Super fed oplevelse. Jeg var på Equador, Galapagos og Peru-turen, som var fyldt med gode oplevelser! Der var lidt for enhver smag. De lokale guides var med til at gøre turen helt gnidningsløs og spænd... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Banegårdspladsen 6C, 1 sal, 7400, Herning, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg har lige været på en to ugers rejse til Tanzania og Zanzibar med AdventureDK, og det er uden tvivl den fedeste rejse, jeg nogensinde har været på.
Turen var virkelig gennemført fra start til slut, og vores guider var simpelthen så søde og engagerede. De gjorde hele oplevelsen endnu bedre med deres viden, energi og gode humør.
Et af de øjeblikke, der virkelig har sat sig fast hos mig, var besøget hos masai-stammen. Vi fik ikke bare lov til at se deres kultur – vi blev faktisk en del af den. På et tidspunkt dansede vi en traditionel dans sammen med dem, klædt i deres traditionelle klæder og smykker, og det var simpelthen noget af det mest surrealistiske og vilde, jeg nogensinde har prøvet. At stå der midt i det hele, omgivet af deres sang og energi, er en oplevelse jeg aldrig kommer til at glemme.
Safari var også helt ubeskriveligt. At køre rundt ude i den vilde natur og pludselig se dyr i deres helt naturlige habitat er en følelse, som ikke kan beskrives med ord.
Alt i alt en helt fantastisk rejse fyldt med oplevelser og minder for livet. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til AdventureDK!

Besvarelse fra Adventuredk
Lige færdiggjort seks uger på Maldiverne, Sri Lanka, Vietnam og Cambodia. Jeg havde aldrig været i nogen af landene før, men det var en super god oplevelse sammen med alle de andre rejsende. Vi havde en god blanding af oplevelser og strandferie.
De lokale var rigtig venlige, især på Sri Lanka. Der havde vi Suranga som guide og Kuruppu som driver. Et fantastisk team, som også åbnede op for en masse guldkorn, vi ikke ville have oplevet ellers.
I Cambodia havde vi Raksmei, som vidste enormt meget og gerne delte ud af sin viden :)
Man får en del mere med, end jeg lige havde forventet, så man bruger faktisk ikke så meget på mad og oplevelser, som jeg havde regnet med.

Besvarelse fra Adventuredk
Jeg havde en fantastisk rejse til Peru, Bolivia og Chile med AdventureDK. Turen var virkelig godt planlagt, og vi fik oplevet utrolig meget på relativt kort tid.
En særlig tak til vores guide Herbert Saldivar, som gjorde oplevelsen endnu bedre. Han var sjov, varm og oprigtigt interesseret i os alle i gruppen, og han var rigtig god til at dele sin viden og skabe en god stemning under hele turen.
Jeg kan klart anbefale AdventureDK til andre, der drømmer om en eventyrlig rejse i Sydamerika.

Besvarelse fra Adventuredk
Jeg har netop været på en helt fantastisk rejse til Peru, Bolivia og Chile gennem AdventureDK. Alt fungerede upåklageligt fra start til slut.
En særlig tak skal gå til vores fantastiske guide, Herbert Saldivar. Udover sin store viden om kultur, natur og historie havde han hele tiden styr på programmet og bevarede overblikket. Samtidig gav han meget af sig selv som person ved blandt andet at invitere gruppen på besøg hos sin familie. Herbert blev hurtigt en naturlig og enormt værdsat del af gruppen. Hans nysgerrighed på andre mennesker, humor og smittende energi skabte en fantastisk stemning med mange grin gennem hele rejsen. Herbert er en guide, man aldrig vil glemme.

Besvarelse fra Adventuredk
Bedste oplevelse med AdventureDK 🙏🏼 Utroligt hjælpsomme både før og efter rejse. Jeg kan meget varmt anbefale dem 🙏🏼

Besvarelse fra Adventuredk
Jeg var i Peru, Bolivia og Chile med Adventure i februar til marts. Turen var helt fantastisk med betagende natur og gode oplevelser i alle 3 lande som viste en god del af Sydamerika.
Noget der tog turen til et andet niveau var vores guide Herbert Saldivar. Han smeltede fantastisk ind i gruppen og agerede både professionelt som guide men spredte også godt humør og god stemning.
Ingen problemer forblev uløste og Herbert gav kyndig og god rådgivning om alt fra oplevelser, muligheder på fridagene og havde en bred og dyb viden om stort set alt vi stødte på i de tre lande.
En tur der kan anbefales og kæmpe tak til Herbert for at styre os igennem turen. Selv udfordringerne blev løst med et smil og sikrede tryghed.

Besvarelse fra Adventuredk
Total exceptionel tur med en stærk blanding af sydamerikanske byer, enestående natur samt massere af mindeværdige oplevelser og eventyrer.
Prikken over i’et var vores fantastiske guide Herbert.
Herbert udviste enorm engagement og altid godt humør. Alle følte sig ekstremt trygge, hvor Herbert også altid var klar til at anbefale de bedste spisesteder samt andre guldminer på vores fridage.

Besvarelse fra Adventuredk
Jeg har netop været på en fantastisk rejse med Adventure – 3 uger i Sri Lanka og 1 uge på Maldiverne – og det har været en gennemført oplevelse fra start til slut. Programmet var veltilrettelagt, indkvarteringerne var gode, og der var generelt bare styr på tingene. Jeg har nu fået fyldt en rygsæk med minder og oplevelser, jeg ikke ville have været foruden.
En særlig tak til vores guide Iroshana og buschauffør Geethendra/Gihan på Sri Lanka. De var med os under hele opholdet og gjorde en stor indsats for, at vi følte os trygge og godt tilpas. De delte engageret ud af deres viden og erfaring - og fik vist os Sri Lanka på bedste vis. Det betød meget, at de var tilgængelige og imødekommende fra start til slut. Også Marlon på Maldiverne fortjener ros. Han var venlig, nem at gå til og havde styr på alt det praktiske, så vi kunne nyde den sidste del af rejsen.
Jeg kan på det varmeste anbefale Adventure. Det gør en markant forskel at rejse med et selskab, der har dygtige, lokale guider og samtidig har fuldt overblik over planlægningen. Det skaber tryghed og giver en endnu større oplevelse af destinationen!

Besvarelse fra Adventuredk
Har rejst tre gange med Adventure og Mauritius var meget cozy. Korte transporter og samme hotel gør en forskel. Smukt land og gode aktiviteter. Kevin og Dominique er meget hyggelige, lidt mere uformelle end de på de andre rejser jeg prøvet. Adventure havde også forstand på aflysningerne af fly der skete her i starten af marts.

Besvarelse fra Adventuredk
Jeg har netop været på grupperejse til Mauritius og Ile auf Cerfs og kan varmt anbefale denne grupperejse til alle, der ønsker at have en aktiv rejse, med en masse oplevelser, men samtidig også have tid til at slappe af. Kevin og Dominique har styr på alt det praktiske og er med til at gøre rejsen noget helt specielt med deres humor og hjælpsomhed. Et kæmpe plus ved denne rejse er, at du bor det samme sted hele tiden og tager på udflugter der fra.

Besvarelse fra Adventuredk
Mauritius og Ile Aux Cerfs har været en fantastisk oplevelse, hele rejsen igennem. Skønt med en fast base. Basen ligger perfekt ift by, strand og alle aktiviteterne. Turen er perfekt opdelt med aktiviteter og fridage. Oplevelsen bliver kun løftet af Kevin og Dominique og deres evne til at skabe trygge og humoristiske rammer. Jeg har haft de vildeste oplevelser på denne tur og vil kun anbefale andre at gøre det samme.

Besvarelse fra Adventuredk
Vi havde fornøjelsen af at rejse rundt i Sri Lanka med guiden Mr. Iroshana og buschaufføren Geethendra – og vi kunne ganske enkelt ikke have ønsket os et bedre team.
Mr. Iroshana var en helt igennem fantastisk guide. Han var utrolig behagelig at tale med, altid imødekommende og formåede at balancere professionalisme og seriøsitet med varme og humor. Hans store viden og engagement gjorde hver eneste oplevelse både spændende og lærerig. Der var ingen udfordring, der ikke kunne løses, og ingen ønsker, han ikke gjorde sit ypperste for at opfylde. Han gik virkelig den ekstra mil for at sikre, at vi alle fik en uforglemmelig rejse.
Geethendra var en særdeles dygtig og professionel chauffør. Vi følte os trygge og komfortable under hele turen, uanset hvor vi kørte hen. Hans rolige væsen og sikre kørestil skabte en behagelig atmosfære i bussen og gav os mulighed for at slappe af mellem oplevelserne.
Sammen udgjorde de et enestående team, som i høj grad bidrog til, at vores rejse blev helt speciel.
Jeg kan kun give dem vores varmeste anbefalinger.

Besvarelse fra Adventuredk
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, ville jeg uden tvivl give Iroshana og Jihan 6/5 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Fra start til slut gjorde de vores tur til Sri Lanka fuldstændig uforglemmelig. Deres professionalisme, varme personligheder og enorme viden om landet gjorde, at vi ikke bare følte os som turister – men som gæster, der virkelig fik lov til at opleve Sri Lanka på en autentisk og nærværende måde.
Iroshana og Jihan var altid opmærksomme, fleksible og klar til at tilpasse turen efter vores ønsker. De delte ikke kun de klassiske seværdigheder, men også skjulte perler, som vi aldrig selv ville have fundet. Deres passion for deres arbejde og kærlighed til deres land skinnede igennem i alt, hvad de gjorde.
Det, der virkelig gjorde forskellen, var deres evne til at skabe en tryg og afslappet stemning. Vi følte os i gode hænder hele tiden, og deres gode humør og smil smittede konstant af.
Hvis du overvejer en tur til Sri Lanka, kan jeg ikke anbefale Iroshana og Jihan nok. De løfter hele oplevelsen til et niveau, man sjældent oplever.
En helt igennem fantastisk oplevelse – tusind tak for minder for livet!

Besvarelse fra Adventuredk
Jeg har netop været på grupperejse til Sri Lanka og kan varmt anbefale denne grupperejse til alle, der ønsker at opleve Sri Lanka på en tryg og spændende måde, i de allerbedste hænder.
Vores guide, Chamil, var intet mindre end fantastisk. Utrolig vidende, engageret og sørgede for, at alle i gruppen følte sig trygge og inkluderede. Han var opmærksom på alles behov og gik altid det ekstra skridt for at sikre, at vi fik den bedst mulige oplevelse. Derudover er han altid ét stort smil og det smitter😅
TAK for dig Chamil og alle de grin vi har delt😅🙏🏼

Besvarelse fra Adventuredk
Amazing time in Sri Lanka with the best guide Suranga.

Besvarelse fra Adventuredk
Virkelig fed oplevelse. Der var styr på al logistikken og der var også fleksibilitet hvis man ønskede andre oplevelser end de planlagte.
Altid godt humør!

Besvarelse fra Adventuredk
Jeg havde en super dejlig rejse til Mauritius. mine guider Dominique og Kevin var mega søde og hjælpsomme. de gjorde min tur til noget helt specielt

Besvarelse fra Adventuredk
Rejsen til Sri Lanka var helt fantastisk. Vores lokale guide i Kandy og chauffør Gihan gjorde virkelig en forskel og skabte tryghed og masser af gode oplevelser under hele turen.
Programmet var fyldt med spændende oplevelser, og man når at se rigtig meget. Nogle dage var dog lidt tætpakkede, så vi var glade for at have lagt et par ekstra dage ind efter rejsen til at slappe af og fordøje alle indtrykkene.
Alt i alt en virkelig god tur, som klart kan anbefales.

Besvarelse fra Adventuredk
To uger på Sri Lanka med AdventureDk har været en virkelig god og oplevelsesrig rejse. Særligt vores guide Kandy og driver Gihan, der fulgte os rundt over alt, gjorde et fantastisk stykke arbejde og skabte tryghed. Programmet er en smule tætpakket med mange oplevelser, så vær klar på at bruge et par dage efter på at slappe lidt af og bearbejde alle oplevelser og indtryk.