Venlig og smilende betjening , undersøgte hvad vi spurgte om . Slog op på mobil hvad han ikke vidste , talte sågar med en kollega . Fremstod som en troværdig ung mand. På hans navneskilt stod der... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
VINDER AF EU'S MILJØPRIS for Aduro Hybrid, der på bedste vis kombinerer brænde og træpiller. Vi har solgt mere end 20.000 Hybridovne. I løbet af de sidste 19 år har over 450.000 brændeovnskøbere i Europa fået varmen hos os, og det er der tre rigtig gode grunde til. For det første har vi gjort det let at betjene din brændeovn, så du ikke selv skal regulere luften. For det andet brænder du dig ikke på prisen. For det tredje forener vi innovativ teknologi og hensynet til miljøet med flot dansk design. Vi arbejder hele tiden på at gøre det lettere for brugerne at få det optimale ud af den moderne effektive brændeovn. Brænde, betjening, skorsten og brændeovn skal nemlig passe sammen for at give den optimale oplevelse, ellers er det som at køre med en moderne bil på en hullet vej. På aduro.dk og på viden.aduro.dk findes meget mere info om dette.
Hasselager Allé 13D, 8260, Viby J, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Super smuk ovn, som efter “fødselsproblemer” nu brænder smukt.
Men, I havde fået 5 stjerner, hvis ovnen havde brændt, som den skulle fra starten,( og røgen ikke havde stået ud fra alle sprækker), så vi ikke havde fået misfarvet den øverste kant på vores hvide ovn.

Besvarelse fra Aduro
En fantastisk brændeovn , der er besparende i træ og samtidig kan varme … smuk brændeovn … kan bestemt anbefales .

Besvarelse fra Aduro
Tredje sæson med aduro 19. Og jeg må sige at det kører bare. Super fin ovn til prisen. Sider og nyder den fine afbrænding hver dag. Og ja rudeskyllet virker ikke helt optimalt, men er nemt gøre rent med lidt aske på et stykkee køkkenrulle og et rent stykke til at pusse det rent med.Aduro fandt efter en samtale alle de ting der skulle bruges for at opstille ovnen. Og alt var perfekt.
Varm anbefaling herfra.

Besvarelse fra Aduro
Ved ikke helt hvad jeg skal synes. Lågen er svær at lukke. Troede i starten det var listen rundt der skulle "bruges til" har nu brugt den i 6 uger, men det er lågen der er skæv. Ruderne soder, selvom vi fyrer efter forskrifterne, og kun har tørt brænde. Og den larmer helt vildt, med høje knald når pladerne varmes op og køler ned. Og den nøgle til spjældet virker ret amatøragtig.

Besvarelse fra Aduro
Har købt en Aduro hybrid h5, igemmen Bauhus D 23/01. Efter et par dage begynder den, hvergang at smide rør ud i huset. Så efter en time eller 2 lukker den ned af sig selv. Men man kan begynde at lugte det, 30 min før den gør det. Har på deres hjemmeside, gjort alt hvad de siger. Så alt skulle være ok. Men ud over det, kan man ikke blive klog på det. Og man kan jo heller lige sende den tilbage og får sine penge igen. Havde brændeovne før uden problemer i over 30 år. Men nu er det bare surt, at havde købt den. Og ja fik en firma igemmen Bauhus, der satte den op.
Så passe på, med at købe sådan den. For der er ingen hjælp at hente. Plus den kan jo blive en dødsfælde, hvis den ikke lukke ned af sig sig.

Besvarelse fra Aduro
Købte en Aduro P4 pilleovn i Oktober 2024.
Efter at have fået den installeret, viser det sig at der er fugt i displayet, efter den har stået ude fra levering til montage (2 døgn)
Dette får jeg at vide IKKE er dækket af garantien, men bliver tilbudt et nyt display, som jeg selv kan skifte.
Efter gentagne henvendelser, får jeg endelig d.8/1-25 en vejledning til udskiftning af display, samt forsikring om at garantien ikke ryger, selv om jeg selv skifter display.
Aduro service bliver også kontaktet d.20/12-24, med henblik på at regulere ovnen via cloud.
Jeg får at vide at ovnen skal være på WiFi, hvilket jeg sørger for den er.
Nu har jeg så rykket for svar flere gang i Januar, men har ikke modtaget svar endnu d.30/1.
Mht. produktet, er ovnen rigtig fin, og fungerer godt.
MEN et kæmpe minus, er deres mangelfulde frontend i app. Her har man næsten ingen muligheder, og f.eks. skal programmer og timere sættes op på ovnen, hvilket virker meget bøvlet og "gammeldags"
Overvejer hvilken ovn jeg skal købe til mit sommerhus, og har set flere andre fabrikater, med væsentlig bedre app løsning.

Besvarelse fra Aduro
Ved samling af en Aduro 19 brændeovn var der desværre en fabrikationsfejl, som gav dybe ridser i det underlag, oven skulle stå på. Jeg gjorde Aduro opmærksom på fejlen i anden sammenhæng og rettede selv fejlen. Et par uger senere bliver jeg kontaktet af Sahar fra kundeservice, som tilbyder flere muligheder, som kompensation for fejlen. Det havde jeg bestemt ikke forventet. Det er meget positivt, at Aduro selv tager kontakt på en sag, som reelt er afsluttet, og tilbyder en kompensation for det skete.
Absolut en god kundeservice!

Besvarelse fra Aduro
Hurtigt svar på henvendelse og hurtig levering af de bestilte produkter

Besvarelse fra Aduro
God hjemmeside med gode produktbeskrivelse og gode film på youtube på de enkelte ovne

Besvarelse fra Aduro
Jeg har købt en Adura 1.1 brændeovn med Adura Go. Alt fungerede perfekt, lige fra bestillingen til levering og installationen. Jeg havde under forløbet en række spørgsmål, som alle prompte blev besvaret af Søren hos Aduro, både på mail og telefon, til min fulde tilfredshed. Det bliver ikke meget bedre.

Besvarelse fra Aduro
Aduro14 ovn er virkelig effektiv! Har i sommerhuset udskiftet Morsø støbejernsovn til lille og billig Aduro 14. Nu kommer der ikke mere røg ud når der skal ekstra brænde i, og samtidig er forbruget af brænde halveret!

Besvarelse fra Aduro
Køber ovn forhandler der sendes.
Desværre er valsning ikke så god.
Aduro tilbyder efter en kort dialog med billeder.
At fremsende en ny ovn.
Oven i købet får jeg flere gange ændret leverings dato uden problemer.
Det er super service.
Kan klart anbefales

Besvarelse fra Aduro
Har nu fejlmelde min eksterne snegl i december måned, det er 3 gang den er knækket på 4 år og det eneste der sker er at de liver ved med at skrive om optændings fejl men den er hver gang knækket under drift, de optændings fejl der har været er på grund af defekt udgang i print, synes godt nok det er mange fejl på så dyr en hybridovn på 4 år

Besvarelse fra Aduro
Jeg har købt en Aduro p5 laver ikke samme fejl. Har betalt ca 31000 for ovnen og installering hos en forhandler i Odense . Ovnen er en gang en måned gammel og har kørt kun et par gange. De har ikke viden og nok teknikere til at reparere den og det går lang tid før du får en tekniker. Så pas på det er en dyr fornøjelse.

Besvarelse fra Aduro
Glasset soder altid til, særlig slemt er det i siderne, alle glas, skal dog pudses hver dag også med rudeskyl. Der fyres op efter alle anbefalinger og den er tilsluttet samme skorsten som vores pillefyr, så skorstenen er varm og der fyres kun med tørt brænde. Lågen kunne ikke lukkes efter optænding, dette blev løst ved justering af beslag/hængsler fundet på YouTube. Synlig rust under pladen i toppen, dette skyldtes umiddelbart manglende maling, har selv udbedret med varmefast maling. Man kan ikke efterfylde med brænde, uden kraftig røglugt i huset, dette gælder også, selvom det kun er gløder. Ved henvendelse til Aduro pr telefon ved spørgsmål, er svaret, vi henviser til der, hvor du har købt den - gæt selv hvad deres svar er - nemlig, kontakt venligst Aduro…. Det er en super pæn ovn, den er meget mere økonomisk end den, den afløste. Den blev leveret som aftalt, sikkert pakket ind i træ og plast uden ridser eller andet. Ville dog vælge en anden ovn/fabrikat hvis jeg kunne vælge om.

Besvarelse fra Aduro
kunne ikke få en ny eltænder til min hybridovn, før efter nytår, da de ikke sendte vare ud fra den 20dec til 3 januar, det sgu dårlig service, men købte eltænder et andet sted og sparet 150 kr og havde den i postkassen den 21-12

Besvarelse fra Aduro
De skriver at de først kan levere 6-7 dage efter bestilling, men får vareren 2 dage efter.
Vareren er max godt emballeret og alt er super fint.
Kan kun anbefale at handle her hvis din lokale pejsebiks ikke kan hjælpe dig

Besvarelse fra Aduro
Bruger mindre brænde i forhold til vores gamle ovn, nem at styre, flot at se på med de store ruder så alt i alt et godt køb

Besvarelse fra Aduro
Der bliver lovet rudeskyl, men glasset skal renset jævnligt, ellers bliver de sorte.
Ovnen giver dejlig varme, men uden rensning af glasset kan man ikke se flammerne.