Advobiz v. Ali Bayrak har været boligadvokat for mig som køber i en hushandel. Jeg har hele vejen igennem følt mig tryg og godt behandlet, og jeg har ikke selv skullet bekymre mig om handelens... Se mere

Vi brugte advobiz i forbindelse med køb af sommerhus i august 2024. Superfin service, god kommunikation og mange gode råd med til både små og store ting. Alting leveret til tiden og altid klar og tyde... Se mere

4,8

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

4,8

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super tilfreds

Advokat Ali Bayrak har igen, til min fulde tilfredhed, hjulpet mig igennem en bolighandel. Som altid professionelt, forståeligt og til den aftalte pris. Ali svarer hurtigt på mail og er meget imødekommende.

16. juni 2021

Meget tilfreds!

Jeg har haft Ali Bayrak som advokat til købet af en bolig og har været gennemgående tilfreds med hans service. Han har rådgivet yderst tilfredsstillende og sørget for at jeg har forstået hvad alt det juridiske jeg ikke har forstået betød. Han svarede hurtigt og sørgede for at behandle sagen i god tid.

3. juni 2021

Kompetent håndtering af ejendomshandel

Advokat Ali Bayrak har hjulpet os trygt gennem vores ejendomshandel ved styre hele den formelle proces korrekt og proaktivt. Han er desuden en god rådgiver, som giver sig tid til både at lytte og forklare. Opgaven var aftalt til en fast og yderst rimelig pris, hvilket blev overholdt.

22. marts 2021

Fantastisk advokat

Ali er helt fantastisk. Jeg har brugt ham ifm. en bolighandel. Han var lynhurtig og samtidig meget grundig til at gennemgå alle dokumenter osv.
Hvis ikke han lige var ved telefonen, var han altid hurtig til at vende tilbage. Kan kun sende mine bedste anbefalinger!

24. december 2020

Professionel og kompetent

Meget professionel håndtering og kommunikation i forbindelse med et forældrekøb af lejlighed i København. Vores sag blev håndteret særdeles hurtigt og smidigt.
Ali Bayrak er en kompetent advokat, der giver sig tid til at få afklaret evt. spørgsmål undervejs. Vil benytte ham igen.

16. juli 2020

Fin service

Fin service. Ali var meget tilgængelig og nem at få fat på gennem hele processen.

28. juni 2020

Super boligadvokat

Rigtigt behagelig oplevelse. Vi var førstegangskøber og fik en rigtig god gennemgang af hvordan en bolighandel forgår, hvad vi skulle være opmærksomme på, gode råd og hurtig response på mail og telefon.
Ali var utrolig hjælpsom hele vejen og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.

Brug Advobiz, det får det hele til at gå nemmere.

28. maj 2020

De bedste anbefalinger herfra

Vi har været fuldt ud tilfredse med Alis assistance i forbindelse med vores første huskøb. Ali tog sig god tid til at forklare, når der var noget, vi ikke forstod.

24. marts 2020

Fuldt tilfreds.

Ali var meget hjælpsom, da jeg første gang skulle købe sommerhus. Ingen regning eller problemer, da jeg valgte at springe fra købet.
Da jeg senere skulle købe et andet sommerhus, var Ali igen meget hjælpsom og handlen blev gennemført.
Ali har svaret lynhurtigt på mine henvendelser.
Jeg siger tak for god service.

6. december 2019

meget tilfreds

Ali har været tilgængelig under hele forløbet, informeret før/under/efter handel og behagelig at føre dialog med. Jeg er meget tilfreds.

11. marts 2019