Jeg købte en virkelig fin Puky-cykel til min søn, og hele købsoplevelsen var super god. Afhentningen i Hellerup var både nem og fleksibel, og alt gik som det skulle. Det var en tryg og positiv oplevel... Se mere
Fik først tilsendt den forkerte cykelvogn. Jeg sendte den tilbage og samme dag de modtog den, sendte de den rigtige, så jeg havde den allerede dagen efter jeg havde sendt den forkerte tilbage - sup... Se mere
Fandt et rigtig godt tilbud på en BOB Ibex cykelanhænger på nettet og kørte forbi butikken. Der mødte jeg Kirsten, som er super imødekommende og serviceminded. Bestilte samtidig nogle ekstrakomponente... Se mere
Jeg har flere gange købt varer hos ABC Kids. Både cykelanhængere og senest to Puky børnecykler. ABC Kids er kendetegnet ved god kundeservice, som ellers er en mangelvare mange andre steder. Jeg - og... Se mere
ABC KIDS siden 1993. Butik med lager. ABC KIDS leverer overalt i landet fra eget dansk lager. PUKY børnecykler. Abus Cykelhjelme
Strandvejen 161, 2900, Hellerup, Danmark
Skulle have en reservedel til en cykeltrailer jeg havde købt brugt. Kunne se på hjemmesiden, at man inden skulle kontakte butikken inden bestilling. Så det gjorde jeg, og allerede dagen efter fik jeg svar, at jeg skulle fremsende billede af traileren, så de var helt sikker på hvilken årgang og model jeg havde. Derefter fik jeg at vide hvad jeg skulle skrive i bestillingen, for at de kunne genkende modeltypen. Fik hurtigt tilsendt reservedelen, og den passede perfekt.
Min mand og jeg gik fra abckids butikken i lørdags og var så glade for den søde og UTROLIGT gennemførte betjening. Jeg tror ikke der ikke var en eneste knap eller strop på cykelvognen, hun ikke havde vist os. Vores børn prøvede mindst 4-5 forskellige vogne, så vi kunne se hvordan de sad i den. Lækkert at alle modellerne var fremme i butikken! Min genbo havde meget af samme oplevelse, så det var faktisk derfor vi valgte at køre dertil. Så vi har allerede været på mange efterårsferie ture i skoven. Og nu skal vi til at bruge cykeltraileren til vuggestuen og arbejdet hver dag. Nu har jeg ikke dårlig samvittighed at mine børn ikke skal sidee bagpå cykelsædet mere. SS :-)
Jeg købte for nogle år siden en cykeltrailer af ABC Kids, og det var en ret dårlig oplevelse. Jeg bestilte den og da jeg hentede den, var den på tilbud. Det opdagede jeg ikke, og jeg havde allerede betalt fuld pris. Et par dage senere opdagerede jeg det og ringede til butikken. Jeg fik et flabet svar og tænkte, at det ville jeg ikke finde mig i - så jeg returnerede traileren igen. Den var ikke pakket ud. Og så kom prikken over i'et - indehaveren af forretningen stillede sig simpelthen foran mig og ringede til en anden, der havde bestilt en og fortalte, at "nu var den kommet". Inden hun lavede vores papirarbejde færdigt. Så frækt.
Nå ja, så var der også problemer med betalingen og returneringen. Da jeg skulle betale, virkede hendes dankortmaskine ikke, og hun ville ikke tage imod en check (grotest når der var tale om forudbetaling). Så jeg var rundt i to ATM'er og hæve. OG hun sjovt nok ikke penge i kassen da hun skulle give mig mine penge, så de kom en uges tid senere i banken.
Endte med at købe en anden cykeltrailer i Føtex i 700,- som holdt de 2-3 sæsoner, vi havde brug for, og som man derefter helt uden dårlig samvittighed kunne smide ud. Det havde man nok ikke gjort med denne alt for dyre trailer fra ABC Kids.
Købte en cykelanhænger og den kom 1 dag efter bestilling... tak for det
Jeg har handlet hos ABC kids og fået fantastisk god service... :-) en service jeg ikke har set længe. Tip top, hvis du spørger mig
Fik først tilsendt den forkerte cykelvogn. Jeg sendte den tilbage og samme dag de modtog den, sendte de den rigtige, så jeg havde den allerede dagen efter jeg havde sendt den forkerte tilbage - super hurtigt.
ABC Kids refunderede selvfølgelig det jeg havde brugt i fragt.
God telefonisk kontakt og hjælpsomme mennesker. Kan anbefales.
Idet ABCkids.dk mere eller mindre har monopol på mange former for cykelanhængere, var jeg tvunget til at shoppe på deres hjemmeside.
Hjemmesiden er uoverskuelig i sin opbygning, og man kan let komme på vildspor, hvis man ikke allerede har søgt sin information på andre og bedre hjemmesider om deres produkter.
Når man så har besluttet sig, så skal man selv ordret skrive de stumper, som man ønsker at bestille. Altså ikke noget med at putte ting i kurven her. Du skal simpelthen forfatte en tekst, hvor du angiver hvad du ønsker. Det kan blive en meget lang tekst!
Hvis du så har formået at gøre dig forståelig, så abckids.dk kan tyde hvad du vil have, så får du en email med et dankort link. Her skal du så igen angive dit ordrenummer og skyldige beløb manuelt, for at betale varen. Altså igen en procedure, der i bedste fald er langvarig, i værste fald giver anledning til fejl og misforståelser.
Med den avance der er på sådanne dyre anhængere og lignende, ville det være høfligt, hvis abckids.dk ofrede nogle penge på en totalrenovering af deres hjemmeside.