Afstandsbediening van Philips gekocht echter werkt die niet, komt vaker voor met afstandsbedieningen geleverd door deze winkel, probeer contact op te nemen maar helaas pindakaas..... Op de websit... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Sorry wij passen onze beoordeling aan. We zijn goed geholpen. En hebben we ondertussen een goede ervaring gekregen met afstandsbediening. Als er iemand een nodig geeft dan raden we ze aan om hier een... Se mere
Na bezorging van bestelde afstandsbediening bleek deze niet geschikt. Gemailed naar info@afstandsbedieningwinkel(.nl) met aankondiging retourzending; nooit wat vernomen en ook mijn geld niet terug. Ka... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Elektronikbutik
- Hvidevareforretning
- Butik med elektronikreservedele og -komponenter
- Elektronikfirma
- TV-butik
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Wij kunnen voor bijna alle apparaten de juiste afstandsbediening leveren. Vanuit onze Wij kunnen voor bijna alle apparaten de juiste afstandsbediening leveren.
Kontaktoplysninger
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
slechte service
slechte service, slecht bereikbaar.
Binnen 24u geleverd klopt geen hout van. Telefoon nummer is niet bereikbaar/word niet opgenomen. Ik zou zeker niet nog een keer bestellen bij afstandsbedieningwinkel.nl in Enschede.
Zeer tevreden product snel geleverd en …
Zeer tevreden product snel geleverd en werkt uitstekend. bestellen was simpel en snel.
Afstandsbediening van Philips gekocht …
Op de website staat dat er een klantenservice is, jammer genoeg is die dan met vakantie?
Geen reactie op email / telefoon.
Goedkoop is helaas dus nu ook weer miskoop, gelukkig met PayPal betaald dus aankoop bedrag retour.
Supersnelle bestelling en levering
Al voor de 2e keer besteld en een originele afstandsbediening weer supersnel geleverd. Hoefde er niet voor thuis te blijven, lag na 1 dag al in de brievenbus. Makkelijk en veilig betalen met PayPal.
Na aanvankelijk slechte bereikbaarheid
Na aanvankelijk slechte bereikbaarheid. Goede response. 't komt goed.
Ik heb twee Philips afstandsbedieningen …
Ik heb twee Philips afstandsbedieningen gekocht. Na enkele weken (door overlijden van vader) had ik tijd om ze uit te proberen maar bleken ze niet te werken. Na contact te hebben opgenomen met de Afstandsbedieningswinkel werd simpelweg gezegd dat ik de 14 dagen termijn had overschreden en dus pech had. Het product zat nog verpakt en ongebruikt in de doos en het was minder dan een maand geleden dat ik ze had besteld. Geen klantgerichtheid. Geen service.
Perfect geregeld
Perfect geregeld. was aan het twijfelen maar dit bedrijf is een aanrader.
Top bedrijf gister besteld vandaag in huis
Afstandsbediening voor mijn oma besteld precies de zelfde. Volgende dag al in huis. Oma weer helemaal blijf hoeft ze ook niet te wennen aan een universele
SUPER SERVICE.
Ik ben blij dat ik bij afstandsbedieningswinkel.nl een afstands bediening heb gekocht, die ik had besteld werkte niet EEN telefoontje en kon de afstandsbediening terug sturen en ik kreeg weer gelijk een nieuwe TOP bedrijf. het is voor mij 5 sterren waard zeker weten.
Goede Snelle Service, Geen Poespas
Ik heb hier een afstandsbediening voor een Samsung TV besteld. Door externe factoren (PostNL) kwam de afstandsbediening in de eerste instantie niet aan (kwamen we later pas achter). Afstandsbedieningwinkel heeft een tweede afgestuurd zonder problemen. PostNL kwam later 2 pakketjes afleveren, ik heb de 1e afstandsbediening terug gestuurd. Top service van deze winkel!
Aub niet kopen
Wat een slechte bedrijf is het ik had een afstanbieding besteld en krijg zomaar condooms binnen en daarna krijg ik te horen na 3 weken dat verzending terug is gegaan naar hun!!! zeer slecht
Schnelle Lieferung, gute Ware!
Kontakt etwas langwierig, aber der Versand dafür superschnell. Die Ersatzfernbedienung Pioneer VXX3129 replacement macht einen guten Eindruck und funktioniert eiwandfrei.
Super service !!
8 maanden een AB via dit bedrijf gekocht maar helaas na 8 maanden defect geraakt.
Gebeld over de problemen en ik kon de "oude" opsturen en ze zouden mij een nieuwe retourneren.
Binnen 2 dagen had ik de nieuwe in huis en alles werkt weer prima.
En voor de nieuwe werden geen kosten in rekening gebracht.
Wat een super service !!
Een fantastische Ervaring
Ik zocht een afstandsbediening voor mijn Samsung TV Afstandsbedieningwinkel had een originele voor me. Voor veel en veel goedkoper dan bij de mediamarkt.
Na bestelling de volgende dag al binnen voor maar 19 euro.
Zeker een aanrader
Snelle levering en goedkoop
Om 15:00 een afstandsbediening besteld en de volgende morgen al in de brievenbus.
Ook zeker de goedkoopste van Nederland
Waardeloze winkel !!!!
zeer teleurgesteld in deze winkel
Heb online een remote besteld voor een Sweex TV022,en deze heb ik de volgende dag thuis gekregen.Helaas werkte deze niet.Vervolgens contact gezocht met het bedrijf en uitgelegd dat deze remote niet werkte.Was een bekend probleem bla bla.Stuur de remote terug en we sturen u morgen een andere die wel werkt.
1 week gewacht ,geen remote ,ik gaan bellen: waar blijft mijn remote !!!
Kreeg ik te horen dat ze niet zijn van heen en weer sturen, u moet maar langs komen met het apparaat om te proberen ?????????????
Totaal verschillend verhalen,en ten tweede om effe langs te gaan bij oldenzaal ,ligt 245 km van me vandaan !!!
Wat een flutbedrijf zeg........
zeer aan te bevelen
zeer snelle levering, donderdagavond betaald via ideal, zaterdagmorgen in de bus.
ik had een ab nodig voor mijn Humax box. het origineel via de vakhandel kost 40 euro, het alternatief via de abwinkel: 14,99 euro! werkt perfect!
Zeer snelle bezorging
Zeer overzichtelijke website.
Voor zover ik gevonden heb ook de gunstigste prijzen.
Zeer goed verpakt en supersnel bezorgd.
Over deze webwinkel ben ik zeer tevreden.
Uitstekende webwinkel
-Prima Service
-Toegankelijke website
-Snelle levering
-Goede prijs/kwaliteit verhouding
Dé webwinkel voor afstandsbedieningen!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.