Albert Heijn Monnickendam, bijna een geheel digitale winkel geworden waar je zonder barcode niet buiten komt. Als je laat weten dat dit niet prettig is wordt je getrakteerd op een grote waffel. NOOIT... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De AH winkel in Heiloo, 'T Loo, is sterk ondermaats, slecht personeel (jong, ongeïnteresseerd, onbeholpen, onbeleefd en teveel onderling bezig en absoluut niet klant vriendelijk). Er zijn veel concurr... Se mere
De verpakking van scharrelkippendij is gewijzigd: bakjes met wisselende gewichten naar zakjes met standaardgewicht. Dat laatste betekent m.i. dat het vlees afgevuld wordt water om precies op het aang... Se mere
Kijk eens naar alle reviews en ziet alleen voornamelijk negatieve reviews . Of het gaat over de bezorging , de service in de winkel, de 30% hogere prijs, het onbeschofte discriminerende gedrag door h... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
personeel was erg vriendelijk
personeel was erg vriendelijk! ik was op zaterdagochtend in de albert heijn in kapelle en toen viel mijn karretje om. toen heeft een hele lieve jongen van de groente mij geholpen. en toen de croissantjes op waren vroeg de manager persoonlijk aan mij of ze ze klaar moest leggen. echt superlief!
Ik wil graag betalen aan een gewone…
Ik wil graag betalen aan een gewone kassa. De zelfscankassa heb ik niet om gevraagd. Ze hebben bijna nooit gewoon een kassa open en dan ben je verplicht om naar de zelfscan te gaan. Ik vind dat echt niet kunnen. Zorg op zijn minst dat gewoon 1 kassa open is. ik hoor vaak dat mensen gewoon aan een kassa willen betalen, maar dat wordt je onmogelijk gemaakt.
de prijzen worden daar steeds duurder…
de prijzen worden daar steeds duurder dan bij andere winkels. b.v. i liter spa blauw is bij a.h.1,08 maar bij lidl 0,79 voor dezelfde fles.
wat een rot zaak tegenwoordig
wat een rot zaak tegenwoordig, geen voorraad 2 winkels allebei niks om half 10 . als er wel groente is breek je tanden op de de stronken die niet goed gesneden zijn en het fruit is van zeer slechte kwaliteit
Bonusaanbiedingen niet voorradig
Voor de zoveelste keer zijn diverse bonusaanbiedingen online niet op voorraad, 15 minuten nadat de bonus in is gegaan. Ik vind dit een vorm van de klant voir de gek houden: lokken met aanbiedingen die er helemaal niet zijn. Wanneer je artikelen niet op voorraad hebt moet je ze niet in de bonus doen. Het is al irritant dat je dit pas ziet nadat je 15 minuten bezig bent geweest om je mandje te vullen en een bezorgmoment te kiezen en niet direct wanneer je het product in je mandje doet. Voorheen zocht ik nog naar een alternatief, maar tegenwoordig annuleer ik de gehele bestelling en bestel ik bij de concurent, die zijn aanbiedingen wel gewoon levert. Dit was de 3e week op rij dat appie niets aan mij verdient en ik overweeg de app helemaal te verwijderen.
bezuinigt op kwalitiet huismerk pasta over de rug van de klant
ja hoor, het is de Albert Heijn weer gelukt om ergens nog meer op te bezuinigen over de rug van klanten. Receptuur van de huismerk pasta (ja, zowel spaghetti als fusili als macaroni) aangepast waardoor het nu niet te maken meer is zonder dat alles in een grote ranzige klont verandert. Schande voor een bedrijf dat wordt geacht top in het segment te zijn.
Schrappen extra airmiles
Erg jammer dat AH de extra airmiles per medio mei heeft geschrapt. Pas één maand tevoren kregen wij daarover bericht. Het is een ordinaire bezuiniging. Op mijn brief aan de directie te Zaandam hierover ontving ik nooit een antwoord. Naar mijn idee was een langere overgangstermijn beter op zijn plaats geweest, bijvoorbeeld per 1 januari 2027.
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Om te huilen. Boodschappen niet geleverd, kapot, over datum, verkeerde producten. En als je dan belt, krijg je het standaard antwoord we storten je geld terug. Ik wil me geld niet terug ik wil mn spullen!! Ik betaal gewoon bezorgkosten maar er missen wel hele tassen/kratten tijdens bezorging. Totaal niet service gericht. Deze winkelketen zou verboden moeten worden. Het is om te janken daar en iedereen die je spreek aan te telefoon heeft net z'n cursus Nederlandse taal afgerond met een 6- want verstaan doe je ze niet. Ook dat is lekker makkelijk om boze klanten af te wimpelen van albert heijn. Om je kapot te schamen. En als je dan een leidinggevende wil spelen, dat gebeurt gewoon niet. Slecht slecht slecht. Koop hier nooit geen spullen want ze draaien je een poot uit tot en met. Oplichters zijn het.
Als een leidinggevende dit leest of iemand die wel wat betekend binnen dit bedrijf, heb dan eens de ballen om contact op te nemen met mensen zoals ik die er voor zorgen dat jullie salarisen betaald worden. Maar bij wie er wel elke keer weer wat is met de bezorging. Wees eens service gericht en help je klanten inplaats van ze af te wimpelen.
De krimpflatie begint nu de spuigaten…
De krimpflatie begint nu de spuigaten uit te lopen!
Koop toiletpapier eigen merk.
Er staat dubbelzijdig maar het is zo dun dat enkelzijdig onmogelijk is.
Steeds minder vellen op een rol.
En als klap op de vuurpijl de rollen steeds smaller.
Nu is het eindelijk zover dat de rollen uit de houder vallen.
AH trekt zich totaal niets van de klachten aan.
Schande Appie!
Bij hijgallerij Hilversum perziken…erg slecht
Bij hijgallerij Hilversum perziken gekocht best prijzig! Keihard begint wel te rimpelenen 2 rotte met schimmel! Dat verwacht je niet van de AH prijzen! Schandalig geen bon dus geen geld terug en bedankt ah
Altijd te laat met bezorgen!
Altijd te laat met bezorgen!! Betaal extra geld in de maand voor een vast bezorgmoment maar altijd te laat, en als je dan een klacht indient reageren ze niet. Uiteindelijk gebeld maar ze kunnen niks voor je doen! Slechte service, lekker makkelijk voor hun boeit het niet die domme geiten aan de telefoon
Onbetwiste marktleider!
Albert Heijn is op dit moment onbetwist de beste supermarkt van Nederland (en vele andere landen).
Tegenwoordig gebruik ik alleen nog maar online bestellen en dat gaat heel erg makkelijk. Soms zitten er nog wel wat foutjes in het bestelproces, maar op klachten wordt zonder uitzondering (!) uitmuntend en klantvriendelijk gereageerd. Ik zou niet meer zonder kunnen!
Kritiekpuntje: de diepvries is een aparte afdeling en als je bijvoorbeeld op lamsvlees zoekt, dan krijg je níet ook de diepvriesproducten te zien.
Wat ik graag zou willen zien, is de algehele integratie met Etos (is van AH) en Gall en Gall.
In de avond met een volle kar bij de AH…
In de avond met een volle kar bij de AH Venray ( 2 locaties) is ook geen succes. Alle kassa's dicht . Alleen zelfscan. HOE DAN!!!!! Terwijl er 3 medewerkers rondhangen bij de zelfscan. Maar zelfs dan bieden ze hun hulp nog niet aan. Slecht bezig meer AH
Teleurstellende ervaring met AH…
Teleurstellende ervaring met AH Voordeelshop.
Ik kocht een Elysium-ticket, maar achteraf bleek de geldigheid erg kort en was het ticket inmiddels verlopen. De klantenservice weigert elke vorm van coulance, verlenging of terugbetaling. Ik vind dit niet klantvriendelijk en de communicatie over de geldigheidsduur had veel duidelijker moeten zijn. Voor mij geen fijne ervaring en daarom raad ik dit niet aan.
Graag kocht ik altijd bloemen bij AH op…
Graag kocht ik altijd bloemen bij AH op de Daalseweg in Nijmegen. Sinds de verbouwing van de servicebalie en bloemenafdeling is de kwaliteit enorm achteruitgegaan. Tulpen die uitdrogen, narcissen die niet opengaan en nu de pioenrozen waar de knoppen van knakken en wegrotten. En dit na twee dagen in de vaas. Echt erbarmelijk slecht. Zo jammer, want eerder was een bloemetje van AH altijd een cadeautje.
Slechtste klantenbinding ooit
AH Biltstraat Utrecht heeft vandaag haar grote opening.
Minimaal 25 Bobo's die in de weg staan en zichzelf op de borst kloppen en voor de klanten helemaal niets, business as usual.
Andere Supermarkten geven bloemen allerlei lekkere hapjes enz bij opening.
Het is wel weer duidelijk hoe de duurste supermarkt over zijn klanten denkt.
I had a very disappointing experience…
I had a very disappointing experience with Albert Heijn customer service today. I was speaking English on the phone, and instead of trying to help me or transferring me to someone who could communicate in English, the employee simply hung up on me.
This is extremely rude and unprofessional, especially in an international country like the Netherlands where many expats, tourists, and international workers live and shop every day. Basic respect and communication should be expected from a major supermarket chain.
I understand not every employee speaks fluent English, but hanging up on a customer is unacceptable. Companies like Albert Heijn should make sure there is at least someone available who can assist international customers respectfully.
Very disappointed by the behavior and lack of manners.
Ik word kotsmisselijk van dat vieze…
Ik word kotsmisselijk van dat vieze Amsterdamse accent waarmee de reclame van AH begint. Waarom moet dat? Is gewoon accentloos Nederlands te ordinair voor schrijvers van reclameteksten?
Online producten niet verkrijgbaar
Ik heb een bezorgbundel, maar bijna wekelijks loop ik tegen het probleem aan dat veel producten online niet beschikbaar zijn. In de winkel zijn deze producten er wel. Deze keer online niet te krijgen: AH BBQ zalmspies, CoolBest orange, AH koolzuurhoudend water, westland luxe zalmschotel. Dodoni griekse yoghurt, BBQ runderhamburger, premium brioche etc.
Een persoonlijke reactie krijg ik niet.......
Albert Heijn Dierenriemstraat Groningen met onbeschoft personeel
Albert Heijn Dierenriemstraat Groningen. Ben - nu: was - er vaste klant. Afgelopen vrijdag 3 lege flessen in te leveren en boodschappenlijstje afwerken. Voor mij een statiegeld-uit-afvalbakken-verzamelaar met twee supergrote afvalzakken bomvol bij elkaar gesprokkelde emballage. Was net begonnen met afstorten. Dit drukke AH filiaal heeft slechts 1 retourmachine. Ben naar personeel gelopen met kar en scanner en hebt hen gewezen op deze absurde situatie. Tien stappen verderop in namelijk in het WC een splinternieuwe inlevercentrale met meerdere machines. De man in kwestie kwam niks kopen, alleen een uurtje de machine laten draaien voor zijn vrachtje. De desbetreffende personeelsleden verwezen echter nota bene mij door naar het inleverpunt verderop, terwijl ik dus ook aan het winkelen was. Heb aangegeven dat ik die reactie niet acceptabel vond. Vervolgens deden ze de poortjes respectloos voor mij open om de winkel en selfscanhoek te verlaten bij een onbeschoft bejegening. Ik kom daar dus niet weer!! Bij de Jumbo verderop in het WC 2 inlevermachines en wel een respectvolle bejegening!
Update 9/626: Het is dus nog erger dan ik dacht! Tot vandaag geen enkele reactie op deze review van AH!!!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.