Bestilte Søndag D.1/5-16 et nikon kamera med den naive tro om alle de flotte anmeldelser på trustpilot var virkelighed (hvad de sikkert er for nogle) men for mig er virkeligheden den at jeg nu fredag... Se mere

Bestilte canon objektiv på hjemmesiden opført som lagervare med 2-3 dages levering. Efter 1 uge ringer jeg til butikken og får at vide at objektivet alligevel ikke var lagervare, men de ville bestill... Se mere

Jeg bestilte den 21. juli to objektiver til mit kamera, der begge var angivet til at være på lager. Efter tre dage har jeg endnu ikke modtaget mine varer og skriver derfor en mail til Activfoto for... Se mere

1. Fotohandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Med 21 års erfaring i fotobranchen hos bl.a. Bingo Foto, Platan Foto og Digitalfoto.dk, har jeg valgt at starte Activfoto.dk. Målet er at blive totalleverandør inden for digitalt foto- og videoudstyr med konkurrencedygtige priser, hurtig levering, knowhow, og sidst men ikke mindst markedets bedste service. Dette er blot nogle af ideerne bag konceptet. Jeg garanterer en god oplevelse – tryghed og store besparelser - selvfølgelig med DANSK Garanti ! - Bjørn

1,1

Dårlig

1 t anmeldelser

Jeg vil gerne brokke mig !

...- for 5 stjerner er ikke nok :)
Jeg ringer i går og snakker med Bjørn , den sødeste og mest behagelige mand og inden for få minutter har jeg bestilt mit nye spejlrefleks kamera :D
Her til morgen kommer pakkeposten med min pakke , hvis det ikke kaldes ultra hurtig og respektfuld service, ja så ved jeg ikke .
Her bliver mine ting fremover i hvert fald købt og anbefales til alle :)
Tak for handlen Bjørn , jeg er utrolig glad for mine ting jeg købte hos dig i går og sidder netop og venter på batteriet bliver ladet op , så jeg kan komme i gang med at bruge det , tusind tak fordi du er dig :)
Lune hilsner fra Maria - "Bare fordi det sneer" *smiler*

9. januar 2016

Super god handel, og skarpeste pris jeg kunne finde. Blev ringet op af ejeren kort efter bestillingen. Han ville lige sikre sig at min ordre var i orden, da jeg sidder på en PC han ikke kunne verificere. Opkaldet var venligt og imødekommende, og det er helt fint med mig at butikken tjekker, for den megen svindel på nettet kommer i sidste ende alle ærlige kunder til skade ved højere priser. Ved samtalens afslutning fik jeg at vide, at bestillingen ville blive afsendt straks, hvilket også straks blev bekræftet i min indboks. Meget seriøs behandling! Kan varmt anbefales.

6. januar 2016

Endnu en fremragende handel og service fra Activfoto. Jeg har handlet der flere gange og har altid fået en super service og hurtig levering. Det kan ikke gøres bedre.
Jeg er også meget begejstret for det store udvalg, de mange lagervarer samt skarpe priser.
Jeg glæder mig til næste gang jeg skal købe kameraudstyr hos Acticfoto.

8. december 2015

Super service !

Jeg købte for nyligt et zoom objektiv til mit Canon kamera, men kom ved en fejl til at bestille det til et Nikon kamera.

Da vi stod for at skulle rejse, og jeg skulle have det Nye objektiv med, ringed jeg til Activfoto for at høre om jeg kunne komme forbid for at byte det istedet for at skulle sende det frem og tilbage.

Bjørn tilbød selv at komme forbi og ombytte objektiverne samme aften, så magen til super service skal man lede længe efter !!

20. november 2015

God og hurtig service!

Rigtig god og hurtig service! Jeg er rigtig glad for købet af mit Nikon D5300, og har stadig ingen problemer haft med det. Jeg bestilte det den 18 marts i år og modtog kameraet to dage efter. Kan varmt anbefale Activfoto til andre.

17. november 2015

Det var jo bare SÅ nemt

Var lidt i tvivl om objektivet passede til kamerahuset. Ringede og fik staks forbindelse. Mathias gav en super sød betjening...og i løbet af et par minutter fandt vi frem til det rigtige, og jeg havde pakken dagen efter....
Hvor svært kan det være :-)

5. november 2015

Imponerende service og billig pris.

Bestilte et Canon EF 24-70mm f:4L IS USM d.20.10.15 sent om aftenen. Jeg kontakter Bjørn fra Aktivfoto formiddagen efter for at høre, om det er muligt selv at køre forbi og hente objektivet, da jeg bor i nærheden.
I stedet for at sige ja til dette, forslår Bjørn i stedet, at han leverer det personligt på min adresse om aftenen.
Han har netop været forbi og afleveret det, og det er fuldstændigt som beskrevet.
Fantastisk service - og billigste pris på nettet.

21. oktober 2015

Fremragende god service

Fremragende god service. Kort efter jeg havde bestilt mine varer (et kamera og diverse udstyr hertil) blev jeg ringet op af butikken, som lige ville høre om det var med vilje at jeg havde bestilt et hukommelses kort, som ikke passede til kameraet. Det var en fejl, men det blev ordnet i telefonen - virkelig god service! Under en halv time efter jeg havde bestilt mine varer fik jeg en E-mail om at mine varer var på vej og næste morgen hentede jeg min pakke på posthuset.

Det var ikke alene en ualmindelig hurtig ekspedition, de var også vågne og opdagede min fejl, kontaktede mig, rettede fejlen OG sendte varerne afsted på under en time... Det har jeg alligevel aldrig prøvet før.

8. oktober 2015

Super netbutik.

Godt udvalg, fornuftige priser, hurtig ekspedition og levering. Vil bestemt handle hos "activfoto.dk" igen

Kun en lille anke, visse af produkterne kunne godt være beskrevet lidt mere detaljeret...........men så må man jo bare søge oplysningerne andre steder. Ville dog være rart med lidt mere info, især for en nybegynder som jeg.

15. september 2015

Kan varmt anbefales...

Købte et BlackVue dashcam til den laveste price jeg kunne finde på nettet. Inden købet ringede jeg for at høre om det var på lager og om jeg kunne afhente det samme dag. Det var det og fik besked på at jeg kunne hente det samme eftermiddag. Efter et par timer ringede Activfoto og spurgte om de ikke skulle komme forbi med kameraet på min hjemmeadresse, da de alligevel skulle ud og køre. 20 minutter senere kom Bjørn med mit kamera - det er da super service!

15. juli 2015

Fremragende service!

Bestiller mit Canon Eos 100D kit onsdag aften, får et opkald fra activfoto torsdag for at høre om min ordre er rigtig, og modtager min pakke fredag morgen.

De er billige og hurtige, og yder en fantastisk service, og vil helt klart bruge dem i fremtiden.

Kan varmt anbefale at bruge activfoto!

10. juli 2015