Cecilie, trådte ind i mit hjem med ydmyghed og respekt. Jeg ønskede hjælp til indretning af flere rum, samt valg af gardiner og styling af reol. Cecilie kom med mange gode idéer og var samtidig ly... Se mere
Har lige fået leveret et flot spejl fra Adelaide Interiør. Super hurtig levering: bestilte det lørdag og modtog det fredagen efter. Spejlene er håndlavede og virkelig flotte og man kan altid komme i k... Se mere
Spejlene bærer tydeligt præg af at de er hjemmelavede. Det ligner egentlig bare at der er klistret små sortmalede trælister fast på et Ikeaspejl, derfor samler der sig snavs inde bag ved listerne hv... Se mere
Jeg modtog idag et meget flot håndlavet Manhatten spejl fra Adelaide. Jeg havde i noget tid kigget på nettet og kunne ikke finde noget som jeg var fuldt tilfreds med eller som jeg synes passede ind i... Se mere
Adelaide spejle er unikke håndlavede spejle. Spejle der henvender sig til dig, som søger en boligindretning udover det sædvanlige - til stuen, entréen, walk-in, køkken-alrummet, soveværelset mv. Spejlene findes i forskellige designs og størrelser, hvilket både er tiltænkt dig, som er bosiddende i en mindre lejlighed, men også tiltalende for dig i den store villa. Spejlene kan placeres som gulvspejle eller hænges på væg.
Vi har åbent efter aftale., 3400, Hillerød, Danmark
- a_interioer@hotmail.com
- www.adelaideinterioer.dk
Andre kiggede også på
virkelig fantastisk service
virkelig fantastisk service. svare hurtigt og var virkelig sød gennem det hele. nem at kommunikere med selv når der kommer nogle komplikationer.
;in søster som jeg købt new yorker spejlet til blev virkelig glad <3

Meget tilfreds!
Meget tilfreds med mit nye spejl fra Adelaide. Super god kommunikation undervejs og spejlet blev leveret lige til døren. Kan varmt anbefales :)

Besvarelse fra Adelaideinterioer
Fantastisk service og SÅ flot spejl
Fantastisk service og SÅ flot spejl! Kan kun anbefales🤩

Besvarelse fra Adelaideinterioer
Meget glad for levering af mit…
Meget glad for levering af mit Manhattan spejl. Det er superflot og passer perfekt i mit showroom herhjemme og jeg er slet ikke færdig, skal have bestilt flere spejle hos Adelaide. Super god service derfra, kan kun anbefales.

Super god oplevelse
Super god oplevelse!
God, hurtig og venlig service.
Vi har fået det flotteste spejl i fantastisk kvalitet 🙌🏽

Besvarelse fra Adelaideinterioer
Super flot spejl og fantastisk…
Super flot spejl og fantastisk kundeservice
Har lige modtaget vores spejl, leveret til døren. Der har været fantastisk kundeservice og dialog hele vejen igennem 🙏
Vi glæder os til at få hængt det flotte spejl op :-)
Kan kun varmt anbefales herfra :-)
Mvh en meget tilfreds kunde, Peter

Besvarelse fra Adelaideinterioer
Meget tilfreds med vores nye spejl
Meget tilfreds med vores nye spejl, probelmfri handel, leveret lige til døren, det var første men bestemt ikke sidste gang vi har handlet her. :)

Besvarelse fra Adelaideinterioer
Er så glad for mit nye spejl.
Er så glad for mit nye spejl.
Lige det look jeg har ledt efter og vil helt sikkert handle hos Adelaide Interiør igen.
Nem afhentning direkte på adressen og en varm modtagelse.
En dejlig oplevelse på en kold og våd søndag.

Besvarelse fra Adelaideinterioer
Yderst tilfreds både med produkt og…
Yderst tilfreds både med produkt og service. Jeg har faktisk handlet der 3 gange nu da jeg hele tiden finder nye steder at stille og hænge et spejl 😅 Elsker de forskellige udtryk hendes spejle giver og dertil altid fantastisk kundeservice 🙏 Varmt anbefales !