Advodan Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 52 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunderne fremhæver ofte, at advokaterne udviser stor faglighed, lytter opmærksomt og yder en yderst kompetent indsats under svære juridiske sager. Mange forbrugere oplever en stor tryghed og modtager både hurtig, klar samt professionel vejledning gennem hele forløbet fra start til slut. Nogle anmeldere var ikke glade for den manglende kommunikation og den meget langsommelige sagsbehandling hos den administrative afdeling. Flere personer oplevede desuden, at det var utrolig svært at komme i kontakt med medarbejderne, og at vigtige henvendelser ofte forblev helt ubesvarede. Desuden nævner enkelte personer, at der opstod uventede omkostninger samt svære problemer med sagerne undervejs.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde tvetydig oplevelser med service. Mens nogle anmeldere roste professionel rådgivning og følte sig... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med staff. Mens mange forbrugere udtrykker stor tilfredshed... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med customer_service. Mens nogle kunder udtrykker stor tilfredshed... Se mere

Customer communications

Kunder deler stor frustration og utilfredshed med den manglende kontakt og langsommelige svartider.... Se mere

Payment

Anmeldere fremhæver negative aspekter af betalinger og forvaltningsgebyrer, idet forbrugere oplever... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg kan varmt anbefale Peter Ølholm. Han har hjulpet mig igennem en lang og svær kamp omkring bopæl og samvær, og uden hans indsats og faglighed havde jeg ikke følt mig så tryg. Peter har været både p... Se mere

Peter Ølholm har hjulpet mig med en samlivsophævelse og i særdeleshed salget af min andel af et sommerhus. Peter har udvist stor faglighed samtidig med at han har været lydhør overfor mine ønsker o... Se mere

Peter Ølholm og hans dygtige sekretærer har på yderst kompetent vis hjulpet mig i en svær, omfattende og kompleks sag om forældremyndighed, bopæl og samvær. Peter har haft et skarpt blik for de vigtig... Se mere

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med advokat Ulrik Vindberg i forbindelse med en injurieret sag, og vi er yderst tilfredse med hans arbejde. Ulrik er en skarp og kompetent advokat, der udvi... Se mere

1. Advokatfirma

Advodan er en forretningsplatform for advokatvirksomheder med over 20 kontorer fordelt over landet. Det betyder, at vi kan kombinere lokal indsigt og nærhed med full-service ydelser. Allierer du dig med en advokat fra Advodan, får du derfor direkte adgang til juridisk rådgivning på højeste niveau.

Middel

Svarer typisk inden for 2 uger

55 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ukyndigt advokat i sammensværg med fogedreten

Jeg har tidligere advaret mod denne "advokat" firma i Helsingør med medejer som tituler sig advokat-men dette viste sig at han havde ikke det mindste evner til denne funktionen Over for dommer i retten pludselig han kan ikke husker noget eller han blot skriver under dokumenter med sin navn som har "ansatte" udført!!! har mand hørt noget lignede? Bedrager over alle linjer og kalder sig samtidig som advokat - administrator. Er denne sidder ikke tilstrækkelig beviselig med den antal af utilfredse bedragede kunder?

24. oktober 2024

Advodan Slagelse

Advodan, slagelse har en noget ukonventionel adgang til hvervet som bobestyrer.

• Det accepteres, at en arving har ryddet boet, taget de genstande, som ønskes og har smidt resten ud, mens dødsfaldet hemmeligholdes for de øvrige arvinger.
• Advodan, Slagelse vælges af denne arving, som bor i Slagelse, og først derefter får de øvrige arvinger besked om dødsfaldet.
• Der skabes aldrig klarhed over, hvad der befandt sig i boligen på dødstidspunktet, men Advodan accepterer de løsører, der præsenteres “fra rydningen”.
• De øvrige arvinger ser sig nødsaget til at hyre en advokat, både for at få klarhed over, hvad der befandt sig i boligen og for at sikre fordeling af de få tiloverblevne genstande.
• Advodan får de tiloverblevne løsører vurderede , og den lave vurdering, får Advodan til at betragte disse genstande som ubetydelige. Trods gentagne henvendelser fra de øvrige arvinger og deres advokat om fordeling af disse genstande pga. den høje affektionsværdi, sker dette ikke.
• Henvendelser fra de øvrige arvinger samt fra deres advokat besvares i meget begrænset omfang, og honoraret til Advodan vokser og vokser, da samme spørgsmål stilles mange gange pga. manglende svar, mens Advodan beregner sig honorar hver gang en mail tikker ind.
• Trods udtrykkelige ønsker fra de øvrige arvinger om at lade de tilbageblevne genstande fra boligen indgå i boet, insisterer Advodan på at lade den arving, som ryddede, beholde alt “som belønning for at have ryddet”.

7. juni 2021

Jeg har igennem en årrække brugt…

Jeg har igennem en årrække brugt Advodan Helsingør til flere forskellige sager og har efterhånden mødt en bred skarer af deres advokater både privat og erhvervsmæssigt. Og jeg må indrømme, at jeg ikke er imponeret. Her er et kort oprids;

Fartforseelse som var forældet, blev ikke opdaget af Advodan. Blev i øvrigt heller ej bemærket af hverken politianklageren eller byretsdommeren. Det var først da jeg ankede sagen til landsretten, politianklageren opdagede at sagen var forældet.

Taber en sag i byretten, til trods for der er en underskrevet slutseddel. Burde slet kunne lade sig gøre, at en underskrift kan annulleres under almindelige juridiske omstændigheder.

Bruger 3 timer på at lave en opsigelse uden komplikationer.

Bliver irriterede og gider ikke at hjælpe hvis man bliver besværlig i forbindelse med huskøb.

Formåer at tabe en sag selvom der ligger klokkeklarer beviser fra en syns og skønsmand.

Endvidere havde min primære advokat altid for travlt til at følge op på kommentar eller spørgsmål.

Grunden til jeg ikke giver dem 1 stjerne er pga. Lissen Bengtsen, så hun bærer en del stjerner i sig selv. Klar, tydelig og forståelig. Lissen har virkelig evnen til at sætte sig i en pågældende sag. vi brugte hende forbindelse med ægtepagt og testamente.

Nogen vil sikkert spørge !! hvorfor brugte du så Advodan i gennem en længere årrække - johh jeg blev jo forklaret, at den slags ting sker, men efter at have tænkt over det - så burde det ikke at have været sket, men man bliver jo let duperet over advokaters evner med ord. Og man vil nødig gøre sig ud til bens overfor den person som skal forsvarer en.

19. april 2021

Lyngby.

Lyngby.
Har aldrig været ude for så ringe en advokatbistand end den i Lyngby. Hold Jer væk fra denne afdeling. Man bliver aldrig informeret om sagens forløb, bliver mødt af store fakturaer og advokat smutter fra sagsforløbet lige inden man skal henvende sig til retten. Dårlig advokat skik at efterlade deres kunder lige på det mest udsatte tidspunkt.

15. april 2021

Jeg har fået top professionel…

Jeg har fået top professionel behandling af advodan Aalborg, 1,5 år behandlingstid og min sag var afsluttet, de var vældige gode til at holde mig opdateret på sagens gang, til at komme med gode råd, altid en god og venlig dialog, skulle jeg igen få brug for advokat bistand, så ved jeg godt hvem jeg ville ringe til....de Aller varmeste anbefalinger herfra

8. januar 2021

Rent bedrageri.

Jeg har haft en sag for flere måneder siden hvor et rejsebureau glemte at ændre min flybillet så måtte jeg hænge ud med regningen. Rejsebureauet tilbudte at hjælpe med at refusion af lufthavn skatter på ca. kr. 5000. Dog jeg synes det var unfair fordi det var ikke min fejl at rejsebureauet glemte at ændre rejse datoen. Jeg ringede til Advodan og så fik vide af en advokat, at jeg har en stærk sag og han var sten sikre på at jeg vinder sagen over rejsebureauet på kr. 20000,-. Efter flere uger kom han med beskeden, at jeg kan ikke få Kr. 20.000,- og han salær var de ca. kr. 5000,- der svarer til lufthavnsskatter. Rent bedrageri.

13. juli 2020

Advodan i Glostrup

Vi har været til møde i dag, og hold da op en dårlig oplevelse. Der var ingen der tog imod os, selvom der sad flere og kiggede.
Da vores advokat endelig så endelig kom, 10 min for sent, startede et langt og ubehagelig møde.
Vi skulle have lavet nogle papirer på et bolig køb, mellem min kærestes oldemor (oldemor sælger) og os (køber) men det blev det ikke til.
Vi gik derimod derfra med en oldemor, der havde følt sig presset og utilpas. Og min kæreste og jeg, gik derfra med en unødvendig dårlig samvittighed og følte os som nogle skurke.
Min kæreste og jeg blev flere gange under mødet bedt om, at tie stille på den mest uprofessionelle møde.
Advokaten satte nogle urealistiske priser op, og nævner at man “bare skulle bruge polakker til at rydde boet for 10 tusind kroner” istedet for at bruge et rigtig oprydning hold.
Advokaten ville bestemme hvordan det hele skulle forløbe, prisen på huset, hvem og hvor mange der skulle arve (totalt unødvendigt). Det nævnte Oldemor også selv under mødet, når hun nu sidder her og er i live.
Og hvis det ikke blev sådan som han ville have det, så ville han ikke lave papirerne.

- Farvel og tak. Jeg vil aldrig anbefale dette sted. Totalt uprofessionel og ubehagelig oplevelse. Jeg er ked af min oldemor skulle opleve dette.

10. juli 2020

Forargelig advokatpraksis

Forargeligt, uprofessionelt og dårlig behandling i en svær situation
Jeg er én af tre efterladte som har mistet vores far sidste efterår og som har søgt Advodans rådgivning:
Vores far gik bort i oktober 2019, og vi ville gerne gøre tingene ordentligt og redeligt i hans ånd, så vi tog et møde med Advodan Helsingør den 24/10 2019. Her talte vi processen igennem og vi spurgte ind til salærets størrelse.
Vi aftalte med advokaten, at vi løbende skulle kontaktes, hvis der skulle ske ændringer i beløb.
Alligevel kontaktes vi først 6/1 2020, at salæret nu var steget med mere end 100% uden yderligere forklaring. Dog har advokaten efterfølgende skriftligt bekræftet, at sagen ikke har haft en kompleksitet, eller at der har været andet, der har kunnet retfærdiggøre en stigning af salæret. Ikke desto mindre har Advodan Helsingør valgt at fastholde.

Vi har derfor omtrent halvvejs stoppet samarbejdet.
Efterfølgende har vi erfarent, at flere firmaer adskillige gange har måttet rykke Advodan Helsingør undervejs for svar på deres spørgsmål. Derudover har vi selv måtte finde ud af, at vores far havde penge til gode hos et firma. -Det på trods af at firmaet selv har sendt Advodan Helsingør 3 opgørelser for dette, har Advodan Helsingør ikke svaret dem. Dette har vi nu så selv håndteret.

Vi står tilbage med et billede af, at Advodan Helsingør på ingen måder har levet op til det forventede; hverken hvad angår svartider eller salærets størrelse som var de to primære punkter fra vores indledende møde den 24/10 2019.

Vi har haft dialog med Advodan Helsingør, hvor vi - de efterladte - har forsøgt dels at få en forklaring på stigning i salæret men også at finde en rimelig løsning. Men trods en åben dialog fra begge parter, fastholder advokaten stigningen i salæret, dog uden at kunne begrunde det på nogen måde.

6. juni 2020

Jeg vil på det kraftigste fraråde alle…

Jeg vil på det kraftigste fraråde alle at benytte Advodan (Helsingør). Deres fremgangsmåde har overrasket mig gevaldigt. Jeg er faktisk så overrasket, at jeg er i tvivl om, hvorvidt de tager deres forretning seriøs. De kan tilsynladen ikke finde ud af at drive deres forretning efter gældende lovgivning (her tænker jeg på rykkerprocessen), og dette er selvom de lever af det og endda på deres hjemmeside har lange skriv om hvorledes man skal rykke korrekt inden sagen kan overdrages til inkasso. Jeg er meget chokeret over deres uprofessionel fremgangsmåde.

Min konkrete sag handler om Pos One A/S (Dansk Kontor Center A/S). De har fremsendt os en faktura som vi ikke er enige i. Vi har gentagende gange kontaktet dem og bedt dem om at fremsende en kopi af den indgåede aftale, men det har de ikke kunne og til sidst holdt de blot op med at svare. Jeg har en kopi af hele mailkorrespondancen. Jeg sender dem den sidste mail d. 13.12.2019, som de aldrig vender tilbage på. Jeg tænker, at de er kommet til fornuft og har opgivet sagen, da jeg intet hører fra dem, men...

Efter et halvår dukker der dog pludselig et brev op fra Advodan, hvor Pos One A/S har sendt sagen til inkasso, på trods af, at de ikke har svaret os på vores henvendelser. Vi har fra den sidste korrespondance d. 13.12.2019 og frem til modtagelsen af brevet fra Advodan d. 25.05.2020 intet hørt. Alligevel opkræver Advodan rykkergebyrer på 300 kr. og adskillige øvrige gebyrer og renter herunder inkassoomkostninger for 950 kr., på trods af, at de hverken har haft fremsendt en rykker 1 eller et inkassovarsel. Selvom man har pligt til at fremsende et inkassovarsle, inden sagen overdrages (kilde Advodan egne hjemmeside!).

Det har været en meget uprofessionel oplevelse, hvorfor jeg kraftigt vil opfordre alle til at finde en anden samarbejdspartner end Pos One A/S (Dansk Kontor Center A/S). Samt benytte sig af et bedre inkassobureau end Advodan. Advodan har formået i denne sag hverken at gøre noget godt for sig selv eller sagens øvrige involverede.

4. juni 2020

Advodan Helsingør

Advodan Helsingør
Er en fremragende repræsentant for branchens SYGE kultur.
Lyver, truer administrerer ikke efter vedtægter, svarer ikke indenfor rimelig tid og er generelt ikke modtagelig for sund fornuft. MINUS 5 stjerner

3. juni 2020

ADVODAN, Slagelse og bodeling

Ang. ADVODAN Slagelse (AS) og bodeling.
Jeg skulle desværre skilles og søgte om rådgivning ang. bodeling. Det er en lang historie, bla. fordi AS selv var længe om at reagere på mails. Jeg ved f.eks. en mail lå 1 mdr. uden respons hos AS. Men hovedpointen er rådgivningen. Min ellers søde advokat mente jeg skulle acceptere en aftale, som jeg mente var alt for dyr og uden belæg. Mit indtryk var, at AS ville have det overstået og jeg havde jo råd.
Pga. min insisteren og argumenter blev aftalen i sidste ende "kun" på ca. det halve. Det var stadig, efter min mening, med god goodwill, primært pga. vores børn. Og de tager jo også et pænt honorar for deres rådgivning....
Hvis der skulle komme en anden gang vælger jeg en anden advokat.

25. maj 2020

100% stigning i salær uden forklaring = Advodans forretningspolitik?

Vores far gik bort i oktober 2019, og vi ville gerne gøre tingene ordentligt og redeligt i hans ånd, så derfor tog vi et møde med Advodan Helsingør den 24/10 2019. Her blev vi stillet i udsigt, hvad det samlede salær ville løbe op i.

Vi gjorde det undervejs på mødet MEGET klart, at vi forventede at høre fra dem undervejs, skulle der være ændringer i dette beløb, hvad enten det skyldtes sagens kompleksitet eller andet, der kunne øge salærets størrelse. Ikke desto mindre hørte vi først næste gang desangående den 6/1 2020, at salæret nu var steget med forventeligt mere end 100% i forhold til det oprindelige uden yderligere forklaring. Vi har undervejs fået bekræftet, at sagen ikke har haft en kompleksitet, eller at der har været andet, der har kunnet retfærdiggøre en stigning af salæret. Ikke desto mindre har Advodan Helsingør valgt at fastholde.

Vi har nu stoppet samarbejdet sådan cirka halvvejs i forløbet, sådan at salæret ikke løb yderligere løbsk. Efter vi selv har samlet trådene for den nuværende status af sagen, har vi fundet ud af, at flere firmaer adskillige gange har måttet rykke Advodan Helsingør undervejs for svar på deres spørgsmål. Desuden har vi selv måttet erfare, at vores far havde penge til gode hos et firma. På trods af at firmaet selv har sendt Advodan Helsingør 3 opgørelser for dette, har Advodan Helsingør ikke svaret dem. Dette har vi nu så selv håndteret.

Tilbage står desværre et billede af, at Advodan Helsingør på ingen måder har levet op til det forventede, hverken hvad angår svartider eller salærets størrelse, de to primære punkter fra vores indledende møde den 24/10 2019.

Vi har, siden vi modtog information om en forventet stigning i salær med mere end 100% den 6/1 2020, forsøgt at finde en løsning både pr mail og telefon. Dette har desværre ikke været muligt, trods en åben tilgang fra begge parter til dialogen. Senest ultimo marts har vi igen forsøgt at finde en løsning, kun med det svar, at Advodan Helsingør finder salæret rimeligt, og ikke nogen begrundelse til hvorfor de fastholder en mere end 100% estimeret stigning af salæret.

Vil det sige, at det er Advodans forretningspolitik at holde et indledende møde, estimere et salær og så ubegrundet fastholde en mere end 100% stigning af samme? Vi savner en forklaring, men så er der da hermed også andre, der får det at vide.

14. april 2020

selv en stjerne er alt for meget af…

selv en stjerne er alt for meget af give Advodan Hillerød.
jeg kontaktede dem med en sag og de melde af det var noget de kunne. jeg tager der efter til møde med dem hvor advokaten virkede utroligt ligeglad med den sag. jeg sender ham der efter en mail med nogle spørgsmål han svare på halvdelen af det jeg spøger om. hvor efter jeg følger jeg har spildt rigeligt til og vælger af finde en mere kompetent advokat. beder så Advodan om af afslutte sagen hos dem og får en samlet regning på 7500 kr. for en times møde og et halvt svar på en mail.

vil stærkt fraråde andre af bruge dette advokat kontor...….

14. marts 2020

Kan klart anbefale Advodan og ikke…

Kan klart anbefale Advodan og ikke mindst afdelingen i Roskilde. Har brugt indehaveren/direktøren fra afdelingen i Roskilde som jeg klart kan anbefale. Realistisk og dygtig. Vinder man ikke en sag med ham som advokat er det helt sikkert ikke hans skyld.

11. februar 2020

Jeg blev ved en fejl kontaktet af…

Jeg blev ved en fejl kontaktet af Advodan. Det kan selvfølgeligt ske at man får noteret et telefonnummer forkert, men det er ubehageligt at få en telefonsvarer besked med et sagsnummer som man ikke ved noget om. De nægter at bekræfte fejlen på besked eller mail. På nuværende tidspunkt ved jeg ikke om de kører en sag mod mig (og at jeg dermed har været udsat for identitets tyveri). Ekstremt ubehøvlet i telefonen - da jeg spørger til hvad "Falke" er for noget, så lyder svaret: "Nå - så du kender ikke engang det firma, som du skylder penge!?". Jeg skylder ikke nogen penge. Jeg har heldigvis ikke noget granit(Falke eller andet) produkt i mit hjem.

23. oktober 2019