Kan klart anbefale N. Studio
Jeg har brugt N.Studio flere gange. Hurtig feedback og altid hjælpsom. Kan klart anbefale N.Studio.

Besvarelse fra N. Studio
N. Studio er et bornholmsk marketingbureau, der hjælper virksomheder og soloselvstændige med at stå stærkere og mere synligt online. Vi tilbyder professionel og kreativ hjælp til marketing og branding med afsæt i en solid uddannelsesbaggrund og en stærk erhvervserfaring, der imødekommer dit behov og udgangspunkt. N. Studio er en duo bestående af Natascha Louise Hansen og Nicoline Flade. Fra 2020 til 2023 samarbejdede vi om at markedsføre Bornholms største hotelkæde og Bornholms største arrangør af pakkerejser. I oktober 2024 traf vi en stor beslutning om at arbejde sammen igen og stiftede N. Studio. N. Studio udspringer af en stor passion for markedsføring og branding, samt et ønske om at skabe en lokal virksomhed med afsæt i værdierne respekt, holistisk tankegang og rummelighed – det mener vi nemlig, er grundstenene for det bornholmske samfund, og noget vi gerne vil føre med ind i vores virksomhed – fordi N. Studio er Natascha & Nicoline, og det skal mærkes og ses i måden vi driver forretning på. Vi ønsker at være bornholmske virksomheders og soloselvstændiges foretrukne valg, når de søger hjælp til marketing og branding - men vi hjælper alle typer virksomheder og soloselvstændige, der kan se styrken i et samarbejde med os, uanset geografisk placering.
3700, Rønne, Danmark

Besvarelse fra N. Studio
Jeg ved helt ærligt ikke, hvad jeg skulle have gjort uden pigerne fra NStudio.
Da min hjemmeside gik helt ned, og det hele ramlede, var de der – hurtigt, nærværende og fuldstændig styr på det. Jeg var så tæt på at smide det hele i vasken, men de fik mig og min lille virksomhed tilbage på sporet.
Det betyder mere, end de nok aner.
Tak af hjertet – I er ikke bare dygtige, I gør en forskel ❤️

Besvarelse fra N. Studio
Jeg har brugt N studios virtuelle assistance i stort omgang. Det er meget trygt. Kommunikationen er gnindningsfri, og jeg er altid sikker på at aftaler bliver overholdt, og at kvaliteten er i top. N-studio har hjulpet med fakturering, kundeservice, upload og redigering af tekst til hjemmeside og diverse forefaldende kontorarbejde. For en lille virksomhed er det guld værd at have N studio i baghånden.
at opgaven havner i gode hænder og altid bliver løst på en måde, så jeg ikke behøver at bekymre mig om kvaliteten.

Besvarelse fra N. Studio
Nicoline og Natascha er super dygtige, innovative - og har altid en god idé, som liiige løfter niveauet en tak ekstra. Vi er meget glade for at have et tæt samarbejde med N. Studio.