Inkompetent og ligegyldighed
I min optik er guldbrandt og knudsen advokatfirmaet så inkompetent en virksomhed at den ikke burde eksistere. Vi havde en arvesag ved dem, hvor arvingerne imellem ikke kunne blive enige. Deres advokat blev bedt om at komme med et juridisk perspektiv til hvordan sagen lå, hvilket han ikke gjorde. Alt blev trukket i langdrag, som han blev betalt 1850kr for i timen. Hver eneste gang der blev ringet til firmaet for at få dem til at skubbe gang i sagerne, kunne man ikke komme igennem til advokaten, hans sekretær lovede at han ville ringe tilbage, hvilket ikke skete, han svarede heller ikke på mails.
Derudover forsvandt der effekter fra boet, som advokaten ikke ville tage stilling til.
Da advokaten så godt 2 år senere endelig havde afviklet boet, blev sagen sendt til skat og hernæst skifteretten.
Her var der ikke mange status opdateringer på sagen, fra advokatfirmaet. Når man ringede til dem, sagde de blot at skat og skifteretten ikke havde godkendt sagen endnu, hvilket ifølge både skat og skifteretten, var en lodret løgn.
Der er nu gået lidt over 2 år, hvor vi stadig ikke er kommet tættere på en afvikling. Jeg vil råde alle til ikke at benytte sig af dette firma.
For 1850 kr i timen, var kompetent juridisk vejledning vel ikke for meget at forlange.
20. august 2014