Alle møder, spørgsmål, undren og generel henvendelser er blevet taget meget seriøst og blevet fagligt besvaret. Jeg synes jeg er blevet rustet godt af de personer jeg har været i kontakt med og blevet... Se mere
De fleste karrierevejledere hos AJKS er rare, fagligt kompetente og gør det godt. Der er gode online events og små inspirerende workshops. Du får hjælp hvis du spørger direkte, men ingen input e... Se mere
Desværre er der meget lang svartid på skriftlige henvendelser. Desværre er det også meget vanskeligt at få kontakt pr. telefon. Har været medlem i mere end 30 år. Det er første gang jeg har haft b... Se mere
Super rådgivning og god behandling Efter at have siddet fast arbejdsmæssigt benyttede jeg mig af AJKS' gratis karrierecoach-forløb, hvor jeg over tre sessioner fik råd, hjælp og vejledning til... Se mere
AJKS er a-kassen for alle i medie- og kommunikationsbranchen – uanset om du er selvstændig, freelancer, studerende lønmodtager, ledig, nyuddannet, på vej på efterløn eller allerede i job. Vi sætter spot på de nyeste trends inden for arbejdsmarkedet, medier og kommunikation. Vi giver dig tips til jobsøgning, opkvalificering, sporskifte og nyt om karriere. Med AJKS kan du sætte gang i din personlige og faglige udvikling. Vi har kalenderen fuld af gå-hjem-møder, tema-møder og workshops. Er du ledig, tilbyder vi blandt andet individuel karrierevejledning, så du kan forkorte vejen fra ledighed til job. Du får bedre plads hos de små. Som en af Danmarks mindste niche a-kasser, tror vi på personlig kontakt og rådgivning med afsæt i din unikke situation og dit fag. Det er blandt andet derfor vores ledige medlemmer har deres egen faste a-kassevejleder.
Gl. Strand 44 , 1202 , København K, Danmark
- 3342 8001
- ajks@ajks.dk
- www.ajks.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
DE JAGTER DIG
A-kassen bruger ikke tid på at hjælpe med efteruddannelse eller jobrelevante muligheder.
I stedet bruger den tid på at finde fejl, så den kan trække dig i dagpenge og give dig skylden for, at du selv er ude om det.
A-kassen ringede fx til mig lige op til min ferie en fredag eftermiddag kl 16.45 (!) og oplyste mig om, at jeg stod til tre ugers karantæne pga min accept af for tidligt opsigelsesvarsel.
Trods det, at jeg havde bedt a-kassen hjælpe mig med det og ikke havde hørt fra sagsbehandleren i tre uger valgte a-kassen at ødelægge min ferie.
AJKS er ikke til for mig. Jeg har været i a-kasse siden 1985. Jeg er cand.mag. og har arbejdet i medieverdenen i over 25 år. Jeg er 57 år gammel og har svært ved at komme tilbage til arbejdsmarkedet.
Men AJKS er der ikke for mig, men kun for sig selv. De jagter dig.

Super rådgivning og god behandling
Super rådgivning og god behandling
Efter at have siddet fast arbejdsmæssigt benyttede jeg mig af AJKS' gratis karrierecoach-forløb, hvor jeg over tre sessioner fik råd, hjælp og vejledning til at vælge en ny retning.
Det har været et super godt forløb med en engageret karrierecoach, der udfordrede mig og gav mig masser af nye perspektiver på min jobsøgning. Derfor har jeg nu lagt en skarp plan og føler mig tryg og godt klædt på til fremtiden.
Tak til AJKS for at møde mig med respekt, lydhørhed og masser af brugbare inputs.

Hurtig, kompetent og venlig
Jeg har ved hver kontakt mødt hurtig og kompetent behandling. Og når man har glemt svarene og ringer ind med samme spørgsmål en måned eller tre senere, er behandlingen stadig venlig og kompetent.

Besvarelse fra Ajks
AJKS er den bedste a-kasse jeg har…
AJKS er den bedste a-kasse jeg har været medlem af. De havde styr på alt fra arbejde i udlandet, freelance arbejde og overgang til selvstændig virksomhed.
Altid god service og guides.

Altid meget imødekommende
Altid meget imødekommende, kompetent hjælp og vejledning.

Besvarelse fra Ajks
Jeg har været super tilfreds med AJKS
Jeg har været super tilfreds med AJKS, da de altid er imødekommende og yder en ekstra service, når man har spørgsmål eller andet. Man får både en professionel hjælp og en rar oplevelse når man møder medarbejdere derfra.

Flinke men Københavneroptagede
Er generelt glad for at være medlem af AJKS, men hvis man bor udenfor København (til nøds Århus), så ville jeg ikke anbefale at blive medlem. Mange af deres tilbud foregår nemlig i København, og det er de færreste på dimittendsats-dagpenge, der lige har råd til eller ønsker at prioritere økonomisk at tage på tværs af landet for egen regning.

Besvarelse fra Ajks
Jeg kan virkelig ikke anbefale AJKS
Jeg kan virkelig ikke anbefale AJKS. Vælg en anden A-kasse.

Besvarelse fra Ajks
Jeg har aldrig oplevet så dårlig en…
Jeg har aldrig oplevet så dårlig en service fra en A-kasse.
Jeg fik udbetalt en måneds dagpenge samtidig med jeg arbejdede. Derefter startede heksejagten. Jeg har nu efter et halvt år stadig fået rykkere.
De skrev til mig i december at alt var i skønneste orden og jeg intet skulle foretage mig. Det skete efter de havde gennemgået min sag. Efter det kom der en besked med jeg alligevel skulle betale. Deres ord betød intet og der er ikke kommet noget svar på mine beskeder herefter. De har fået deres blodpenge, så nu må de være tilfreds.
En a-kasse for kommunikation, som intet ved om kommunikation. Denne a-kasse er spild af tid. Jeg agter at finde en ny a-kasse som kan finde ud af sit arbejde.

AJKS forstår mig
AJKS forstår mig. Jeg har en del små jobs og er ind og ud af arbejdsmarkedet. Jeg oplever stor forståelse for netop min situation, jeg har mange forskellige arbejdsforhold og kortere perioder helt uden.

Coaching ifm. CV og ansøgning
A-kassens coachingtilbud om hjælp til CV og ansøgning har været uovertruffent godt.
Rådgiverens feedback og input var yderst kompetent og professionel og jeg havde et klart indtryk af, at han var godt inde i mit fagområde. Han fangede hurtigt det essentielle i min jobprofil og vejledte med venlighed og imødekommenhed.
Hele processen blev derfor både sjov og konstruktiv. De varmeste anbefalinger til AJKS-teamet.

Opmærksomme og behjælplige
Jeg har hidtil haft rigtig gode oplevelser med AJKS i forbindelse med at jeg blev færdig med min uddannelse.

ALDRG HAR JEG
ALDRG HAR JEG
Mødt så kompetente og imødekommende ansatte, som hos AJKS. Og det kan jeg helt ærligt skrive om alle de ansatte. Du bliver modtaget af energiske og venlige mennesker i receptionen. Tålmodige rådgivere i telefonen. Nu har jeg haft tre karrieresamtaler og jeg er hver gang gået fra Gammel Strand fuld af ny energi, klarhed om mit næste træk - og en følelse af at være hørt, forstået og godt vejledt.
Kan kun anbefale AJKS til dig, der abejder indenfor kommunikation, journalistik eller det kreative felt.
Infomøderne er skarpt tilrettelagt og giver dig godt overblik.
De individuelle karrieresamler med AJKS- hamrende dygtige coaches tager udgangspunkt i DIG, DIN faglighed, hvor DU er - og hvor du gerne vil hen - fremfor en generisk snak fuld af floskler og luft.
Jeg har haft stort udbytte af et karriereforløb, hvor min coach har været en fantastisk og kompetent sparringspartner, der har udfordret mig og givet god og konstruktiv feedback i forhold til bl.a. min strategiske tilgang til virksomheder.
AJKS har mine varmeste anbefalinger!

Billedkunst og Visuel Kommunikation
Arbejder du indenfor Billedkunstens felt eller Visuel Kommunikation så er AJKS helt klart den a-kasse du skal vælge. AJKS har landets skarpeste karriereteam, hvor du som medlem bliver mødt med stor respekt omkring din faglighed, din person og din profesionelle historik.
Coachforløb
Jeg har haft en meget givende coachforløb på 3 sessioner hos AJKS, som jeg helt klart kan anbefale andre medlemmer at tage imod det tilbud. Det har skabt ro, klarhed og selvreflektion og fremdrift for min karrierer.

Besvarelse fra Ajks
Yderst kompetent sparring med karrierevejleder
Jeg oplevede en meget kompetent og engageret hjælp via en dygtig karrierevejleder, da jeg havde brug for sparring med mit fagforbund. Faktisk gav det mig helt konkret de rette værktøjer til at håndtere en jobsamtale, så jeg fik jobbet. Den sparring gjorde en kæmpe forskel for min følelse af at være klædt 110% på. Hvis du står i en situation hvor du er på usikker grund, så book en tid. Det er det hele værd.

Besvarelse fra Ajks
En ubehagelig samtale om regulering af…
En ubehagelig samtale om regulering af dagpenge. Jeg havde ikke lavet fejl, men var usikker på, hvad jeg derefter skulle gøre. Mine spørgsmål blev i en utålmodig tone fejet af flere gange med: Det siger loven! Det er ikke mit job! (to gange) Det skal du selv gøre! Det er ikke i orden, at jeg af min A-kasse, som jeg har betalt til i over 30 år, skal tales ned til - oven i købet i en situation, hvor jeg er sårbar og ked af det. At være ledig er ikke en dans på roser - så at blive behandlet så nedladende er uanstændigt.

Grundig og personlig vejledning
Grundig og personlig vejledning. Gode kurser og faglige arrangementer.

Få alt på skrift
Få alt på skrift.
Jeg vil anbefale at modtage vejledning fra AJKS på skrift. Jeg sidder nu i situation, hvor jeg er blevet vejledt telefonisk ifm. selvstændig virksomhed, som ikke kan lade sig gøre i praksis. Det har været en hovedpine i længere tid og betyder, at jeg bliver nød til at nedlægge min virksomhed. Det er en ærgelig situation at stå i, med en forening som burde tale ens sag.

Besvarelse fra Ajks
Jeg er virkelig tilfreds med AJKS, mange tak
Jeg er virkelig tilfreds med AJKS - deres tjenester er fremragende, de svarer hurtigt og detaljeret. De er tålmodige, og de er altid hjælpsomme. Jeg er taknemmelig over for Lisbeth og hendes kolleger for deres opmærksomhed og tålmodighed, især i disse hårde tider, vi lever i. Mange tak