Købte i starten af juni et par Adidas fodboldstøvler til 2099kr. Efter min søn har trænet 4 gange og spillet en kamp er de nu defekte. Unisport hvor de er købt nægter at yde garanti fordi de ku... Se mere
adidas
Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.
Kundeservicen er den dårligeste jeg nogensinde har oplevet. Min ordrer bliver forsinket uden jeg bliver informeret om dette. Hvorefter kundeservice afdelingen misleder og direkte lyver til mig. Kunde... Se mere
Hold jer langt væk! Deres returpolitik er elendig! Umuligt at finde kundeservice uden at installere deres app! Jeg køber ALDRIG noget som helst her mere! Jeg havde købt julegaver - 3 par sko. De... Se mere
ADVARSEL! Man får ikke sine penge tilbage ved returnering af varer. Jeg har gjort brug af fortrydelsesretten, men jeg får ikke mine penge retur (ligesom mange andre kunder). Jeg modtog d. 27... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
See the latest adidas for running, basketball, soccer and more.
Galoche Alle 12, 4600, Køge
- 43206500
- www.adidas.com
Overtrædelse af retningslinjer
Værste service i tøjbranchen. Aldrig igen!
Jeres kundeservice vil ikke hjælpe med kreditere fragten for 3 ordrer lavet på samme tidspunkt til en samlet værdi på 1750 kr.
Der er blevet betalt med 3 gavekort og jeres system er åbenbart ikke sat op til at håndtere mere end 1 gavekort af gangen. Ydermere, kræver I betaling for fragten selvom værdien af min kurv langt overstiger 500, som er jeres gratis fragt grænse.
Det er en utrolig dårlig service og jeg har ikke tænkt mig at handle ved Adidas igen.
God og hurtig service
Bestilte mine vare lørdag aften og…
Bestilte mine vare lørdag aften og pakken blev leveret onsdag. Hurtig behandling og vi er tilfredse med varen.
Ekstrem dårlig oplevelse!
Jeg bestilte en pakke hos Adidas i weekenden. Den skulle leveres med DPD torsdag. Jeg havde bestilt til pakkeboks. Torsdag kunne jeg se, at der stod mislykket leveringsforsøg på tracking. Kontakt fragtfirma for leveringsaftale. Alt stod på engelsk. Kunne ikke finde telefonnummer på DPD? Det hele var meget ugennemskueligt. Jeg ringede til Post Nord, og blev informeret om, at pakken ville bliveret til dem, sikkert dagen efter. Så skulle den gemmen sorteringen og derfefter til omdeling. Jeg skrev idag til Adidas, at det undrede mig, at de brugte så inkompetent fragtfirma. Jeg mener.... den skulle jo bare i pakkeboks.
Adidas returnerede med, at pakken blev sendt retur til dem, da der var fejl i leveringsadrassen. Jeg har tjekket op på det. Det var der ikke! Den skulle jo bare i pakkeboks!!
Adidas henviste bare til deres handelsbetingelser.
Jeg får pengene retur, når de modtager pakken igen! Jeg har ALDRIG oplevet dårligere leveringsmetode! Tro mig, jeg har modtaget mange pakker igennem årets løb.
Jeg bestiller ALDRIG ved Adidas igen! Nu er varen bestilt andet sted! Virkelig dårlig oplevelse jeg har brugt oceaner af tid på!
God kundeservice
God kundeservice - fik en meget sød herre i telefonen, der hurtigt fortalte mig, hvor fejlen lå og derefter hurtigt fulgte op på min ordre.
Ekstrem langsom levering og ingen …
Ekstrem langsom levering og ingen forståelse når man ringer til kundeservice.
Jeg bestiller en pakke fra Adidas. Den tager en uge om at ankomme og da den endelig ankommer, mangler der noget i min ordre. Jeg sender dem en mail og hører intet retur fra dem. Jeg går ind og laver en ny bestilling og den tager 6 dage om at ankomme da der igen her, er forsinkelser på levering. Da jeg kontakter kundeservice agere de fuldstændig ligeglade og svarer mig slet ikke da jeg spørger ind til hvorfor jeg ikke har fået svar på min mail. Jeg forstår simpelthen ikke hvordan et så store firma som Adidas kan leve med at leverer så dårlig service på alle fronter!
Jeg bestiller en julegave den 27
Jeg bestiller en julegave den 27. november på cybermonday og forventer naturligvis at få min pakke inden jul. Først den 12/12 bliver min pakke forsøgt leveret, men finder åbenbart min adresse forkert(hvilket den ikke har været) lige efter returnerer de min pakke til lageret i Tyskland. Der er nu ikke mulighed for at pakken blot kan blive sendt tilbage til mig. Jeg skal så selv gå ind endnu engang og bestille mine varer, som desuden nu ikke kan nå at komme inden jul. Jeg får godt nok tildelt en ny rabatkode, så jeg ikke mister noget. Men det er under al kritik at jeg ikke bliver kontaktet herom, men selv er nødt til at ringe op for at finde ud af at min pakke bliver annulleret. Jeg er helt uforstående overfor, hvorfor min pakke ikke kan blive sendt tilbage til mig, men at jeg selv skal ind bestille det hele forfra og nu ikke kan bruge pakken som julegave. Skod oplevelse
KØB ALDRIG SKO HOS ADIDAS.DK
KØB ALDRIG SKO HOS ADIDAS.DK
Bestiller et par TERREX og modtager dem 1 uge senere. Det ligner 2 sortering med fejl, de bliver sendt tilbage og jeg får min penge.
Jeg bestiller så en måned senere de samme sko, får dem en uge sener og pakker dem ud, så er de møg beskidte og de har være godt brugt.
Hva' fanm er det for en butik, aldrig mere !, og smadder ærgerlig for jeg kunne god tænke mig et par nye TERREX som ikke er 2 sortering.
Tilfreds
Handler der ofte. Jeg har aldrig oplevet problemer. :) Det er både mit og datterens foretrukne mærke i sin genre, og så gør det jo heller ikke noget, at der ofte er gode ting at komme efter i outlet-kategorien.
Ingen garanti -
Købte Adidas ultra boost sko - sålen gik hurtigt istykker - ingen garanti.
Anbefaling: køb ikke Adidas produkter
Perfekt køb!
Købte et par løbesko der var sat ned og fik derudover en ekstra rabat via en rabatkode - levering er lidt dyr, men skoene var hurtigt fremme og helt perfekte!
råder alle til ikke at lave miadidas
hele forløbet har været under alt kritik, for det første kan du ikke tracke forløbet fordi det de referere til i deres mail link er Ups, men i følge deres Service medarbejder er miadidas DHL.
har flere gange sku rykke dem for oplysninger og har nu 8 snart 9 uger efter bestillingen stadig ikke fået mine sko. ringede så igen den 14 august hvor jeg fik af vide at skoene havde været forbi i danmark men at de siden den 11 august har ligget i tyskland. her den 24 har de endnu ikke sendt dem igen.
de tager med glæde i mod dine pengene men servicen er de fuldstændige ligeglade med
God service, dyr forsendelse
Jeg synes det er ærgerligt at når tingene er relativt dyre, at fragten så også er det. Øv, men ellers god service.
Gode produkter- dårlig service og langsom levering
Jeg kan godt lide adidas produkter, og fragten er gratis hvis du køber over 1000 kr.
Men det tog halvanden uge før jeg modtog min varer via UPS (min pakke blev først sendt en uge efter jeg havde bestilt) . Desværre skulle jeg returnere to varer tilbage, og det er snart halvanden uge siden jeg sendte pakken tilbage, og de har endnu ikke behandlet min forspørgelse. Da jeg bruger live chatten til at forhøre mig vedr. min tilbagelevering af to produkter
1) skriver de så dårligt engelsk at jeg knap kan forstå hvad de taler om
2) og henviser til UPS hjemmeside for at jeg selv kan se om DE har modtaget min pakke
Stram op! Køber mine produkter et andet sted fremover.....