airtox er kun for dumme mennesker. Massiv markedsføring som koster. og hvem betaler? Idioterne der køber lorteproduktet. Skoene er ikke bedre end tilsvarende til under halv pris, men pga massiv mark... Se mere
Fik et par s55 atx for. Ca 2 måneder siden, har haft mange forskellige slags airtox gennem tiden, og været tilfreds, men med dem her gik der mindre end 1 måned før jeg fik en hælspore, skiftede til et... Se mere
Jeg har købt et par Pump It indlægssåler. Grundet meget stående og gående arbejde, har jeg brug for god kvalitet til mine såler. Såler lægger perfekt i sko. Størrelserne er tilsvarende normal st... Se mere
Om AIRTOX
AIRTOX® isn't just a safety shoe – it's "fear nothing" straight outta Copenhagen, we're flipping the script with next-level luxury and untamed innovation. Fuel your rebel spirit with safety that's seriously stylish.
FEAR NOTHING

- ENGAGED BY VIKINGS
- Airtox –the epic Danish safety shoe packed with tomorrow’s technologies. Our products are engineered and designed in Copenhagen, – assembled in selected countries worldwide.
- VISION
- Airtox’s vision is to redefine the concept of safety shoes. Our products blend luxury-level comfort with uncompromising safety, combining cutting-edge design and thoughtful engineering. Led by our dedicated R&D team, LAB 32 in Copenhagen, we continuously explore new materials and advanced technologies, collaborating with leading laboratories worldwide to develop and refine innovative, high-performance footwear solutions.
Paradisæblevej 4, 2500, Copenhagen, Danmark
- +45 71994040
- hello@airtox.com
- www.airtox.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Forfærdelige reklamer
Bruger Airtox sko nu, men det bliver et andet mærke næste gang, alene på baggrunde af de ulidelige reklamer der hænger os langt ud af halsen. Pleaseren STO !!!

Besvarelse fra AIRTOX
Købte airtox black edition i Randers…
Købte airtox black edition i Randers tekniske forretning. Det var en god konstruktiv service hvor vi fandt ud af at det lige præcis var disse sikkerhedssko jeg bruge til mit arbejde. De er behagelige at have på, nemt lukkesystem af sko.

Besvarelse fra AIRTOX
Så blev der endelig rettet op på kundeservicen !
Efter min dårlige oplevelse med et par Airtox TX33 sko efter beskedent brug i 3 år - se tidligere anmeldelse - så vågnede direktionen og kundeservice pludselig op. På trods af mail, gl. brev med posten og 3 rykkere var der ellers ingen reaktion efter en måned. Men SÅ skete der noget. Blev ringet op af ualmindelig flink og kundevenlig medarbejder (Henrik) og nu er sagen løst på bedste vis. Tak Henrik. Håber Airtox forbedrer sin kundeservice til glæde for ALLE sine kunder.

Besvarelse fra AIRTOX
Har været fint tilfredse med mine…
Har været fint tilfredse med mine Airtox 👍

Fm 11 bedste sko jeg til dato har haft
XR44 i hvid
Super glad for mine XR44 håber modellen snart kommer igen, måske endda i hvid 🤞

Ja tak !
Et dejligt par sikkerhedssko, kan varmt anbefalde dem
Det føles som om man svæver igennem værkstedet på et par bløde skumfiduser

Fede sko
Fik et par FM11, et par super lækre sko med ventilation til brug inde i værkstedet 👍

Besvarelse fra AIRTOX
Super glad for mine Airtox sko og pump…
Super glad for mine Airtox sko og pump it såler🤩

Konge sko
Konge sko!
Jeg har altid synes det har været en perfekt sko, jeg har prøvet andet mærker, men de kan simpelthen ikke hamle op med komforten og holdbarheden af skoen!
Når det er det fodtøj man går mest med i løbet af en uge, så skal det bare være perfekt, fuldstændigt som Airtox skoen er.

Totalt gode sko
Fik mine hvide FX11 str 46 i går. Da jeg har cerebral parese er det vigtig med god støtte og det giver de.
Ved også fra en bekendt entreprenør at nogle unge går med dem privat- så potentialet er vedvarende større end arbejdspladsen

Vanvittig gode sikkerhedssko
Vanvittig gode sikkerhedssko. Har haft mine i ca. 3 år, er 1.80 og vejer ca. 103 kg. De har indtil nu holdt distancen og det har været meget fysisk arbejde og ikke i en truck.