Albert Heijn Monnickendam, bijna een geheel digitale winkel geworden waar je zonder barcode niet buiten komt. Als je laat weten dat dit niet prettig is wordt je getrakteerd op een grote waffel. NOOIT... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De AH winkel in Heiloo, 'T Loo, is sterk ondermaats, slecht personeel (jong, ongeïnteresseerd, onbeholpen, onbeleefd en teveel onderling bezig en absoluut niet klant vriendelijk). Er zijn veel concurr... Se mere
De verpakking van scharrelkippendij is gewijzigd: bakjes met wisselende gewichten naar zakjes met standaardgewicht. Dat laatste betekent m.i. dat het vlees afgevuld wordt water om precies op het aang... Se mere
Kijk eens naar alle reviews en ziet alleen voornamelijk negatieve reviews . Of het gaat over de bezorging , de service in de winkel, de 30% hogere prijs, het onbeschofte discriminerende gedrag door h... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Klantonvriendelijk
Vanmorgen bij aheyn geweest en stond mijn boodschappen op de band aan het zetten.ik moest even de boodschappen doorschuiven omdat er een ruimte was ontstaan omdat de band stilstond.
Er viel een potje pesto op de grond ,wat kapot viel.
De caissière zei ,u moet ook niet alles op elkaar stapelen,dan krijg je daten keek me boos aan.
Ik zei,ik dit doe ik niet expres, maar ik was een beetje ruimte aan het maken op de band omdat er een ruimte was tussen de eerste en de laatste boodschappen.
Het is niet de eerste keer dat ze me zo behandelen ,dat gebeurt wel vaker.
ik heb me letterlijk en figuurlijk laten vangen bij AH
Maandag was ik in de AH te Hasselt. Bij het binnengaan in de winkel moet je door een veiligheidshekje dat vanzelf opengaat. Links van dat hekje lag chips die in promo was. Toen ik stopte om 2 chips te nemen blokkeerden die hekjes echter en kon ik de winkel niet meer binnengaan. Ik ben dan maar onder het hekje de winkel ingekropen. Wat me stoort is dat men links aan dat hekje altijd producten legt, wetende dat die hekjes blokkeren als men er niet vlot doorheen gaat. Die promo van de chips was ook nep: 5 cent korting als je er 2 kocht. Misschien hopen ze dat je bij het binnenkomen vlug die producten neemt, zonder te kijken dat die promo nep is
Dubbele betaling en geen verdere communicatie
Levering gehad bij de Albert Heijn en bedrag is tweemaal van mijn rekening gegaan. Weigeren terug te betalen en vervallen op algemeenheden als "hard bewijs nodig", terwijl alle informatie verstrekt is én ze een verplichting hebben dit in de eigen boekhouding te bekijken. Communiceren? Maar 1x met algemene dingen refererend naar niets.
Ondertussen bij ombudsdienst klacht ingediend, we zien of gerechtelijke stappen nodig zijn.
Vertrouwen in de winkel is volledig weg. Jammer, ik kwam hier graag. Maar wat een absurd ongehoorde klantenservice.
Bezorgen is waardeloos!
Wij dachten eens bezorgen via AH uit te testen. Belangrijk voor ons is de houdbaarheidsdatum van producten. De 1e keer ging het prima. Producten waren lang houdbaar maar de volgende 3 bestellingen waren echt waardeloos. De meeste producten 2 a 3 dagen houdbaar. Dat gaat natuurlijk nergens over als je "weekboodschappen" wil ontvangen. Dus AH, jullie zijn een klant kwijt want ben er zo kwaad over dat wij voortaan onze weekboodschappen bij Jumbo en Lidl halen, toedeloe!
Ohhh Albert
Ohhh Albert, wat flik je nou weer,je bent veel te duur, ik koop net bij DIRK 3 pakken appelsientje voor €0.99 en bij jou staan ze voor €2.- Ik ga snel de winkel uit, smeer ze maar in je haar,dan krijg je krullen.
Product beschimmeld
Ik heb onlangs noten bij AllerTijden gekocht. Helaas heb ik gemerkt dat de kwaliteit erg tegenvalt. In de verpakking zaten veel oude en gebroken noten, met slechts een paar verse noten ertussen.
Deze week heb ik een nieuwe verpakking geopend en tot mijn schrik zag ik dat de noten beschimmeld waren. Dat is erg teleurstellend en onacceptabel, zeker voor zo'n duur product.
Voor de zoveelste keer storing bij AH
Voor de zoveelste keer storing bij AH. Men krijgt het maar niet onder controle wat weinig vertrouwen wekt.
Ook worden bij de bonus aanbiedingen heel vaak de kortingen niet door berekend aan de klant. Sowieso is de klant hij AH altijd de pineut. Fouten in de webshop ten nadele van de klant lijken zo een verdienmodel, helaas.
Deze week in de bonus bij AH
Deze week in de bonus bij AH. 2 tartaartjes van €3,99 voor €3,49.
Kijk ik verder, gewoon dus niet in de bonus 4 tartaartjes ( precies dezelfde) €6,85 🫣
Klacht totaal niet serieus genomen…
Klacht over product totaal niet serieus genomen.
Verse hamburgers waar een vlijmscherp stukje plastic in zat en bij inslikken de gevolgen enorm hadden kunnen zijn. Helaas dachten de medewerkers er heel anders over en dachten ze dat het prima was om binnen 5 dagen een envelop te sturen dat ik het stukje kon opsturen. Gaf meerdere keren aan dat het om een vers product ging en als er bij mij iets in zat er best ergens anders in deze batch nog iets kon zitten. Top op de dag van vandaag moeten ze nog antwoorden. meerdere keren poging gedaan die dag.
Hoop oprecht dat er niets is gebeurt bij andere mensen die dit product uit dezelfde batch hebben gekocht.
Geen statiegeld fout gelezen labels A.H.
Wij kopen hier thuis altijd frisdrank eigen merk AH. Ik wilde dus de lege flessen inleveren maar de automaat pakte het label niet. Iemand erbij gehaald en ik kreeg te horen dat het apparaat de lege fles inderdaad niet pakte en dat de automaten alleen reageren op de labels. Helaas kon men mij in de winkel geen bonnetje geven voor het statiegeld omdat dit hun beleid is. Ik kon wel contact opnemen met het hoofdbedrijf van A.H.
En zo gaan er "weer" extra inkomsten naar de A.H. Wat een slecht beleid.
Ik snap dat het assortiment niet altijd…
Ik snap dat het assortiment niet altijd hetzelfde kan blijven maar nu is er weer een product wat ik graag heb uit de schappen verdwenen. Een paar voorbeelden: de goedkope mueslireep moest blijkbaar wijken voor een duurder merk, frietjes chips moesten wijken voor nog meer soorten chips (zelfde smaken maar andere merken ...) ontbijtgranen moesten wijken voor -tig soorten kleurige kleuter kringels, verschillende aparte smaakjes fruitsap zijn vervangen door sinasappel en appelsap van verschillende merken en nu hebben ze de kibbeling met vernieuwde receptuur die meer op kipnuggets lijken. Dat is de druppel. Ik wil keus en dan bedoel ik niet enkel keus in merken maar allemaal dezelfde soort producten en als ergens verbeterde receptuur op staat dan weet je dat het om zeep is
they give me a bonus option
they give me a bonus option, and when i try to make the purchase, they are always out of stock. but! if i select a further date where the bonus ends, i can make the purchase no problem, stock is in. very very shady business, just trying to trick consumers all the time. i'm very tired of ah being a sort of monopoly here, try and buy from local shops instead, at least they're honest.
Albert Heijn Castellum Houten
Albert Heijn Castellum Houten. Word je gecontroleerd bij de zelfscan , zeggen ze dat je de volgende keer je boodschappen moet scheiden van een andere winkel . Ik zeg nog dat het bonnetje erbij zit . Het is niet MIJN controle he. Vind je het gek dat er dan agressieve reacties komen van klanten . Dan staan ze vooraan om te huilen .
Naar en grimmige sfeer in deze winkel
Naar en grimmige sfeer in deze winkel
Passief agressieve beveiliging , niet professioneel. Tevens waren bepaalde artikelen die ik vers kocht waaronder avocado`s rot vanbinnen. Je wordt zowat onder dwang naar de zelfscan gelokt terwijl ik liefst bij een normale kassa afreken , om nog maar niet te spreken over alle overlast en herrie buiten de winkel. Succes AH !
Kleffe coissant bij Utrecht CS bij AH to go
Op Utrecht CS bij AH to go een koffie en ham/kaas croissant gekocht om 10 uur. De croissant was verpakt om 2 uur s nacht en de croissant was klef door het vocht uit de ham. Het smaakte of die al drie dagen oud was.
Probeer daarna dit te melden, masr de AH website wil GEEN klachten horen. Want je moet eerst een account aanmaken ( waarom is niet duidelijk) en daarna meldt het programma u heeft niets gekocht dus u mag ook niet klagen.
Ik heb gemerkt dat AH doof is voor feedback. Mailen mag niet, brieven worden niet behandeld en via de website mag je alleen klagen als AH weet wie je bent en wat je koopprofiel is. Als AH een ISO 9001 certificaat heeft is dit geheel ten onrechte.
Denk ik rundergehakt gekocht te hebben
Denk ik rundergehakt gekocht te hebben; zit er allerlei rotzooi in waar je natuurlijk pas thuis achter komt. Ik zit niet te wachten op suikerbietenvezel ik gehakt. Gehakt rulde wit ipv donker, wat een nepperij. Nooit weer!
Oplichters
Wanneer je meermaals iets mis hebt bij de bestelling ( bijvoorbeeld krat is gevallen of eieren) en je geeft dit elke keer netjes aan met foto’s en uitleg dan wordt zo uit t niets je account geblokkeerd en ben je een tegoed van bijna 300 euro kwijt! Het is hun fout!!! En als klant ben je de dupe!!!! WEES GEWAARSCHUWD EN BESTEL HIER NOOIT!
Factuur klopt niet met wat er is…
Factuur klopt niet met wat er is betaald.
Statie krat te weinig geleverd.
Zou verrekend moeten zijn maar ik krijg minder dan de eerder betaalde 5 euro terug. Dus dat klopt niet. Daarnaast krijg je niet eens je geld terug maar wordt het verrekend met een volgende bestelling nou dat wil ik helemaal niet meer.
Boodschappen nog niet gecheckt.
Zeer slechte vlezen van AH.
Zeer slechte vlezen van AH.
Ik heb 4 keren verschillende vlezen gekocht van duurste klasse die ze hebben maar krijgt van mij dikke 1.
1 geef ik voor de verpakking en de rest dikke -4.
Vandaag 15 Julie, 2 vlezen bio van rund entriquete en rib eye.
Wordt alleen maar slechter en slechter.
Nooit koop ik vlees meer van AH. Exht jammer en weggegooit 32€ voor in totaal 600-700gr 32€.
Snelle en makkelijke kookkeuzes hebben ze maar of het echt goed en lekker is, nee hoor.
Steekproef werkt ook andersom ......
Vandaag een steekproef bij het afrekenen gehad. Tijdens de controle scande de medewerker 1 x 3 paprika's waarna ze me de vraag stelde of ik er geen 2 wilde daar er op dit moment een 1+1 gratis actie loopt. Ik mocht er nog eentje bij gaan halen.
Zo werkt de steekproef in mijn geval andersom en kon ik toch nog gebruik maken van de actie. Hulde voor deze medewerker zulke steekproeven kunnen mij niet te vaak genoeg gebeuren.