Alt godt - fungerer
Alt godt - det fungerer bare. Meget professionelt. Kan klart anbefales.
Boligadvokat Online er en virksomhed som tilbyder landsdækkende advokatrådgivning - med speciale i køb af bolig samt salg af bolig. Hos os får du erfarne advokat med mange års erfaring. Vi er blandt Danmarks billigste boligadvokater.
Amerika Plads 4B, stuen, 2100, København Ø, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Alt godt - det fungerer bare. Meget professionelt. Kan klart anbefales.
Vi brugte Ali til hjælp og rådgivning til køb af hus, som førstegangskøbere, og vi er meget tilfredse med servicen. Altid behagelige samtaler, fyldestgørende svar til vores spørgsmål og hurtig handling 😊
Vi vil klart anbefale ham 😊
Ali Bayrak er yderst kompetent og tilmed yderst prisvenlig. Jeg har fået en god vejledning i forbindelse med mit huskøb. En varm anbefaling herfra.
Ali Bayrak har hjulpet os med alt det juridiske i forbindelse med boligkøb. Han fandt ting i dokumenterne, som vi ikke selv havde set, hvilket hjalp os med at forhandle en stor prisnedsættelse.
Ali har været transparent gennem hele forløbet, og han har været hurtig til at svare ved henvendelser.
Største anbefaling herfra.
Ali var god til at sætte mig ind i tingene, og sørge for alt det juridiske ift mit boligkøb, så jeg ikke behøvede at tænke på det.
Meget god oplevelse – klar kommunikation, virkelig effektiv og hurtig. Tak for den gode service og støtten.
Vi stod og skulle købe vores første bolig, og i den forbindelse havde vi brug for en til at gennemgå alt det juridiske. Her kom vi i kontakt med Ali, som igennem hele forløbet har været god til at informere, forklare os alt det juridiske så vi kunne forstå det, samt svarede hurtigt tilbage på vores mails, når vi havde spørgsmål. Alt i alt har vi været trygge hele vejen igennem med Ali som vores boligadvokat, og så endda til en meget fair pris!
Vi vil klart anbefale ham til andre!
Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Ali, der virkelig levede op til forventningerne om professionalisme og engagement. Fra start til slut blev min sag håndteret med en imponerende grad af grundighed, og advokaten sørgede for at forklare alle juridiske detaljer på en måde, der var nem at forstå.
Kommunikationen var også en fornøjelse. Jeg blev holdt opdateret undervejs, og alle mine e-mails og opkald blev besvaret hurtigt og præcist. Advokaten formåede at skabe en atmosfære af tillid og professionalisme, hvilket gjorde hele processen meget lettere.
Endelig var det tydeligt, at advokaten havde en dybdegående viden inden for sit felt. Denne ekspertise kom virkelig til udtryk i de skriftlige indlæg og argumenter, der blev præsenteret.
Jeg vil ikke tøve med at anbefale Boligadvokat Online til andre, der søger kompetent, grundig og engageret juridisk hjælp.
Ali Bayrak gav mig et nemt, forståeligt, og hurtigt forløb for en billig pris. Han var super ærlig, og forklarede komplekse koncepter af både købsaftale og andredokumenter på en simpel måde. Anbefalet! :)