Det dårligste selskab overhovedet. 60-80 min i telefon kø. Og så får man en medarbejder der intet ved og derfor ikke kan hjælpe. Streaming tjenester der ikke virker. Teknisk support har endnu ikke l... Se mere
Ikke nok med at det koster 500,- at opsige abonnementet.. Mig bekendt er stavnsbåndet ophævet!? Dernæst kommer så at man fortsat bliver opkrævet det (iøvrigt ret så dyre) abonnement, og ikke kan få... Se mere
Ærgerlig jeg ikke kan give 0 stjerner. Denne virksomhed/forening udøver chikane ud over alle grænser. Har aldrig været medlem og bliver det aldrig. Nu har vi boet på nuværende adresse i over 1. år og... Se mere
Bondefangeri af værste skuffe. Man får den dårligste service, trods de skriver på deres hjemmeside at de kun vil have tilfredse kunder, hvilket ikke giver mening. Når de endelig svarer på ens mails, s... Se mere
Den allerførste regning er man opkrævet …
Den allerførste regning er man opkrævet 25 kr i gebyr fordi den ikke er tilmeldt PBS, men det har man ikke haft mulighed for, da det jo er den første.
Man kan ikke undslippe Afik
Man kan ikke undslippe Afik - bor du i lejebolig, skal du betale uanset om du modtager deres programpakker eller ej. 450 kr årligt - for INGENTING!!
sender regninger ud
og lige en start, det er sjovt nok !!!
de er endda tilfreds med en stjerne
det sagde formanden
hvor alle andre går efter 5 stjerner
sender regninger ud
pga. de har lavet ændringer og regningen skal betales dagen efter
og ringer man så eneste man får er tlf. svarer som siger
vi har travlt prøv igen og derefter en bib tone og den siger der er ikke plads til flere beskeder
tænk alle de ældre der kommer i problemer og dem der er på ferie
service er der ikke noget der hedder her
KOLDING TRÆK JER UD AF AFIK dem fortjæner i ikke
Vilde opkrævningsmetoder
Vilde opkrævningsmetoder, mega dyrt og umuligt at melde sig helt ud af. De skal nok få deres penge på en eller anden måde!
Bondefangeri
Bondefangeri! Dårlig formand, elendig service. 🤢 man skal betale for noget man ikke får eller ser, det er så latterligt! Det er ligesom at betale vægtafgift uden at have en bil. 😈
Jeg har åbenbart fået lov at betale for …
Jeg har åbenbart fået lov at betale for de samme måned flere gange. Det er ikke fair når man så ikke vil have jeres crap! Hverken tv eller internet! Hvorfor skal jeg betale netafgift?
Grov formand elendig service tvungen pakke med lortekanaler der genudsender i een uendelighed jeg vil Ud af det foretagende NU
Man tvinges til at betale for at skifte fra stor til lille pakke ved indflytning hvem pokker tjener de penge?
fik god hjælp
jeg har ahft afik i 7 år nu og aldrig været utilfreds (udover at man ikke kan have internet uden at skulle have den mindste tv pakke - har intet tv men bruger min pc) men der var sket en misforståelse og afik har været hjælpsomme, tålmodige og søde - og nu er problemet løst og det er en STOR byrde fjernet fra mine skuldre. tak for hjælpen Peter
En stjerne er også rimelig højt sat.
Det er noget forbandet svineri de laver ved Afik.
Jeg har efter 4 måneders mail korrespondance lige givet op og betalt for en service jeg ikke har modtaget. 2700,- blev det i alt, for ingenting. Hvordan det overhovedet kan være lovligt det der forgår der, det går simpelthen over mig forstand.
Kan det virkelig passe at man bare kan tvinge folk til at betale for sit produkt uden kunden har givet sin accept?
Det er simpelthen for groft.
Jeg har godt nok heller ikke meget tilovers for trefor der agerer mellemmand i den her sag.
Det er noget forbandet svineri. Nogen burde gøre noget :D
Uprofessionel og amatør agtig.
Jeg har, som så mange andre, modtaget en regning 1 1/2 måned efter indflytning på et tv/stofa abn. jeg ikke vidste jeg havde. Og selvfølgelig regnede jeg med at det var en fejl og kontaktede Afik. Men sikke en behandling fra Afik.
Endelig efter 5 måneders mail udveksling, har jeg vidersendt mail fra udlejer til Afik, som så annullere den "manglende" indbetaling. Men det er absolut ikke alle, der orker sådan en proces. Samtidig synes jeg, der er flere vinkler i disse sager, først kan man læse at Afik ikke kan gøre krav på nogen form for betaling, i disse indflytnings sager, det er beskrevet flere steder, hvor folk har kontaktet en advokat. Men der er en advokat med i bestyrelsen i Afik....hvad laver han, har han ikke et ansvar også ??? En anden side er Trefor - Har de ikke en etisk eller moralsk ansvar...eller de kræver bare ind og tjener på denne forretning, for gratis gør de vel ikke og så er de ellers ligeglad med, om det juridisk er korrekt eller ej. ???? Istedet læser man i Lokal Avisen at Afik beskylder "Udlejer", for ikke at tage ansvar.........
Bondefangeri!
Kan kun tilslutte mig mængden! Har da aldrig været ude for noget lignende, flytter ind i en lejlighed her i Kolding og to måneder efter wupti en regning på 1800 kr! og har aldrig fået information om nogen TV pakke og der står intet i lejekontrakten. Og når man så ringer for at få afklaret situationen er de simpelthen så sure og ubehøvlede... amen jeg mangler ord....
Til grin
Det burde være ulovligt at drive virksomhed på denne måde. Da jeg flyttede ind i min lejlighed, fik jeg automatisk den store pakke. Da jeg så ville afbestille pakken, får jeg minsandten at vide, at det koster 500 kroner.
Bondefangeri!
Ser aldrig fjernsyn! Men skal alligevel betale.
Da jeg flyttede ind i min lejlighed havde jeg automatisk den store pakke, det ønskede jeg ikke. Jeg ville derfor ændre til grundpakken. Det kostede 350 (dengang, nu koster det... fuld nu fast: 450! WHAT? Jeg har jo ikke selv valgt pakken, men det koster penge at skifte?)
Nu kan jeg heller ikke komme ud af det igen medmindre jeg betaler ved kasse 1. Jeg ser aldrig fjernsyn og ønsker ikke at have noget med AFIK at gøre. Jeg ser DR på computeren eller NETFLIX på apple tv'et.
300,00 - Hvilende medlemsskab
500,00 - Midlertidig lukning
Sygt!
Tvunget til at betale dobbelt & skæve pakker!
Jeg flyttede fra en lejlighed, hvor der var fællesantenne fra AFIK til en anden lejlighed med AFIK - begge steder med fuld pakke. Ifm. fraflytning underskrev jeg en blanket, som gjorde at udlejer sørgede for flytning ved trefor mv., så jeg gik ud fra, at AFIK også blev flyttet, så jeg ikke skulle betale dobbelt. Meeeen nej.. Jeg skulle betale rundt 1500,- til fællesantenne i en lejlighed, hvor jeg ikke havde adresse, og som jeg ikke havde nøgler til. Jeg henvendte mig til AFIK, og fik et svar om at det ikke var deres problem, og at jeg skulle have fået tilslutningen plomberet. Plomberingen ville koste 500,- og ville kun have været effektiv i 2 af 3 måneder, fordi det kun kan gøres fra/til den 1. i en måned, og derfor ville jeg alligevel kun have kunnet spare ca. 500,-
Samtidig så er deres pakker indrettet således, at man er "tvunget" til at betale for en masse skodkanaler, hvis man også vil have de gode kanaler. Jeg er derfor nødt til at betale for en fuldpakke, for at få de kanaler jeg gerne vil se - de resterende 75% af kanalerne er IMO noget dyrt, ligegyldigt pladder, som aldrig bliver set.
Dette er symptomatisk for monopolvirksomheder; De betragter deres tvangskunder som kvæg, der kan hyrdes efter forgodtbefindende. LAD OS NU FÅ FRIT VALG AF KANALER FFS!
Føler sig snydt
De ændrede min tv pakke i 2012, fra stor til mellem. Tænkte den gang det var noget med ny priser på tvkanaler.
Først her i år da hele mit tv signal var væk, gik det op for mig at de trukket mig for fuldpakke, men kun givet mig mellem pakke.
Kan kun sige vær opmærksom derude.
Skod forening
Jeg har en sag kørende med AFIK og magen til skod service skal man lede længe efter, jeg har aldrig bestilt stor pakke da jeg flyttede i rækkehus i december sidste år, tværdigmod så ringede jeg til stofa og sagde jeg ik ville have noget antenne overhovedet og det sagde ham ved stofa at det var ok og det var afmeldt, så regnede jeg da med det jo, indtil der kom en regning på 2200kr fra AFIK for stor pakke. nu er de hverken til at hugge eller stikke i så nu skal vi i fogderetten for nægter at betale en eneste krone til dem for noget jeg mener at jeg har afmeldt/ aldrig bestilt. Har af flere omgange forsøgt at få formanden i AFIK til at forstå og annullere min regning, dog uden held, jeg har endda ikke engang kunne tjekke om jeg havde antennesignal da jeg flyttede ind, da jeg ikke har haft antenne kabel i mit fjernsyn siden August sidste år i den gamle lejlighed og heller ik har trukket et i det rækkehus jeg flyttede ud i, i december, så var noget overrasket da der kom en regning på den store pakke. Håber virkelig ham Peter Madsen bliver væltet som formand for han egner sig da ikke til at varetage noget som helst med kundekontakt.
AFIK Kolding - fortjener intet mindre end et stort minus
Vi blev på ingen måde informeret om at den store pakke allerede var aktiv da vi flyttede ind i vores nye lejlighed og stor var overraskelsen da den første regning kom via Trefor. Vi kontaktede selvfølgelig AFIK og fik på en meget uhøflig måde forklaret at "sådan er det bare" og vi kunne jo klage til vores boligforening.
Manden lader virkelig til at mene at det er boligforeningens opgave at fører register over hvilken beboer der har hvilken TV-pakke.
Jeg føler mig faktisk snydt og bedraget: Alene det faktum at man er tvunget til at være medlem hos AFIK - og skulle man komme på den ide på melde sig ud skal man betale kr. 375,- om året. Det kan da simpelthen ikke være rigtigt
Som skrevet står en del steder
I er ikke tvunget til at betale det ene eller det andet, med mindre I har skrevet under. Har selv været stavnsbundet til at betale for intet i over et år hvor jeg hverken havde tv signal eller noget at modtage det på.
Jeg er således blevet kastebold mellem udlejer, TREFOR og AFIK som sjovt nok ikke vil refundere de penge der er betalt....
Den rene mafia virksomhed!
Jeg syntes det er dybt forkasteligt at for at få Internet, så er jeg tvunget via AFIK til at købe en af deres ekstremt dyre TV pakker.
For mig er situationen den at jeg grundet mit arbejde ikke er i Danmark ca 7 mdr på et år, og derfor ikke ser mig nødsaget til at betale for dyre tv pakker jeg aldrig bruger.
Da jeg flyttede til Kolding, og ind i den lejlighed jeg har, var min tanke at jeg kun vil betale for en god internet forbindelse, således jeg tv mæssigt kunne få mit tv igennem streaming tjenester som TV2play, DR tv, Viaplay, HBO og/eller Netflix..
Da jeg så flyttede ind, viste det sig at på grund af antenneforeningen, var tvunget til at betale for en enormt dyr tv-pakke, for overhovedet at kunne få lov til at have internet i lejligheden..
Det kan da umuligt være rigtigt at dette kan være lovligt? - det svare jo til at du ikke må købe sokker uden også at købe et par sko?? :/ hehe
6240,- for fuld pakken pr år!!!!
Det er og bliver et nej tak, - er bange for at AFIK lever i 90'erne, hvor div. antenne foreninger kunne kræve hvad de ville. - men vi skriver 2015, hvis ikke AFIK indenfor en kort tidshorisont disker op med nogle rimelige priser, så går det lige så stille op for alle abonnenter, at der findes langt billigere alternativer.
Derefter kan AFIK så se hvor lang tid man kan leve af den årlige dumme bøde på 375,- pr abonnent(at skulle betale 375,- år efter år for at have forbindelsen lukket//plomberet virker også som et levn fra 90'erne)