Jeg købte en virkelig fin Puky-cykel til min søn, og hele købsoplevelsen var super god. Afhentningen i Hellerup var både nem og fleksibel, og alt gik som det skulle. Det var en tryg og positiv oplevel... Se mere

Fik først tilsendt den forkerte cykelvogn. Jeg sendte den tilbage og samme dag de modtog den, sendte de den rigtige, så jeg havde den allerede dagen efter jeg havde sendt den forkerte tilbage - sup... Se mere

Jeg har flere gange købt varer hos ABC Kids. Både cykelanhængere og senest to Puky børnecykler. ABC Kids er kendetegnet ved god kundeservice, som ellers er en mangelvare mange andre steder. Jeg - og... Se mere

1. Babyudstyrsbutik
  2. Butik med cykeltilbehør

ABC KIDS siden 1993. Butik med lager. ABC KIDS leverer overalt i landet fra eget dansk lager. PUKY børnecykler. Abus Cykelhjelme

4,8

Super service!

Super service!
Jeg kontaktede firmaet et år efter køb af cykelanhænger med en manglede eller forsvundet del, som jeg jo selv burde have opdaget lige efter købet.
En uge efter modtog jeg min manglende del kvit og frit, uden at skulle gøre nogen indvendiger.
Det er virkelig sjældent man oplever så god service.

29. april 2018

Besvarelse fra www.abckids.dk

Mange tak for din besked. Det sætter vi stor pris på. God fornøjelse! Mvh ABC KIDS siden 1993

Rigtig go' service og fuld valuta for pengene

Fandt et rigtig godt tilbud på en BOB Ibex cykelanhænger på nettet og kørte forbi butikken. Der mødte jeg Kirsten, som er super imødekommende og serviceminded. Bestilte samtidig nogle ekstrakomponenter, som prompte kom hjem, hvilket blev meddelt i personlig SMS besked fra butikken. Jeg vil give mine bedste anbefalinger til alle der ønsker at handle via net eller direkte i butikken. Go' service og fuld valuta for pengene.

8. december 2017

Besvarelse fra www.abckids.dk

Hej Ole, Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er kun dejligt, du er glad for din BOB. Forsat gode og spændende oplevelser til jer. Mvh Kirsten ABC KIDS

Stor tilfredshed med serviceniveauet!

Virkelig god service! Kan bestemt anbefale at bestille varer der. Skulle man være uheldig at der er en reklamation er serviceniveauet højt, og der bliver fulgt op og fundet den bedste løsning.

28. juni 2017

Besvarelse fra www.abckids.dk

Mange tak fordi du tog tid til at skrive de pæne ord. Det er vi glade for. Det var godt, vi fandt en løsning. Med venlig hilsen, ABC KIDS Kirsten

Bestilte en vare mandag og kunne allerede hente den på posthuset og tage den i brug tirsdag. Det er hurtigt og effektivt. Tak for det.

31. maj 2017

Besvarelse fra www.abckids.dk

Mange tak for den positive tilbagemelding. Rigtig god fornøjelse! Mvh Kirsten ABC KIDS

Ingen kompromis!

Ifm køb af en løbevogn fra Thule, fik jeg den bedst mulige betjening. Inden vognen blev afsendt, tjekkede de for fejl og mangler, og det viste sig, at de faktisk fandt en fejl på vognen! Det sparede os for at skulle sende vognen frem og tilbage, da de fik der fikser inden afsendelse. Det kalder jeg grundighed og ikke at gå på kompromis.

Vognen er fantastisk både for mig og vores dreng - jeg får løbet nogle gode ture, mens han nyder at blive vugget i søvn (har købt vognen med lift, så jeg tidligt kunne komme ud og løbe med ham). Er super glad for den!

2. februar 2017

Super vejledning

Kom ind i butikken med planer om at købe Chariot Cougar 2, men efter kyndig vejledning fandt vi ud at af Chariot Corsaire 2 passer bedre til vores behov.

10. september 2016

God og tålmodig vejledning

Jeg har fået rigtig god vejledning hos abc kids. Jeg skulle blot købe en lille reservedel til min cykelvogn, men de var venlige og tog sig tid til at besvare mine mange mails.

25. august 2016

Besvarelse fra www.abckids.dk

Mange tak for de pæne ord. Det manglede jo bare. Vi vil til hver en tid hjælpe med store og små opgaver!. God fornøjelse...

Service helt i top

Skulle have en cykelvogn som jeg havde kigget på online. Når man komme ned i butikken i Charlottenlund, blev man mødt af en super venlig og meget hjælpsom dame. Hun havde helt styr på hvad der bedst passet til det behov jeg havde. Og kom der fra med cykelvogn og alt det udstyr som jeg havde brug for. Fedt når der er styr på lager og service.

6. august 2016

Besvarelse fra www.abckids.dk

Tak for besøget i vores butik og de flotte ord. Rigtig god fornøjelse med jeres cykelanhænger. Mvh ABC KIDS

Super service og billige priser :-)

Jeg kan virkelig anbefale ABC Kids – super god og behagelig service og ikke mindst til den bedste pris. I min søgen efter en cykelanhænger faldt jeg over ABC Kids hjemmeside. Prisen der var den bedste på de cykelanhængere, jeg overvejede. Jeg besluttede at tage ud i deres fysiske butik lige ved Charlottenlund station for at se nærmere på de to cykelanhængere. Jeg fik meget behagelig vejledning. Efter at have sovet på det, besluttede jeg mig for den ene af de to cykelanhængere. Vi havde akut brug for den, men vi havde ikke mulighed for at hente den i åbningstiden. Så min mand fik faktisk lov til at hente den udenfor butikkens normale åbningstid. Det synes jeg virkelig er flot og god service. Vi er rigtig glade for at have købt vores cykelanhænger hos ABC Kids.

4. marts 2016

Besvarelse fra www.abckids.dk

Mange tak for jeres fine ord. Det manglede da bare med god kundeservice. Det er jo derfor, vi er her og har været her i 23 år! Rigtig god fornøjelse.

Perfekt kundeservice!

Havde fået bestil en cykeltrailer og et joggingkit. Det viste sig dog at jeg havde fået valgt et forkert joggingkit. Jeg lagde bestillingen kl 5. fik en mail 7.30 hvor de skriver : Tak for bestillingen.

Vi kan se, I har bestilt løbeudstyr til en anden model end til Corsaire vognen, som I har bestilt.

Er det bevidst, eller skal vi sende løbeudstyr, som passer til dén vogn, I har bestilt?

Jeg får forklaret at det er en fejl og de retter den og sender det korrekte samme dag.

2. marts 2016

God og imødekommende service

Havde købt en cykelanhænger brugt af en privat sælger og skulle efterfølgende bruge diverse tilbehør og reservedele til anhængeren. Kontaktede flere gange ABC Kids telefonisk for at spørge til udstyret og prisen, og hver gang var de meget servicemindede og havde svar på alt med det samme. Kom efterfølgende forbi forretningen og købte det nødvendige tilbehør. Alt i alt en god oplevelse. Kan derfor anbefales.

26. juli 2015

Fantastisk service!

Virkelig gode kvalitetsvarer, superhurtig levering og den bedste kundeservice man kan få. Spørgsmål besvares per e-mail med det samme og varerne sendes lynhurtigt. Jeg ville give flere stjerner hvis det var muligt.

7. maj 2015

Superb oplevelse

bestilte en croozer kids plus 2

Forstod ikke helt hvad der var med så skrev en mail 2 måneder efter vi havde købt den og fik svar indenfor et par timer...

Super service og den kører skide godt!

den er familien amager glade for.

30. januar 2015

INGEN SVAR

Jeg har før jul sendt en mail med en forespørgsel på at købe 10 stk indkøbstrolleyer og hvad prisen så var. Her i dag har jeg intet hørt fra dem, så det ender nok med at jeg køre til Flensborg og køber dem. Meget dårlig service.

12. januar 2015