airtox er kun for dumme mennesker. Massiv markedsføring som koster. og hvem betaler? Idioterne der køber lorteproduktet. Skoene er ikke bedre end tilsvarende til under halv pris, men pga massiv mark... Se mere
Fik et par s55 atx for. Ca 2 måneder siden, har haft mange forskellige slags airtox gennem tiden, og været tilfreds, men med dem her gik der mindre end 1 måned før jeg fik en hælspore, skiftede til et... Se mere
Efter min dårlige oplevelse med et par Airtox TX33 sko efter beskedent brug i 3 år - se tidligere anmeldelse - så vågnede direktionen og kundeservice pludselig op. På trods af mail, gl. brev med poste... Se mere
Jeg har købt et par Pump It indlægssåler. Grundet meget stående og gående arbejde, har jeg brug for god kvalitet til mine såler. Såler lægger perfekt i sko. Størrelserne er tilsvarende normal st... Se mere
Om AIRTOX
AIRTOX® isn't just a safety shoe – it's "fear nothing" straight outta Copenhagen, we're flipping the script with next-level luxury and untamed innovation. Fuel your rebel spirit with safety that's seriously stylish.
FEAR NOTHING

- ENGAGED BY VIKINGS
- Airtox –the epic Danish safety shoe packed with tomorrow’s technologies. Our products are engineered and designed in Copenhagen, – assembled in selected countries worldwide.
- VISION
- Airtox’s vision is to redefine the concept of safety shoes. Our products blend luxury-level comfort with uncompromising safety, combining cutting-edge design and thoughtful engineering. Led by our dedicated R&D team, LAB 32 in Copenhagen, we continuously explore new materials and advanced technologies, collaborating with leading laboratories worldwide to develop and refine innovative, high-performance footwear solutions.
Paradisæblevej 4, 2500, Copenhagen, Danmark
- +45 71994040
- hello@airtox.com
- www.airtox.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Hej airtox
Hej airtox
Jeg købte et par airtox sko og mine tær brændte og gør ondt at gå i dem.
Nu har i så givet mig et par nye en anden model med andre såler til men det giver det samme resultat jeg kan ikke gå i dem.
Jeg har ikke nogle sikkerheds sko nu og må bruge mine egne private Nike sko på mit arbejde. Kan i hjælpe mig så jeg kan komme på job uden at få bøde hvis Arbejds tilsynet kommer.
Hilsen kim

Besvarelse fra AIRTOX
Det er uden sidestykke de bedste…
Det er uden sidestykke de bedste arbejdssko jeg nogensinde har haft!!
Bedste sikkerheds sko jeg har haft
Bedste sikkerheds sko jeg har haft. Er på par nr 4 nu
Dejlige sko.
Rigtig gode sko 💪💪👍
Hej Airtox
Hej Airtox
Jeg har lige købet et par FM11B Black Edit.
Det undrer mig at sålen indvendig er syet sammen af to stykker, kan det være rigtigt?

Besvarelse fra AIRTOX
Har de sidste mange år gået i Airtox…
Har de sidste mange år gået i Airtox som automekaniker. Troede at sikkerhedssko skulle gøre ondt. Købte i dag et par Mascot sko, eftersom mine sidste airtox gik i stykker efter 9 måneder. De nye Mascot kostede en brøkdel af prisen og aldrig har jeg haft så lidt ondt i fødderne efter en dag. Airtox er dyrt og rigtig dårligt!

købte jeres fine Airtox sko
købte jeres fine Airtox sko, super bløde og behagelige, men har aldrig haft så mange problemer med mine fødder efter brugen af Airtox sko.. (haft to forskellige type sko) de er alt for smalle og ødelægger derved fødderne. har aldrig haft hård hud på mine fødder før nu. tænker det er mere reklame og salg end sunde fødder for øjet. så det bliver ikke sko fra Airtox næste gang

Gode sko…
Jeg har brugt Airtox de sidste mange år, har været meget glad for dem især sålen og de nye spændere.

Fed reklame
Efter at have set den ene fede reklame efter den anden, så jeg næsten blev træt af dem, skiftede jeg mine gamle Brynje ud med mine første Airtox, hold da op en forskel, jeg jeg er kunde fremover

Kanon sko
Kanon sko, i den høje ende prismæssig men komforten er uovertruffent, med alle de timer man bruger i sine arbejdssko mener jeg de er pengene værd

Har før brugt Sika
Har før brugt Sika, men efter jeg prøvede Airtox har jeg ikke brugt andet, de er så meget bedre for mine fødder, de nye spændene er fantastiske.

Nej tak til Airtox
Har aldrig i over 25 år haft ondt i ben/fødder pga sikkerhedssko.
Men én uge i et par Airtox var nok.
Og så får fødderne heller ikke luft.
Så nej tak til Airtox.

Fantastisk sål
Havde et par FM11 men måtte eje Batman skoen også. For mig er det bedste ved Airtox sålen der gør jeg ikke bliver tæt i fødderne.

Moderne sikkerhedssko med god pasform
Moderne sikkerhedssko med god pasform

Airtox FS55 er en joke
Airtox FS55 er en joke
Da jeg havde byttet det første par opgav jeg.
De er købt igennem arbejdet, men det er simpelthen for dumt at efter 1-2 mdr går sålen allerede løs bagtil.
Update.
Jeg fik et nyt par - super kundeservice, dette par er ikke helt så slem til det men det er ikke holdbarheden vi kan prale af og så med en pris på 2400kr forventer man nok lidt mere.
De fortjener dog stadig en ændret anmeldelse.

TX33 Sikkerhedssko…
Købte et par TX33 sikkerhedssko fra airtox tilbage i foråret 2022. Der en udemærket sko ikke særlig tung, behagelig at have på og meget slidstærk.
Det er lækkert med en blank sål så man ikke sætter sorte mærke.
Eneste minus er hægterne til wiresystemet. De øverste vil gerne slippe når wiren er løs.
Skoen er nu efter 2 års brug ved at være slidt op, men det er, i min optik, en god levetid for et par sikkerhedssko.

Airtox slogan passer.
Jeg har haft mange par Airtox sko, både med og uden sikkerhed. Det er uden sammenligning det bedste jeg har gjort for mine fødder. Tidligere skulle jeg gå med indlægs sål, dette behøves jeg ikke med Airtox. Slogan upgrade now passer det er virkelig en opgradering fra de andre fabrikater jeg har haft.

Besvarelse fra AIRTOX
Ville ikke anbefale airtox sko på…
Ville ikke anbefale airtox sko på hverken komfort eller holdbarhed.. brød mig egentlig ikke om den Airtox FS55 jeg havde købt igennem arbejdet, men gav den dog en chance alligevel.
Nu lidt over 1 år siden jeg bestilte dem er der hul på hælen og siderne af skoene er flossede.. det kan ikke passe når man størstedelen af sin arbejdsdag sidder på kontor og kun et par gange om dagen vover sig ud i produktionen…