2,6

Under middel

OK Heeswijk-Dinther..

OK Heeswijk-Dinther..
Geen klachten over het personeel, wel over de prijs van de benzine..
toen deze OK net geopend werd was het de goedkoopste in de buurt voor een maandje of 3.. nu is het ver uit de duurste.. ik snap dat de brandstofprijzen aan het stijgen zijn maar waarom moet dit OK station daar nog eens 0,10 per liter extra op gooien? Vind €1.92 al belachelijk maar €2.02 per liter? Voor een pomp in een dorp? Helemaal gek geworden 😅
Ik ga daar niet meer tanken, ben klaar met die geldwolven 👍

19. januar 2026

In witte paarden staat een…

In witte paarden staat een personeelslid (oude manager) die heel klant onvriendelijk is , een verschrikkelijke grote mond , ben al meerdere keren
Afgeblaft , omdat ik een
Pakje van UPS ophaalde en mijn gegevens liet zien die volgens hem niet oké waren , e ze waren van UPS dusss ? Een ander personeelslid had het zo opgelost ! De laatste keer ging hij zo tekeer dat hij weigerde mij nog te helpen .

18. august 2025

OK Rijen Rijksweg

OK Rijen Rijksweg
S’morgens ben ik niet te genieten omdat na een zeer druke nacht gewerkt te hebben tank ik altijd bij OK Rijen Rijksweg.
Tot verbazing wordt ik begroet met een goedemorgen en een glimlach van u kunt best een bakje koffie gebruiken.
Uiteraard nam ik ook nog een verse belegde broodje mee die zo belegd was dat je echt waar voor broodje kreeg.
Na dat je die op heb en je bakje koffie op hebt ga je ook weer met een goed gevulde maag en voldaan weg.
Met vriendelijke groeten
O.beveiliging & Service

25. juli 2025

geen toilet

Op dit tankstation OK in Harderwijk kun je alles kopen van koffie tot koek maar er is geen `klanten toilet` Sta je daar 100E af te tikken en kun je elders gaan plassen. zo schraal zie je het alleen bij onbemande pompstations maar dan betaal je ook een stuk minder.

24. juni 2025

OK Hoezaar Zegge

OK Hoezaar Zegge. Zeer slechte service. Onvriendelijk personeel. Geen koelvloeistof in de winkel beschikbaar. Alle gieters leeg. Moesten smeken om een paar gieters water. Teleurstellend.

11. maj 2025

Onterecht geld van rekening afgeschreven!

Carwash Hilversum: Je wil voor €1,- de auto even afspuiten en er wordt €5,- van je rekening afgeschreven. Niet de eerste keer dat dit misgaat, belachelijk en meteen laatste bezoek geweest! Aangezien het hier nooit druk is als er bij andere wasstraten een rij staat, ben ik blijkbaar niet de enige met slechte ervaringen.

16. marts 2025

De digitale beelscherm troep werkt niet.

Kwam daar, deed mijn betaal kaart er in. Ik wilde een keer super puur tanken om te kijken of mijn auto er beter op liep. De naam bij de slang kwam niet overeen met die op het scherm. Dus twijfel. Het duurde die computer te lang en het scherm meldde dat er geen keuze was gemaakt en ik de kaart er snel moest uittrekken. Nieuwe poging nadat ik er over uit was wat de goede moest zijn. Echter mijn betaalkaart was geblokkeerd. Twee pogingen en helaas. Ben toen maar weggegaan naar een pompstation waar de boel wel te begrijpen is. Kom er nooit weer. Men denkt tegenwoordig dat iedereen maar verstand heeft van die ellendige beeldscherm rommelpot. Leve de bemande pomp! Hebben die mensen ook nog een inkomen.

6. januar 2023

Er dette din virksomhed?