Adelaide spejle er unikke håndlavede spejle. Spejle der henvender sig til dig, som søger en boligindretning udover det sædvanlige - til stuen, entréen, walk-in, køkken-alrummet, soveværelset mv. Spejlene findes i forskellige designs og størrelser, hvilket både er tiltænkt dig, som er bosiddende i en mindre lejlighed, men også tiltalende for dig i den store villa. Spejlene kan placeres som gulvspejle eller hænges på væg.
Vi har åbent efter aftale., 3400, Hillerød, Danmark
- a_interioer@hotmail.com
- www.adelaideinterioer.dk
Andre kiggede også på
Cecilie gør sig umage og møder op velforberedt
Cecilie, trådte ind i mit hjem med ydmyghed og respekt. Jeg ønskede hjælp til indretning af flere rum, samt valg af gardiner og styling af reol. Cecilie kom med mange gode idéer og var samtidig lydhør og opmærksom på mine ønsker.
Efter flere år med mange fejlkøb, føler jeg mig endelig klar til, at skabe den ro i min indretning jeg længe har søgt efter.
Jeg vil varmt anbefale Cecilie til andre. Udover at være utrolig dygtig, er hun grundig, sød og meget behagelig at have på besøg🤍.
Dedikeret, serviceminded og fantastisk håndværk
Lige siden adelaideintenior startede har jeg ventet på en ledig væg til et spejl.
Den heldige blev min datter, da hun skulle have nyt værelse.
spejlet er super flot og giver børneværelset et eksklusivt look.
Cecilie er dedikeret, serviceminded og det er fantastisk flot håndværk.
Jeg har ligeledes fået en velourbakke som pyntet flot i gangen med nøgler og et spejlfad som endnu ikke har fået en placering.
Jeg kan klart anbefale de smukke produkter hos adelideinterioer
Sanne Døj
Tak for det fantastiske…
Tak for det fantastiske Manhattan-spejl, som virkelig har forvandlet atmosfæren herhjemme 👏 Endnu engang tak for den fremragende service ♥️
Det bliver ikke sidste gang, jeg handler hos dig! 👏👏
Kvalitet og håndværk er helt i top.
Jeg har købt den smukkeste velourbakke fra Adelaide. Kvalitet og håndværk er helt i top. Kan varmt anbefale den fine bakke.
Lav kvalitet til mange penge
Spejlene bærer tydeligt præg af at de er hjemmelavede. Det ligner egentlig bare at der er klistret små sortmalede trælister fast på et Ikeaspejl, derfor samler der sig snavs inde bag ved listerne hvor limen sidder, derudover slår trælisterne nemt splinter/flige af. Mit spejl har eksempelvis allerede tydelige brugsspor efter 1/2 år hvor det blot har stået og aldrig væltet. Brugssporene kommer under rengøring af spejlet med glas rens til spejle og en klud. Hvis kluden kører hen over trælisterne går de i stykker og der kommer flige af. Det er uundgåeligt ikke at køre en klud hen over trælisterne somme tider, idet de jo også skal tøres af for støv.
For mig vidner det om virkelig lav kvalitet af maling, træ osv. som kunne have været mindre skrøbeligt hvis det var blevet pudset og malet ordentligt.
Alt i alt IKKE et spejl der lever op til den forventede kvalitet når man tænker på hvor dyrt det er!

Besvarelse fra Adelaideinterioer
Vi er super glade for vores nye skønne…
Vi er super glade for vores nye skønne spejl 🩵 Nemt at bestille, hurtig (personlig) levering og flot spejl. Stor anbefaling herfra 👍
Elsker mit Berlin spejl
Kære Cecilie 🌸
Jeg bare ELSKER mit Berlin spejl - havde egentlig tænkt de her spejle kun er fede i giga store…. Nope - de er også fede i en mindre udgave ☺️ Råt og samtidig så fint og feminint 🩷
Nu er jeg den heldigste ejer af et “…
Nu er jeg den heldigste ejer af et “ Berlin 187x63” ❤️
Det kommer til at pryde væggen i en ganske lille “ snart” moderniseret fiskerhytte på Lolland
Jeg er så glad for det 🤗
Virkelig smukt spejl og fantastisk service!
Jeg modtog idag et meget flot håndlavet Manhatten spejl fra Adelaide. Jeg havde i noget tid kigget på nettet og kunne ikke finde noget som jeg var fuldt tilfreds med eller som jeg synes passede ind i mit hjem. Så faldt jeg (heldigvis) over Adelaide og har bestemt ikke fortrudt mit køb! Spejlet er virkelig smukt, dekorativt, elegant, let i sit udtryk og perfekt i størrelsen. Smukt træ og håndværk. Kontakt og levering gik super nemt, gnidningsfrit og hurtigt. Cecilie leverede selv spejlet og var dejligt at slippe for papemballage. Jeg giver Cecilie og Adelaide de absolut bedste anbefalinger!
Jeg er meget glad for mit nye spejl
Jeg er meget glad for mit nye spejl. Cecilie lavede et spejl med de mål jeg ønskede og selvom jeg ombestemte mig flere gange med mål og farve, tog Cecilie det hele i stiv arm. Jeg vidste slet ikke at der manglede et spejl i mit køkken, men det er ret perfekt!
Cecilie kom selv hele vejen op på 4.sal med spejlet og kommunikationen med Cecilie var ukompliceret. Alt i alt kommer jeg gerne igen når jeg skal bruge et spejl og anbefaler andre der ønsker et nyt spejl, at se på Adelaide interiør
Største anbefaling herfra
Jeg faldt tilfældigt over Adelaide, og blev straks meget forelsket i både de håndlavede flotte spejle, og det at der stod en kvindelig håndværker og iværksætter bag. Cecilie er enormt dygtig og serviceminded, og jeg er mega glad for mit spejl, som udover at være virkelig flot også var til en virkelig god pris!
5 stjerner fra mig!
5 stjerner fra mig!
Hurtig og fantastisk service. Bestilte fredag aften og fik leveret til døren onsdag. Jeg er så glad for mit nye flotte spejl - Anbefaler varmt! 🫶🏻
Vi har købt et Svendborg spejl til…
Vi har købt et Svendborg spejl til vores walk in og vi er mere end tilfredse.
Service og håndværk er i top og vi overvejer at købe et mere til stuen. Sjældent at man finder så Smukke spejle til så fin en pris.
Cecilie leverede personligt spejlet til vores adresse, eftersom vi står i flyttekaos.
Kan kun anbefales!
Cecilie der er indehaver af Adelaide er…
Cecilie der er indehaver af Adelaide er en utrolig behagelig, varm og sød pige.
Jeg kan på mit varmeste anbefale hende.
Hun yder en super kundeservice og er meget opmærksom på hendes kunder og deres behov.
Adelaide er en lille virksomhed der uden tvivl kræser om godt håndværk og om detaljerne. Spejlene kan passe ind i enhver boligindretning - om man er til det klassiske eller det mere vovede.
Jeg har selv et smukt spejlfad liggende på mit spisebord - og det er en super lækker detalje, som lige giver det ekstra pift til boligindretningen.
De varmeste anbefalinger fra Signe.
Har købt 2 spejle som jeg er meget glad…
Har købt 2 spejle som jeg er meget glad for. Altid god service, hurtige svar og flotte produkter. Vi er meget tilfredse og anbefaler det varmt til alle. Jeg ved fruen ønsker sig spejl fadet så mon ikke vi snart handler her igen ;-)
Man kan desværre virkelig godt kan se…
Man kan desværre virkelig godt kan se at det er håndlavet. Afslutningen på hjørnerne er grimme og træet er helt flosset. Ikke pengene værd.

Fik idag leveret Manhattan spejl 🤩
Fik idag leveret Manhattan spejl 🤩
Sååå Flot et spejl & ikk mindst SUPER service & levering.. Skal helt sikkert bestille mere - når vi er flyttet helt ind 😍
Tak for dig Cecilie 🥳

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for god service
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for god service
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for fantastisk smukt spejl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for nem handel

Besvarelse fra Adelaideinterioer
Flot spejl og super service
Har lige fået leveret et flot spejl fra Adelaide Interiør. Super hurtig levering: bestilte det lørdag og modtog det fredagen efter. Spejlene er håndlavede og virkelig flotte og man kan altid komme i kontakt med sælger via messenger, hvor man får svar med det samme, hvis man har spørgsmål. Kan varmt anbefales, hvis man mangler et flot spejl.

Besvarelse fra Adelaideinterioer
Skal du bruge et spejl? Så er det her det sker!
Jeg havde luret nogle gange, på de fine produkter.
Da jeg fik min nye lejlighed, skulle jeg bruge et spejl, på lidt specielle mål.
Jeg fanger Cecilie i indbakken. Der bliver svaret inden jeg når at drikke min kaffe færdig. Og det er hurtigt!
Efter kort betænkningstid bliver min bestilling lagt. Ugen efter, klar til afhentning.
Jeg er så glad for mit køb. Kommer jeg til at have behov for flere spejle, ved jeg hvor de skal købes :)