Cecilie, trådte ind i mit hjem med ydmyghed og respekt. Jeg ønskede hjælp til indretning af flere rum, samt valg af gardiner og styling af reol. Cecilie kom med mange gode idéer og var samtidig ly... Se mere

Har lige fået leveret et flot spejl fra Adelaide Interiør. Super hurtig levering: bestilte det lørdag og modtog det fredagen efter. Spejlene er håndlavede og virkelig flotte og man kan altid komme i k... Se mere

Spejlene bærer tydeligt præg af at de er hjemmelavede. Det ligner egentlig bare at der er klistret små sortmalede trælister fast på et Ikeaspejl, derfor samler der sig snavs inde bag ved listerne hv... Se mere

Jeg modtog idag et meget flot håndlavet Manhatten spejl fra Adelaide. Jeg havde i noget tid kigget på nettet og kunne ikke finde noget som jeg var fuldt tilfreds med eller som jeg synes passede ind i... Se mere

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Adelaide spejle er unikke håndlavede spejle. Spejle der henvender sig til dig, som søger en boligindretning udover det sædvanlige - til stuen, entréen, walk-in, køkken-alrummet, soveværelset mv. Spejlene findes i forskellige designs og størrelser, hvilket både er tiltænkt dig, som er bosiddende i en mindre lejlighed, men også tiltalende for dig i den store villa. Spejlene kan placeres som gulvspejle eller hænges på væg.

4,6

virkelig fantastisk service

virkelig fantastisk service. svare hurtigt og var virkelig sød gennem det hele. nem at kommunikere med selv når der kommer nogle komplikationer.
;in søster som jeg købt new yorker spejlet til blev virkelig glad <3

27. december 2022

Hej Zehra,
Mange tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Det var skønt vi kunne løse leveringeringen ved at du var i lejligheden og tage imod spejlet, nu din søster var forhindret. Det glæder os at det pynter flot hos din søster.

Meget tilfreds!

Meget tilfreds med mit nye spejl fra Adelaide. Super god kommunikation undervejs og spejlet blev leveret lige til døren. Kan varmt anbefales :)

27. december 2022

Hej Sabine,
Tusinde tak for at skrive så fin en anmeldelse, det glæder os meget du er så tilfreds med produkt og vores service.

Cecilie Adelaide

Meget glad for levering af mit…

Meget glad for levering af mit Manhattan spejl. Det er superflot og passer perfekt i mit showroom herhjemme og jeg er slet ikke færdig, skal have bestilt flere spejle hos Adelaide. Super god service derfra, kan kun anbefales.

30. november 2022

Kære Charlotte,
Mange tak for din tid til at skrive en anmeldelse - og ikke mindst anbefalingen.
Du skal være så hjertelig velkommen en anden gang.

Super god oplevelse

Super god oplevelse!
God, hurtig og venlig service.
Vi har fået det flotteste spejl i fantastisk kvalitet 🙌🏽

24. november 2022

Hej Mie,
Tusinde tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi forsøger altid at gøre vores ypperste for at levere en god service :-)

Cecilie Adelaide

Super flot spejl og fantastisk…

Super flot spejl og fantastisk kundeservice
Har lige modtaget vores spejl, leveret til døren. Der har været fantastisk kundeservice og dialog hele vejen igennem 🙏
Vi glæder os til at få hængt det flotte spejl op :-)
Kan kun varmt anbefales herfra :-)
Mvh en meget tilfreds kunde, Peter

7. december 2022

Hej Peter,
Tusinde tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse, det sætter vi stor pris på :-)

Cecilie Adelaide

Meget tilfreds med vores nye spejl

Meget tilfreds med vores nye spejl, probelmfri handel, leveret lige til døren, det var første men bestemt ikke sidste gang vi har handlet her. :)

2. december 2022

Kære Daniel,
Det glæder os utrolig meget at høre.
Mange tak for din fine anmeldelse.
I skal være meget velkommen en anden gang.

Cecilie Adelaide

Er så glad for mit nye spejl.

Er så glad for mit nye spejl.
Lige det look jeg har ledt efter og vil helt sikkert handle hos Adelaide Interiør igen.
Nem afhentning direkte på adressen og en varm modtagelse.
En dejlig oplevelse på en kold og våd søndag.

3. december 2022

Kære Thomas,
Tak for din flotte anmeldelse.
Du skal være så velkommen en anden gang.

Cecilie Adelaide

Yderst tilfreds både med produkt og…

Yderst tilfreds både med produkt og service. Jeg har faktisk handlet der 3 gange nu da jeg hele tiden finder nye steder at stille og hænge et spejl 😅 Elsker de forskellige udtryk hendes spejle giver og dertil altid fantastisk kundeservice 🙏 Varmt anbefales !

21. oktober 2022

Kære MiIle,
Det glæder os meget at høre at du er så glad for vores produkter.
Tusinde tak for den flotte anbefaling.

Cecilie Adelaide

Vis anmeldelser på alle sprog. (30 anmeldelser)