Bestilte canon objektiv på hjemmesiden opført som lagervare med 2-3 dages levering. Efter 1 uge ringer jeg til butikken og får at vide at objektivet alligevel ikke var lagervare, men de ville bestill... Se mere
Jeg bestilte den 21. juli to objektiver til mit kamera, der begge var angivet til at være på lager. Efter tre dage har jeg endnu ikke modtaget mine varer og skriver derfor en mail til Activfoto for... Se mere
Hjemmesiden er aktiv, men firmaet blev lukket i 2016
Med 21 års erfaring i fotobranchen hos bl.a. Bingo Foto, Platan Foto og Digitalfoto.dk, har jeg valgt at starte Activfoto.dk. Målet er at blive totalleverandør inden for digitalt foto- og videoudstyr med konkurrencedygtige priser, hurtig levering, knowhow, og sidst men ikke mindst markedets bedste service. Dette er blot nogle af ideerne bag konceptet. Jeg garanterer en god oplevelse – tryghed og store besparelser - selvfølgelig med DANSK Garanti ! - Bjørn
Baltorpvej 58 stth, 2750, Ballerup
Hjemmesiden er aktiv, men firmaet blev lukket i 2016
Ikke alene virker alting omkring handlen perfekt, de går også et stykke over hvad de burde, for at tilfredsstille.
Jeg vil ikke alene anbefale folk at handle her, jeg vil fraråde dem nogensinde at handle kamera og tilbehør andetsteds.
Hurtig levering til aftalt pris, samt højt servicenivo.
Bestilte et Sony kompaktcamera RX100 til markedets billigste pris og havde den i hånden få dage senere, som lovet.
Kan absolut anbefales
Activfoto splittede min ordre op, for at jeg kunne få min linse så hurtig som muligt( havde linsen dagen efter bestilling ) , også jeg fik mit filter et par dage efter.
Rigtig god service, helt klart et sted jeg vil handle igen
Jeg bestilte et objektiv til mit Nikon kamera, som jeg skulle bruge til et bryllup den følgende lørdag.
Jeg udtrykte en bekymring om hvorvidt jeg nu kunne modtage det tidsnok til at nå et par prøveskud inden brylluppet til indehaver Bjørn Laurberg.
Torsdag middag, mødte Bjørn personligt op på min arbejdsplads ved Nørreport og afleverede objektivet!
Det kalder jeg sgu service i særklasse.
(Ja, ja, det gør han sikkert ikke for alle sine kunder, men alligevel!)
Jeg har købt et Canon 80D kamera, to objektiver, et stativ og en Røde mikrofon hos Activfoto.dk
Super service og vejledning for en foto-novice, som jeg trods alt er - jeg kan varmt anbefale andre, at handle hos denne webshop.
På gensyn :-)
Jeg bestilte et objektiv til mit kamera mandag, og havde det i hænderne under et døgn senere om tirsdagen. Det kalder jeg super hurtig betjening.
Pakken var rigtig godt pakket med masser af tyk bobleplast, så også et stort plus til indpakningen.
Og så var det endda det billigste sted at købe objektivet ifølge Pricerunner.
Bestilte Søndag D.1/5-16 et nikon kamera med den naive tro om alle de flotte anmeldelser på trustpilot var virkelighed (hvad de sikkert er for nogle) men for mig er virkeligheden den at jeg nu fredag d.6/5 endnu ikke har noget kamera og heller ingen begrundelse for hvorfor ikke. Så kan ikke dele en fed anmeldse af dette køb desværre..

Besvarelse fra Activfoto
Et perfekt eksempel på hvordan det altid BURDE være at købe på nettet. Fantastisk service, fik besvaret alle mine opkald og mails inden for en time, selv uden for åbningstiden.
Utrolig venlig service og hjælpsomme mails når der skete ændringer i ordren, (da jeg købte noget som ikke var på lager).
1 dags leveringstid var også super dejligt, og virkelig imponerende!
Er alt i alt utroligt imponeret over activfoto.dk, og vil klart anbefale det til alle som skal købe kamera og udstyr. Udover god service er de også generelt billigst!
Bestilte en vare deres hjemmeside og det var klar til afhentning på posthuset dagen efter. Det kalder jeg god service og hurtig levering!
Bestilte kamera + taske, som jeg modtog dagen efter.
Jeg troede fejlagtigt, at tasken var forkert, og ringede til Bjørn. Han sagde "intet problem", du har en anden i morgen, incl. en returseddel.
Da jeg opdagede at jeg havde taget fejl, fik jeg besked om at jeg da bare kunne sende den tilbage igen. Jeg ved godt at man har returret iflg. loven, men der var absolut ingen sure miner, tværtimod.
Anbefaler absolut Activfoto, som i øvrigt også var klart billigst med mit kamera. Levering sker prompte, - dag til dag. Lynhurtigt svar på både mail og tlf.
Jeg er meget tildfreds. Jeg købt en kamera men ikke nogen objektiv og Bjørn rang til mig før han sendt kameraen for at sikkre sig at jeg vidste at jeg får ingen objektiv. Det var meget tankefuld af ham. Så fik jeg kameraen den næste dag :)
I går bestilte jeg et Instax mini 8 kamera og film til det på activfoto.dk
I dag, omkring 10-11 tiden, har jeg allerede modtaget det. Det lever op til alle forventninger, og så var det ovenikøbet virkelig billigt, i forhold til, hvad det koster på mange andre sider. Vil klart købe derfra igen næste gang jeg mangler kamera udstyr og lignende. 5 stjerner herfra!
Super support både på mail og telefon. Hurtig levering og nogle af de bedste priser på markedet. Helt klart ikke sidste gang jeg handler der.
Fik leveret mit kamera, næste dag KL 09:35, kan varmt anbefale dette firma.
Bestilte et kamera online kl. 14, og modtog det kl. 14 næste dag!
Super priser og virkelig god service.
Mine næste fotokøb bliver helt sikkert også hos Activfoto
Købte et helt nyt kamera (Canon EOS 70D) hos Activfoto og kan ikke være andet end tilfreds! Vareren var i fantastisk stand, levering lige til tiden og super gode priser.
Jeg var i starten lidt skeptisk angående at skulle købe et kamera på nettet, da jeg var bange for svingel, mangel på service eller at vareren ikke helt levede op til reklamationen, men hos Activfoto er der ikke noget at være bange for!
Virklig god service med rigtig gode varer.
Skarpe priser og hurtig levering.
Jeg har heldigvis ikke har anledning til at afprøve serviceafdelingen
Rigtig god og nem hjemmeside.
Ringede til AKTIVFOTO og fik en venlig og super vejledning.
Bestilte flere varer - og allerede dagen efter havde jeg det hele. Alt var Ok.
Helt klart et firma som jeg fremover handler med.
De bedste anbefalinger.