Jeg har modtaget en cykelhjelm URBAN 1 3.0 i julegave med pakkeposten fra Nordjylland til København - uden kvittering. Det kan ikke returneres. Remme indstillingen er ubegribeligt beskrevet på d... Se mere
Har haft to låse fra Abus (kædelåse 80 cm), den første havde et problem med låsen, den var for det meste nærmest umulig at låse op, den blev taget til en låseekspert som ikke kunne lave den, det var... Se mere
ABUS Nordic | Vi har sikkerhed, høj kvalitet og gennemtænkte løsninger i højsædet, når det gælder din sikkerhed, uanset om det er når du er på farten, på arbejde eller derhjemme. Vi udvikler cykellåse, cykelhjelme og cykeltasker i høj kvalitet til hverdags cyklisten den passionerede og den professionelle både i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Derudover sætter vi fokus på sikkerheden i hjemmet eller på arbejdet med sikkerhedsløsninger som elektroniske alarmsystemer, hængelåse, låsesystemer og meget mere.
Egeskovvej 15A, 8700, Horsens, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Remme indstillingen er ubegribeligt beskrevet på den medfølgende "hæfte". Jeg, som nu forhenværende værktøjsmager, har ikke kunnet finde ud af det. Det er for kompliceret
I forsøgen er fastspændings- mekanisme (plast) sprunget af og er ikke til at påmontere igen. Altså jeg sidder her med en splitterny ABUS hjelm til ca 740kr, der er ubrugelig pga af remmesystemets design.
Håbløs håbløs håbløst.
Gad vide om ABUS har et sted i det københavnske hvor den jan leverees til reperation og indstilling. Som sagt en gave fra en ældre dame, der er ingen kvittering.
Mvh Andrew

Besvarelse fra ABUS Nordic
Har købt Abus Airbreaker cykelhjelmen og den sidder fantastisk - ligesom smør på hovedet. Den er den mest komfortable hjelm jeg har prøvet og vil klart anbefale den og håber den fortsætter til evig tid med at være i produktion!

Besvarelse fra ABUS Nordic
Jeg havde for nogle år siden købt en smart skivebremselås til min motorcykel, med bluetooth og app og det hele. Jeg fik aldrig brugt den da jeg købte den, og ville for nyligt til at tage den i brug. Der var den så i udu, og jeg kontaktede Abus og fik kontakt til Thomas, som lynhurtig lavede en fejlsøgning på den, og kunne konstatere at der ikke var liv i den. Trods at den var ældre end hvad garantien dækkede, hjalp Thomas og Abus med alligevel og jeg fik tilsendt en ny U/B. Rigtig fin service og nem process.

Besvarelse fra ABUS Nordic
Nu er den gal igen med min dyre Pedelec 2.0 ACE cykelhjelm.
Købt i september 2023 efter min tidligere Pedelec 2.0 ACE havde været udsat en skade. Under et år efter købet af den nye Pedelec 2.0 ACE var puderne begyndt at gå så meget i stykker, at de måtte skiftes. Det var også sket ved mine tidligere Abus cykelhjelme, men holdt troligt fast i Abus. Min lokale Fri BikeShop hvor hjelmen var købt, kunne ikke rigtig finde ud af at bestille nye puder. Efter et på ugers venten, endte jeg med at købe et sæt puder selv.
Tilbage til 11/11-2025 er det nu magnetspændet der er gået i stykket. Det åbnede sig selv mens jeg cyklede - hvilket jo ikke er super smart, og nu kan det let åbnes ved at trække de to dele fra hinanden eller vride dem lidt i lukket tilstand. Ergo kan spændet gå op hvis det udsættes for et ryk eller vrid mens man cykler, med risiko for at hjælpen ryger af som følge.
Spørgsmålet er om jeg vil bruge flere penge på at købe dele til cykelhjelmen der ellers ikke fejler noget, eller om jeg dropper Abus for good...

Besvarelse fra ABUS Nordic
Jeg havde en smartx lås som jeg ikke kunne komme i kontakt med.
Jeg kunne ikke få kontakt til bluetooth.
Det ordnede Thomas.
Dagen efter kom låsen hjem til mig med GLS.
Fantastisk kundeservice.

Besvarelse fra ABUS Nordic
Deres produkter virker ikke. Nu har jeg både haft en Bordo Lite og en Bordo 6500 Granit X-plus med 15ud af 15 i sikkerheds level og begge cykler blev stjålet alligevel. Første gang var jeg væk fra cykel i 1,5t og sidste gang i 2 timer. Så de er hurtig væk. Ligner Granit modellen er blevet skåret med vinkelsliber

Besvarelse fra ABUS Nordic
Dårlig kundeservice i forbindelse med en kædelås som gik i baglås og måtte skæres over af låsesmed. ABUS Nordic påtager sig intet ansvar, men lægger alt over på forhandleren. Ingen mulighed for at få refunderet udgifter til låsesmed, blot information om at det jo heldigvis sker sjældent, men man skal ikke bruge lang tid på nettet for at finde ud af, at det faktisk sker ofte med ABUS kædelåse.
Opdatering august 2024:
ABUS kontaktede mig med ønsket om at få yderligere information og finde en løsning. Thomas fra ABUS var super professionel og ydede en helt utrolig service.
Mange tak!

Besvarelse fra ABUS Nordic
Helt fantastisk kundeservice de har hos Abus.
Hurtig svar på mail, og de løser bare problemet.
Tak til Sanne <3

Besvarelse fra ABUS Nordic
Da vi købte vores hus for nogle år tilbage besluttede vi os for at investere i nogle ABUS låse til alle døre og hængelåse. Dette var bestemt ikke nogen billig fornøjelse.
Små 3 1/2 år efter begyndte 2 af låsene at have problemer. Både med at indsætte og tage nøglen ud af cylinderen, men også at låse/oplåse generelt. Der blev taget kontakt med ABUS, som efter lidt tovtrækkeri gik med til at give 2 nye cylindere - selvom de 2 års reklamationsret jo reelt set var overskredet. (en af de nye cylindere har efter blot 1 måned samme problem). Ja, servicen var som sådan god, men i hvilken verden bør det være nødvendig at udskifte TO låse med samme problem efter blot 3 1/2 års brug og erstatningen til den ene har efter 1 måned samme problem?. Jeg har igennem størstedelen af mit liv haft RUKO nøgler og har aldrig oplevet dette problem. Vi anvender disse låse til de ikke kan mere, skifter derefter hele møget til RUKO og kommer aldrig tilbage til ABUS igen. Føj for et ringe produkt
Sikkerhedsgitter til brændeovn.
Fik et gitter til brændeovnen i julegave.
Pga manglende opmærksomhed fra min side blev gitteret placeret for tæt på ovnen hvorved håndtaget på lågen smeltede.
På trods af at det helt var min egen fejl sendte abus mig et nyt gitter kvit og frit.
Fantastisk kundeservice der gør at jeg helt sikkert køber flere produkter fra dem
Jeg bestilte en børne Abus cykelhjelm i går og modtager den ved hoveddør mindre end et døgn efter.
Stort tak til Abus for kvik super levering. Jeg er meget glad for ikke at skulle rende rundt og lede efter fødselsdagsgave til den 6 årige i overfyldte juleforetninger og hun får lige den hun ønsker sig mest. Tak for det :)
Tak til Lars for rigtig god kundeservice, og for at tro på mig og hjælpe mig med at få løst et problem jeg havde med en forhandler af jeres hjelme.
Rigtig god oplevelse med Abus, som ydede ekstra fin kundeservice. Jeg havde bestilt 2 nye cykelnøgler som røg retur, da jeg ikke havde fået navn på postkassen. Jeg skulle bruge dem hurtigst muligt og de sendte mig 2 nye nøgler uden ekstra regning.
Vi har fået den mest fantastiske service man kan tænke sig vores hængsel til vores børne gitter var knækket og det var 4 år gammel men vi fik et helt nyt gratis det syntes jeg er god service
Kan ikke anbefale Abus
Jeg fin at vide da jeg købte cyklen at hvis der skete noget med låsen kunne man få kompensation ved køn af ny lås ...min cykel blev prøvet stjålet og de skar låsen over ...jeg gik nu til cykel forhandler for at købe en ny ...man skal have cykel og lås stjålet og en politi anmeldelse før man ksn få ny lås ..min cykel er ikke stjålet så kan ikke politi anmelde det ..og dermed kunne jeg ikke få lov at købe en ny lås ...de svarer ikke på mail men de kan nok godt høre at historien lyder skør...gider ikke bruge mere tid på dem og køber aldrig det mærke igen så må de hellere stjæle min cykel ...end at bruge deres lås NUL STJERNER HERFRA
Har købt en Abus touch hængelås, da jeg skulle skifte batterier i den, kom jeg store klodshans til at tabe skruen, som jeg selvfølgelig ikke kunne finde igen. Jeg ringede til firmaet som oplyste at man ikke kunne købe en ny skrue. Efter ca. to timer fik jeg en mail, hvor de oplyste at de havde sendt mig en ny lås uden beregning. Det kan man sgu kalde god service…
Jeg bestilte et ABUS kamera, hos Kameraspecialisten.
Det kom hurtigt i en forseglet kasse, men armen der holdt kameraet var i stykker. Det så ud som om det var overspændt og plastikken derfor var knust. Jeg ringede og talte med en venlig Henrik, der forklarede at han var nødt til at sende mig videre til ABUS, så hvis jeg ville sende et foto af fejlen, ville han videreformidle mit problem.
Jeg sendte fotos om tirsdagen, og dagen efter fik jeg en mail fra ABUS, med en returlabel, samt besked om, at de havde fremsendt et nyt kamera, der ville være hos mig fredag eller mandag,
Det kom fredag - så jeg føler mig virkeligt godt behandlet. Både af Specialkamera.dk og af ABUS.
FREMRAGENDE SERVICE - jeg handler helt sikkert hos begge igen.
Hvis Specialkamera.dk eller nogen fra ABUS læser denne anmeldelse, så hermed endnu engang tak for den service man ønsker sig, men meget sjældent oplever.
Begge mine piger har ABUS cykelhjelme, som de er meget glade for. Desværre gik justeringsknappen i stykker på den ene. Jeg forsøgte at rette henvendelse til den forretning på nettet hvor jeg købte den, men de var desværre lukket :-(
Jeg sendte derefter en mail til ABUS for at se om de kunne hjælpe mig.
Uden yderligere forklaring el. lign skrev Sanne i deres salgsafdeling, at jeg skulle sende min fulde adresse og så ville de sende mig en justeringsskrue - U/B!
God stil og god service ABUS :-)
Super underligt at man sender en mail angående en cykelhjelm man har problemer med og så bliver der ikke svaret. Hjelmene blev afleveret i cykelbutik og der blev der også taget kontakt til Abus. Allerede dagen efter er Abus i kontakt med cykelbutikken og aftaler at Abus svarer på min mail og forklarer omkring cykelhjelmen. Dette sker ikke og en uge senere går jeg i cykelbutikken og får dette at vide, og kan faktisk hente vores hjelme vi har manglet i en uge, når de kunne være hentet dagen efter. Derefter opkald til Abus hvor en meget bortforklarende medarbejder mener at aftalen var at cykelbutikken skulle kontakte mig. Først efter forsøg på at komme igennem med min pointe til medarbejderen 3 gange lykkedes det mig at pointere at et svar både er på sin plads og desuden aftalen. Butikken bekræfter efterfølgende igen at det ikke var aftalen. Jeg mener at når det drejer sig om et Abus produkt at det er almindelig god opførsel at svare på min henvendelse og forklare deres produkt uanset.....Køber ikke Abus hjelme igen
Jeg skal ALDRIG have ABUS låse igen. Jeg har 8-9 ABUS Granit låse. Efter at have brugt dem i et års tid er der nu 3 stk. som ikke kan låses op. Vi har haft besøg af sælgeren, som sagde, at de skulle vaskes i låseolie - det hjalp ikke en dyt. Nu går vi over til Ruko.