levert. Riktignok ble den ikke levert til oss. Vi måtte da gå ut av bygget, inn neste dør og deretter ta heisen opp 5 etasjer for å hente våre 7 kolli.
Informerte da kundeservice om feilen, men da får vi svaret: "Regner med at dere får hentet varene der da". - så avslutter bare personen på kundeservice samtalen. Første og siste handel her.

Besvarelse fra AJ Produkter Norge
De var svært behjelpelige med å svare på de spørsmålene jeg hadde om varen før jeg inngikk kjøpet. Varen ble levert innen oppsatt tid. Ingen problemer.

Besvarelse fra AJ Produkter Norge
Utrolig dårlige leveringsalternativer for privatpersoner!! Enten må man vente hjemme for å ta i mot pakken mellom kl 8-14 eller hente selv på Alnabru. Og da har man allerede betalt for frakt. Det burde være et alternativ at pakken leveres utenfor døren.

Besvarelse fra AJ Produkter Norge
Utrolig dårlig når det gjelder utsending av pakkene.. tar sirka 7 dager før pakkene er utsendt til fraktleverandøren, deretter 3 dager før jeg får de, altså totalt 10 dager før jeg får der jeg bestiller!!!!!! Dette blir siste gang jeg bestiller her hos dere selvom prisene deres er gode… få fikset utsendelse av pakkene, så skal jeg vurdere å bruke dere igjen i bedriften min

Besvarelse fra AJ Produkter Norge
Helt fullstendig håpløs på levering, klarer aldri å levere når de skal.

Besvarelse fra AJ Produkter Norge
Veldig bra service. Varene kom før avtalt og til avtalt pris. "tommel opp" :-)

Besvarelse fra AJ Produkter Norge
Kjøpte en kontorstol tidlig oktober måned. Stod i ordrebekreftelse at levering skulle skje om 21 dager som var helt greit for meg men så bytter de til at det skjer i uke 46/48. Heeelt uaktuelt og krevde pengene tilbake. STÅR MAKS 14 DAGER tilbakebetaling og nå idag 30.10.20 har pengene fortsatt ikke kommet inn på konto. Boss opplegg

Besvarelse fra AJ Produkter Norge
AJ reklamerer med rask levering.
Da jeg skulle bestille et skrivebord sto det noe sånn som 5 dagers levering på nettsiden.
Ved bestilling ble det opplyst at skrivebordet skulle leveres i uke 43. Jeg bestilte i uke 38. Jeg ringte med en gang AJ og spurte om dette virkelig stemte. De sjekket opp og kunne bekrefte uke 43.
Når jeg ringer i uke 43 for å høre hvor det blir av skrivebordet får jeg beskjed om at levering ikke er før i uke 47. Jeg sier at jeg har skaffet bærehjelp til uke 43 og at jeg forventer levering eller hvertfall beskjed om at skrivebordet er forsinket.
Jeg får da beskjed om at det står uke 47 i bestillingsbekreftelsen... Her får jeg problemer; jeg skjønner ikke hvordan de kan unnlate å opplyse om dette når jeg til og med ringte på bestillingstidspunktet for å få bekreftet leveringstidspunkt. Hvordan endrer leverings tid seg fra 5 til 9 uker i løpet av et par timer?
Jeg forklarer at jeg har skaffet bærehjelp i uke 43 og spør om det er mulig å få hjelp til å bære opp skrivebordet nå som det kommer så mye senere. Får da beskjed om at det kan jeg få for 1000+ kr. Jeg får også tilbud om å kansellere ordenen.
Jeg er skuffet over AJs løfter om rask levering og manglende, samt villedende kommunikasjon. Svært lite behjelpelig og forståelsesfulle på sentralbordet, lite løsningsorientert og vilje til å kompensere for svært forsinket levering.
9 uker er ikke rask levering når du i utgangspunktet reklamerer med 5 dager.

Jeg er veldig fornøyd !
Varene kom raskt med fraktfirma Schenker .
Frakten var rimelig og Schenker viste seg å være et godt firma til frakten og en herlig opplevelse i forhold til PostNor.
I framtiden vil jeg nok kjøpe fra AJ Produkter .
Bestillingen ble levert efter uker, og det var heller ikke tilfredstillende kommunikasjon underveis. Jeg har tidligere handlet mye fra AJ, men dette er siste gang, ikke minst pga at leveransekostnadene kom ekstra.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.