Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super goeie communicatie, meedenkend en snelle levering. 1 woord: Top! Heel blij met de resultaten.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ondanks dat het product uiteindelijk geen match was (kleur paste niet en week af van de kleur op de website), is het qua communicatie daarover juist heel goed gegaan. Netjes en snel afgehandeld.

Virksomhedsoplysninger

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Skrevet af virksomheden

A&D Logomat is Nederlands grootste leverancier voor (logo)matten. Onze matten liggen in de winkels van Etos, Ici Paris, Trekpleister, Hema, De Echte Bakker en bij bedrijven zoals: FC Twente, Eset, van der Valk, Rabobank en nog veel meer. A&D Logomat is gestart in 2003 en is inmiddels uitgegroeid tot een zeer service-gericht bedrijf binnen de branche met uitsluitend kwaliteitsproducten. Klanttevredenheid staat bij ons hoog op de agenda en we zijn blij met de vele goede reviews. De matten van A&D Logomat zijn bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf. Wij bieden een breed assortiment matten voor de meest uiteenlopende toepassing, zowel voor binnen als buiten. We bedienen een zeer brede doelgroep. Van detailhandel of beurs tot kantoor, garage of industrieel bedrijf. Om de dienstverlening compleet te maken, biedt A&D Logomat interessante servicecontracten aan. Uw matten worden dan milieuvriendelijk gereinigd en eventueel gerepareerd of vervangen. Zo is uw bedrijf voor altijd voorzien van een frisse en schone entree. A&D Logomat zorgt voor een betere zichtbaarheid van uw bedrijf. Bijna al onze producten kunnen voorzien worden van uw bedrijfsnaam, logo of reclameboodschap. Hierdoor trekt u natuurlijk extra aandacht van het langslopende publiek. Uw bezoeker krijgt direct een goede en degelijke indruk van uw bedrijf. Immers een goede, eerste indruk kunt u maar één keer maken! Professionele wasbare multicolor matten Deurmatten met logo Buitenmatten Binnenmatten Matten met unieke designs kijk ook op http://www.adlogomat.nl voor meer afbeeldingen en informatie over onze producten. Het aanbod is groter dan de producten op de website. Laat ons weten hoe u de mat wenst te gebruiken en wij zoeken de juiste producten erbij. Toepassingen: A&D Logomat voor uw schoonloopzones: * Als schoonloopmat voor buiten met of zonder logo * Als droogloopmat voor binnen met of zonder logo * Als schoonloopmat bij overgang van productie- of werkplaatsruimtes naar showroom of kantoren A&D Rubberen Antislipmat voor uw veiligheid: * Als rubberen antislipmat voor werkplekken om vallen en uitglijden te voorkomen * Als rubberen antislipmat voor toilet, keuken, kantine en bar A&D Waarschuwingsmat voor uw veiligheid: * Als waarschuwingsmat voor werkplekken, trappen enz. bijv. met de teksten struikelgevaar, verboden toegang, pas op en roken verboden A&D Logomat voor uw vloerreclamedoeleinden: * Als bewegwijzering in winkels, showrooms, verkoopruimtes etc. * Als vloerreclame bij beursstands en showrooms * Als logomat voor pashokjes bij kledingzaken * Als relatiegeschenk (bij bedrijfsopeningen) * Als vloerreclame onder een display

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Topper!

11. marts 2026

Besvarelse fra A&D Logomat

Hallo Saida, bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Wat is het leuk om de week te beginnen met zo’n mooie recensie! Super om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je blij bent met het resultaat. Daar doen we het voor!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super snelle levering (binnen…

Super snelle levering (binnen afgesproken tijd) en top kwaliteit!

6. august 2025

Besvarelse fra A&D Logomat

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat zowel de snelle levering als de kwaliteit naar wens zijn. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Logomat for our office

I was very pleased with the A&D Logomat services. The team kept me updated and everything was arranged as promised. Most importantly, the final product matched my expectations and requirements. I would gladly recommend this company to anyone in need of logo mats.

25. august 2025

Besvarelse fra A&D Logomat

Thank you for your wonderful feedback! We’re delighted to hear that our service and the final product met your expectations. We truly appreciate your recommendation!

Mat met logo

Ondanks de bouwvakvakantie toch snel een offerte en ontwerp. Kritisch blik en adviezen gekregen.
Product geleverd zoals afgesproken.

31. august 2025

Besvarelse fra A&D Logomat

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn dat u onze adviezen en kritische blik waardeert en dat alles naar wens is geleverd. We staan graag weer voor u klaar.

Matten Dienstgebouwen

Service, prijs/kwaliteit verhouding goed.
Levertijden waren vlot en cf. afspraak.

15. april 2025

Besvarelse fra A&D Logomat

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze recensie te plaatsen. Je hebt de aandachtpunten genoemd wat we bealngrijk vinden. Kwaliteit en afspraken nakomen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Our company has placed multiple orders…

Our company has placed multiple orders over the years and we've always had excellent customer service and good results with the ordered products .

12. maj 2025

Besvarelse fra A&D Logomat

Thank you very much for your continued trust in us. We truly appreciate your loyalty over the years and are delighted to hear that both our service and products have consistently met your expectations. We look forward to supporting your future projects and continuing our collaboration!

Top kwaliteit!

Prachtige kwaliteit mat en een perfecte service ervaren bij A&D Logomat!

2. juni 2025

Besvarelse fra A&D Logomat

Hallo Tim, bedankt voor je mooie reactie.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hadden een spoedaanvraag voor een…

Wij hadden een spoedaanvraag voor een mat , de bedrijven die we gebeld hadden konden dit niet meer op tijd regelen, maar A&D Logomat kon dit nog wel. Zij waren erg behulpzaam om dit zo snel mogelijk te bezorgen en de mat was heel mooi. We zijn heel blij met de service en kwaliteit van dit bedrijf!

12. september 2025

Besvarelse fra A&D Logomat

Bedankt voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat we u met de spoedaanvraag hebben kunnen helpen ( zelfs sneller dan gepland) en dat de mat en onze service naar wens zijn.

Veel succes met de nieuwe mat en hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw van dienst zijn!

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, snel antwoord op vragen en een goede prijs en belangrijker nog kwaliteit van de mat.
Voor ons bedrijf hebben we gekozen voor een mat van Gerecyclede pet flessen, ondanks dat het daardoor moeilijker is om kleuren exact te krijgen was het mogelijk een mooie proef te laten zien om zo tot de juiste kleurstelling te komen.

31. maj 2024

Besvarelse fra A&D Logomat

Hallo Alexander, hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen en ons met 5 sterren te beoordelen. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de mat en de service die we hebben geleverd. We vinden het geweldig dat je voor een duurzame optie hebt gekozen met gerecyclede PET-flessen, en we zijn verheugd dat de kleuren precies naar wens zijn. We kijken ernaar uit om in de toekomst weer met je samen te werken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima uitleg bij de aankoop en steeds…

Prima uitleg bij de aankoop en steeds een snelle reactie bij vragen. Het bestelde voldeed exact aan de verwachtingen. Ik zeg: 'bestelen bij deze firma als je een nieuwe mat nodig hebt!

2. august 2024

Besvarelse fra A&D Logomat

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. We waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Veel plezier met je nieuwe mat!

Vakkundig, uitstekende service

Wij werken inmiddels 3 jaar met ADLogomat naar volle tevredenheid!

Snelle afhandeling en goede service. Kwaliteit is erg goed! 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

15. maj 2024

Besvarelse fra A&D Logomat

Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen dat je de afgelopen 3 jaar in ons hebt gesteld! Wij ervaren het contact als zeer prettig en zijn nu ook al bezig met het uitzoeken van uw volgende aanvraag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne communicatie en snel geregeld.

Fijne communicatie en snel geregeld.
Kon twee stalen kosteloos lenen. De deurmat was snel binnen en ziet er goed uit.

24. april 2024

Besvarelse fra A&D Logomat

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Ik wens je veel succes met het unieke en leuke ontwerp van jullie welkomstmat.

Top service en contact!!

Top service en contact!!

29. december 2023

Besvarelse fra A&D Logomat

Hallo Marco bedankt dat je de gelegenheid hebt genomen om ons een mooie score te geven. Jij hebt persoonlijk ondervonden dat we met je meedenken en net dat stapje meer zetten. Succes met je bedrijf.

Zeer tevreden snelle afhandeling

Zeer tevreden snelle afhandeling
En product zeer mooi en goede kwaliteit

En volgens verwachting

Erg tevreden aanrader 👍🏻👍🏻

29. februar 2024

Besvarelse fra A&D Logomat

Hartelijk dank voor je positieve recensie! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat de logomat aan de verwachtingen voldoet. Bedankt voor het aanbevelen, het betekent veel voor ons!

Als er in de toekomst iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle service en de mat ziet er super…

Snelle service en de mat ziet er super uit.

14. februar 2024

Besvarelse fra A&D Logomat

Wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en dat de mat er super uitziet! We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het doet ons goed te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Mocht je in de toekomst nog verdere vragen of wensen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mat laten maken met eigen logo

Mat laten maken met een eigen logo. Goed meegedacht om dit iets aan te passen om het goed in productie te kunnen nemen. Uitstekende communicatie. Levering volgens afspraak.

25. november 2023

Beste Lies,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met het laten maken van de mat met uw eigen logo. Ons team waardeert uw opmerking over het meedenken en de aanpassingen om het productieproces soepel te laten verlopen. We streven altijd naar uitstekende communicatie en het nakomen van afspraken, en het is geweldig om te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons bedrijf.

A&D Logomat

Top matten, top service!

Na een eerste mat voor AAF Concept Store te hebben besteld en een goede kwaliteitsmat met mooie bedrukking te hebben ontvangen hebben we voor zusje van AAF in Den Bosch nogmaals een mat besteld. Die ligt nu te shinen bij binnenkomst. A&D LogoMat is een absolute aanrader niet alleen voor de matten maar ook zeker voor hun service!

29. september 2023

Besvarelse fra A&D Logomat

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze matten en service! Het is altijd prettig wanneer klanten tevreden zijn over onze hoogwaardige producten, maar ook goede klantenservice ervaren. Het feit dat de mat nu mooi opvalt bij binnenkomst, zegt veel over onze kwaliteit. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, en we hopen dat de matten nog lang zijn uitstraling behoudt in AAF Concept Store en het zusje van AAF in Den Bosch."

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bergman Clinics is heel blij met de…

Bergman Clinics is heel blij met de droogloopmat.
De kwaliteit is heel goed, de kleuren zijn mooi en het logo heeft de juiste kleur en staat perfect.

7. juni 2023

Hallo Rieneke bedankt voor deze mooie recensie. Heel veel succes met de Logomat

Zeer tevreden

Ik werd zeer klantvriendelijk geholpen en werd goed en eerlijk geïnformeerd over alle mogelijkheden. Daarnaast werd er ook goed meegedacht tijdens het ontwerpproces en werd net dat stapje extra gezet om ervoor te zorgen dat ik tevreden was met het eindproduct. Na ontvangst zag ik een kwalitatief goed product die aan alle wensen voldoet. Kortom erg tevreden.

13. april 2023

Besvarelse fra A&D Logomat

Hallo Joyce, bedankt voor deze super mooie recensie. Je hebt heel goed verwoord waar wij voor staan. Heel veel succes verder.

Læs mere om andre typer anmeldelser.