Super fed oplevelse. Jeg var på Equador, Galapagos og Peru-turen, som var fyldt med gode oplevelser! Der var lidt for enhver smag. De lokale guides var med til at gøre turen helt gnidningsløs og spænd... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Banegårdspladsen 6C, 1 sal, 7400, Herning, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Rejsen til Mauritius kan jeg anbefale! Vi bliver mødt at de sødeste guider: Dominique og Kevin som har gjort vores rejse til noget helt særligt!
Man får oplevet det lokale mad og aktiviteter derudover kan man selv komme med forslag til aktiviteter.

Besvarelse fra Adventuredk
Sindssygt god rejse. Kevin og Dominique (de lokale guides) var simpelthen så søde og støttende. Klar anbefaling!

Besvarelse fra Adventuredk
Jeg har for nylig været på en måneds rejse med AdventureDK til Brasilien, og det var en helt fantastisk oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre!
Programmet var rigtig godt sammensat og bød på en perfekt blanding af action, natur, kultur og afslapning. Derudover havde vi nogle fantastiske lokale guider, Thiago og Jacobo, som virkelig gjorde en forskel. Især Jacobo sørgede for, at alt forløb, som det skulle, så vi blot kunne læne os tilbage og nyde turen til fulde.
Et andet stort plus var, at næsten alle aktiviteter, måltider og transport allerede var inkluderet i prisen. Det var virkelig rart, da man ikke behøvede at bruge ekstra tid og penge på at planlægge og arrangere udflugter eller lign. Alt i alt en virkelig god rejse, som jeg ikke ville have været foruden!
Ps. ville dog have ønsket, at rejsen havde været længere ;)

Besvarelse fra Adventuredk
Jeg har været med Adventuredk i Sydkorea og Filippinerne med en stor gruppe skønne mennesker. Programmet var super tilrettelagt, så vi både oplevede de lokale, hidden gems, som vores guide kunne tage os med ud til, og samtidig fik en masse fede oplevelser, som kun blev styrket af det tætte fællesskab, som hurtigt blev skabt i gruppen. Der var styr på alt fra programmet, til det praktisk til sikkerheden undervejs på rejsen, og denne rejse var bestemt ikke min sidste med Adventuredk!

Besvarelse fra Adventuredk
Jeg deltog i en grupperejse til Bali, Gili og Lembongan i september 2024, og det var en oplevelse for livet! Alt var utrolig velorganiseret – både før afrejse og under hele rejsen. Programmet var spændende og varieret.
Vores guide var helt fantastisk – super vidende, hjælpsom og altid klar med et smil. Det var tydeligt, at der var styr på alle detaljer, hvilket gjorde det nemt at læne sig tilbage og nyde rejsen. Kan varmt anbefales til alle.

Besvarelse fra Adventuredk
Jeg havde en vidunderlig oplevelse på Sri Lanka med Adventuredk. Særligt deres guide Hinosh, gjorde et helt fantastisk stykke arbejde og formodede virkelig at løfte turen til et endnu højere niveau.
Tusind tak for en skøn tur til Sri Lanka.

Besvarelse fra Adventuredk
Jeg kan på ingen måde anbefale AdventureDK som grupperejse - hvis man forventer et dansk rejseselskab, der er med på rejsen og har styr på tingene. ADK var fra rejsens start til slut ikke en del af rejsen og trods udfordringer med at de havde sendt en kriminel (der også stjal under turen) med på turen hørte vi intet fra dem. Da vi kom hjem var det ren ansvarsfralæggelse med ordene "det ikke vores problem når vi sender jer afsted, det er vores underleverandør". Jeg ville, hvis man bare har den mindste tvivl om sin egen sikkerhed, aldrig anbefale at tage med et firma der i den grad svigter sine rejsende og bagefter ikke er sit ansvar bevidst.

Besvarelse fra Adventuredk
Jeg var i Brasilien i en måned med Adventure, og det, der virkelig gør dem unikke, er, hvor mange oplevelser/aktiviteter som reelt er inkluderet i prisen. Sammenlignet med andre bureauer er der markant færre tilkøb undervejs, hvilket gør det både federe fordi alle så er med, men også mere gennemskueligt økonomisk set.
Programmet var desuden rigtig godt sammensat. Det største plus for mig var dog brugen af lokale guider. Vi havde både lokale i hver by og en fast guide, der fulgte os hele vejen. Vores hovedguide Jacobo var helt exceptionel – ikke bare professionel og vidende, men også et fantastisk menneske, der oprigtigt ønskede at vi bare fik en god rejse og havde det godt.
Alt i alt en super gennemført tur – jeg kan varmt anbefale Adventure!

Besvarelse fra Adventuredk
Var i Brasilien med en skøn gruppe, Jacobo er en virkelig god guide, der har styr på alt og hjælper med alle ens ønsker. Alle aktiviteterne var virkelig fede, selvom jeg ik havde prøvet noget af det før. Virkelig godt sammensat program til at komme all around landet.

Besvarelse fra Adventuredk
Jeg har lige været på en 3-ugers rejse med Adventuredk til Bali, Gili, Lombok, Penida & Lembongan. Det var en virkelig en fantastisk oplevelse og et mega fedt program, hvor vi fik oplevet så mange forskellige ting.
Vi havde den sødeste guide Ell, som altid var klar på at hjælpe, uanset om det var at arrangere ekstra aktiviteter, hjælpe os med de udfordringer der opstod eller svare på spørgsmål. Han tog altid hensyn til gruppens behov og meldte løbende feedback ind til sin chef, med vores oplevelser, hvis vi fx havde lavet en aktivitet med et nyt firma eller sovet på et nyt hotel - mega fedt at vide, at ens mening tæller.
Jeg kan ud fra min oplevelse klart anbefale at rejse med Adventuredk!

Sri Lanka og Maldiverne april 25
Jeg har rejst 1 måned på Sri Lanka og Maldiverne. En uforglemmelig oplevelse med nu en masse gode minder! Men også en masse gode venskaber<3
En af de ting der gjorde vores rejse ekstra god, var vores guides.
Vores første guide vi havde Sujith. Sujith var med os hele vejen 3 uger på Sri Lanka. Han var god til at forklare om kultureren, byen og alt der hører med! Derudover er han en af de sødeste mænd jeg nogensinde har mødt, han er omsorgsfuld, sjov og smilende.
KÆMPE ANBEFALING HERFRA🧳 🩷🩷

Besvarelse fra Adventuredk
Tog turen Sri Lanka og Maldiverne i en måned. Super fed tur! Man fik både ferie, samtidig med at få oplevelsesturen. Vi så byer, besteg bjerge, tog zipline, snorklede, så templer og en masse andet. Jeg havde personligt den bedste guide “Sutsko”. Han hedder Sujith, men blev kaldt diverse andre navne. Han blev vores alles far og gik med til alle vores foreslag. Derudover var han god til at holde øje med om alle var okay gennem det hele. Ham og “Bandit” som vi opkaldte vores chauffør var det fedeste mennesker, og man følte sig tryk gennem hele turen. Kæmpe anbefaling!

Besvarelse fra Adventuredk
Jeg har rejst med AdventureDK til Peru. Jeg havde en fantastisk tur med en masse oplevelser både indenfor mad, kultur, historie og natur. Og for første gang i Sydamerika. Det var en til bøgerne med smukke minder og fantastiske øjeblikke.
Peru er generelt sindssygt flot, meget variation, overraskende spændende mad og kultur - og man føler sig ikke utryg.
Vores guide, Manuel, gjorde virkelig turen speciel. Inden længe følte vi, at han var en del af gruppen. Fra guide til kammerat. Men han havde altid styr på det og vores sikkerhed var altid hans topprioritet. Han bidrog med masser af energi, lokale indsigter og et kæmpe smil hver dag.
Manuel var der altid – uanset om det handlede om at finde den bedste lokale ret, løse praktiske udfordringer eller bare dele grin og gode historier.
Manuel har været i turist miljøet i mere end 15 år i Peru. Det gjorde at han kendte mange og mange kendte ham. Det gav en masse muligheder undervejs.
Han får mine allervarmeste anbefalinger, og jeg håber, mange andre får samme gode oplevelse med ham ved roret!
Jeg håber andre kommer til at få deres tur til Peru med 'Manny' / 'El jefe'.

Besvarelse fra Adventuredk
Jeg har rejst med AdventureDK til Peru, Bolivia og Chile. Det var virkelig en uforglemmelig rejse, som var godt sammensat, vi kunne dog godt have brugt lidt mere tid i Chile.
På turen fik vi både lov til at opleve de klassiske turistattraktioner, men vi fik også lov at opleve den lokale kultur på et dybere niveau. Dette var virkelig noget af det der gjorde rejsen helt speciel.
Alt dette ville ikke have været muligt hvis vi ikke havde haft vores fantastiske guide Herbert! Han er et enormt omsorgsfuldt og imødekommende menneske, som virkelig holdt hånden over os på hele rejsen. Uden ham ville rejsen ikke have været det samme!
Tak for en oplevelse for livet!

Besvarelse fra Adventuredk
Jeg er netop hjemvendt fra Syd- og Mellemamerika, hvor jeg har rejst med AdventureDK på to forskellige grupperejser. Først var jeg på Peru-rejsen og dernæst Costa Rica, Mexico og Cuba-rejsen.
Rejsen til Peru var en stor oplevelse, og Peru har bevæget sig op til et af mine yndlingsrejsedestinationer, jeg har været på. Programmet var veltilrettelagt, og der var styr på det hele. Vi var så uheldige, at vi måtte ændre i vores plan med Salkantay-trek grundet jordskred, men der blev hurtigt fundet på en plan B, som vi alle følte os trygge i.
Min gruppe var så heldig at have Manuel, Manny, som guide igennem alle tre uger. Manny har været en kanon guide, der har hjulpet os på alle de punkter, vi havde behov for, og samtidig var hans dynamik med gruppen supergod, hvor han tog sig tid til at forstå de forskellige behov, som gruppens medlemmer havde brug for under turen. Jeg har kun gode ting at sige om Manny, og jeg håber, at de, som rejser til Peru med Adventure i fremtiden, får fornøjelsen af at have ham som guide 🇵🇪
Ovenstående rejse blev kombineret med rejsen til Costa Rica, Mexico og Cuba, som til dels var en anden oplevelse, men stadig en rigtig god en af slagsen. Ligesom Peru-turen var programmet godt fyldt op med gode oplevelser, hvor vi fik oplevet meget af alle tre lande til trods for vores begrænsede tid i landene.
Ligesom jeg var heldig at have Manny ved roret i Peru, var jeg også enormt heldig med mine guider i Costa Rica, Mexico og Cuba. I Costa Rica havde vi Alfredo, som sørgede for, at vi fik mest muligt ud af Costa Rica og altid var klar med en idé til, hvad vi kunne lave. Det var som at have endnu en 'amigo' med i gruppen. Alex formåede i Mexico at få os til at føle os sikre og forstå den mexicanske kultur. Han var god til at involvere og dele ud, hvis man havde spørgsmål til Mexico og den mexicanske kultur. I Cuba havde vi Bia, som fra start til slut var åben omkring, hvordan det er at bo i et land som Cuba. Hun kunne fortælle en del om den cubanske historie og var hjælpsom med alt fra at bestille taxa til at veksle penge. Tre gode guider på en rejse 🙌
Når jeg kigger tilbage på mine rejser med AdventureDK, synes jeg, at turene har været fyldt med gode oplevelser og mennesker hele vejen rundt. Jeg har følt mig sikker og taget hånd om af de lokale guider, der altid har stået til rådighed for spørgsmål – både de gode og de dummer. Udover det, er det også rart at vide, at der er nogle, som kan hjælpe hjemme i Danmark eller i det land, man befinder sig i, hvis uheldet skulle være ude. Det er en helt perfekt måde at rejse på, hvis man gerne vil ud at opleve verdenen, men måske ikke har tiden eller overskuddet til at planlægge hver en detalje.

Besvarelse fra Adventuredk
Jeg har rejst med AdventureDK til Peru, og det var en helt uforglemmelig oplevelse fyldt med smukke minder og fantastiske øjeblikke.
Vores guide, Manuel, gjorde virkelig turen speciel. Han var ikke bare en guide, men blev hurtigt en del af fællesskabet. Han bidrog med masser af energi, lokale indsigter og et kæmpe smil hver dag.

Besvarelse fra Adventuredk
Jeg har været med AdventureDK i Peru, det var en fantastisk tur hvor vi virkelig har fået mange gode oplevelser med hjem i rygsækken.
Vores guide, Manuel, gjorde turen til vores helt egen. Han blev hurtigt til en del af gruppen og bidrog til den gode stemning med hans humør, hjælpsomhed og utallige fortællinger. Han stod til rådighed 24/7 og hjalp med alle små som større problematikker.
Manuel får mine varmeste anbefalinger og håber mange flere får fornøjelsen af at have ham med som holdkaptajn :D