Jeg kan varmt anbefale Peter Ølholm. Han har hjulpet mig igennem en lang og svær kamp omkring bopæl og samvær, og uden hans indsats og faglighed havde jeg ikke følt mig så tryg. Peter har været både p... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Advodan er en forretningsplatform for advokatvirksomheder med over 20 kontorer fordelt over landet. Det betyder, at vi kan kombinere lokal indsigt og nærhed med full-service ydelser. Allierer du dig med en advokat fra Advodan, får du derfor direkte adgang til juridisk rådgivning på højeste niveau.
Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Jeg havde en rigtig fin kemi med Peter, som hjalp mig med en svær samværssag i en svær tid.

Besvarelse fra Advodan
Jeg bad om og fik en åben og ærlig vurdering af min sag. På basis af den vurdering tog Advodan sagen, guidede mig objektivt igennem en rigtig træls tid og sag, og den fik en god afslutning.

Besvarelse fra Advodan
Advodan ved Karsten Holt, har siden 2017, virket som vores hus advokat.
De har varetaget opgaver indenfor områder såsom personalesager, lejeaftaler, ejer aftaler, bistået os i forhold til afklaring af entreprisekontrakter mm.
Hos Advodan Holbæk/København for man som kunde en ordentlig, troværdig og seriøs behandling.
Derfor kan jeg på det varmeste anbefale firmaet.
De bedste hilsner fra Thomas Gottlieb Adm. direktør Anlægsgartner Gottlieb A/S.

Besvarelse fra Advodan
Advodan Aalborg har bistået og hjulpet når vi har haft brug for det, og de har været der hele vejen.
Stor tak til Jacob og Christian for den professionelle hjælp vi fik!
Det er et advokat firma hvor man er med, også hele vejen!

Besvarelse fra Advodan
Top professionel. Konsekvent fokus på sagens kerne og på gode og fair løsninger.

Besvarelse fra Advodan
Vedvarende og indsigtsfuld advokatbistand ifm. børnesag, der varede i flere år. Udover den juridiske bistand, var jeg meget glad for den menneskelige indsigt og synet på børnenes trivsel.

Besvarelse fra Advodan
Advodan i Helsingør var fremragende til at forhandle en løsning frem med den part der skyldte mig penge – og efterfølgende til at få krævet pengene ind.
Og igennem forløbet er de blevet bedre til løbende at informere.

Besvarelse fra Advodan
Vil hermed sende min allerbedste anbefaling til Advodan, Thisted kontoret og i særdeleshed til advokat Rasmus Kronborg. Dygtig, kompetent og dybt professionel rådgivning blev jeg mødt af under både møder og telefonisk samtaler. Samtidig mødte jeg det mest sympatiske, forstående og godhjertede menneske, i en ualmindelig svær situation, hvor der blev skabt tryghed under hele forløbet igennem både en straffesag og familieretssag.

Besvarelse fra Advodan
Frederikke er bare en dygtig advokat.
Altid glad .
Har styr på det hiller .
Så man kan lige det fra sig ,
Mens det stå på sagen da man ved det er en god advokat Frederikke.
Vil anbefale hinde til alle på min vej.
Tusinde tak for dene gang.
Mvh henriette p

Besvarelse fra Advodan
Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Mie Rahbek Thomsen fra Advodan i forbindelse med mit boligkøb, og jeg kan varmt anbefale hendes tjenester. Hun er utroligt hurtig til at håndtere sager og følger altid op på alle detaljer med stor omhu. Uanset om det var via e-mail eller telefon, så var hun altid tilgængelig og klar til at svare på mine spørgsmål eller hjælpe med hastende ændringer i købsaftalen. Da handelen blev afsluttet direkte mellem sælger og køber uden mægler, tog Mie sig af alt, og hendes professionelle håndtering af hele processen gjorde, at jeg følte mig tryg og velinformeret hele vejen igennem.
Selv efter sagen var afsluttet, var der nogle små justeringer, der skulle foretages, og Mie håndterede dem med stor positivitet og imødekommenhed. Hun tog sig af alt med et smil, og jeg værdsatte virkelig hendes engagement og venlige tilgang. Hvis du leder efter en advokat, der er engageret, professionel og altid til at stole på, er Mie fra Advodan det helt rigtige valg.

Besvarelse fra Advodan
Mange tak til Camilla Boss fra Advodan Bornholm.
Tabte to forskellige sager omkring børnebidrag i byretten uretfærdigt og ankede så sagen til Landsretten igennem Camilla, og i begge sager fik vi medhold !
Camilla og hendes kontor var hurtige til at svare, løse sagen og indsende dokumenter samt godt stykke skrift til landsretten.
Helt klart mine bedste anbefalinger !

Besvarelse fra Advodan
Min far gik desværre bort, og skifteretten bruger desværre advodan, hvilket er dybt kritisabelt.
Jeg vil råde folk til at de holder sig langt fra Advodan i Slagelse. Det er dybt useriøst.

Besvarelse fra Advodan
Nedenstående anmeldelse er blevet fulgt op med at vi er blevet kontaktet af Advodan, som dybt beklager forløbet, og den for os dårlige oplevelse. Der har været tale om kludder i den interne kommunikation, og Vi har herefter fået genoptaget og igangsat vores sag og inviteret på kvajekage 😛 Alt forladt, og tak for et godt møde, vi ser frem til at sagen bliver afsluttet på bedste vis.
Brugte godt 1 time på indledende møde vedr. arv, testamente m.m. Hos Advodan i Roskilde.
Mødet forløb fint, og det blev aftalt at advokat skulle vende tilbage med udkast til dokument vedr. udbetaling af arv.
Efter at have ventet nogle uger uden at noget skete, skrev vi til advokaten, om der evt. var noget vi havde misforstået siden vi ikke hørte noget fra ham. Han svarede aldrig tilbage. Vi prøvede derfor at ringe til kontoret, og aftalte med receptionen at de skulle give advokat besked om at ringe til os. Intet skete.
Efter flere forgæves forsøg, skriftlig og telefonisk har vi nu opgivet at få manden i tale, og søger nu bistand andetsteds.
Synes det er virkelig dårlig stil at ignorere vores henvendelser, og gøre sig total usynlig. Kunne være rart at kende årsagen til denne adfærd. Har man lovet os mere end man kan holde?! Eller er det en dårlig forretning at behandle vores sag?
Uanset hvad føler vi os godt og grundigt til grin, og kan absolut ikke anbefale stedet 👎🤨

Besvarelse fra Advodan
Den bedste beslutning jeg nogensinde har foretaget mig, har været at vælge advokat fra Advodan. Særligt tak til Kristian Weber fra Glostrup afdelingen, som har håndteret min sag så professionelt, omsorgsfuldt og fantastisk. Jeg har ikke ord for hvor god en oplevelse jeg har haft en i enorm svær situation. Jeg kan varmt anbefale Advodan, og særligt Kristian. Kæmpe tak for hel igennem fantastisk hjælp!

Besvarelse fra Advodan
Jeg kan desværre ikke anmelde Advodan Helsingør separat set, men kan berette at det advokatkontor nok er iblandt de langsommeste og ringeste der findes efter min erfaring, og dette har kostet mig tid og penge på et niveau der forsvarer at jeg nu tager mig til til at beskrive min oplevelse.
Inkompetencen tager ingen ende for dette hold af udkantsadvokater. I flere år, er de sporadisk vendt tilbage med sager som vi bad om tilbud på for årevis tilbage. Svarene som typisk har været inkassosager kommer så lang tid efter at selskaberne vi søger at få i stævne enten har skiftet ejer eller er gået konkurs. Da jeg spurgte en af deres advokater hvordan de havde henvendt sig til vores kunde, fortalte de at de blot havde skrevet på kundens kundeservice mail - altså slet ikke henvendt sig til direktør eller andre relevante. Dette er blot et enkelt eksempel på mange tåbelige måder de har handlet og svaret mig på. Jeg har netop modtaget en 'surprice opkrævning' på en service jeg ikke har bestilt, for et firma der er gået konkurs - sagens startede i september sidste år kan jeg se, men har intet hørt fra dem og nu opkræver de os så nogle gebyrer på trods af at der intet er at komme efter hos det konkursramte firma. De var for sent på den igen...
Da jeg beder Advodan Helsingør indstille opkrævningerne, fortæller de at de ikke har overblikket. Det kan jo være svært at give dem mandat til at igangsætte en sag på mit selskabs vegne, hvis de ikke selv ved om de så har arbejdet på den år efter den indledende dialog.
Synd for Advodan gruppen, at de skal trækkes med et sådant niveau af inkompetence som de har i Helsingør afdelingen.

Besvarelse fra Advodan
Jeg kan varmt anbefale Sophia Dankelev.
Jeg brugte fornyeligt advokat firmaet Advodan i Glostrup, hvor jeg havde Sophia som advokat. Igennem hele min sag som har været yderst vanskelig, har jeg følt mig hørt og vejledt af en top professionel advokat, som virkelig har styr på sine ting. Hun er direkte, men utrolig skarp og stiller de helt rigtige spørgsmål på de helt afgørende tidspunkter. Man kan stole på at hun udfører sit arbejde på bedst tænkeligt vis. Jeg vil være Sophia evigt taknemlig for det arbejde hun har udført for mig. Hun er ikke bare dygtig, men simpelthen den bedste man kan have på sin side. Hun er alle pengene værd!!! Top top karakter herfra.

Besvarelse fra Advodan
Advodan Aalborg. Det ville være en god ide at kontakte kunderne, hvis der er vigtige papirer der er blevet forlagt.
11 måneder for at få en arv udbetalt!
Hovsa, kontonummeret var blevet forlagt.
Dårlig service. Dårlig kommunikation.
Kan på ingen måde anbefales.
Advokater man kan stol på,Sophia Dankelev og Peter Ølholm Advodan Glostrup.Jeg vil gerne dele min oplevelse med advokaten Sophia Dankelev som en del af Avodain Glostrup Succesen. Sophia har vist sig at være en yderst kompetent og engageret advokat, som altid har været tilgængelig og hurtig til at besvare mine henvendelser. Hendes tilstedeværelse og støtte har været uvurderlig for mig.
Sofia har en imponerende erfaring, og hun har konsekvent demonstreret sin dygtighed i alle aspekter af sit arbejde. Hendes rådgivning har givet mig en stor ro, og hun har altid formået at pakke mig op, uanset situationen. Hun er ikke kun professionel, men også utroligt venlig og betænksom som person.
Hun gør alt, hvad hun kan for at sikre, at hendes klienter føler sig trygge og får en behagelig oplevelse. Sophia er dedikeret til at beskytte og støtte sine klienter gennem hele processen, hvilket gør hende til en uvurderlig ressource og en fantastisk advokat. Jeg kan varmt anbefale Sofia Dankelev til enhver, der har brug for en dygtig og omsorgsfuld advokat.
Vi har været i samarbejde i snart 5 år hvor jeg blev fritaget i alle de sager som Sophia hjulpet med og ikke nok med det jeg fik også nogen gange hurtig gratis rådgivning. I de situationer hvor jeg var presset økonomisk fik jeg lov til at betale i små bider med tålmodighed og tillid.
Jeg har ikke en familie i Danmark, Sophia var der for mig som en søster.
Jeg kommer aldrig til at glemme Sophia ☺️
Jeg fik også hjælpe af Peter ølhlom som også en del af det stærke hold i advodan glostrup. Han er meget dygtig og har styr på hver eneste detaljer i de sager som han bakket mig op med. Tak for dig Peter 🙏