Jeg vil bare give min varmeste anbefaling af AB-gruppen, de har været og er fortsat dem som yder den bedste service og hjælp til os som virksomhed, vi betaler et årligt abonnement og det er det. Til g... Se mere

Jeg har i mine mange år som selvstændig aldrig set mage til professionelle formidlere, tag lige og gør jer selv en tjeneste og ring til Frederik Andersen, han af alle kan klare det. Jeg har som s... Se mere

AB gruppen har virkelig skudt min gulvslibnings forretning igang. Specielt gør min meddeler Emanuel S. Adam tel. 53734466 - en fed insats når det kommer til at hente opgaver hjem, holde styr på bri... Se mere

1. Konstruktion og produktion

Om AB Gruppen A/S

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

AB Gruppen A/S formidler tilbud på byggeopgaver via hjemmesiderne 3byggetilbud.dk Energihjem.dk. Andelsportal.dk, og Ejerportal.dk.

Med et landsdækkende netværk af leverandører og håndværkere sørger vi for at udvælge håndværkere, som hver især kan give bygherrer tilbud på deres arbejdsopgave.

4,8

det er længe siden at jeg blevet så…

det er længe siden at jeg blevet så godt behandlet af en byggestyrings gruppe som denne : Altid imødekommende med en frisk bemærkning, så man føler sig velkommen ( Christoffer Bo Larsen )
Men samtidig også meget dygtige medarbejder som kan anvise det rette arbejde
De skal have 5 stjerner
venligst Bo Skavn indehaver af Snedkerfirmaet Byg og Bo Bedre

7. november 2019

Hej Bo

Først og fremmest mange tak for din tilbagemelding på samarbejdet med os. Det varmer meget at læse om din oplevelse med din konsulent Christoffer og resten af huset. Det betyder utroligt meget for os, at vi får dig til at føle dig velkommen og godt behandlet.

Vi ser frem til et samarbejde med Snedkerfirmaet Byg og Bo Bedre langt ud i fremtiden :-)

Rigtig god weekend.

/ Nynne - AB Gruppen A/S

Generelt en god oplevelse med AB…

Generelt en god oplevelse med AB Gruppens medarbejdere.
De er altid positive og imødekommende, der er ikke så meget at komme efter der.

4. november 2019

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse af os og de 4 stjerner.
Det betyder meget for os at du finder din oplevelse med AB Gruppen god og vi håber at det kan fortsætte sådan i lang tid.

Det varmer også at læse at du finder dialogen med vores medarbejdere positiv og imødekommende. Vi synes bestemt også altid det er en fornøjelse at snakke med dig :-)

/Cecilie - AB Gruppen

Hjalp mig i gang med kundekredsen

Hjalp mig i gang med kundekredsen. Stadig en god partner!

23. oktober 2019

Hej Hother CPH Aps,

Tusind tak for dine fine ord og for de 5 stjerner.
Det betyder meget for os at vi har været med til at hjælpe dig godt igang som nyopstartet virksomhed og har været med til at udvide dit netværk.

Vi sætter stor pris på dit samarbejde og vi håber at det kan fortsætte mange år frem :-)

/Cecilie - AB Gruppen

3 x byggetilbud er ganske simpelt et…

3 x byggetilbud er ganske simpelt et rigtig godt og effektivt værktøj til at få kontakt til de entreprenører man måtte mangle i hverdagen. Ulrik Rueløkke fra AB Gruppen udbygger min kontaktflade som håndværker, mens forbrugeren får klar besked. Det giver trykhed hele vejen rundt og jeg tænker at få gør det bedre..
Mvh malermester, Claus Møller

15. oktober 2019

Hej Claus,

Tusind tak for de fem stjerner og de fine ord om samarbejdet.
Vi er rigtig glade for, at vi har kunne hjælpe med at få udbygget din kontaktflade. Det er altid dejligt, når det hele går op i en højere enhed. :-)

Vi ser frem til flere gode års samarbejde fremover.

/Laura - AB Gruppen

Absolut seriøs og fantastiske positive…

Absolut seriøs og fantastiske positive mennesker, der ved hvad de taler om.
Martin Pedersen er vores mand og jeg har egentlig opfattelsen at han er min "ansatte" servicemedarbejder. Han er fantastisk, seriøs og fyldt med humor.
Jeg medgiver mine bedste anbefalinger.

27. september 2019

Hej Henrik

Mange tak for din rosende anmeldelse og de fem stjerner! Den er både Martin og resten af huset meget glade for at læse :-)

Hvor er det dejligt, at du finder samarbejdet med os seriøst, men med plads til godt humør og humor. Det er jo lige præcis sådan, at det skal være :-)

Vi vil også takke dig for et godt samarbejde - både nu og i fremtiden.

God første oktoberdag!

Fyns Murer ApS

Fyns Murer ApS
Vi er et murer firma på Fyn, som efter en virkelig god samtale og dialog med Mads Christoffersen inde fra AB-gruppen, tog en chance og startede et samarbejde. Det samarbejde ville vi den dag i dag aldrig være foruden. Han spørger løbende ind til hvilke opgaver han skal finde, så det bliver skræddersyet efter vores ønsker. Vigtigst af alt er der højt humør, og man får altid en frisk og glad person i røret. FEDE MENNESKER OG GOD ENERGI!

25. september 2019

Hej Fyns Murer ApS

Mange tak for jeres gode tilbagemelding på samarbejdet med Mads og resten af huset. Hvor er det dejligt at læse, at Mads høje humør også smitter af på jer, og at de opgaver I får - er skræddersyet netop jeres ønsker. Det varmer at læse :-)

I skal vide, at vi også er rigtig glade for, at I tog chancen og blev en del af vores leverandørnetværk!

Tak for et godt samarbejde, som vi ser frem til vil fortsætte mange år ud i fremtiden :-)

En masse fed energi sendes fortsat jeres vej.

/Nynne - AB Gruppen A/S

Super god måde at få kontakt til…

Super god måde at få kontakt til håndværker, Maler Fisher lavet et super stykke arbejde og var meget omhyggelig, vi er rigtig glad for resultatet.

8. august 2019

Hej Marianne,
Mange tak for din vurdering.

Det glæder os, at du har været rigtig glad for vores opgaveservice, og dejligt at du modtog et brugbart tilbud, samt været meget tilfreds med Maler Fischer.
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig igen en anden gang du søger håndværkertilbud.

Du ønskes en god dag,
/Malene, AB Gruppen A/S

Fantastisk god service.

Fantastisk god service.
Mathias smestad, mega venlig og har altid tid til en lille røverhistorie

6. august 2019

Hej Alberts Varme Service,

Tak for den fantastisk gode anmeldelse og de 5 flotte sommer-stjerner!

Det er bare skønt at høre, at I er så tilfredse med samarbejdet med AB-Gruppen og i særdeleshed jeres personlige konsulent Mathias - og vi kan kun nikke genkendende til, at han altid er klar med en lille røverhistorier eller mange ;-)

Vi hos hele AB Gruppen vil ønske jeres firma en fortsat dejlig sommer

Holm håndværk

Jeg bruger 3byggetilbud til en form for markedsføring til min tømrervirksomhed. 3byggetilbud søger for at jeg får opgaver ind jævnligt. Det eneste jeg skal gøre at tage kontakt til kunden og aftale tid og sted. 3byggetilbud søger for at finde kunderne og viderformidle oplysningerne til mig. Jimmi Jensen er min konsulent ved 3byggetilbud. Han er yderst professionel som konsulent med en tvist af humør. Han kan være seriøs omkring sit arbejde, og på samme tid rigtig flink og hyggelig at gå en sladre med 😄
Som tømrervirksomhed er 3byggetilbud et rigtig godt sted at få arbejde, hvor man ikke selv skal gøre det store.

De kan anbefales - og spørg efter Jimmi, så får man en kanon service 👍🏻

31. juli 2019

Hej Daniel

Tusind tak for din gode og meget personlige tilbagemelding på samarbejdet med AB Gruppen A/S og 3byggetilbud.dk. Vi er rigtig glade for og stolte over at læse om din oplevelse med vores service, og ikke mindst dit samarbejde med din konsulent Jimmi. Dejligt, at I har en god kontakt både professionelt og personligt :-)

Både Jimmi og alle os hos AB gruppen A/S ser frem til et godt samarbejde med Holm Håndværk mange år ud i fremtiden!

God weekend :-)
Nynne - AB Gruppen A/S

Meget tilfreds 😊

Efter stor overvejelse gav jeg AB gruppen et skud, og har efterfølgende haft stor kunde tilgang.

Ja det koster penge at starte det op, men jeg oplevede at tjene pengene ind stort set inden de skulle betales.

Den største fordel for mig og mit firma, er at jeg selv står for at sælge den pågældende opgave.

Tusinde tak for samarbejdet, og jeg ser frem til hvad fremtiden bringer.

Ps. Patrick min konsulent, er amazing !!!

16. juli 2019

Kære Kim

Mange tak for din gode anbefaling! Den varmer ekstra meget på sådan en dejlig sommerdag :-)

Vi er utroligt glade for, at vores samarbejde har betydet stor kundetilgang til dit firma. Det er også dejligt at høre, at du har stor succes med at sælge dig selv og dit firma til kunderne. Skønt!

Både din konsulent Patrick og alle os andre på kontoret siger mange tak for et godt samarbejde, som vi også ser frem til i fremtiden.

Ps. Patrick synes også, at du er amazing :-)

De bedste sommerhilsner
/Nynne - AB Gruppen A/S

Vores sammenarbejde med AB Gruppen A/S…

Vores sammenarbejde med AB Gruppen A/S (3byggetilbud.dk) er helt klart med til at øge vores ordretilgang -
Ikke mindst kommunikationen fra AB Gruppen's kontaktperson Philip Andersen er yderst professionelt.
De bedste anbefalinger herfra :-)
Mvh. GreenAir

25. maj 2019

Hej GreenAir,

Tusind tak for stjernerne og ikke mindst anbefalingerne til samarbejdet med os her hos AB Gruppen A/S/3byggetilbud.dk, og især din personlige konsulent Philip.

Tankerne om samarbejdet er bestemt gengældte, og vi ser frem til flere års samarbejde og fortsat bidrag til øget ordretilgang fremover :-)

Du ønskes en dejlig solskinsdag
/Tara – AB Gruppen

Jeg er virkelig tilfreds med AB…

Jeg er virkelig tilfreds med AB Gruppen, især fordi jeg har Armir Rexhepi som konsulent.

AB Gruppen er faktisk en god forretning, siden jeg blev medlem så har Armir givet mig mindst 4 opgaver om ugen.

Jeg er fuld tilfreds.
5 stjerne herfra.

24. maj 2019

Hej Mohammad.

Mange tak for stjernerne og de fine ord om samarbejdet, med AB Gruppen såvel som din personlige konsulent Armir Rexhepi!

Vi er altid super glade, når samarbejdet bærer frugt med sig i form af en masse nye emner og fyldte ordrebøger, og vi håber, at vi kan blive ved med at levere til lige så stor tilfredshed :-)

Du ønskes en skøn dag

Fuld tilfredshed !!!!

Jeg har kun gode oplevelser med AB gruppen, siden mit samarbejde startede med min kontakt Phillip hos AB , har jeg udvidet min forretning og været rigtig glad for samarbejdet . Der er styr på tingene , og de står ved deres ord , og levere 100% . Fuld tilfredshed herfra!

Anlægsgartner
Morten Vind

23. maj 2019

Hej Morten,

Når vores samarbejdspartnere er fuldt tilfredse, så er vi også fuldt tilfredse! Så tusind tak for stjernerne og de varme ord om samarbejdet med AB Gruppen samt din personlige konsulent Philip.

Vi håber, at vi kan blive ved med at leve lige så meget op til forventningerne, som vi har gjort hidtil. Det vil vi gøre vores allerbedste til, og vi ser frem til mange års samarbejde fremover :-)

Hav en fantastisk dag ude i de danske haver
/Tara – AB Gruppen

Helt igennem fantastisk og super service!!!!

Rigtig god service.. vis du drømmere om at være selvstændig, men er bange for ikke at havde kunder nok til at kunne holde nok timer om ugen. Så meld dig ind i AB gruppen. Og få fat i Christoffer Bo Larsen. Han kan holder dig beskæftige døgnets 24 timer vis det er det du ønsker.. og han er meget meget professionel!! alt i alt 5 stjerner værd!

21. maj 2019

Hej Tømrermester David Rosendahl ApS,

Med så flotte ord kan man ikke andet end at blive glad! Tusind tak for så rosende ord, både generelt om samarbejdet, men også om dit personlige samarbejde med din konsulent Christoffer Bo Larsen.

Vi her hos AB Gruppen A/S er stolte over, at vi kan hjælpe med til at få jer som nye selvstændige godt i gang med fyldte ordrebøger, og vi håber på et langt og fortsat succesfuldt samarbejde med dig! :-)

Du ønskes en skøn dag i solskinnet

God samarbejdspartner

Troværdigt, pålideligt og god service

10. maj 2019

Hej Esben,
Tusind tak for din vurdering og de rosende ord.

I AB Gruppen er vi meget glade for, at du er tilfreds med samarbejdet. Vi er også rigtig glade for, at du er med som leverandør herinde - ligeledes er din konsulent Ulrik.

Vi ser frem til et forsat godt samarbejde.

/Malene - AB Gruppen A/S

Jeg har brugt AB gruppen gennem 1 år…

Jeg har brugt AB gruppen gennem 1 år tid nu og er meget tilfreds med den service jeg modtager, dog er der også plads til forbedringer.
Min konsulent Armir er meget opmærksom på at give mig de opgaver jeg har bedt ham om og kommer med gode råd til hvordan jeg kan forbedre mig i forhold til at vinde opgaver. Ydermere ringer han uopfordret med kurser som AB gruppen afholder som kunne styrke min firmaprofil.

30. april 2019

Hej Nissen Byg,
Mange tak for din vurdering af os.

Hvor er det dejligt at læse, at du er tilfreds med den service du modtager fra os. Det glæder os, at du har en rigtig god kontakt med din konsulent Armir og at han opmærksom på dine behov og ønsker.

Vi håber naturligvis på et fortsat langt og godt samarbejde, så vi sammen kan sikre høj kvalitet og kundetilfredshed til bygherrerne.

Du ønskes en god dag,
/Malene - AB Gruppen A/S

Altid søde og rare

Altid søde og rare. Hurtig respons og stor velvillighed til at tænke nyt

8. april 2019

Hej TFK Serivce V/Thomas Follin Kjær,

Tusinde tak for de 5 stjerner.

Inde hos AB Gruppen sætter vi stor pris på at have TFK Serivce V/Thomas Follin Kjær som samarbejdspartnere og vi glæder os til at forsætte det gode samarbejde.

Du ønskes en dejlig dag
/Laura – AB Gruppen

Til at starte med havde jeg en del…

Til at starte med havde jeg en del tvivl om det var sådanne jeg skulle annoncere. Men min skepsis er gjort til skamme. Jeg har oplevet en god sparring. Samt det at annoncere hos AB Gruppen har givet et lønsomt resultat trods det bestemt ikke er gratis. Value for money.

Christian Harmundal
Indehaver, SCAPO

6. april 2019

Hej Christian,

Tusinde tak for den fine anmeldelse og de rosende ord.

Vi inde hos AB Gruppen er glade for at kunne have vendt din holdning til vores koncept og har givet dig value for money. 

Du ønskes en dejlig dag
/Laura – AB Gruppen

Meget positivt og kun godt at sige!.

25. marts 2019

Hej Martin,

Tusind tak for de 5 stjerner og fine ord, som vi nemt kan gengælde! :-)
Vi sætter stor pris på Fjordbyernes VVS ApS som samarbejdspartner, og håber, at vi kan fortsætte samarbejdet i mange år fremover.

Du ønskes en skøn dag

3byggetilbud

Vi har Jesper Nielsen som kontakt person, og vi er yderst glade for det samarbejde vi har.

Bedste anbefalinger herfra

Mvh
Martin IE Vvs

25. marts 2019

Hej Martin,

Tak for de dejlige ord og 5 stjerner om samarbejdet med jeres personlige konsulent, Jesper Nielsen :-)
Du skal vide, at det er gengældt - både fra Jesper, men bestemt også fra resten af AB Gruppens bagland.

Vi giver vores varmeste anbefalinger tilbage til Installatøren & Entreprenøren ApS :-)

Hav en dejlig dag