Nu har jag handlat linsvätska 4 ggr sedan 2021 och aldrig några problem. Jag handlar av de som är billigast och pålitliga, ofta blir det AI. En gång orsakade jag att paketen gick i retur för att jag m... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Bra pris och ofta väldigt snabb service. Men denna gången har jag fortfarande inte fått mina linser. Ringde kundtjänst som sa att dom skickats. Ringde Instabox som sa att dom inte fått paketet. Ringde... Se mere
Verkar ha betydligt fler linser i lager än andra. Vanligtvis brukar jag få vänta minst 5 dagar på de styrkor jag beställer, en konkurrent hade tom 2-3 veckor, hos Ai skickades de samma dag. Otroligt f... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
bästa på kontaktlinser och linsrelaterat
Har handlat linser och ögonvård av AIEyewear i flera år. Finns helt enkelt ingen bättre och snabbare leverantör. Är väldigt nöjd.
Bara postivt allt funkar bra
Bara postivt allt funkar bra. Supersnabb leverans.
Fungerade fint.
Snabbt till brevlådan. Har en bemannad/kvinnad kundservice, bara det!
Levererade snabbt och till brevlådan. Har en bemannad kundservice på telefon där den hjälpsamma tjejen rättade till mitt adress-strul.
Utgångsdatum för nära
Varorna kom snabbt, men jag gillar inte att ett pakets engångslinser har utgångsdatum om några år och det andra bara om två månader. Det betyder att jag skulle behöva förbruka 30 linser inom två månader.
Snabb leverans
Snabb leverans
Wow beställde linser en söndag de levererades på tisdagkväll. Konkurrenternas linser skulle levereras efter 9-12 dagar sicken skillnad!
Snabbaste leveransen någonsin👌
Snabbaste leveransen någonsin👌
Supernöjd🤩
Bra pris och snabb leveransen
Bra pris och snabb leveransen . Kommer absolut att beställa från er igen 🌸
Gick inte att ändra styrkor på mitt…
Gick inte att ändra styrkor på mitt linsabonnemang, fel på hemsidan. Kontaktade en trevlig kundtjänst som inte kunde hjälpa mig men skulle återkomma när problemet var löst på hemsidan. Tog 3 veckor innan problemet var löst. Behövde linser så jag beställde linser utan abonnemang, fick då besked om att linserna var slut. Tog ytterligare några veckor innan leveransen kom. Hade blivit 5 stjärnor om det hade gått lite smidigare. Förstår att saker kan strula men allt på en gång är inte bra. MVH Christer
Må vara billigt, men inte värt det!
Extremt urusel kundservice! Hade abonnemang som jag nu valt att avsluta då dom inte sköter det korrekt.
Fick notis från postnord appen i december att min leverans hade returnerats. Mailade då företaget men dom hade absolut ingen aning om varför och kunde heller inte hjälpa mig i ärendet, utan sa bara att jag kunde lägga en order. Dom sa också att jag kunde flytta fram nästa leverans via mitt konto, varför jag nu skulle vilja göra det när jag hör av mig pga utebliven leverans. Verkligen helt orimligt alltihop.
Den här månaden reagerade jag på att jag inte fått någon notis ännu från postnord om att min order är påväg, loggar in på mitt abonnemang och ser då att nästa leverans inte är förrän februari. Varför januari leveransen helt försvunnit vet jag inte då jag INTE bett om det. Tur att man kunde panik beställa från ett annat företag så man slipper sjukskriva sig från jobbet!
Smidigt men lite pricy.
THEALOZ fungerar alltid!
Väldigt enkelt o smidigt, dock dyra nu.
Väldigt smidigt och enkelt att beställa månadslinser och få levererade efter önskemål/prenumerera.
Billigt till en början men smyghöjt varje år så priset har typ dubblerats på nåt år bara...
Vilket gör att betyget går från 5 till 3.
Smidigt med löpande abonnemang och…
Smidigt med löpande abonnemang och bra/konkurrensmässiga priser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.